Kirjoittaja Aihe: Saako tälle nauraa?  (Luettu 5473 kertaa)

Chmlnidae

  • Vieras
Vs: Saako tälle nauraa?
« Vastaus #15 : 21.11.2016, 22:22 »
No, mua ei niin kiinnosta saako tälle nauraa vai ei. Mut se kiinnostaa et paras huumori kulkee aina traagisimpien juttujen kautta. Ja just sessioissa sillä on suurin merkitys katarttisessa mielessä.
Lea Klemola sano must aika osuvasti viikonlopun Hesarissa siitä et kaikki muu huumori on oikeestaan tyhjännauramista paitti kuolemalle nauraminen. Allekirjoitan.

Chmlnidae

  • Vieras
Vs: Saako tälle nauraa?
« Vastaus #16 : 22.11.2016, 08:53 »
Niin, sen unohdin eilen lisätä että jospa se miten kinkyilyä käsitellään leffoissa onkin sen suuremman yleisön mielestä kuolemalle nauramista. Voi kokea olevansa turvassa, oikealla tolalla omassa seksuaalisuudessaan, esim. kun voi nauraa hirvittäville(/koomisille) nahkaruoskadommeille ja sille(kö?) omalle ahdistuneelle alistuvalle/alistusta kaipaavalle minuuden osalle...No, tästä voi rakentaa moniakin psykologisia kulmia....
Ei kuitenkaan ole kovin kauaa siitä kun ollaan poistuttu sairausluokituksista. Eli maailma muuttuu, ja varmaan elokuvatkin sen myötä.

Pilluhaukka

  • Vieras
Vs: Saako tälle nauraa?
« Vastaus #17 : 22.11.2016, 08:54 »
Itseironia on mielestäni huumorin korkein laji.  ;D

Valkoinen Kani

  • Vieras
Vs: Saako tälle nauraa?
« Vastaus #18 : 22.01.2017, 19:12 »
Olipas ilo lukea tästä aiheesta!

Espanjalaisen Paco León ohjaamassa elokuvassa Kiki, Love to love onnistuttiin mielestäni käyttämään huumoria osuvalla lämmöllä käsiteltäessä kinkyyttä. Tarinassa ei niinkään naureskeltu kinkyille vaan tilanteille, joihin he joutuivat. Elokuva vaikuttaa edustavan sellaista uuden polven tapaa käsitellä kinkyyttä, joka ei ole pelkkää nahkaruoskadommeilua tai naurunalaiseksi asettamista ja ihmiskuvaus on sympaattista ja aidontuntuista kaikesta karrikoinnista huolimatta.

http://www.espoocine.fi/2016/fi/ohjelmisto/elokuvat/kivi-love-to-love