Kirjoittaja Aihe: Bizarre Club 2022  (Luettu 5189 kertaa)

Bizarre club ry

Bizarre Club 2022
« : 01.02.2022, 22:31 »
Hyvää alkanutta vuotta Jyväskylästä!

Nyt kun pandemian tilanne alkaa viimein helpottamaan ja rajoituksia hiljalleen puretaan, niin uskallamme jälleen suunnitella tulevaa toimintaa ja tapahtumia. Näistä tiedotamme lisää lähiaikoina.

Bizarre Club Ry:n hallituskokoonpano 29.1.2022 alkaen

Puheenjohtaja
Petteri

Vara PJ:t
Betonia
Lurvio

Hallituksen jäsenet
igra
Lovemachine
Köysimestari
BuZu
BackbonePractise

Varajäsenet
Camaquen
rhayader
Antishopin Tapsa


Normandie

 • Turun Baletti
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 1525
 • Metamorfosis
 • Galleria
Vs: Bizarre Club 2022
« Vastaus #1 : 02.02.2022, 09:45 »
Tämäpä kuulostaa mukavalta :) Jos vain aikataulut  sopivat, niin nyt olisi viimeinkin hyvä ajankohta käydä tutustumassa Bizarre Clubin bileisiin kumilelun kanssa :)

Petteri

 • Bizarre Club
 • Asiakas
 • *
 • Viestejä: 51
 • Bizarre Club ry PJ
 • Galleria
  • Instagram
Vs: Bizarre Club 2022
« Vastaus #2 : 12.02.2022, 12:59 »
Puheenjohtajan pöydältä

Bizarre Club piti vuosikokouksen 29.1.2022. Kokouksessa valittiin uusi puheenjohtaja ja hallitus. Puheenjohtajan kunnian sai allekirjoittanut. Bizarren toiminnan aktivoimisesta on haaveiltu taholla jos toisellakin, ja nyt ollaan astuttu askel eteenpäin. Uusi hallitus on aloittanut bile-, paikallistoiminta sekä viestintä&ohjeistus-työryhmät. Lisäksi avataan uusia jäsenkanavia, mm. oma Discord-palvelin on ollut nyt hallituksella koekäytössä, kotisivujen uudistaminen on työn alla, sekä somekanavien käyttöä tehostetaan. Tarkoitus on järjestää entiseen tapaan isompia bileitä muutaman kerran vuodessa.

Uudet työryhmät
Biletyöryhmä vastaa suurempien tapahtumien suunnittelusta ja järjestämisestä. Seuraavat bileet ajoittuvat syksyyn 2022, ja toivottavasti silloin ollaan jo korona selätetty. Bilepaikka on nyt hakusessa Kivistön työväentalon tylyn kohtalon vuoksi. Tapahtumatyöryhmä kartoittaa mahdollisia paikkoja ja ottaa myös hyviä ideoita vastaan. Himos on lopettanut Himo & Erotiikka -messujen järjestämisen, mutta Bizarre Clubin oman tapahtuman järjestämistä Himoksella selvitellään.
Paikallistoimintatyöryhmä suunnittelee ja järjestää pienimuotoisempaa toimintaa pääosin Jyvässeudulla, mutta mikäli kiinnostusta löytyy, niin muuallakin Keski-Suomessa. Köysien ystäville pyörivät jo Shibarimiitit joka toinen tiistai. Myös paikallisten bdsm-kulttuurista kiinnostuneiden matalan kynnyksen miittejä on pidetty joka toinen torstai ravintolarajoituksista riippuen. Nämä molemmat ovat oivallinen tapa saada ensikosketusta paikalliseen bdsm-skeneen ja tutustua samanhenkisiin ihmisiin turvallisessa ympäristössä.

Erilaisia kursseja, työpajoja ja pienempiä bileitä on suunnitteilla. Ideoita, toiveita ja myös tekeviä käsiä otetaan ilolla vastaan.
Viestintä- ja ohjeistustyöryhmä vastaa viestinnän suuremmista kokonaisuuksista ja kuten nimikin kertoo, niin haluamme olla myös tietoa välittävä taho ja miettiä, miten saisimme oikeaa tietoa BDSM:stä yleisesti, ja turvallisuudesta sekä muista tärkeistä aiheista kansalaisten tietoisuuteen. Meillä on perinteikäs ja laajasti tunnettu yhdistys, joka tarvitsee nyt vain vähän norjistusta, uusia ideoita, ja uusia viestintäkanavia.
Edellä mainittuihin työryhmiin ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen jäsenet, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään toimintaa ja ottamaan aktiviteetteihin osaa. Ajatuksena on, että kynnys osallistumiseen olisi matala, eikä kenellekkään sysätä mitään jäätäviä vastuita, vaan kukin on mukana omien jaksamistensa ja ehtimistensä mukaan. Mikäli haluat mukaan toimintaa kehittämään tai muuten kiinnostaa työryhmiin osallistuminen, niin voit laittaa sähköpostia bizarre@bizarreclub.fi tai BDSM-baarissa Bizarren omalla keskustelualueella.


Elämme muutoksen aikaa, niin yhteiskunnassa yleisesti kuin yhdistyksessämme. Tulevaisuus näyttää kuitenkin valoisalta ja odotamme innokkaasti pääsevämme taas elämään omalla vinolla tavallamme.

Terveisin
Bizarre Club ry
Hallituksen puheenjohtaja
Petteri Kaakinen
« Viimeksi muokattu: 12.02.2022, 13:27 kirjoittanut Petteri »

Bizarre club ry

Vs: Bizarre Club 2022
« Vastaus #3 : 07.03.2022, 21:05 »
Bizarre Clubin discord-kanava löytyy nyt täältä.

https://discord.gg/dU4K9NnYFu

Tervetuloa keskustelemaan enempi vähempi oleellisista asioista toisten samanhenkisten kanssa, ja/tai kehittämään yhdistyksen toimintaa.

Bizarre club ry

Vs: Bizarre Club 2022
« Vastaus #4 : 22.04.2022, 22:38 »
Tervehdys hyvät Bizarre Clubin jäsenet!

Jäsenmaksut
Yhdistyksemme on viettänyt hiljaiseloa viime aikoina, vuoden 2021 maksettu jäsenyys on voimassa vuoden 2022 loppuun asti.  Siispä jos olet maksanut jäsenmaksun viime vuonna, niin ei sinun tarvitse ryhtyä toimenpiteisiin. Mikäli kuitenkin maksu on päässyt inhimillisesti unohtumaan, niin on aika uusia jäsenyytesi.
Voit tehdä sen maksamalla jäsenmaksun (15 €/hlö) tilille: FI55 5290 0250 1515 19.  Merkitse viestiosaan jäsennumerosi (vanhat jäsenet) SEKÄ sähköpostiosoite. Mikäli jäsenmaksua ei ole suoritettu useampaan vuoteen, niin lisää jäsennumerosi lisäksi myös nimi ja yhteystietosi, jotta jäsenyys aktivoituu uudelleen.

Paikallistoiminnasta
Syksyn 2022 bileet järjestetään vielä Kivistön työväentalolla, jolloin joudumme sanomaan haikeat jäähyväiset tuolle ikimuistoiselle bilepaikalle. Ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.

Jyväskylässä jatkuvat baarimiitit parillisten viikkojen torstaisin klo 18:00 alkaen Mustassa kynnyksessä. Kokoonnumme perimmäisissä pöydissä ovelta vasemmalle käännyttäessä. Miittiväen tunnistaa pöydällä olevasta pehmolelusta. Miitteihin ovat tervetulleita kaikki, yhdistyksen jäsenyyttä ei siis tarvitse niihin osallistumiseksi. Miiteissä jutellaan kaikesta maan ja taivaan välillä, niin kinkyilystä kuin mistä vain muustakin. Kysymykset ja keskusteluideat ovat aina tervetulleita, kuten uudet kävijätkin. Kesällä säiden salliessa miittejä on mukava pitää myös puistoissa tai rannoilla. Miiteistä tiedotetaan Bizarre Clubin Discordissa ja  instagramissa sekä lisäksi BDSM-baarin miitit-palstalla ja heidän Discordissa.

Parillisten viikkojen tiistaina kokoontuu Shibarimiitti, josta tiedotetaan edellä mainituissa kanavissa. Jyväskylän shibariskene on ilahduttavasti vilkastunut. Miitteihin voidaan ottaa vain rajallinen määrä osallistujia, joten kannattaa seurata tiedotusta ja ilmoittautua ajoissa. Nämäkin ovat avoinna kaikille kiinnostuneille, yhdistyksen jäsenyyttä ei siis tarvita.
Lisäksi  Jyväskylässä Shibaritoimintaa järjestää myös Studio Moth, jonka tapahtumista Bizarren jäsenet saavat 10% alennuksen.

Muistutuksena, että myös Antishop tarjoaa yhdistyksen jäsenille 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista.

Suunnitteilla on myös lukupiiri, josta tietoa edellä mainituissa kanavissa myöhemmin.


Kevätaurinkoa kaikille pervoille toivottaa,
 Bizarre Club ry:n hallitus