Kirjoittaja Aihe: Oulussa 5.7. pukeudutaan pervosti tai vaikka ristiin ja raipotaan  (Luettu 6990 kertaa)

Hra K

Pukeutumisfetissiteemainen tapahtuma Queen Desireen tyrmässä eli arkisemmin kellarissa heinäkuun 5. 2014 kello 17-21.  Tarkoitus olisi harrastaa korsetteja, korkokenkiä ja mahdollisuuksien mukaan saada ristiinpukeutumisteemaa mukaan. Mikäli mieli tekee piiskata tai muuten kiusata (vapaaehtoisia) ihmisiä, niin se tietysti onnistuu myös ja yhteishenkinen keksustelu on myös osana tapahtumaa. Haussa olisi nyt erityisesti ihmisiä, jotka himoitsevat muiden pukemisesta ja laittamisesta.

Tapahtuma on maksuton ja yhdistykseen kuulumista suositellaan mutta se ei ole pakollista. Paikan päälle koitetaan parhaan mukaan tuoda materiaaleja mutta periaatteessa kukin tuo omat ideansa ja tavaransa muassaan. Tervetuloa.

 OuSM puolesta
 K

RMK

  • Vieras
Tänne yritän kovasti tulla!

Chimene

  • Asiakas
  • **
  • Viestejä: 131
  • ei enää etsi, sillä löysi.
  • Galleria
Hmm, pitääkin alkaa katella kaappien kätköjä sillä silmällä, että mitäköhän kehtais laittaa päälle. Hyvä kun on kokoontumisia näin kesälläkin.

balthazar

  • Vieras
Herääkin kysymys, sopiiko tulla ihan taviksena paikalle tutustumaan ihmisiin?

Ei sillä että mulla uskonto estäisi naiseksi puetuttamisen, mutta ei vaan oo mun kuppi teetä, jos huumoria ei lasketa :)

Muoks; jos nyt wanhat merkit pitävät paikkansa, en syystä tai toisesta pääse kumminkaan, suorastaan vituttavaa kun ei koskaan osu OuSM:n kanssa aikataulut yhteen. Yritys hyvä kymmenen :)

RMK

  • Vieras
Mäki aion olla ihan "taviksena". (:

Hra K

"Come as you are": paikalle voi tulla ihan vain jauhamaan pashaa tai voi olla sanomatta yhtään mitään. Koitetaan kuitenkin pysyä aihepiirissä mikäli se onnistuu, jos ei niin eiköhän kiero mieli aina keksi jotain muuta toimintaa, ettei tylsyys pääse yllättämään. Kesälle ei tosiaan ole muuta toimintaa tällä hetkellä tiedossa, niin pitää olla jokin henkireikä selkeästi myös ihan tapaamisille. Pukeutumis- ja fetissiteemaa on pyydelty ja toivottavasti siitä saadaa iloa revittyä irti.

 K

Hra K

https://fetlife.com/events/263959 - liekö tästä iloa. mutta laitoin tuonnekin ilmon.
Osoite on Uusikatu 64, takapuolelta sisään, kuten tavallista.

 K

Kunzmann

Saattasimma Rvan kanssa vaikka ainakin piipahtaa paikanpäällä, ellei vielä silloin olla synnärillä :D

AnaisSin

Minä tulen Chimenen kans  :) Hyvä syy ulkoiluttaa korsettia tai jotain :)

Kunzmann

tais kaatua meidän saapuminen lapsenvahtiongelmaan, vittu  >:(

Hra K

Kiitoksia kaikille paikan päälle saapuneille omasta puolestani. Pueutumispuoli jäi nyt vähemmälle  osallistujarakenteesta johtuen mutta oli joka tapauksessa hyvä saada paikallisia "perverssejä", tai miten nyt asian haluaa itse kukin ilmaista, yhteen. Kellari oli hyvä pakopaikka ulkoa ahdistavalta helteeltä ja piilevältä ahdasmielisyydeltä. Toimintaakin saatiin aikaan ihan mukavsti ja uusia kujeita suunniteltiin yhdessä tuumin. Seuraavaa kertaa ei ole vielä saatu suunnitelluksi kun koitamme väistellä pahimmat kesätapahtumat. Aihepiirin tiimoilta voisi virittää ainakin keskustelua, paikka sinänsä taipuu aika moneen.

 K

balthazar

  • Vieras
Puhetta oli muunmuassa jostain puistossahengailusta, joka ei vaatisi oikeastaan mitään järjestelyjä eikä sotke mitään tapahtumia tai muuta ohjelmaa. Tuollainen muutaman tunnin täräys oli kuitenkin kaikinpuolin mukava ja rento kokoontuminen, jollaiseen olisin jatkossa hyvinkin valmis ilman kohtuuttomia valmisteluja tai varoaikaa.

Kiitos puolestani kaikille osallistuneille :)