Kirjoittaja Aihe: Eroottisen Hypnoosin miitti 19.11. @Club X  (Luettu 1843 kertaa)

Club X

  • Vieras
Eroottisen Hypnoosin miitti 19.11. @Club X
« : 07.11.2018, 16:16 »
Hypnoosimiitti joka kuukauden kolmantena maanantaina (19.11) Club X:llä /
Hypnosis meetup every third Monday of the month (Nov 19) at Club X

Järjestämme joka kuukauden kolmantena maanantaina klo 19-23 eroottisen hypnoosin miittejä, joissa osallistujilla on mahdollisuus harjoitella taitojaan ja vapaasti leikkiä turvallisessa ympäristössä. Erotiikka ja seksuaalisuus kuuluvat eroottiseen hypnoosiin ja saavat siis näkyä ja kuulua paikalla. Seuraava kerta on maanantaina 19.11.

Illat koostuvat vertaisopetuksesta, hypnoosilla leikkimisestä ja vapaasta keskustelusta. Erotiikka ja seksuaalisuus saavat näkyä ja kuulua kunkin osallistujan mielekkäänä pitämällä tavalla. Edellytyksenäon se, että kaikki tekeminen on turvallista, tervejärkistä ja vapaaehtoista (Safe, Sane, Consensual).

Haluamme, että jokainen tulija kokee itsensä tervetulleeksi ja voi omalla tavallaan ilmaista itseään eroottisen hypnoosin avulla.

Paikkana on ClubX BDSM/fetish -yksityisklubi, joka tarjoaa erinomaiset puitteet eroottiseen hypnoosiin ja muihinkin kinky-aktiviteetteihin. Osoite: Sahaajankatu 35 A, 2. krs.

Hinta: 10€ / Jäsenet 0€
Liput clubx.tapahtumiin.fi.


--------------


Every third Monday from 7PM to 11PM, we organize a play meet on erotic hypnosis to provide a space where participants can practice their skills and play in a safe environment. The next play meet is on Monday 19th of November.

The play meets include a peer to peer learning, free play, and free discussion. Everyone is free to show their sexuality in ways they find comfortable as long as everything is safe, sane, and consensual (SSC).

We want everyone to feel welcome and to have a chance to express themselves with erotic hypnosis.

The location is Club X BDSM/fetish private club that offers excellent venue for erotic hypnosis and other kinky activities. Address: Sahaajankatu 35 A, 2. krs.

Price 10€ / Members 0€
Tickets clubx.tapahtumiin.fi.
« Viimeksi muokattu: 07.11.2018, 17:10 kirjoittanut Club X »

Tuli

  • Vieras
Vs: Eroottisen Hypnoosin miitti 19.11. @Club X
« Vastaus #1 : 18.11.2018, 16:09 »
Huomenna nähdään Clubilla!