Kirjoittaja Aihe: Red Nights  (Luettu 3019 kertaa)

Glori

  • Vieras
Red Nights
« : 16.12.2011, 17:01 »
Tämä on enemmänkin esittely kuin arvostelu, en ole leffaa (vielä) nähnyt. Hankin varmaan hyllyyn tämän referoimani artikkelin perusteella :)

******
Red Nights (Les nuits rouges du bourreau de jade, 2009) on Julien Carbonin ja Laurent Courtlaudin valtaosin Hongkongiin sijoittuva ranskalaistuotanto.

Visuaalisesti tyylitelty elokuva antaa piutpaut arkilogiikalle ja luottaa teatraalisen trillerikuvaston voimaan - eroottisia värinöitäkään unohtamatta. Selkeä esimerkki filmin erikoisesta virityksestä koetaan jo tarinan alussa, kun kumifetisismi viedään äärimmäisen oudoille poluille.

Pitkiä metallikynsiä suosiva parfyymimoguli Carrie (Carrie Ng) on rakennuttanut ufonmalliseen huoneeseen eriskummallisen laitteiston. Sen avulla hän tukahduttaa alastomia neitokaisia kumipeitteeseen kiihottavan hikisesti ja hidastempoisesti. Jatkossa sidonnasta nauttiva sadisti käyttää kynsiään myös esteettiseen lihanleikkuuseen.

Itse juonessa metsästetään muinaista jadepatsasta, jonka sisältämä myrkky herkistää aistit äärimmilleen. Ja sehän on vallan mukavaa, oli kyse sitten pitkäkestoisesta kidutuksesta tai ekstaattisesta orgasmista. Carrien ohessa antiikkiaarretta pitelevät käsissään niin armottomat gansterit, varastetun tavaran välittäjät kuin partnerinsa murhaava femme fatale ( Frédérique Bel).

Kerrontaa ei ole järjellä pilattu, mutta onneksi elokuva on kaikin puolin viihdyttävä ja hyvän näköinen. Herkkähipiäistä saattaa ulkokultainen kinky-meininki silti hämmästyttää ja kummastuttaa.

Kipu on nautinnoista suurenmoisin, kuuluu opetus. Kannattaa uskoa ihan kokemattakin.

Hieman lyhentäen arvostelusta: Tähtivaeltaja 4/2011

****************
Linkki leffan traileriin

http://www.youtube.com/watch?v=LpxIbRnWNXU


TragedyForYou

  • Vieras
Vs: Red Nights
« Vastaus #1 : 16.12.2011, 19:14 »
Käytiin katsomassa tämä leffa Night Visions-festarien aikana pienellä porukalla. Olihan tuo visuaalisesti ihan huikea leffa, mutta juoni...  ::)no, kyllä se visuaalisuus oli leffan paras anti.  :love:
Suosittelen kyllä :)

tomi

Vs: Red Nights
« Vastaus #2 : 16.12.2011, 20:28 »
Loisto pätkä, muu on valetta.  ;)  Ja TyPy ne oli kylläkin Rakkautta & Anarkiaa-festarit...  ;D

TragedyForYou

  • Vieras
Vs: Red Nights
« Vastaus #3 : 16.12.2011, 20:37 »
Loisto pätkä, muu on valetta.  ;)  Ja TyPy ne oli kylläkin Rakkautta & Anarkiaa-festarit...  ;D

No ei voi kaikkea muistaa  8)

tillistallis

  • B-Anon Shamaani
  • Administrator
  • *
  • Viestejä: 1471
  • ** Mainostilaa Myytävänä **
  • Galleria
Vs: Red Nights
« Vastaus #4 : 16.12.2011, 22:49 »
Juuh, kävin katsomassa R&A -festareilla tuon. Ihan OK.

-tt