Kirjoittaja Aihe: LENTOPALLON KINKYCUP 2022  (Luettu 912 kertaa)

Digitalis

LENTOPALLON KINKYCUP 2022
« : 01.08.2022, 12:36 »
Lentopalloa on pelattu tänä kesänä sekä Tampereella että pk-seudulla ja hullaannuttu pallopeleistä oikein urakalla. Pelailu on ollut amatööritasoista, kaikille avointa höntsypelailua ilman sen kummempia rimoja tai odotuksia. Rento yhdessä tekeminen on luonut hyvää yhteishenkeä ja mukavaa ajanvietettä. Päättäkäämme hieno palloilukesä leikkimieliseen turnaukseen!

Tämä tapahtuma on legenda jo syntyessään ja perinne jo alkaessaan.

LENTOPALLON KINKYCUP

Missä:
Tammela, Venesilta camping-alue, lentopallokenttä
Katso tarkemmin linkistä Venesillan esite, mahdollisuus erilaisiin yöpymismahdollisuuksiin, saunomiseen, pelaamiseen, rentoon ajanviettoon yhdessä.
www.venesilta.fi

Milloin:
Lauantaina 27.8.2022
Klo 12 mennessä toivottu saapuminen paikalle
Klo 13 jälkeen aloitetaan turnaus

Kuinka osallistua:
Tavoite on pelata lentopalloturnaus maakunnittain joukkueina. Olisiko juuri sinun maakuntasi/asuinalueesi halukas perustamaan oman joukkueen?
Tehkää näin:
Järjestäytykää omissa yhteisöissänne, ja jos saatte kasaan 6 hengen joukkueen, valitkaa joukostanne kapteeni, josta tulee viestintävastaavanne. Joukkueeseen on myös sallittua ja suotavaakin rekrytoida muutama varapelaaja, varapelaajat ovat ehdottoman tervetulleita turnaukseen ja voitte myös “kierrättää” tiimiänne pelien aikana niin, että kaikki pääsevät pelaamaan myös vaihtopenkiltä. Ilmoittakaa paikkakuntanne tähän miittiketjuun kapteeninne toimesta. Esimerkiksi “Lahti ilmoittaa yhden joukkueen”. Pirkanmaa ja Pääkaupunkiseutu ovat jo valmiiksi listautuneet mukaan turnaukseen - jos siis olet yksityishenkilö ja kiinnostunut pelaamaan jommassa kummassa joukkueessa, ota suoraan yhteys Digitalikseen (Pirkanmaa) tai Janettareen (pk-seutu).
Jos haluat tulla huoltojoukkoihin, ota yhteys Digitalikseen.

Ilmoittautumisaikataulu:
Tiiminne on ilmoittauduttava tähän miittiketjuun 20.8. mennessä.

Pohjavaatimukset pelaajille:
Ei vaatimuksia. Tiiminne yhdenkään jäsenen ei tarvitse olla pelannut lentopalloa koskaan. Tiiminne ei ole tarvinnut koskaan yhdessä kokoontua. Riittää, että löydätte 6 henkilöä, jotka haluavat pelata turnauksessa. Myös varapelaajia kannattaa olla. Jos tiiminne jää vajaaksi, voimme yhdessä koittaa keksiä ratkaisun.

Tuomarointi:
Mikäli emme saa tuomaria paikalle, niin tuomarointi hoidetaan pelaajien toimesta, esimerkiksi niin, että molemmista tiimeistä on yksi pelaaja vuorollaan tuomaroimassa. Vaihtoehtoisesti voimme ottaa kolmannen joukkueen pelaajia tuomareiksi.

Palkinnot:
Kaikille voittajille kuuluu koko valtakunnan mittainen, suuri ja mahtava maine ja kunnia aina vuodeksi eteenpäin. Muut palkintokuviot päivitämme hieman myöhemmin, kun sponsoreiden kanssa on saatu neuvoteltua.

Säävaraus:
Jos sää on ulkopelaamiseen huono, meillä on mahdollisuus Tammelan kunnan kautta neuvotella sisäpelikenttä käyttöömme.

Pelien jälkeen:
Mahdollisuus yhdessä saunoa, uida, viettää aikaa, tutustua kanssapelaajiin ja huoltojoukkoihin. Venesillalla on mahdollisuus yöpyä omakustanteisesti.

Tärkeintä on tulla mukaan luomaan uusia perinteitä ja viettämään yhdessä aikaa - loppujen lopuksi, sitähän yhteisöt voivat parhaimmillaan jäsenilleen tarjota.

Terveisin, Digitalis ja Janetar

Digitalis

Vs: LENTOPALLON KINKYCUP 2022
« Vastaus #1 : 04.08.2022, 11:41 »
Sponsorina toimii Maukaste oy !

https://maukaste.fi/

Janetar

Vs: LENTOPALLON KINKYCUP 2022
« Vastaus #2 : 04.08.2022, 14:40 »
Stadi/Uusimaa ilmoittautuu cuppiin  ::)!

Digitalis

Vs: LENTOPALLON KINKYCUP 2022
« Vastaus #3 : 05.08.2022, 10:34 »
Pirkanmaa ilmoittautuu myös :)

Digitalis

Vs: LENTOPALLON KINKYCUP 2022
« Vastaus #4 : 05.08.2022, 12:49 »
Olemme kirjoittaneet spesifit lentopallosäännöt cuppia varten, mutta koska teksti on pitkä kuin nälkävuosi, en copy-pastea sitä tähän vaan lähetän kaikille halukkaille ja etenkin kun muitakin maakuntia/kaupunkeja/tiimejä ilmoittautuu peleihin, niin heidän kapteeneilleen. Säännöt ovat sekoitus beach volleytä ja sisäkenttäistä lentopalloa muutamalla omalla twistillä, joiden on tarkoitus taata, että turnaus pysyy höntsytasoisena.

Yst. Terv. Janetar ja digitalis <3

Digitalis

Vs: LENTOPALLON KINKYCUP 2022
« Vastaus #5 : 11.08.2022, 20:39 »
PALKINTOJA!

Maukaste oy tarjoaa kaikille osallistujille alekoodin, joka toimii verkkokaupassa JA paikan päällä liikkeessä Tampereella. Lisäksi yksittäiset pelaajat voivat kunnostautua muutamalla eri tavalla ja saada henkilökohtaisen palkinnon! Kategoriat valittiin sen mukaan, että ne omalta osaltaan tukevat yhteistä tekemistä ja hyvää meininkiä.

Palkintokategoriat ovat:
- Paras eläytyminen peliin (aktiivinen pelityyli, heittäytyminen, pallojen pelastelu tai vastaava peliin panostamisen osoittaminen, aktuaalista _teknistä osaamista_ ei katsota)
- Paras peliääntely (pelin aikana karjahtelu, murahtelu, kiljahtelu, korahtelu tai vastaava hauskin tai muuten vaan paras verbaalinen tai äänellinen lahjakkuus)
- Paras kannustus (toisten pelaajien tsemppaaminen, kehuminen tai muu vastaava pelihenkeä nostattava toiminta)

Cuppia odotellessa!