Kirjoittaja Aihe: Vinkkejä miten puolisolle itsevarmuutta dominointiin?  (Luettu 2277 kertaa)

Morndulin

  • Vieras
Täällä semituore kinkster. Tai siis itsellä on ollut hyvinkin pitkään kiinnostusta varsinkin masokisti puoleen, ketjut, käsiraudat, korsetit, kaulapannat. The stuff. Nykyistä puolisoa olen sit pikkuhiljaa yrittäny houkutella 'pimeälle puolelle' mut hänellä ei ainakaan vielä ihan helpoiten lähde tuo domin rooli. (Nimim olen brat,eikä siitä aina muista rankaista) Eli oikeastaan kaikenmaailman vinkit miten hänelle saisi itsevarmuutta siihen dominointiin otetaan mielellään vastaan.  C:-) >:D
« Viimeksi muokattu: 13.04.2020, 19:42 kirjoittanut MissMary »

Tuli

  • Vieras
Vs: Vinkkejä miten puolisolle itsevarmuutta dominointiin?
« Vastaus #1 : 13.04.2020, 20:09 »
Vastaan nyt sillä oletuksella, että puolisosi haluaa tutustua tähän puoleen ja katsoa löytyisikö sieltä yhteisiä juttuja. Jos ei halua, ei sille välttämättä voi tehdä mitään.

Asiassa on kaksi puolta, joita kannattaa tutkailla. Toinen on se, että mitkä asiat voisivat herättää hänessä sellaisen "tämä on kivaa ja kiihottavaa" -fiiliksen. Ja toinen se, että antaa hänen saada kokemuksia siitä, että ne jutut, joita teette tuottavat sinulle jotain kivaa. Joskus oman dominoivan puolen herääminen vaatii molempia - ensimmäistä että tajuaa pitävänsä siitä ja toista siksi, että uskaltaa tehdä niitä asioita, joista pitäisi.

Lisäksi, jos tykkäätte jutella, fantasioita kannattaa kertoa ja vaihtaa ihan vain tarinoina ja kiihottavana osana muuta arkea. Sillä tavalla voi oppia siitä, mistä toinen tykkää ilman, että tarvitsee vielä itse ryhtyä tekemään. Fantasiadom tai -sub tekee sen toisen puolesta.

Morndulin

  • Vieras
Vs: Vinkkejä miten puolisolle itsevarmuutta dominointiin?
« Vastaus #2 : 13.04.2020, 20:24 »
Kiitos paljos vastauksesta. Yhdessä on tosiaan tarkoitus tutustua bdsm:n mielenkiintoiseen maailmaan. Olen parhaani yrittäny ehdottaa ja esim kinklyä ja kaalimatoa ollaan selailtua yhdessä.
Omien sanojensa mukaan hän on kuitenkin niin miellyttämisenhaluinen et "vahingoittaminen" on hyvin luonteen vastausta... Vaikka minä kuinka yritän todistella et se saa vaan märäksi  :D Pikkuhiljaa edetään, ihan perus raippaa ja harjaa ollaan käytetty, eka atappi tilauksessa ja pari uutta läpsimisvälinettä. Ehkä tässä se subi vie ja domi tulee perässä  ;)

Paistettu Mörkö

  • Grandmaster of Uranus
  • Administrator
  • *
  • Viestejä: 715
  • Suursmurffi 2024 ja Baarin kirstunvartija
  • Galleria
Vs: Vinkkejä miten puolisolle itsevarmuutta dominointiin?
« Vastaus #3 : 13.04.2020, 21:27 »
Hei,

et ole ensimmäinen joka kyselee vastaavaa tälläkin sivustolla.

Yleensä homma pelkistyy seuraavaan: Jos yhteiset leikit herättävät puolisossasi ominaisuuksia jotka ovat olleet kuopattuina, tai joille ei ole tiennyt nimeä, homma voi toimia ja hänestä voi kuoriutua kaipaamasi dominoiva kumppani. Jos kuitenkaan puolisosi ei ole sisimässään dominoiva käy helposti niin että homma menee 'näyttelemiseksi' - hän alkaa esittämään dominoivaa miellyttääkseen sinua. Tämä ei aluksi ole varsinaisesti ongelma kun molemmat vielä tutustuvat tähän maailmaan mutta pidemmän päälle 'aidon' ja 'esitetyn' dominoinnin ero tulee selvemmäksi ja selvemmäksi.

Yhteinen matka BDSM:n iloihin on helposti molemmille vapauttava kokemus mutta on pidettävä mielessä että ne ominaisuudet joita puolisossasi toivot olevan eivät sitten välttämättä kuoriudukaan esiin niinkuin ehkä haluaisit. Se, onko tämä ongelma, riippuu ihan keskinäisestä suhteestanne ja siitä mitä olette hakemassa. Voi käydä niinkin että ominaisuutenne ovat hyvinkin yhteensopivia vaikkei kumpikaan ehkä löydä itseään siitä laatikosta mihin kuvitteli yhteisen matkan myötä päätyvänsä.

Alkuperäiseen kysymykseen vielä - mikäli puolisosi haluaa tutkia omaa dominoivaa puoltaan tämänkin foorumin keskustelut voivat tuoda tähän uusia näkökulmia. Ja, no.. vaikka puhutaan ettei pornoa tulisi käyttää esimerkkinä, laadukkaista sessiovideoista varmasti voisi saada vähän osviittaa.

Onnea tutkimusmatkalle :)

Rgds, Mörkö