Kirjoittaja Aihe: Sähköleikkien perusteet  (Luettu 75119 kertaa)

submit

 • Vieras
Vs: Sähköleikkien perusteet
« Vastaus #60 : 28.04.2015, 08:08 »
onko kellään oikeasti kokemusta noista koirien sähköpannoista palleihin asennettuna?
voiko niitä käyttää järkevästi CBT leikeissä, kun kyseessä on aikalailla aloittelijan tasoisesta puuhasta.

-j

Miellyttävämpi ja kätevämpi voisi olla ihan ko. tarkoitukseen kehitetty lelu tai tavallinen sähköimpulssilaite. Saattavat olla edullisempiakin. Tietysti jos langaton etähallinta olisi se oleellinen juttu...

brahma

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 845
 • The evil saint - Ilkeä pyhimys
 • Galleria
Vs: Sähköleikkien perusteet
« Vastaus #61 : 28.04.2015, 12:21 »
onko kellään oikeasti kokemusta noista koirien sähköpannoista palleihin asennettuna?
voiko niitä käyttää järkevästi CBT leikeissä, kun kyseessä on aikalailla aloittelijan tasoisesta puuhasta.

-j

Noita sähköpantoja on aika paljon erilaisia. Valitettavasti kiinalaiset halpavalmistajat ovat laittaneet monet länsimaiset yritykset lopettamaan moisien valmistuksen... valitettavasti...

Nuo sähköpannat voi olla aikas ilkeitä, tai sitten kevyesti kutittavia, riippuen mitä rangaistustasoa käytetään. Ajavat ihan täysin asiansa, tai no riippuu mitä asiaa niillä halutaan ajaa.

Pallit on kuitenkin sen verran herkkä alue, että jos esim jalassa taso 3 ei tunnu vielä missään, (puhun laitteesta joka on tarkoitettu isoille koirille, ja asteikko on 1-15, nuo asteikot ja voimakkuus vaihtelee valmistajan ja mallin mukaan) niin palleissa se saa jo aikaan sen, että uhri alkaa taittumaan kaksinkerroin.

Tärkeintä noissa mielestäni, on se sähköisku yksikön malli, että sen saa suhkot jouheesti kiinni palleihin, ja sitten se kaukosäätimen kantomatka... perus vehkeissä se on siinä 100-300 metrin luokkaa hitusen paremmissa n. 1km mitä ainakin itse suosittelen ja jotkut reilusti yli tuon 1 kilometrin. sitä ei ihan heti juokse pakoon...

Suhkot halvalla noita nykyisin saa, jos sen paketin saa menee tullista läpi.

PS. tuo toimii myös naisilla, tosin vaatii pientä askartelua, eli ottamalla sen hihnan pois... sitten jo ilmastointi teipillä kiinni, tai tehden alushousuihin hyvin pienet reijät piikkien kohdalle, ruuvataan piikit irti, työnnetään piikin ruuviosat läpi reijistä ja ruuvataan takaisin kiinni...

mooky

 • Vieras
Vs: Sähköleikkien perusteet
« Vastaus #62 : 06.10.2015, 08:34 »
Tätä minäkin olen miettinyt että miten lävistyskorujen metallit vaikuttavat sähköleikeissä. Lävistyskoruja kun on eri materiaaleista. Ruostumaton teräs johtaa kai hyvin sähköä, mutta entä hopea tai titaani ? Violet wand varmaan noita kuumentaa, mutta jos käytössä on e-stim/my-stim tyylinen laite, niin antaako se vaan tiukemman näpsyn jos elektrodi on kiinnitettynä lävistyskorun kohtaan ?

Perus metalleissa, joita vastaan tulee, ei liene ainuttakaan joka ei sähköä johda.

Ja korujen kuumeneminen on suoraan verrannollista käytettyyn tehoon (eli käytännössä jännitteeseen, laitteen kohdalla). Tämä on perus fysiikkaa eikä se muutu mihinkään. Tai Tarkennetaan sen verran, että lämpeneminen on verrannollista käytettyyn energiaan  (joka on teho kertaa aika), eli lyhyillä pulsseilla, ja riittävillä jäähdytystauoilla homma voisi olla turvallista.

Mutta minun sanaan luottaen ei kannata alkaa innoissaan toimimaan, vaan omaa järki mukaan.

mooky

 • Vieras
Vs: Sähköleikkien perusteet
« Vastaus #63 : 06.10.2015, 08:45 »
Pari linkkiä sähköturvallisuuteen.

http://www.courses.physics.helsinki.fi/ope/opelab/turva/sahkoturva.htm
http://www.epanorama.net/faq/sfnet.harrastus.elektroniikka/sahkoverkko.html

---CUT---

Tasavirta on ihmiselle paljon armeliaampaa kuin vaihtovirta. Tosin jo 4,5 V patteri tuntuu kielen päässä jos se iskussaan ja viel 9V paremmin.

Sähköturvallisia,  hyvä. Sähkö on vaarallinen, sitä ei voi liikaa painottaa. Moni on kuollut luulen olevansa fiksumpi, kuin onkaan

Ja tasasähkö

EI! Tasasähkö on vaarallisempaa,kuin vaihtosähkö.  Kaksi syytä:

1. Lihaskouristus

Kun ihminen ottaa kiinni jännitteisestä johdosta lihakset aktivoituvat. Vaihtosähkö vaihtelee nollan ja huipun välillä, jolloin nolla-kohdassa ihminen päästää irti. Tästä tulee siis se lyhyt tälli sormille. Tasasähkössä taas tätä nollaa ei tule. Ihminen ei päästä irti.

2. Sydämen taajuus

Sähkö tappaa pääasiassa pysäyttämällä sydämen. Sähkön taajuus on eri, kuin sydämen, jolloin tulee rytmihäiriöitä. Vaihtosähköllä, siis. Tasasähköllä taajuus on nolla. ...ymmärrätte varmaan.

Syy siihen, että vaihtosähkö on kotona tappavampaa johtuu siitä, että se tulee suuremmalla jännitteellä seinästä,kuin Keskimääräinen kotona käytetty Tasasähkö (joka on yleensä sähköpari, eli patteri), mutta koskaan ei saa luulla että tämän takia Tasasähkö olisi "turvallisempaa"

kumijani

 • Vieras
Vs: Sähköleikkien perusteet
« Vastaus #64 : 07.10.2015, 14:07 »
Ihan tällein mutuilemalla; mielummin koskettaisin sormella tasajäntelähteen napoja, kuin vaihtojännitteen(olettaen, että kyseessä on pienivirtaiset ja ac pienitaajuista.) 9v patteri ei tunnu sormenpäässä, kun taas 9vac säväyttää pienelläkin virralla:)
Mä olen ymmärtänyt että suurilla virroilla dc.n vaarallisuus on se että se polttaa kudokset ym.

Noista metalleista oli muuten joskus jotain juttua estim.comissa ja siellä varoiteltiin joistain metalleista. ie.  Kehossa kiinni oleva an metalliin voi syntyä sähkökemiallinen reaktio vrt anodisointi/sähkösinkitys ym. eli tämäkin kannattaa ottaa huomioon.

LehA

Vs: Sähköleikkien perusteet
« Vastaus #65 : 10.10.2015, 23:21 »
Noissa kalliimmissa on sitten hieman enemmän säätövaraa millasta ohjelmaa se lykkää ja että onko kaukosäädintä tai ääneen reagoivaa, tai liiketunnistimella varustettua.

Mutta esim mikrofoni ja ääni jutut laitteelle tuo paljon lisää mahdollisuuksia...
Katselin tuossa joskus yhtä pätkää missä kaksi Dominaa päätti tehdä "blow jobin" orjalle.  Laitteesta meni johdot orjan palleihin... Siinä ne sitten vuoron perään puhalteli mikrofooniin, ja orja ulvo tuskasta aina kun Domme puhalsi mikrofooniin... siitä se "blow job"
Onkos kukaan kokeillut: Korvataan kotistereoista kaiutin orjalla, ja laitetaan random radiokanava tai CD soimaan ??  >:D

SMIle

Vs: Sähköleikkien perusteet
« Vastaus #66 : 11.10.2015, 18:58 »
Zeus Twilight Wand on ihan mukava lisä leikkeihin  >:D

matthew

 • Asiakas
 • **
 • Viestejä: 73
 • The Journey is as important as the Destination...
 • Galleria
Vs: Sähköleikkien perusteet
« Vastaus #67 : 13.10.2015, 13:40 »
heip,

viitaten kuuliaisen ansiokkaaseen kirjoitukseen (clip clip alla) - minäkin sitten siirryin tuon ET:n onnelliseksi omistajaksi jo viime vuoden puolella. Ei ole tarvinnut katua ja allekirjoitan hyvin kuuliaisen ko. laitteesta kirjoittaman arvion. Nostaisin esille vielä "Climb" ohjelman, jossa taajuus lähtee harvakseltaan (tai nopeasti, riippuen säädöstä) tihenemään ja aiheuttaa lisääntyvää kipua. Hetken kuluttua taajuus taas tipahtaa matalalle tasolle ja kipu hellittää.   Tässä D voi nostaa tasoa pikkuhiljaa ja katsoa miten subi sietää kipua - tästä saa ihanan ja pitkäkestoisenkin harjoituksen niin halutessaan.

Toinen mainitsemisen arvoinen ominaisuus on "Ramp Up", jossa tehotaso voidaan asettaa esim 70% "normaalista". Teho alkaa sitten minuutti kerrallaan nousemaan ja kipu lisääntyy sitä mukaa kunnes 100% taso saavutetaan. Aika on säädettävissä ja sen voi asettaa esimerkiksi kymmeneen minuuttiin. Voin kertoa että siinä minuutit tuntuvat todella pitkiltä  8)

Tosiaan tuo mikki antaa mukavan säväyksen esimerkiksi piiskauksessa - jos subi päästää ääntä niin sattuu vielä kovemmin  >:D

Puhelimesta voi lisäksi syöttää musaa vaikka spotifyn kautta 3,5mm inputin kautta. Kannattaa hankkia liitin jossa on kaksi ulostuloa (toinen ET:lle ja toinen erillisille kuulokkeille/kaiuttimelle), koska tökkeli puhelimen kuulokeliitäntään hiljentää tuon kaiuttinen (tai ainakaan itse en saanut tätä toimimaan muuten). Musiikki voi tietyssä tilanteessa tuoda ihan uuden ulottuvuuden ja tietty kappale voi sattuneesta syystä jäädä mielen sopukoihin pitkäksi aikaa  ;)

Laatupeli siis.... ja pienellä opettelulla erittäin käyttökelpoinen - Valtiattarelle hymy suupieliin ja subille kyynel silmäkulmaan tarvittaessa.

-matt


*********
Tässä kuvaus parista ET-312B:n vakio-ohjelmasta, oma suosikkini on tuo ”Orgasm”:
”Orgasm - This mode starts with a highly erotic synchronized ramp and very slowly builds in urgency until it reaches a frantic pace and then resets and does it again. MA adjusts the pulse frequency.
Torment - This mode is designed more for BDSM use than pleasure. It delivers brief random stimulation at random times and varying intensities. MA adjusts the pulse frequency. Set the Levels slightly higher than you normally would for say Toggle or Intense.”

Käteviä sähkölähteen ominaisuuksia ovat myös mikrofonin kautta tulevan äänen tai line-in liitännän kautta tulevan musiikin mukaan muuttuva signaali.

Subin suun eteen sijoitettu mikrofoni saa hänet kärsimään omista äännähtelyistään. Mainio lisämauste esim piiskaukseen.

************

Wallu

 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 12
 • Etsin sessioseuraa
 • Galleria
Vs: Sähköleikkien perusteet
« Vastaus #68 : 26.03.2020, 16:55 »
Tässä ketjussa on paljon kehuttu noita Erostekin laitteita. Minua kiinnostaisi tietää millaisia nuo halvemmat sitten ovat ja tekeekö niillä mitään vai onko parempi sitten vaan satsata kunnolla laatuun?

Metsäjätti

 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 8
 • Metsän keskellä asusteleva, punahilkkoja etsivä...
 • Galleria
Vs: Sähköleikkien perusteet
« Vastaus #69 : 22.04.2023, 18:28 »
Sähköpaimenessa on myös monesti ominaisuus, jossa paimen nostaa virtaa jos lanka maadoittaa kauan. Tämä tarkoittaa et jos esim. nauta hipaisee lankaa ja saa iskun niin nauta ei koske toista kertaa. Mikäli langan aluskasvillisuus kasvaa lankaan kiinni niin paimenpoika lisää virtaa ja polttaa ajan kanssa heinänkorren poikki. Lähinnä siis kuivattaa korren lankaa vasten jolloin se kuivana ei johda virtaa ja katkeaa jossain vaiheessa.

Tämä tiedoksi että ensimmäisen ja kolmannen iskun välillä on jo iso ero :D

Bacchus83

Vs: Sähköleikkien perusteet
« Vastaus #70 : 30.06.2023, 19:56 »
Millä laitteella onnistuu predicament leikit? Esim. asetelma missä subi on kahlehdittu ja joutuu olemaan varpaisillaan ettei jalkoväli osu sähköistettyyn lankaan. Paimenpojalla tietenkin onnistuisi mutta teho saisi olla säädettävissä ja tems-laitteet lopettavat toimimasta jos kontakti ei ole jatkuva.