Kirjoittaja Aihe: Mikä oli joskus tabu, ei välttämättä ole aina sitä  (Luettu 5560 kertaa)

Colestramus

  • Bizarre Club
  • Kanta-asiakas
  • *
  • Viestejä: 389
  • Voe tokkiinsa.
  • Galleria
Vs: Mikä oli joskus tabu, ei välttämättä ole aina sitä
« Vastaus #15 : 05.04.2016, 11:51 »

Pakko myöntää, että kattelisin kyllä terasseilla paljon mieluummin naisten kuin miesten rintoja ;D

Tähän voi varmasti samaistua sekä naiset että miehet. Olen monen naisen kuullut myös sanovan että mieluummin katselee naista kuin karvaista rekka miestä :D.

Mutta on ihan tarinakin tuohon liittyen. Satuin kerran kesällä istumaan torilla kaljalla kun vieressäni oli neitokaisista koostuva "paskarinki". Nimitykseni sille kun kokoonnutaan rinkiin arvostelemaan ihmisiä ja esim. heidän pukeutumistaan, usein jostakin syystä tämä koostuu enimmäkseen naisista, tiedä häntä mistä johtuu vaikka osataanhan me miehetkin välillä  ;D , mutta pointtina siis se että he kovasti arvostelivat ilman paitaa heiluvaa katutyöntekijää, jolla oli jo maha kerennyt kasvaa ja karvarinta. Samassa supattelussa tuli mainittua myös kuuluisat tv-ohjelmat kuten kumman kaa ja komeat lihaksikkaat paidattoman miehet. (wau, I see a pattern here...hmm). Tästä huolimatta neitokaiset kauniit olivat rintaliiveissä ja hyvin pienissä topeissa sekä minihameissa johtuen kesäilmasta. Minähän tunnetusti en pelkää ilmaista omaa mielipidettäni, joten päätin heittää itsekin paidattomaksi, ja perästä seurasi myöhemmin paikalle sattuneet ystävä porukkani (4 henkilöä). Oli siinä neitokaisilla hieman ihmettelemistä kun joukko sekalaisia äijiä istuu kahvilan terassilla ilman paitoja kaikessa kesähien tuoksuisessa harmoniassaan, ja lopulta yksi heistä rohkeni kysymään että "siis mikä juttu tää niinku on". Tuumasin hänelle "että kun tuolla tietyöläisellä on varmasti niin yksinäinen olo, niin mekin päätettiin heittää paidattomiksi." Supattelu aika äkkiä lopahti siihen  >:D

Ai että mä rakastan olla vittumainen välillä. Kaikella rakkaudella Kuopion kesätytöt  :love:

Mulle toisaalta alastomuus ei ole koskaan sinänsä ollut tabu, mutta tilanne tajua on hyvä olla. Meillä on vaatteet ihan hyvästä syystä, mitä on mm. se tietenkin että ne suojaa kylmältä (joskus kuumalta, kuten valkeat vaatteet kesällä), ja yleisesti vaikka ihmisen omalla keholla ei sinänsä ole mitään muuta kuin käytännölliseltä kannalta katsoen tekemistä seksin kanssa, niin on se mukavampi kävellä kadulla ilman että koko ajan rupee seisomaan. Kesäilmalla on jo tarpeeksi vaikeata kävellä torilla löysissä shortseissa, niin kuvittelen mielessäni lipputanko marssin ja etana kulkueen ympäri kaupunkia.