Kirjoittaja Aihe: Tantrisen dominoinnin salat - Pyhä piiska vol.2 - ke 24.4. Helsinki  (Luettu 395 kertaa)

Murugan

Pyhä piiska vol.2 on osa työpajojen sarjaa, jossa tutkitaan tantran ja BDSM:n yhteyttä. Tavoitteena on askeleittain tapahtuva sisäinen eheytyminen ja voimaantuminen, itsetuntemuksen ja tietoisuuden lisääminen sekä kehoyhteyden vahvistaminen. Työpajassa pääset tutkimaan vastaanottavaa ja dominoivaa puoltasi, jännitteen ja rentoutumisen välistä vuorottelua.

Pyhä Piiska vol.2 työpajaan voit osallistua vaikka et olisi ollut mukana ensimmäisessä.

Tässä työpajassa syvennymme vielä spesifimmin piiskan käyttöön tietoisesta tantrisesta energiatyöskentelystä käsin, joka avaa uusia mahdollisuuksia ja näkökulmia piiskan ja roolien osalta. Harjoituksiin sisältyy selkeä runko, vaiheet ja intentio. Osassa harjoituksista hidastamme ohjatusti selkeästi tahtia, lisäämme herkkyyttä ja läsnäoloa.

Piiska on universaali voiman ja vallankäytön symboli. Siihen liittyy mitä moninaisimpia assosiaatioita, puolesta ja vastaan. Kun piiskan voi nähdä ja kokea myönteisellä tavalla, jopa pyhänä, soveltamalla sitä terapeuttisena työkaluna, se auttaa vapautumaan niin yksilöllisistä kuin sukupolvien takaisista alitajuisista kollektiivisista taakoista.

Työpajan ohjatut harjoitukset eivät välttämättä suoranaisesti ole seksuaalisesti stimuloivia, mutta ne antavat mahdollisuuden tutkia spontaanisti nousevaa sisäistä sekä kahden tai useamman ihmisen välistä seksuaalista polariteettia pimeän eroksen hengessä. Pimeällä eroksella viitataan eroottiseen kokemukseen, johon voi liittyä jotain marginaalia, tiettyihin rooleihin ja valta-asetelmiin liittyvää intensiivistä dynamiikkaa, mystistä, kapinallista, hurjaa ja kiihkeää, yhteiskunnallista tabua, kiellettyä, torjuttua, mutta samalla kiehtovaa ja kutsuvaa. Se on syväsukellus alimpien chakrojen seksuaalisuuden ja psyyken salattuihin kerroksiin.

Eros tarkoittaa seksuaalisuuden ja sydänkeskuksen yhdistymistä spontaanilla ja usein odottamattomalla tavalla, sekä myös kokemuksen tietoista syventämistä ja sublimaatiota, mikä voi parhaimmillaan johtaa jopa autuaalliseen ekstaattiseen kokemukseen. Tällä tutkimusretkellä saatat löytää itsestäsi ja nautinnostasi uusia puolia.

Pyhä piiska työpajoissa keskitytään nautintoon, lisäämään läsnäolon ja kehollisten aistimusten kautta herkkyyttä ja itsetuntemusta. Emme kutsu tai rohkaise osallistujia sadistisiin tai masokistisiin rooleihin. Tutkimme dominointiin ja vastaanottamiseen liittyvää suotuisaa potentiaalia. Osassa harjoituksista dominoija asettuu palvelevaan tehtävään. Hän oppii tunnistamaan herkemmin vastaanottajan tarpeita syventymällä läsnäoloon ja antamalla kulloiseenkin hetkeen sopivia impulsseja. Tantrassa piiskan voi nähdä dominoivalla osapuolella sydämen jatkeena. Tämä pätee sekä intensiivisen kiihkeissä että lempeän rentouttavissa tilanteissa.

Vastaanottaja saa mahdollisuuden antautua alistumisen sijasta. Tämä mahdollistaa syvemmän rentouden. Kehollisten jännitysten vapautuessa voi kokea euforiaa ja laajentunutta olotilaa.

Tämänkaltainen työskentely voi auttaa kohtaamaan myös piilossa olevia tunteita ja varjoja, esimerkiksi häpeää ja aggressiota, sekä vapautumaan niihin liittyvistä kuormista. Työpajoissa kaikki tunteet ovat sallittuja. Myös huumorille ja vapauttavalle naurulle on paljon tilaa.

Turvallisuus, luottamuksellisuus ja rentous ovat näiden työpajojen ytimessä. Fasilitoijat tekevät parhaansa turvallisen tilan luomisessa ja tukevat tarvittaessa osallistujia prosesseissaan. Harjoitukset etenevät rauhalliseen tahtiin. Henkilökohtaisen matkan syvyys on kiinni siitä, kuinka uskallat vapauttaa itsesi mielen kontrollista autenttiseen keholliseen kokemukseen.

Voit tulla työpajaan yksin, ystäväsi tai kumppanisi kanssa. Pareja vaihdetaan harjoituksissa, mutta voit tehdä kaikki pariharjoitukset oman parisi kanssa.

Työpaja on nudity-optional, mikä tässä työpajassa tarkoittaa mahdollisuutta joko täyteen tai osittaiseen alastomuuteen tietyissä harjoituksissa. Voit luonnollisesti pitää koko työpajan ajan yllä sen verran vaatetusta kuin parhaaksi koet.

OHJAAJISTA:

Marilla on seitsemän vuoden kokemus tantrasta. Hän on seksuaaliterapeutti ja  sertifioitu tantric life coach. Mari on opiskellut tantrista dominointia työpajoissa ja retriiteillä.

Arnoldolla on yli kymmenen vuoden kokemus traditionaalisesta ja neotantrasta. Tantrista dominointia hän on harjoittanut kokeneiden tantraopettajien työpajoissa, retriiteillä sekä yksityisesti alan muiden harjoittajien kanssa.

Työpaja pidetään keskiviikkona 24.4.24 klo 18-21.30 yksityistiloissa (ei koti) Helsingissä. Kerromme myöhemmin tarkemman sijainnin ilmoittautuneille. Otamme mukaan rajallisen määrän osallistujia joten varaa paikkasi pian.

Työpajan hinta 40 € (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 35 €). Maksu käteisellä tai mobilepaylla.

Työpaja on päihteetön.

Ilmoittautumiset: terapeutti.maribee@gmail.com

https://facebook.com/events/s/tantrisen-dominoinnin-salat-py/1131147421256274/