Kirjoittaja Aihe: Tietoa ja kirjasuosituksia?  (Luettu 1907 kertaa)

G.U.Y.

 • Vieras
Tietoa ja kirjasuosituksia?
« : 07.07.2020, 10:33 »
Hei,

Noob kysyy. Mitä lähteitä suosittelisit aloittelijalle? Millaisia kirjoja, online-kursseja, podcasteja tms. The new bottoming/topping book, on saanut paljon suosituksia. Onko joku lukenut, suosittelisitko?

Kiitos, jos jaksat auttaa mua eteenpäin, knowledge is power  :) :love:

Mr Birch

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1344
 • Testi näyttää, että on aika häipyä (82 % vanilla)
 • Galleria
Vs: Tietoa ja kirjasuosituksia?
« Vastaus #1 : 24.07.2020, 10:46 »
Tämän foorumin Mediatila-osasto (https://www.bdsmbaari.net/index.php?board=191.0) sisältää runsaasti eri näkökulmista kerättyä matskua ja myös toisten käyttäjien arvioita & suosituksia. Suoria suosituksia ei mielestäni oikein voi antaa, koska ne kertovat enemmän suosittelijasta kuin Sinun tarpeistasi. On vain yksi yleinen ohje: Ei tarvitse juoda tynnyriä tyhjäksi tietääkseen pitääkö sen sisällöstä. Kun tutustelet erilaisiin materiaaleihin, myös tiedontarpeesi täsmentyvät ja niitä on helpompi muotoilla kysymyksiksi.

Tervetuloa kiinnostavaan maailmaan!

Mr B

Teukka Tähtönen

 • Asiakas
 • **
 • Viestejä: 69
 • Opettelemassa sidontaa ja piiskausta. Ja kaikkea.
 • Galleria
Vs: Tietoa ja kirjasuosituksia?
« Vastaus #2 : 24.07.2020, 15:16 »
The new bottoming/topping book, on saanut paljon suosituksia. Onko joku lukenut, suosittelisitko?
Myöhäinen vastaus, mutta vastaisuuden varalle.

Tuon topping kirjan luin ja oli mielestäni ihan hyvä ja asioita oli käsitelty melko monipuolisesti. Eipä siinä mitään kovin uutta tosin ollut, mihin ei ollut jo aiemmin törmännyt. Mutta ensimmäiseksi kirjaksi varmasti hyvä ja auttaa tunnistamaan eri aspekteja, joihin sitten tutustua myöhemmin lisää ja auttaa sijoittamaan eri ”palaset kartalle”.

Koulumestari

 • Vieras
Vs: Tietoa ja kirjasuosituksia?
« Vastaus #3 : 25.07.2020, 19:17 »
Auli Kaartinen: Sadomasokismi
Kivun kauneus-niminen

Voi olla että luin liian nuorena, vaikka ihan täyskinky olinkin jo 5-vuotiaana. Siis en-silloin -vielä lukenut,mutta:
Kun sairausluokitukseen merkittynä muitten S-kirjaimella alkavien tautien seassa aina vuoteen 2011 oli että sairaus:Sadomasokismi, niin ei liene ihme: Kun joittenkin terveysministeriön kukkahattu-tätien tietoon tuotiin jotta tällaista SE ON:
TEOKSET:  Alphonse Francois de Sade:  "Sodoman 120 päivää" ja "Justine eli hyveellisen neidon kovat kokemukset" sekä valistettiin niitä (mikä totta onkin), de Sade oli vankilassa 27 vuotta ja murhamies myös eli niinku sitä S&M se on kun se syötti kahdelle 13-vuotiaalle tytölle myrkytetyt
karamellit ja hekuman varmaan ilme :P >:D varmaan kasvoillansa seurasi lasten tuskallisia kuolinkouristuksia...

Ja toiselta laidalta löytyy(elikkä mitään TIETOteoksiahan nämä eivät ole) Leopold von Sacher-Masoch: "Venus in Furs" enkä oikein pitänyt siitäkään, viimeistään siinä vaiheessa kun oli jotenkin täten että: "silloin valtiattareni iski minua ruoskan kädensijalla kasvoihini, jolloin nenärustoni halkesi veren tulvahtaessa rinnuksilleni tjsp, niin sitten kai jotkin ne piiskaamiset ja köyttämiset ON KAUHEA TAUTI myös, tietenkin...

Tosin italialainen elokuvaohjaaja Pasolini piti de Sadea maailmanhistorian etevimpänä yhteiskuntakriitikkona ja filosofina.
Voi kun muistaisin sen itse tekijän, epäilemättä salanimi ja OLIKO teos kirjoitettu 1700-luvulla, koska sitä aikaa kertomukset kuvailevat ja oli siellä ainakin YKSI novelli, nunnan ja munkin keskinäisestä PIISKAA PYLLYLLE-vuorotahtia edeten :).  Teos: Tulipunainen divaani.

Guillaume Apollinaire veti viistosti 6-0-pohjalta edellisiä teoksessaan "HIRVEÄ HOSPODAR ja NUOREN DON JUANIN UROTEOT". EN paljon muuta
muista kuin lopun, jossa nuori ruhtinas Moony Vibesku on tuomittu pitkään kujanjuoksuun, jonka lopussa nääntyy hengiltä ylettömän NAUTINNON takia, piiskoja tulee molemmilta puolin siis, jonka juoksun aikana Vibesku - muistaakseni - sai viisi orgasmia ja hautakivessään lukee:
"Tässä lepää ruhtinas Moony Vibesku, yhdentoista vitsan rakastaja".
Jos noista jotain? :o :love:

Koulumestari

 • Vieras
Vs: Tietoa ja kirjasuosituksia?
« Vastaus #4 : 25.07.2020, 20:02 »
Hoplaa! AIVAN VÄÄRÄ tieto ruhtinas VIBESKUN osalta:

Että yhdentoista vaan. Pyh!
"Yhdentoista tuhannen vitsan rakastaja"
Sitä se on kun unenpuutteessa yrittää...

G.U.Y.

 • Vieras
Vs: Tietoa ja kirjasuosituksia?
« Vastaus #5 : 05.08.2020, 22:13 »
Kiitos vinkeistä! Kiva päästä tutkimuksissa eteenpäin  :)