Kirjoittaja Aihe: Kun jutellaan arkisista asioista ja se on saavutus  (Luettu 4845 kertaa)

Rakentaja

  • Vieras
Vs: Kun jutellaan arkisista asioista ja se on saavutus
« Vastaus #15 : 26.05.2020, 14:30 »
Oletko kenties jotenkin sellainen tyyppi, että tavallaan vedät tuollaista puoleesi? Ymmärsin siis nyt niin, että noin kävi siis kinkyasian ulkopuolella. Jos noin on ja tuo "väärän mielikuvan" jättäminen polveutuu tuosta kokemuksesta, aavistan luultavasti, mitä ajat takaa. Se, olenko samaa mieltä, olisi luultavasti tapauskohtaista kuten kinkyasian sisälläkin.

Tietysti tekstini sisältää yleistyksen, mutta minusta on kuitenkin taivaan tosi, että bdsm-aiheen sisällä tutustuttaessa koko tutustuminen alkaa siltä seksuaaliselta alueelta.
Juu sellaista vedin puoleeni jostain syystä. Näitä sattunut kinkyasioiden ulkopuolella sekä yhteydessä.
Väärällä mielikuvalla tarkoitan että ilman sitä tausta keskustelua toinen ei kovin helposti erota mikä on fantasiaa, mikä taiteellinen ajatus, mikä pelkästään mielikuvitusta ja mikä kuuluu siihen olemassa olevaan seksuaalisuuteen.

Omalla kohdalla (luovana tiedejanoisena introverttina ylivilkkaalla mielikuvituksella) esim bdsm on aihe millä en voi tyydyttää seksuaaliset tarpeeni/haluni, mutta se herättää usein jänniä ajatuksia siitä miten ihmismieli toimii. Se herättää myös muita jänniä projekti ideoita joita sitten kivaa suunnitella ja rakentaa. Voisi sanoa että bdsmästä saan inspistä, ideoita uusia juttuja pohdittavaksi.

Jos nyt näitä asioita ei ota puheeksi ja toinen tulee puhumaan bdsm jutuista, ja heti päästän mielikuvituksen irti:
”miltä tuntusi jos esittelisin sinulle purkin täynnä kärpäsentoukkia ennen kun peitän silmäsi. Sitten tuntisit jotain pientä luikertelevaa pehmeää hivelemässä kehoasi”.

Sekin pelkkä random ajatus mikä voisi olla ihan mielenkiintoinen keskustelu tasolla, mutta se ei kuitenkaan tarkoita että haluaisin tällaista tehdä. Ei se kirjailijakaan joka kirjoittelee pankkiryöstöistä varmaan ryöstele pankkeja, mutta todennäköisesti hänkin mielellään keskustelee aiheesta, on se sitten mielikuvtusjumppaa, tutkimustyötä tai vaikkapa viihdettä.

MissHugofvck

  • Asiakas
  • **
  • Viestejä: 82
  • Ryöväriruhtinatar
  • Galleria
Vs: Kun jutellaan arkisista asioista ja se on saavutus
« Vastaus #16 : 26.05.2020, 23:27 »
Olipa kiva kirjoitus!  :love:

Minea

Vs: Kun jutellaan arkisista asioista ja se on saavutus
« Vastaus #17 : 26.05.2020, 23:31 »
Ilahduttavaa sekä kovin tunnistettavia asioita, kiitos kirjoituksesta Jayteasee  :love: !