Kirjoittaja Aihe: Hei kaunokainen  (Luettu 7963 kertaa)

Lemmetty

 • Bizarre Club
 • Asiakas
 • *
 • Viestejä: 34
 • ~Myyttistä alkuvoimaa etsien, palvoen ja nauttien~
 • Galleria
Vs: Hei kaunokainen
« Vastaus #15 : 26.06.2016, 23:16 »


Aidon tuntuisille tyypeille tulee vastattua, vaikkeivät he siinä mielessä kiinnostaisikaan. Kuitenkin valtaosa näistä viestistä (joista ymmärsin tässä ketjussa olevan puhekin) on vastenmielisen läpinäkyvää hyvääpäivääkirvesvartta-vonkailua, joista paistaa läpi keskipäivänkirkkaasti se, että sanotaan mitä tahansa jotta lopputulos olisi seksiä. Tai runkkailua ruudun takana muuten vaan, kunhan saa naisen vastaamaan näihin "haastattelupyyntöihin".

Olen tuttujen naisten kanssa keskustellut tästäkin aiheesta, ja tuntuu että osa naisista saa runsaasti tällaisia viestejä, ja osa ei juuri lainkaan; itse saan jonkin verran. Kai se on jonkinlainen lunttuus joka sieltä jostain läpi sitten paistaa ja provosoi viestittelemään. ;D

Positiivinen ongelma tällaiset viestit eivät ole, koska niissä ei ole mitään aitoa. Aika pian siihen kyllästyy, kun ne on nähty niin moneen kertaan. Toki naiset ilmeisesti saavat miehiä enemmän myös niitä aitoja viestejä, mutta en ainakaan minä sentään ongelmaksi asti. ( :( :D )

Kettu vinossa

 • Vieras
Vs: Hei kaunokainen
« Vastaus #16 : 27.06.2016, 08:30 »
Ehkä oon sit niin ruma ja vanha että ei auta edes silmänkuvat saamaan miehiä vonkaamaan mua (ei sillä siis että tarviskaan, enää).

Kinkyfoorumeilla pyörii kyllä ihan kaikenlaisiin ihmisiin fetisistisöityneitä ihmisiä. Olen nähnyt FetLifessäkin että saa olla vaikka minkä ikäinen tai kokoinen niin kuvat saavat kasapäin kuolaavia viestejä. Pitää vaan toki osata mainostaa niitä kuviaan eri keskusteluissa. Jos pitää kuvat vain omassa galleriassaan eikä mainosta niitä muualla niin ei niitä monikaan jaksa selailla.

Pitäisi kai joskus ottaa omastakin läskistä kuva ja laittaa kuva nettiin ja mainostaa sitä joka läskiryhmässä ja katsoa montako tykkäystä saa kasaan. Pitäisi kai vaan ensiksi tunkea jalokivellä koristeltu anustappi persiiseen, se kun tuo aina sen kymmenen lisätykkäystä.

KalvinK

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 639
 • Tykkää sitoa nättejä nakuja naisia.
 • Galleria
Vs: Hei kaunokainen
« Vastaus #17 : 27.06.2016, 11:23 »
Pitäisi kai joskus ottaa omastakin läskistä kuva ja laittaa kuva nettiin ja mainostaa sitä joka läskiryhmässä ja katsoa montako tykkäystä saa kasaan. Pitäisi kai vaan ensiksi tunkea jalokivellä koristeltu anustappi persiiseen, se kun tuo aina sen kymmenen lisätykkäystä.

Muista kuitenkin kysyä kumppaniltasi lupa siihen valokuvan julkaisuun.
« Viimeksi muokattu: 27.06.2016, 11:38 kirjoittanut KalvinK »

pikkusisko

Vs: Hei kaunokainen
« Vastaus #18 : 27.06.2016, 17:52 »
Ei se määrä, vaan se törkeyden laatu. Jos kadulla kävellessä joku vastaantulija alkaa haarojaan hieroen kertomaan, miten hänestä on kiihottavaa panna köytettyä narttua perseeseen, ja tiedustelee josko minä olisin innokas kaveriksi, niin totta helkkarissa se on (pelkästään negatiivinen) ongelma. Näin riippumatta siitä, miten oikeesti ihan kiva kaveri on asiaa toimittamassa, taikka sattuuko sellaista omalle kohdalle kerran vai toistuvasti. Ei tule kyllä ainakaan itse sentyyppisissä tilanteissa siunailtua, että on se mukava kun joku kuitenkin  ;D

Minusta se on tismalleen sama asia. Minulla on täälläkin seksuaalinen koskemattomuuteni, ts. kaikki oikeus kuluttaa aikaani ilman, että joku tulee luvatta roiskimaan ilotippojaan minun silmilleni. Ei sillä, että mitenkään suunnattomasti silloin tällöin tulevista törkyviesteistä kärsisin. Aina joskus se aivan tosissaan turhauttaa, mutta enimmäkseen pistän minäkin koko homman nauruksi. Siitä huolimatta minä tiedän takuuvarmaksi ja pidän jatkossakin kiinni siitä, ettei kenenkään tarvitse sellaista käytöstä sietää.

DareDoll

 • Vieras
Vs: Hei kaunokainen
« Vastaus #19 : 27.06.2016, 18:18 »
Olen kyllä niin kieroutunut että yleensä vastaan silloin jos oon ihan varma että tyyppi runkkaa mun kuville aah  ;D
Mut joo ne kiertoviestit saa mut näkemään punaista ihan välittömästi ja sorry mutta harvoin vastaan muihinkaan kuvioihin viesteihin  ::)

heinrich

 • Vieras
Vs: Hei kaunokainen
« Vastaus #20 : 27.06.2016, 21:32 »
Hmm...
Mitähän tohon sanos...

Siis ei siihen, että Dollykän kuville vedetään tumppuun.
Ihmettelisin jos ei vedettäisi.
Pääsääntösesti kohtuu tasokasta pornoa  :love:

Vaan tuohon, että lajitovereitaan saa kyllä toisinaan hävetä.
On se merkillistä.
Eihän tossa ole kuin yleisistä käyttäytymissäännöistä kiinni.
Vai onko joku oikeasti niin... Tollo... Että kouraisee verbaalisesti jotain ventovierasta perseestä ja ehdottaa sen jälkeen, että neiti lähtisi toteuttamaan erikoisia seksuaalifantasioita?

Huoh...

Kettu vinossa

 • Vieras
Vs: Hei kaunokainen
« Vastaus #21 : 27.06.2016, 22:27 »
Pitäisi kai joskus ottaa omastakin läskistä kuva ja laittaa kuva nettiin ja mainostaa sitä joka läskiryhmässä ja katsoa montako tykkäystä saa kasaan. Pitäisi kai vaan ensiksi tunkea jalokivellä koristeltu anustappi persiiseen, se kun tuo aina sen kymmenen lisätykkäystä.

Muista kuitenkin kysyä kumppaniltasi lupa siihen valokuvan julkaisuun.

Tarkoitin ihan itseäni. En minä nyt kumppanin läskeistä ole kuvaa nettiin laittamassa.  :P

Ms. M

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 2966
 • An' I don't give a damn 'bout my bad reputation.
 • Galleria
Vs: Hei kaunokainen
« Vastaus #22 : 27.06.2016, 23:35 »
Minoon nii vittumainen akka, ettei mua pahemmin törkyviestein lähestytä.  >:D  :))  O:-)

Dulcedepiña

 • Vieras
Vs: Hei kaunokainen
« Vastaus #23 : 28.06.2016, 17:26 »
No mutta tässäpä ajankohtaisen puristava aihe.  ;D
Tai ehkä eniten puristaa juurikin tuo viestien lähettely ilman pienintäkään paneutumista profiilini sisältöön, joka on siellä juurikin siitä syystä että voi varmistaa olenko oikeaa kohderyhmää alkuunkaan..

Toinen mikä tavallaan liittyy samaan profiilin tarkastelun puuttumiseen, on statukseni. Olen suhteellisen uusi skenessä, aika yksin, siksipä vilpittömästi innokas tutustumaan ja jutustelemaan uusien ihmisten kanssa. Kavereita ja juttuseuraa siis!

Skannaan aina selkeät tyrkkyviestit "älä noteeraa"-kansioon, mutta kun vielä kuvittelen että ne aidontuntuiset viestinvaihtelijat pysyisi oikeasti statukseni antamassa kaavassa.
Sitten tapahtuu aina sama kuvio, huomaan ettei tässä olekkaan tarkoitus jutella mukavia ja lyön lippua luukulle etten ole "markkinoilla", loppuu kaikki siihen.  ::) Hyvä tietty ettei se boxi täyty turhuuksista sen jälkeen, mutta täytyy ilmeisesti vastata jokaiseen "potentiaaliseen" viestiinkin vain kylmää kiitos, ei kiitosta. 

sweetchild

 • Vieras
Vs: Hei kaunokainen
« Vastaus #24 : 28.06.2016, 19:09 »
Mun mielestä se, että keskustelu jatkuu ja pitkittyy, on hyvä asia. Silloin ainakin huomaa, että tässä tyypissä vois olla potentiaalia tutustua lähemmin. Muutaman viestin jälkeen kun en itse ainakaan oo valmis edes tapaamaan. Lähtee turhat yrittäjät pois. ;)

Isrika

 • Baariruusu
 • PoVi
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 2687
 • Read the fucking manual.
 • Galleria
Vs: Hei kaunokainen
« Vastaus #25 : 28.06.2016, 19:12 »
No ei noita viestejä nyt häiritsevyyteen asti tule, pari per viikko. Se kuitenkin jonkin verran turhauttaa, kun huomaa tosiaan, ettei profiilista ole vaivauduttu lukemaan muuta kuin sukupuoli.

Massapostaajat erottaa helposti. Sitten on nämä, jotka väittää lukeneensa profiilin, muttei ole lukenut kuitenkaan. Kolmannet on ne, jotka ovat lukeneet ilman sisälukutaitoa, eli eivät ole ymmärtäneet lukemaansa. Neljäs ryhmä on ehkä se rasittavin: "jos mä ny vaan vonkaan ja vonkaan, niin kyllä se dommeksi/subiksi/whatever muuttuu", eli ne pillun perässä kirjoittelevat. Viides rasittavuudessaan kilpailee edellisen ryhmän kanssa: Nettirunkkarit. He kirjoittelevat joko omia fantasioitaan tai sitten pilkun tarkasti kyselevät, mitä haluaisin tehdä heille, keräten runkkumateriaalia. Saatetaan jopa lähteä sopimaan tapaamistakin, viime hetkellä joko perutaan tai sitten tehdään oharit.

Toki pakko mainita kyllä sitten kuudentena ne, jotka ovat tosissaan liikkeellä. Heitä ei välttämättä aina erota tuosta edellä mainitusta ryhmästä. Tosin nettirunkkarin varoitusvalo syttyy siinä kohtaa, kun aletaan tarkempia kuvauksia tekemisistä kysellä. Kerran-pari on tainnut syttyä aiheettakin.

Eli heitä, jotka ovat tosissaan, suosittelen panostamaan deitti-ilmojen vastauksiin. Kertomaan enemmänkin ehkä siltä kantilta, mitä sinulla olisi tarjota, eikä yrittää selvittää ja miettiä, miten tämä viestin vastaanottaja voisi sinua palvella. Sama koskee silloinkin, jos lähettää privaa muuten vaan mielenkiintoiselta vaikuttavalle tyypille sessio/suhde/seksi mielessä. Herätä mielenkiinto!

Saderankka

 • Vieras
Vs: Hei kaunokainen
« Vastaus #26 : 30.06.2016, 10:47 »
Samaa mieltä Alistavaherran kanssa että välillä tulee niitä ns. unelmaviestejä ja todetaan että elämäntilanne vaan ei käy yksiin ja se on harmmillista.
Mutta kaikenlaisia viestejä on tullut erilaisilta massuilta ja paras on kun profiilissa lukee että etsin sessioseuraa ja alistun vain sessioissa niin oletetaan että kun nainen sulle viestin heitän yhden sellaisen niin 100% minulle alistut ja nartuksi kutsun. Hei haloo jos nyt niin hyvin kävisi että sessioon tulisin niin siihen pitää lähettää aika monta viestiä, sähköpostia ym jutustelua. Huoria voi ostaa muualta ja nartuksi ei kutsuta ellei siihen ole annettu lupaa. Kaikenlaisia pönttöpäitä sitä on liikkeellä. Masteri nimikkeen alle mahtuu kaikenlaisia jannuja jotka kuvittelevat olevansa massuja kun totuus on ihan toinen. Mutta kyllä niitä helmiäkin täältä löytyy.

Nick

 • Vieras
Vs: Hei kaunokainen
« Vastaus #27 : 30.06.2016, 12:37 »
Ironisesti voisi todeta että tosissaan liikkeelläoleminen taitaa olla kaikista karkoituskeinoista tehokkain  >:D
Siksi mä se tuonkin heti esiin, koska ajan ja vaivan säästö puolin ja toisin. Ei sillä kyllä sessioseurakin menee mut näissä on vähän eri lähestymiskulma.

orjamies

 • Porttikiellossa
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 1978
 • Etsin itseäni parenpaa seuraa
 • Galleria
Vs: Hei kaunokainen
« Vastaus #28 : 30.06.2016, 13:39 »
Ikävä totuus jos olet massu lopeta lukeminen tähän ! 95% massu hamsteri herra & narri yms  nikeistä on NIIN PIHALLA että uskovat

subi naisen kiiruhtavan pillu valuen paikalle jos laitan viestin narttu ! tule tänään klo 18.00 stokkan kellon alle ps minihame ilman housuja.

se ei vaan niin mene itse orja masokisti subi miehenä olen taatusti missannut monta tilaisuutta kun en pistä jokapäivä massa vonkua

jokaiselle Dominaan viittavallekkin ei minä olen vanhan polven sofistikoitunut ihminen joka yrittää ensin saada luvan esiintymiseen jne jne.

mustepullo

 • Vieras
Vs: Hei kaunokainen
« Vastaus #29 : 30.06.2016, 18:35 »
Ei niitä viestejä ihan kauhealla tahdilla tule, mutta ovat ne sikäli häiritseviä, että minä ainakin toiveikkaasti ilahdun joka kerta kun näen saapuneen yksityisviestin: hei joku on musta kiinnostunut, toivottavasti se on kiva tyyppi! Sitten joka kerran kitkerä pettymys, kun huomaa ettei profiiliani ole edes luettu.