Kirjoittaja Aihe: Ihminen on seksuaalinen olento  (Luettu 1335 kertaa)

Kolumnisti

  • Moderator
  • Kanta-asiakas
  • *
  • Viestejä: 369
  • Galleria
Ihminen on seksuaalinen olento
« : 09.10.2016, 22:21 »
Ihminen on seksuaalinen olento

Ihminen on seksuaalinen olento ja jostain luin suunnilleen näin, että seksuaalisuus on sitä, mitä me olemme ja seksi on osa sitä, mitä teemme ja miten toimimme seksuaalisuutemme sisällä. Seksuaalisuus on osa meidän jokaisen persoonaa, tärkeä osa minuuttamme ja eheyttämme. Kukaties voi sanoa, että onnellinen, tyydyttävä oman itsensä hyväksymä seksuaalisuus vahvistaa matkaamme hyvään ja tasapainoiseen elämään. Seksuaalisuus on osa ihmisyyttä, me emme harrasta seksiä ainoastaan lisääntyäksemme. Me myös teemme tietoisia ja toki tiedostamattomiakin valintoja seksuaalisuudessamme ja siinä seksissä, jota yksin, kumppanin tai kumppaneidemme kanssa harrrastamme. Jotkut ihmiset eivät harrasta seksiä, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö heillä olisi mielipiteitä ja kokemuksia omasta seksuaalisuudestaan.

Seksuaalisuus ei sellaisenaan ole pysvä olotila, se aaltoilee ja muotoutuu erilaiseksi ihmisen elämäntilanteiden mukaan. Ihmissuhteiden ristiaallokossa ja vaikeissa elämäntilanteissa se voi joskus levätä ja nukahtaa, mutta se nukkuu Ruususen unta. Seksuaalisuus on kuitenkin aina meissä olemassa muttta sen ilmenemismuodot seksinä tai sen puutteena vaihtelevat. Joskus seksittömyys on oma valinta ja joskus se on olosuhteiden muovaama.

Me ihmiset täällä Baarissa toteutamme omaa seksuaalisuuttamme varsin monimuotoisesti ja seksimme on osin hyvinkin erilaista kuin valtavirran makuuhuoneissaan toteuttama. On ollut ja on etuoikeus kuulla ihmisten haluista, fetisseistä ja niistä ajatuksista, joita joku ei oikein uskalla ääneen ajatellakaan, saati toteuttaa. Joskus kuitenkin kohtaa sellaisen ihmisen tai sellaisia ihmisiä, joiden kanssa uskaltaa kulkeutua pois omalta mukavuusalueeltaan ja toteuttaa sellaisia seksifantasioita, että pois alta kaikki pidäkkeet, sosiaaliset normit, kukkahattutätien kauhistelut ja omat vaietut estot. Kun luovuttaa sisäisen kontrollinsa ja tukahduttaa oman nuivan äänensä, joka toteaa, että hyi sinua, et sinä nyt tuolla tavalla saa etkä voi tehdä .... Niin silloin löytää aidon, oman seksuaalisen itsensä. Millainen se ikinä sitten onkaan.

Sisäisen kontrollin tukahduttamisella ja kukkahattutädeille näkemiin sanomisella en tarkoita sitä, että otetaan turhan suuria riskejä, ollaan typerän ajattelemattomia tai ei ajatella yhtään mitään. Me olemme aikuisia ihmisiä ja meillä on aikuisen ihmisen velvollisuus ja myös oikeus ajatella asioita. Me ymmärrämme syitä ja seurauksia. Sen tasapainottelu, että antaa joskus vain mennä, kulkee flown pehmeässä virrassa, tietoisuuden tässä hetkessä ja toisaalta ymmärtää tekemäänsä, niin siinä sitä haastetta kerrakseen onkin. Nautitaan seksuaalisuudestamme ja ollaan ylpeästi sitä, mitä kukin meistä oikeasti on. Toteutetaan sitä seksiä, mistä olemme aina haaveilleet ja haaveillaan vielä hiukan enemmän, lisää, erilaista ja kokeilemisen arvoista.  Sitä sellaista, josta tehdään hyviä, arvokkaita ja riettaita muistoja.Normandie, joka koettaa elää todeksi omia seksuaalisuuteen liittyviä fantasioitaan ja tällä hetkellä onnistuukin siinä vallan mainiosti

Kulkuri

  • Vieras
Vs: Ihminen on seksuaalinen olento
« Vastaus #1 : 09.10.2016, 22:26 »
Kiitoksia Kolumnistille! Tätä oli mukava lukea ja niin paikaansa pitävää tekstiä :) Asiaa!