Kirjoittaja Aihe: Tampere: Uusien ilta (24.4) ja Metamorphosis klubin ennakkoesittely (28.4)  (Luettu 297 kertaa)

Jalo


Kiinnostaako sinua osallistua juhliin tai tavata muita itsesi kanssa samoin ajattelevia ihmisiä, mutta et ole vielä uskaltaunut tai ehtinyt mukaan. Rsyke järjestää aiheesta kiinnostuneille lämminhenkisen tutustumispaketin jossa käydään läpi sinua mahdollisesti askarruttavia kysymyksiä.

Tiistaina 24.4.2018 klo 18-19 järjestämme uusille ihmisille suunnatun info-tilaisuuden. Käymme yhdessä läpi Tamperelaisen kinky-osakulttuurin tarjontaa ja osakulttuurin pelisääntöjä. Lyhyen alustuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus keskustella ja kysellä aiheesta. Tilaisuus järjestetään Bar Bertelin alakerrassa osoitteessa Hämeenkatu 30. Baarista saat juomia alennettuun hintaan kertomalla osallistuvasi "alakerran" tapahtumaan. Ilta jatkuu klo 19 kun professori J.Tuomas Harviainen saapuu kertomaan meille BDSM tutkimuksen nykytilasta ja historiasta.

Lauantaina 28.4 järjestämme Fetish Klubi-illan ravintola Mixeissä, nyt sinulla on mahdollisuus tulla bilepaikalle tutustumaan miljööseen ennen tapahtuman alkua. Esittelemme paikat ja käymme yhdessä läpi illan kulkua. Mikäli et halua saapua paikalle yksin, Rsykkeen bile-kummi voi poimia sinut mukaan Tampereen keskustasta. Ilmoittaudu mukaan kirjoittamalla bilekummille osoitteeseen hiitamus@gmail.com


Kinkesteri

No mutta tuohon tiistain uusien iltaanhan täytyy raahautua. Hyvä, että tällaisia järjestetään 👍