Kirjoittaja Aihe: Kosto: tarina bdsm:n maailmaan tutustumisesta  (Luettu 4012 kertaa)

LilithO

Moikka!

Täällä keskusteltiin jo aiemmin tarinastani Kosto, joka ilmestyi blogissani Eroottisia tarinoita. Kommentit olivat sen verran rohkaisevia (sekä miehiltä että naisilta), että uskallan jakaa tänne linkin Nextoryyn, jossa tarina nyt on luettavissa. Teksti on oikoluettu, mutta mitään olennaista ei ole muuttunut.

Olen itse nainen ja näkökulma on samaten naisen, mutta mitään lällyä E.L. Jamesia tämä stoori ei ole, vaikka tykkäänkin onnellisista lopuista.  :)

Ohessa linkki:
https://www.nextory.fi/kirja/kosto-10864287

Ja juonikuvaus:

Tarina kostosta, pakkomielteistä, rangaistuksesta ja alistumisesta.


Emilia on ajautunut paheiden täyttämään syöksykierteeseen. Hän on päätynyt jopa keltaisen lehdistön hampaisiin rikkaan isänsä huonosti käyttäytyvänä tyttärenä. Mutta julkisuus on vain jäävuoren huippu. Emilialla on salaisuuksia, jotka eivät kestä päivänvaloa - syystä tai toisesta.


Eräänä krapulaisena aamuna Emilia saa tietää jotain kammottavaa. Joku on jo kauan seurannut häntä tietokoneiden, puhelimien ja turvakameroiden kautta. Ja tällä henkilöllä on hallussaan jokainen törkyinen yksityiskohta Emilian elämästä.


Asiat kulminoituvat nopeasti, kun Emilia pakenee ensimmäisen rangaistuksensa jälkeen Unkariin ja kohtaa salaperäisen piinaajansa. Emilia tuntee vastustamatonta vetoa vihollistaan kohtaan - ja ajautuu hitaasti mutta varmasti kiehtovaan bdsm:n maailmaan, joka hänelle on entuudestaan täysin tuntematon.


Huom! Tämä kirja sisältää rohkeita ja rajuja seksikohtauksia, joissa asiosta puhutaan niiden oikeilla nimellä.


LilithO

Vs: Kosto: tarina bdsm:n maailmaan tutustumisesta
« Vastaus #1 : 06.12.2020, 21:57 »
Lisätietona sen verran, että kirja tuli myyntiin myös Ellibsiin, josta sen saa siis ladattua halutessaan itselleen hyvin kohtuulliseen hintaan.

https://www.ellibs.com/fi/book/9789529441334/kosto