Kirjoittaja Aihe: Femsub-miitti Turussa 2.2.  (Luettu 768 kertaa)

BEE

  • Vieras
Femsub-miitti Turussa 2.2.
« : 07.01.2023, 23:14 »
FemSub-miitti järjestetään Turun keskustassa torstaina 2.2. klo 18-20. Tarkka sijainti ilmoitetaan varmoille osallistujille yksityisviestillä.
Toiveena olisi, että mikäli haluat syödä, niin paikalle saavuttaisiin heti klo 18. Yhteinen esittelykierros aloitetaan klo 18.30.

FemSub-miitti on tarkoitettu naisille ja ei-binäärisille feminiinisille henkilöille, jotka kokevat itsensä alistuvaksi tai ovat kiinnostuneet alistumisesta. Eli myös switchit ovat erittäin tervetulleita. Mitään varsinaista kokemusta bdsm-jutuista ei tietenkään vaadita, pelkkä uteliaisuus asiaa kohtaan riittää. Ikäraja on k18.

FemSub-miitti toimii turvallisena, avoimena ja hyväksyvänä tilana. Miitti tarjoaa mahdollisuuden päästä keskustelemaan samanhenkisten ihmisten kanssa ja saamaan uusia näkökulmia. Jokaisen osallistujan yksityisyyttä kunnioitetaan, eikä esimerkiksi miitin osallistujista puhuta ulkopuolisille.

Ilmoitathan osallistumisesta järjestäjälle yksityisviestillä. Miittipaikan sijainnin saa ilmoittautumisen yhteydessä.

Usein kysyttyä:

Kuka Turun femsub-miittejä järjestää?
Miitin järjestäjänä toimii Bee (bdsmbaari)/ pikkuBelle (Fetlife). Olen järjestänyt FemSub-miittejä aikaisemmin Helsingissä. Turussa olen järjestänyt miittejä kesästä 2021 lähtien. Liityin mukaan seksipositiivisiin/kinkypiireihin vuonna 2016 ja tuntuu että olen löytänyt juuri oikein paikan. Yhteisöllisyys ja näiden miittien järjestäminen on minulle tärkeää.

Kuinka usein miittejä järjestetään?
Miittejä pyritään järjestämään kerran kuussa.

Kuinka paljon miiteissä käy porukkaa?
Osallistujamäärä vaihtelee jonkun verran. Joskus ollaan pienemmällä porukalla, joskus meitä on yli 15.

Onko pakko osallistua keskusteluun? Mistä siellä miitissä puhutaan?
Keskusteluun ei ole pakko osallistua. Miitin aluksi käymme yhteisen esittelykierroksen, mutta siinäkään ei tarvitse kertoa itsestään mitään tai itsensä voi esitellä vain nimimerkillä.
Keskustelunaiheet vaihtelevat arkipäiväisistä asioista aina syvällisempiin keskusteluihin BDSM:n maailmasta. Keskustelevat etenevät omalla painollaan ja jokainen miittikerta on aina erilainen.

Kiinnostaisi, mutta en kyllä uskalla tulla..
Rohkeasti mukaan vaan! Mikäli olet ensikertalainen tai sinua jännittää miittiin tuleminen, niin voit laittaa minulle viestiä niin mennään paikalle samaa matkaa.

Toivottavasti nähdään miitissä!
- B