Kirjoittaja Aihe: Masterin sukat  (Luettu 4583 kertaa)

-katy-

  • Vieras
Vs: Masterin sukat
« Vastaus #15 : 26.06.2014, 02:33 »

Kinkyys tuskin on tähtitiedettä ;) mutta en usko että se tuottaa mitään lisäarvoa ihmisen elämään jos se on vain rasite ja taakka entisten taakkojen päälle  :-\. Tosin onhan masokismilla mitä mielenkuvitukselliset ilmentymänsä.

Itsehän en ole masokisti,enkä muiden puolesta mene, varsinkaan siitä syystä, ojentamaan ketään. Yritin kuvantaa,omasta vinkkelistä, jotenkin sitä asiaa, mistä te tuossa Nuppuorjan kanssa mainitsitte: palvelu ja hössötys toisen eteen ei tarvitse välttämättä tohtorin arvoa ja leimaa toteutuakseen. Tosin oppivuodet voivat olla vähän pidemmät, kai.

Kettu vinossa

  • Vieras
Vs: Masterin sukat
« Vastaus #16 : 01.07.2014, 11:10 »
Käänteinen "Masteri pukee subin" -asetelma kuulostaa ainakin itsestäni kaikista tutuimmalta asetelmalta, eli subilla ei ole sessiossa päätäntävaltaa omiin vaatteisiinsa, vaan vaatteet valitaan hänelle. Subi pukee hänelle valitut vaatteet joko itse tai ne puetaan hänelle väkisin. Tämä on keino nöyryyttää subia (puetaan vaatteita joita subi ei normaalisti käyttäisi vapaaehtoisesti) ja näin voi myös leikitellä sukupuolirooleilla (pakotaan naisellisempaan tai miehekkäämpään sessiorooliin vaatetuksen keinoin). Sittenhän on toki myös lukuisia roolileikkejä joihin subin vaatteisiin pakottaminen sopii hyvin (esim. vankileikki) tai leikki jossa subi saattaa jopa tarvita toisen apua vaatteidensa pukemiseen (esim. eläinleikit).

Mutta jokainen toki tyylillään.  8)