Kirjoittaja Aihe: Tampereen 2h+k -miitti torstaina 4.8. klo 18 alkaen  (Luettu 1704 kertaa)

Vorsma

Muistutus kaikille asianosaisille: torstai on jälleen kerran miittipäivä! Parhaat elämykset koet saapumalla silloin paikalle.

Paikka & aika: Aleksanterinkatu 33, suuntaa vihreän oven kautta baarin perälle pöytään numero 8. Kuvan miittiKanki™ merkkaa paikkaa. Kellonaika on ohjeellinen, jokainen voi suorittaa saapumisen ja poistumisen itselleen sopivassa kohtaa iltaa.

Seurue: Kaikki mukavasta ja rennosta illanvietosta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Niin vanhat kuin uudetkin osallistujat. Pukukoodina itselle mieluisat siviiliasusteet.

Toiminta: Jutustelua, tutustumista, ihmettelyä, päivittelyä ja tarinointia oman maun mukaan. Aiheena voivat olla kinkyteemat tai ihan joku muu. Halukkaat voivat nauttia ruokaa ja juomaa. Sessiointi ja muut rankemmat harrastukset eivät kuulu ohjelmaan. Juttelu ja intensiivinen osallistuminen ei ole vaadittua, menoa voi myös vain seurata vierestä.Jos jokin askarruttaa, niin laita viesti minulle tai tähän ketjuun. Jos yksin lähteminen tuntuu jännältä, niin järjestetään kaveri mukaan.

Nähdään miitissä!

---

Miittietiketti:

1. Älä koske kehenkään ilman lupaa.

Kuten bileissäkin, miitissä ei saa koskea kehenkään ilman lupaa. Älä oleta, että saat koskea johonkuhun, vaikka näkisitkin muiden koskevan. Kysy ensin.

2. Ole sellainen kuin olet ja anna muiden olla sellaisia kuin ovat.


Kaikki ihmiset ovat tervetulleita. Riippumatta ulkoisesta tai muusta olemuksesta, mieltymyksistä, seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuolesta, kokemuksen määrästä, rajoitteista tai muista seikoista. Huomioi, että moninaisessa joukossa vaaditaan erityistä tarkkuutta jutuissa, jotta kukaan ei tunne itseään syrjityksi tai pilkatuksi minkään syyn takia. Rankkojen henkilökohtaisten näkemyserojen tapauksessa on mahdollista siirtyä toiseen pöytään.

3. Älä heitä kaveria kaapista.

Vaikka tietäisitkin jonkun oikean nimen, käytä hänestä sitä nimeä, jolla hän esittäytyy. Älä huuda kenenkään nimimerkkiä kovaan ääneen pöydästä toiseen, jos et ole varma, että se on kaikille ok. Älä kerro kenenkään mieltymyksistä, sairauksista, työasioista tai muista henkilökohtaisista tiedoista, jos et ole varma, että sinulla on siihen lupa.

4. Kaikki miitissä puhuttu ja tapahtunut on luottamuksellista, älä puhu niitä asioita ulkopuolisille.

Moni kertoo itsestään asioita, joiden ei halua leviävän miitin ulkopuolelle. Kunnioita jokaisen yksityisyyttä äläkä kerro muille, mitä miitissä on puhuttu tai tehty.

5. Älä ole kaatokännissä.


Monet miitit tapahtuvat anniskeluravintolassa, mutta niissä ei ole tarkoitus olla humalassa. Jos toiveissasi on juoda itsesi tuntuvaan humalaan, löydät siihen varmasti jonkin toisen tilaisuuden.

6. Muista, että tarkoituksena on viihtyä ja tutustua ihmisiin.


Miitti ei ole esiintymislava, lihatiski tai sessiotila. Toki joskus käy niin, että joku löytää miitistä kumppanin tai sessioseuraa, mutta niiden tarkoitus ei ole olla seuranhakutilaisuuksia.

7. Valokuvaaminen ja muu tallentaminen on kielletty.


Se, mikä tapahtuu miitissä, jää miittiin. Jos haluat ottaa kuvan itsestäsi ja kaveristasi miitin aikana, sen voi tehdä miittipaikan ulkopuolella.

Nelli Pikkuvaltikka

  • Rsyke
  • Baarikärpänen
  • *
  • Viestejä: 676
  • Little with an attitude
  • Galleria
Vs: Tampereen 2h+k -miitti torstaina 4.8. klo 18 alkaen
« Vastaus #1 : 04.08.2022, 12:03 »
Tapahtumien yö ja miitti päällekkäin! :o Saa nähdä kumpaan eksyy jos eksyy.. Ranut ois kyllä houkute..

Jacqueline

Vs: Tampereen 2h+k -miitti torstaina 4.8. klo 18 alkaen
« Vastaus #2 : 07.08.2022, 11:55 »
Tuli käytyä. Oli oikein mukavaa ja ruokakin oikein bueno  8)