Kirjoittaja Aihe: Rsykkeen uutiskirje 2023  (Luettu 3707 kertaa)

Rsyke ry

 • Rsyke
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 505
 • Kulttuuriyhdistys
 • Galleria
  • rsyke.net
Rsykkeen uutiskirje 2023
« : 31.01.2023, 17:16 »

Rsykkeen uutiskirje

Tätä ketjua käytetään Rsykkeen asioiden tiedottamisessa erityisesti ei-jäsenille. Rsykkeen viestintäsuunnitelma ja tavat ovat päivityksen alla, pian on toivottavasti mahdollista tilata uutiskirje suoraan omaan sähköpostiin.

Ethän kommentoi uutiskirjeeseen, vaan aloita uusi keskustelu tai laita meille sähköpostia, mikäli mieleen nousee kysyttävää.Rsykkeessä on uusi vuosi pyörähtänyt käyntiin. Hallitus on järjestäytynyt ja seuraavat henkilöt on valittu toimihenkilöiksi:
Yhdistyksen kokouksen valitsema hallituksen puheenjohtaja on IlonaSinulle.
Varapuheenjohtaja: ArktinenBanaani
Hallituksen sihteeri: elanor
Tiedottaja: Tito
Tapahtumatietovastaava: Tumppi94
Jäsensihteeri: miumaumukkaa
Rahastonhoitaja: Digitalis

Hallitukseen olet parhaiten yhteydessä sähköpostitse rsyke.ry@gmail.com.
Jäsenasioissa jäsensihteerin saa kiinni sähköpostitse rsyke.jasen@gmail.com.

Yhdenvertaisuuskysely
Rsyke kutsuu ihmisiä, jotka ovat osallistuneet toimintaan tai keskusteluun esimerkiksi telegramissa tai discordissa, vastaamaan yhdenvertaisuuskyselyyn! Sinun ei tarvitse olla jäsen, tai olla ollut jäsen. Kunhan olet jotenkin osallistunut Rsykkeen toimintaan.

Kysely on osa puheenjohtajan IlonaSinulle yhteisöpedagogi opintoja ja sen tarkoitus on toimia yhdistykselle luotavan yhdenvertaisuussuunnitelman pohjana.

Vastausaika päättyy su 12.02. klo 00.00. Vastaaminen kyselyyn tapahtuu anonyymisti Webpropol kyselylomakkeen kautta.
https://link.webropolsurveys.com/S/931BAA3355CDBF8D

Menneet tapahtumat
Suostumustyöpajat pidettiin tammikuussa ja osallistujille jaettiin pajan vetäjän materiaalit sähköpostitse. Kiitos kaikille osallistujille!

Tiistaimiitit
Miittivastaavamme on nykyään Nellietied! Kiitos ja kumarrus hänelle. Nellie tiedottaa täällä bdsm-baarissa miitit kanavalla miiteistä! Sieltä saat ajankohtaisen tiedon. Tällä hetkellä etsimme sopivaa tilaa baarissa tapahtuville miiteille.

Kotisivujen uudistus
Kotisivujen uudistus etenee hitaasti tekijöiden kiireiden takia. Tiedotamme kun on jotain tiedotettavaa.

Kurkistus tulevaan
Nyt yhdistyksen vapaaehtoiset tapahtumatuottajat keskittyvät jäsenbileiden - Lupercalian - tuottamiseen. Tästä lisätietoja kotisivuilla ww.rsyke.net.

TAFF työryhmää kasataan, teemaa ja vastuuryhmiä pohditaan tapaamisessa pian! Kiinnostaako osallistua? Ota yhteytta Laurenzia41 vaikka täällä bdsm-baarin puolella.

Seuraava Fetish Club mixeissä on suunnittelun alla. Emme voi tiedottaa tässä vaiheessa enempää.

Rsyke ry

 • Rsyke
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 505
 • Kulttuuriyhdistys
 • Galleria
  • rsyke.net
Vs: Rsykkeen uutiskirje 2023
« Vastaus #1 : 09.03.2023, 10:52 »
Helmikuun uutiskirje

Helmikuu hurahti nopeasti, kuten aina ennenkin. Helmikuun myötä Rsyke piti vuoden ensimmäiset jäsenbileet, Lupercalian. Kiitos kaikille osallistuneille ja järjestäjille! Bileet saivat paljon positiivista palautetta, erityisesti esitykset.

Rsykkeellä on tällä hetkellä 166 jäsentä! Hyvä me :3

Tampere fetish factory
Helmikuun myötä TAFF:in suunnittelu on pyörähtänyt käyntiin. Mukaan ehtii yhä, ottamalla yhteyttä Laurenzia41 vaikka täällä bdsm-baarin puolella.
Ryhmä on päättänyt ajankohdan ja teeman, mutta paljon on vielä tehtävää ja vastuualueita, joihin mahtuu mukaan.

Kotisivuuudistus
Kotisivujen tekstit ovat valmiit! Seuraavaksi ne menevät asiasisällöltään hallituksen pureskeltavaksi ja vielä oikolukuun. Englanninkieliselle kotisivujen osalle on myös llöytynyt kääntäjä. Toivomus olisi, että kevätkokoukseen mennessä kotisivut olisivat valmiit.

Tiistaimiitit
Tiistaimiitit pyörivät nyt aktiivisesti Arttelissa ja Pub Simonissa. Ajankohtainen tieto löytyy aina bdsm-baarin miitit alueelta!

Kurkistus tulevaan
Maaliskuun alussa hallitus nimittää työryhmän uudistamaan kinkytekopalkintoa. Työryhmään on tullut hyvin ehdotuksia! Kiitos kaikille ehdokkaille ja ehdottajille.

Kevätkokouksen suunnittelua aloitetaan pian!

Tapahtumia on suunnitteilla, mutta niistä ei ole uutta tiedotettavaa!

Rsyke ry

 • Rsyke
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 505
 • Kulttuuriyhdistys
 • Galleria
  • rsyke.net
Vs: Rsykkeen uutiskirje 2023
« Vastaus #2 : 11.04.2023, 18:51 »
Maaliskuun uutiskirje

Tampere fetish factory
Taffin teema on julkaistu! Lisätietoa: https://www.bdsmbaari.net/index.php?topic=36117.msg577746#msg577746

Kinkytekopalkinnon uudistamistyöryhmä
Valittiin viisi henkinen työryhmä yhdistyksen sähköpostiin saapuneiden ehdotusten ja ehdokkailta saatujen suostumusten perusteella.

Yhdenvertaisuuskysely
Yhdenvertaisuuskyselyyn saatiin 49 vastausta ja tulokset olivat pääpiirteissään positiivisia. Yhdistys on vastausten perusteella onnistunut melko hyvin yhdenvertaisuuden ja turvallisuuden toteuttamisessa. Ilona laatii yhdenvertaisuussuunnitelman kyselyn tulosten pohjalta.

Tapahtumakatsaus
Tiistaimiitit pyörivät vuoroviikoin Nellietiedin vetämänä Kumppanuustalo Arttelissa ja Pub Simonissa. Miitti ilmoitukset luonnollisesti löytyy miitit kanavalta täälläkin
Nahkanarttujen[/u ]vetäjä vaihtuu, mutta toiminta jatkuu!
K-teatteri sen sijaan on toistaiseksi tauolla.
Lisäksi Tito on saanut luvan lähteä tuottamaan kinky tapahtumaa Manse Pride Weekille.

Rsyke ry

 • Rsyke
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 505
 • Kulttuuriyhdistys
 • Galleria
  • rsyke.net
Vs: Rsykkeen uutiskirje 2023
« Vastaus #3 : 14.10.2023, 13:48 »
Lokakuun uutiskirje

Vähän pidempi uutiskirje tällä kertaa, kun edellisestä on aikaa vierähtänyt 🙂

Uusi hallitus loppuvuodelle

Syyskokous valitsi yhdistykselle uuden hallituksen, koska hallituksesta oli eronnut jäseniä niin, ettei se enää uusittujen sääntöjen mukaan ollut toimivaltainen.

Koska IlonaSinulle on matkoilla lähes koko loppuvuoden, päädyttiin ratkaisuun, jossa loppuvuoden hallituksessa puheenjohtajana toimii elanor ja ensi vuoden hallituksessa taas IlonaSinulle.

Muut hallituksen jäsenet ovat Okra, MURU, Beessi, digitalis, Nellietied ja Steven.

Hallituksen järjestäydyttyä 21.9. loppuvuoden hallituksen kokoonpano on seuraava:
elanor, puheenjohtaja
Okra, varapuheenjohtaja
Beessi, sihteeri
digitalis, rahastonhoitaja
MURU
Nellietied, tapahtumavastaava
Steven, tapahtumavastaava

TAFFin peruminen

Ensi töikseen uusi hallitus teki lopullisen päätöksen TAFFin perumisesta ja siitä tiedottamisesta. Hyvistä yrityksistä huolimatta oli käynyt selväksi, ettei riittävästi tekijöitä saada eikä tapahtumaa pystyttäisi järjestämään kunnolla.
TAFFin tulevaisuuden pohtiminen jää ensi vuoden hallituksen tehtäväksi.

Rsykkeen edustus Pirhan järjestöneuvottelukunnan ihmisoikeusverkostossa

Pirkanmaan hyvinvointialue perustaa järjestöneuvottelukunnan huolehtiakseen hyvinvointialueen ja kansalaisyhteiskunnan välisestä vuorovaikutuksesta. Yhtenä osa-alueena järjestöneuvottelukunnassa ovat ihmisoikeusjärjestöt. Rsyke kutsuttiin mukaan ihmisoikeusjärjestöjen verkostoon, josta valitaan edustaja neuvottelukuntaan.

Verkoston ensimmäiseen kokoontumiseen osallistui yhdistyksen edustajana Okra. Verkosto jatkaa kokoontumisia, valitsee edustajan neuvottelukuntaan ja keskustelee asioista, joita edustajan tulisi neuvottelukunnassa edistää.

Osallistuminen yhdenvertaisuuskoulutukseen

Muutama yhdistyksen jäsen osallistuu Javiera Marchant Aedon ilmaiseen, vähävaraisille yhdistyksille tarkoitettuun, yhdenvertaisuuskoulutukseen. Tiukan aikataulun vuoksi mahdollisuutta ei valitettavasti voitu tarjota laajemmin jäsenistölle, vaan osallistujia kyseltiin vain hallituksesta ja tulevan Fetish Clubin tekemiseen osallistuvista.

Hallituksen delegaatio Unisexin avointen ovien päivässä

Unisexillä on uusi omistaja ja hallituksesta Okra, MURU ja elanor kävivät tervehtimässä tätä Unisexin avointen ovien päivänä. Samalla tutustuttiin alakerran tiloihin ja keskusteltiin omistajan suunnitelmista niiden uudistamisen suhteen sekä Rsykkeen ja Unisexin yhteistyöstä.

Fetish Club joulukuussa

5.12. on Mixeissä perinteinen Fetish Club. Steven otti bileiden järjestämisvastuun ainakin tämän yhden klubin osalta Ridikin vetäydyttyä Fetish Clubien tekemisestä toistaiseksi. Roviokuningattaren valtikan staff-vastaavana otti seuraajana Greta - ainakin näiden bileiden ajaksi.

Uutta verkostoitumista

Bergvikin kartano Salossa ja Pipiriinan olohuone -yhteisö tarjoavat tiloja, palveluja ja verkostoitumismahdollisuuksia kinkytapahtumien järjestämiseen. Ensimmäiset bileet kartanolla järjestetään tammikuussa ja Rsyke varmastikin osallistuu tavalla tai toisella, esimerkiksi yhteiskuljetuksella.

Edellisen hallituksen tärkeimpiä aikaansaannoksia maaliskuun uutiskirjeen jälkeen

Kinkytekopalkinnon uudistamistyöryhmältä saatiin mietintö, josta muokattiin konkreettinen toteuttamisehdotus. Ehdotus on esitetty muiden yhdistysten hallituksille, joilta odotetaan kannanottoja, aletaanko kinkytekopalkintoa jakaa ehdotuksen mukaisesti vai ei.

Pride-viikolla järjestettiin Titon johdolla Rsyke goes Manse Pride -tapahtuma Arttelissa. Tapahtumassa oli myyntikuja, taidenäyttely ja työpajoja ja se oli onnistunut.

Yhdistyksen tuloslaskelmakaava uudistettiin ja kirjanpito siirrettiin sähköiseksi ja pilveen. Kirjanpitoa alettiin tehdä Kitsas-ohjelmalla.

Osana viestintäuudistusta tiedottaja Tito toteutti suuren urakan Google Workspacen käyttöön ottamiseksi. Nyt yhdistyksellä on uudet sähköpostiosoitteet ryke.net-päätteellä ja paremmalla tietosuojalla varustetut ja paremmin organisoidut yhteiskäyttö-Drivet ja -sähköpostilaatikot.

Toinen suuri viestintäuudistuksen osa, jonka Tito hoiti, oli yhdistyksen keskustelukanavien siirtäminen Telegramista Discordiin. Discordissa ovat nyt sekä hallituksen ja jäsenten kanavat että yleiset keskustelukanavat.

Yhdistykselle laadittiin toiminnan periaatteet, jotka kevätkokous hyväksyi ja jotka julkaistiin nettisivuilla.