Kirjoittaja Aihe: Temple of Godx Helsingissä 14.9.2024  (Luettu 604 kertaa)

playdater

Temple of Godx Helsingissä 14.9.2024
« : 03.06.2024, 21:52 »
Tämä on temppeli tantrikoille ja kinkyille ja kaikille muille.

Tämä on temppeli kaikille sukupuolille – myös niille, joita ei ole vielä osattu nimetä.

Tämä on temppeli suostumukselle.

Tämä on temppeli seksipositiivisuudelle ja kosketusmyönteisyydelle.

Tämä on temppeli kaikille kehoille.

Tämä on temppeli kaikille seksuaalisuuden muodoille – kunhan ne perustuvat suostumukseen.

Tämä on taiteellinen play party.

Temple of Godx koostuu saapumisesta, yhteisestä virittäytymisestä, vapaasta virtauksesta ja yhteisestä lopetuksesta.

Aluksi virittäydymme kehollisuuteen ja kuunteluun. Samalla vahvistamme suostumuksen neuvottelun välineitä sekä keinoja pitää huolta omista rajoista.

Vapaan virtauksen aikana olet vapaa leikkimään kuten itse koet parhaaksi moniaistiseksi luodussa tilassa.

Tilassa on yksi henkilö koko ajan pitämässä huolen yleisestä turvallisuudesta – tämä koskee sekä yleisiä turvallisuuteen liittyviä asioita että turvallisemman tilan periaatteiden silmällä pitämistä.

Temppelissä on erillinen tila vaatteiden vaihtamiselle, kuvaamiselle, lempeämmälle leikille sekä leikkivapaa alue rauhoittumiseen.

Temppelissä vierailee myös ammattitaiteilija. Hänen tietonsa lisätään tapahtuman kuvaukseen hieman lähempänä ajankohtaa.

Ennen tapahtumaa lähetämme meiliisi viestin, jossa tarkennamme kuvauksessa mainittuja ohjeita. Lue se huolellisesti.

Löydät myös useimmin kysytyt kysymykset osoitteesta

https://www.centerforeverything.com/fi/uncategorized-fi/templeofgodx-faq-fin/

Tämä on temppelin kuvauksen ensimmäinen versio. Lisää tietoa kuvauksiin päivitetään kevään ja kesän 2024 aikana. Viimeisimmän version löydät aina osoitteesta

https://holvi.com/shop/everything/section/temple-of-godx/

PUKUOHJE

Tämä temppeli on askel pois tavallisesta. Pukeudu sen mukaisesti.

Se voi tarkoittaa pukeutumista kuten temppelihuora, BDSM-koira tai sellaisen planeetan asukas, jossa kukaan muu ei ole vielä käynyt. Se voi olla pitsiä tai ei mitään. Pukusi ei tarvitse olla tajunnanräjäyttävä, mutta se saa olla tajunnanräjäyttävä.

Älä pukeudu tavallisiin vaatteisiin.

AIKATAULU

Pyydämme sinua saapumaan tapahtuman alkuun (19.30 mennessä), jotta voimme varmistua, että kaikki jakavat samat ohjeet turvallisuudesta. Voit poistua koska tahansa, mutta suosittelemme jäämistä loppuun saakka, koska se vahvistaa kaikkien kokemusta.

19 – 19.30 Ovien avaus ja saapuminen

19.30 – 20 Yhteinen aloitus ja ohjeet turvallisuudesta

20 – 21 Virittäytyminen

21 – 23.30 Vapaata virtausta

23.30 – 24 Yhteinen lopetus

AIKA JA PAIKKA

Lauantai 14. 9. 2024 klo 19 – 24.00

Eskus - Esitystaiteen keskuksen salit 1, 2, 3 ja 4 sekä aula ja neukkari (kaikki Eskuksen julkiset tilat).

Puhdistamo (rakennus nro 6) 2. krs. Virallinen osoite: Kaasutehtaankatu 1/33, 00540 Helsinki.

HINTA JA LINKKI VERKKOKAUPPAAN

40 e

https://holvi.com/shop/everything/section/temple-of-godx/

VETÄJÄ

Samee Haapa on muunsukupuolinen näyttelijä FIA, tanssija, esitystaiteilija, antropologi ja dj. Hänen ensimmäinen kosketuksensa BDSM-kulttuuriin ja s###ipositiiviseen liikkeeseen tapahtui Berliinin xPlore -tapahtumassa vuonna 2007. Hän on myöhemmin kouluttautunut s###iposiviisten tilojen fasilitointiin mm. Karada Housessa Berliinissä.

Esittävän taiteen alueella hän on tuottanut, ohjannut ja esiintynyt 20 vuoden ajan sekä instituutioissa että vapaalla kentällä Suomessa ja kansainvälisesti. Hän tekee parhaillaan taiteellista väitöskirjaa Taideyliopiston Teatterikorkeakouluun aiheenaan immersiiviset esitykset ja peliesitykset. Hän on Kaiken keskuksen taiteellinen johtaja.

www.kaikenkesk.us

MUUTAMA ERITYINEN HUOMIO

Tapahtuma on kielletty alle 18-vuotialta.

Tapahtumassa on todennäköisesti alastomuutta ja seksuaalisuuden eri muotoja, mutta näitä ei vaadita keneltäkään. Mieti huolellisesti ennen paikalle saapumista onko tämä sinulle sopiva tilanne.

Tapahtuma toteuttaa turvallisemman tilan periaatteita. Tämä tarkoittaa kunnioitusta kaikkia sukupuolia, seksuaalisuuksia, taustoja, kehoja ja kyvykkyyksiä kohtaan. Rasistinen, seksistinen, homofobinen, transfobinen, ableistinen tai muulla tavoin syrjivä kielenkäyttö ja käyttäytyminen tai minkäänlainen häirintä tai ahdistelu ei ole sallittua.

Tapahtuman liput on jaoteltu eri sukupuolten mukaan, jotta mahdollistaisimme mahdollisimman laajan sukupuolten kirjon. Valitse omaa identiteettiäsi vastaava lippu.

Lipun ostaminen ei takaa sisäänpääsyä mikäli et noudata tapahtuman ohjeita. Jos eväämme sisäänpääsyn lipun ostamisen jälkeen, lipun hinta palautetaan sinulle takaisin. Jos et ole varma mitä tarkoitamme näillä ohjeilla, lähetä meille viesti ja autamme sinua mielellämme.

Voit kysyä lisää tietoa osoitteesta centerforeverything at gmail piste com

Eskuksen tilat ovat saavutettavissa pyörätuolilla.

Tapahtuma on päihteetön.

Päpälämäen Krister

 • Asiakas
 • **
 • Viestejä: 98
 • Your average Tom, Dick and Harry
 • Galleria
Vs: Temple of Godx Helsingissä 14.9.2024
« Vastaus #1 : 04.06.2024, 04:29 »
Ehdottaisin teitä hankkimaan suomen kieltä natiivitasolla taitavan mainostekstien kirjoittajan, sekä sen lisäksi miettimään, kuinka aiotte mainostaa tapahtumaanne. Huorittelu, vaikka jokunen yksilö haluaisikin itseään (luvallisesti) huoriteltavan, ei anna positiivista kuvaa tapahtumastanne.

*Muokkaus* Näköjään kaikki liput ovatkin saman hintaisia, sukupuolesta riippumatta. Hieno juttu sinällään, silloin halvempia (yleensä naisten lippuja) ei voida pitää sisäänheittotuotteina, eikä niiden ostajia kauppatavaroina tahtomattaan.

Kysymys: mitä tapahtuman toteutukselle kävisi näissä kahdessa erilaisessa skenaariossa? A) tapahtumaan on osallistumassa 80 naisten lippua ostanutta, viisi muunsukupuolisten lippua ostanutta ja 15 miesten lippua ostanutta, tai B) 80 miesten lipullista, viisi muunsukupuolisten lipullista ja 15 naisten lipullista?

Lisäksi kiinnostaa, mikä on ilmoittajan rooli tässä tapahtumassa?
« Viimeksi muokattu: 04.06.2024, 05:05 kirjoittanut Päpälämäen Krister »

Everett_Reno

 • Smurffit
 • Asiakas
 • *
 • Viestejä: 48
 • Hän on täällä tänään!
 • Galleria
  • Taidegalleria
Vs: Temple of Godx Helsingissä 14.9.2024
« Vastaus #2 : 05.06.2024, 14:11 »
Kaksi kertaa näihin osallistuneena voin kertoa että erittäin asiallisesti järjestettyjä tapahtumia joissa mahtava meininki. Suosittelen.

Jalo

Vs: Temple of Godx Helsingissä 14.9.2024
« Vastaus #3 : 09.06.2024, 02:22 »
Propsit tapahtuman järjestäjälle poikkeuksellisen selväsanaisesta tiedottamisesta. Tuplapropsit yleisen turvallisuuskulttuurin edistämisestä sekä turvallisemman yhdessäolon mahdollistavasta tapahtumasta.  Päihteettömyydestä vielä lisäpropsit.

Työvuoropaholainen saattaa tulla väliin, mut jos ei. Ehdottomasti tänne.

-J