Kirjoittaja Aihe: Neulotusworkshop 29.05.2022 @ Club X  (Luettu 388 kertaa)

SMFR ry

Neulotusworkshop 29.05.2022 @ Club X
« : 08.05.2022, 00:23 »
Neulaworkshop saapuu Helsinkiin! Sunnuntaina 29.5. ClubX:llä järjestetään sekä alkeis- että jatkokurssit, ja halutessasi voit osallistua joko vain toiseen tai molempiin. Paikat täytetään lähtökohtaisesti ilmottautumisjärjestyksessä, ja liput myydään tapahtumaan pareittain - näin varmistetaan että paikalla on riittävä määrä sekä neulotettavia että neulottajia. Roolien vaihtaminen parin kesken on toki mahdollista workshopin aikana vapaasti.

Kouluttajana toimii ennenkin näissä hommissa häärinyt hihaton (https://www.bdsmbaari.net/index.php?action=profile;u=4655)

Alkeiskurssilla klo 11-14 käydään läpi turvallisuusasioita, neulomisen perustekniikkaa ja välineitä. Noin tunnin mittaisen teoriaosuuden jälkeen on lyhyt demonstraatio, minkä jälkeen kurssilaiset pääsevät harjoittelemaan neulomistaitoja itse. Harjoitteluun pyritään käyttämään vähintään puolet kaikesta kurssiajasta. Alkeiskurssille voi osallistua kokemustasosta riippumatta.

Jatkokurssilla klo 15-18 harjoitellaan kuvioneulomista, veitsien käyttöä, nyörityksiä, tikkausta, aquarakkuloita ja muita edistyneempiä tekniikoita, joten alkeiskurssin asiat tulee olla hallussa. Riittää, että olet osallistunut alkeiskurssille samana päivänä tai aiemmin, mutta myös muu kokemus huomioidaan. Kaikkia aiheita ei ehditä kolmessa tunnissa käydä läpi, joten ilmottautumisessa on hyvä mainita, jos toivot jotain tiettyä asiaa opetettavaksi.

Liput ovat ensin myynnissä SMFR:n jäsenille - 09.05. avataan kuitenkin uusi lipputyyppi jossa riittää, että toinen parista on SMFR:n jäsen. Mikäli paikkoja on vielä 15.05. jäljellä, avataan myös lippukategoria jossa jonkun kinky-yhdistyksen jäsenyys riittää. Uudet lippukategoriat tulevat myyntiin Holviin, https://holvi.com/shop/SMFRRY/. Muiden kuin SMFR:n jäsenien liput on hinnoiteltu suoraan kustannusten mukaan jos joku ihmettelee hieman kalliimpaa hintaa.

Neulat, desinfiointiaineet ja muut tarvikkeet löytyvät paikan päältä, mutta pukeutumisessa on hyvä huomioida se, että vaatteille saattaa päätyä verta tai desinfiointiainetta. Omia välineitä voi myös tuoda mukana halutessaan, mutta se ei ole välttämätöntä.
« Viimeksi muokattu: 15.05.2022, 17:45 kirjoittanut Paistettu Mörkö »

Paistettu Mörkö

  • Grandmaster of Uranus
  • Administrator
  • *
  • Viestejä: 520
  • Suursmurffi 2022 ja Baarin kirstunvartija
  • Galleria
Vs: Neulotusworkshop 29.05.2022 @ Club X
« Vastaus #1 : 15.05.2022, 17:46 »
Ei-jäsenten liput on julkaistu myyntiin Holvissa.

Rgds, Riku