Kirjoittaja Aihe: Club Turku: Pe, 10.2.2023, 18-21, Proffan Kellari  (Luettu 1041 kertaa)

CaiMan

 • Turun Baletti
 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 20
 • Galleria
Moi,


Olen perustamassa, toivottavasti muiden avulla, Turkuun Club Turkua, joka pyrkii olemaan jotain saman tyyppistä kuin Club-X Helsingissä ja/tai Wild Club Kirkkonummella - kuitenkaan kilpailematta samoista bileistä, vaan täydentämällä tarjontaa ja tekemällä Skenen kiinnostavammaksi kaikille!


Tänä perjantaina, 10.2.2023 on Proffan Kellarin pikku kabinetissa kello 18-21 tilaisuus, jossa aiheesta voi keskustella - mitään ratkaisuja siihen, miten Club Turku saataisiin pystyyn tai sitoutumista osallistumaan siellä ei keneltäkään odoteta; avoin ja teemasta kiinnostunut mieli riittää oikein passelisti. Olemme etsimässä sekä rahoittajia, että niitä, jotka pystyvät tarjoamaan apua tavalla tai toisella klubin rakentamiseen.


Jos ei tiedä mihin tulla, tiskiltä voi kysäistä ”missäs se Club Turku miitti on?”, niin eivätköhän ohjaa paikanpäälle. Proffan Kellari löytyy itäisestä keskustasta, Rehtorinpellonkadulta, Kauppakorkeaa vastapäätä. Linkki Google mapsiin:


https://maps.app.goo.gl/AgnXoi1prGvJpkLA6?g_st=ic


Tavoitteena on löytää bilepaikka Meikäläisille. Itse olen ensisijaisesti balettilainen (BDSM), mutta myös poly/swinger, joten molemmat teemat ovat lähellä sydäntäni. Eli hommaa ollaan tekemässä ns. ”rakkaudesta lajiin”, ei voitontavoittelumielessä.


Paikaksi toivotaan löytyvän jotain sellaista, johon voisi ottaa 100+ henkeä bileisiin, mutta joka olisi käytössä myös ihan ”jos ei ole bileitä just nyt, täällä voi olla ihan muuten vaan” -tyyppisesti. Vaihtoehtoisesti, jos tarpeeksi porukkaa ei saada tuohon kyytiin, pienempi paikka, jossa voisi pitää bileitä laitteilla tahi ilman on myös haussa. Jos saadaan vain tusinan verran porukkaa, niin miksi ei voitaisi tehdä sellaista n. 10 hengen paikkaa halvemmalla budjetilla sitten. Mutta tämä on vaihtoehto 2, ei primääritavoite.


Perustajajäsenillä tietysti setti erioikeuksia, mutta toki myös vuosittainen velvollisuus sitoutua paikan ylläpitoon; hinta olisi 600-1200 EUR per vuosi, eli 50-100 EUR per kuukausi. Tämä tällä hetkellä tavoitetaso, eri määrä oikeuksia toki riippuen sitoutumisen asteesta. 50 EUR per kk takaisi oman ja toisen paikalle koska vaan, 100 EUR per kk itsen ja vaikka viisi ystävää, puolen tusinan ihmisen bileisiin. Muita sitten normaalilla 24h tai viikonloppupassilla. Nämä ajatukset siis ensiajatuksia, katsotaan mihin päädytään.


Tavoite on pyrkiä vuokraamaan paikkaa esim. Baletin, XU:n, Sanctumin ja muiden teeman puitteissa toimivien organisaatioiden käyttöön. Tämän lisäksi ainakin allekirjoittanut on valmis järjestämään ihan itse parit bileet vuosittain, ja perustajajäsenistä todennäköisesti löytyy muutama muukin, keitä kiinnostaisi näin tehdä.


Ja tosiaan, tarkoitus on tarjota myös mahdollisuus ostaa eri tasoisia, 24h tai viikonloppupasseja tjms., silloin kun tilassa ei ole yleisesti tarjolla olevia juhlia, ja käyttää tilaa omiin bileisiin - ihan kahdestaan tai porukalla, piiskalla tai ilman. Jos ns. julkisia bileitä ei ole, darkkarin voi varata, saunassa voi käydä (jos sellainen valitusta tilasta sitten löytyy - ja tavoite toki on, että löytyy), X:ään voi subin kiinnittää ja häntä piiskata jne. Ja kaikki nämä palvelut tietysti käytössä vuosi- tai kuukausimaksajille lähtökohtaisesti aina, kun bileitä paikanpäällä ei ole tai tilaa ei ole vuokrattu muuten muuhun käyttöön.


Meitä on nyt kahdeksan, jotka ovat ilmoittaneet olevansa kiinnostuneita olemaan perustajajäseniä tällä hinnalla. Tarvitaan vielä vähintään 22 lisää, jotta paikka järjestyy. Mitä enemmän sitoutujia on, sitä lähemmäs Turun keskustaa paikka järjestynee. Nyt pohdinnan alla on jotain seuraavan _kaltaista_:


https://www.toimitilat.fi/toimitila/10716667-turku-harmokatu-3


Ongelma on, että tuo on Oharin liki Auran tien (222) varrella, eli hippasen turhan kaukana ainakin minun mielestäni, ja kehenkään tokikaan ei vielä ole otettu yhteyttä, koska mitään varmaa ei vielä voi luvata. Toisaalta, tuonne kulkee julkiset hyvin (Puutorilta, jokunen Kauppatoriltakin), mikä on tietysti yksi kriteeri jos päädytään kauemmas keskustasta, ja viikonloppuisin yöbussitkin, eikä taksikaan keskustaan porukassa jakaen ole pahan hintainen. Ja on hyvä huomata, että Club-X:kään nyt ei ihan keskustassa Helsingissä sitten kumminkaan ole, puhumattakaan Wild Clubista, jonne taksitkaan (julkiset, nyt oikeesti…) eivät keskimäärin edes löydä ilman erillistä ohjeistusta.


Muitakin paikkoja on katsottu, esim. Portsan vieriltä, Hirvensalosta (ei järkevästi julkisia => ei tule tapahtumaan), tai linja-autoaseman liki (wanha ulataksin tila, vuokra aivan mahdoton, ellei 100 EUR per kk ole vähintään 50+, ja paikkakin jo meni, mutta uusia varmasti tulee). Eli etsitään, etsitään, mutta ensin se 30 (lähes) varmaa maksajaa tarvitaan sille ensimmäiselle vuodelle. Toisaalta on myös pohdittu pienempää tilaa esim. Suikkilasta - ks. aiempi pienemmästä yksityisklubista.


Tavoitteena on siis tosiaan yksityinen klubi, ei tarjoiluravintola, joten OPM/omat safkat. Bileiden järjestäjien pitää sitten tarvittaessa pitää huolta siitä, että tarvittavat oikeudet on, jos haluavat myydä jotain paikanpäällä tai jos jotain kuuluu lipun hintaan.


Pistäkää viestiä ketjuun tai minulle YV:nä, jos teema kiinnostaa, tai jos on ennen kaikkea jotain annettavaa - rahaa nyt ensisijaisesti, mutta myös osaamista puljun kasaan pistämiseen - niin kasaan listan nickejä/nimiä, jotka ovat kiinnostuneet osallistumaan tavalla tai toisella.


T. CaiMan @Baletti, @BDSM-Baari, @FET, @XU. Tai suoraan CaiManSM@protonmail.com.


Ps. Jos jossain on joku jolla on ihan liikaa rahaa, ja haluaa sijoittaa tulevaan Oy:öön merkittävän määrän omistaan - rakkaudesta lajiin - tämä mieluusti otetaan vastaan. Mutta. On myös hyvä muistaa, että tätä ollaan tosiaan tekemässä _rakkaudesta lajiin_, joten isokaan sijoitus ei tule tarkoittamaan erityisen merkittävää ääniosuutta, vaan sitten äänestyskelvottomia osakkeita, joille jaetaan osinkoa sikäli kuin sellaista tulee (ja sitä ei kannata juurikaan odottaa, koska tarkoitus on pistää mahdolliset tuotot takaisin firmaan ja tehdä tilasta aina vaan parempi), mutta (halutessa) toki Mainetta ja Kunniaa Skene(i)ssä kyllä!


Proffan Kellarin pieni kabinetti, Rehtorinpellonkatu 6, 10.2.2023, 18-21.

Jukkis

 • Turun Baletti
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 638
 • Ikä ei ole vain numeroita.
 • Galleria
Vs: Club Turku: Pe, 10.2.2023, 18-21, Proffan Kellari
« Vastaus #1 : 09.02.2023, 18:26 »
Huomenna tämä.

CaiMan

 • Turun Baletti
 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 20
 • Galleria
Vs: Club Turku: Pe, 10.2.2023, 18-21, Proffan Kellari
« Vastaus #2 : 09.02.2023, 18:41 »
Aiheesta on myös discord serveri, tässä kutsu: https://discord.gg/XHvPYKYg jos kiinnostaa.

CaiMan

 • Turun Baletti
 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 20
 • Galleria
Vs: Club Turku: Pe, 10.2.2023, 18-21, Proffan Kellari
« Vastaus #3 : 14.02.2023, 20:00 »
Minitsit ensimmäisestä kokouksesta tulossa kunhan päivätöiltä, firmalta ja muilta velvollisuuksilta ehdin.

Todella hyvä miitti, kiitos kaikille läsnäolijoille!

Seuraava tapaaminen on tarkoitus pitää maaliskuussa. Katselen tässä potentiaalista tapaamispaikkaa samalla kun kirjoittelen ne minitsit puhtaaksi (kiitos myös sihteerille, joka teki erinomaista työtä muistiinpanojen kanssa!).

Ongelma tällä hetkellä tilavarausten suhteen on, että nuo pirun edarivaalit ovat juuri tulossa, ja kaikki sopivat varattavat tilat ovat täynnä ainakin kuukauden eteenpäin puoluejuttujen takia. Tästä syystä voi olla, että seuraava menee huhtikuun alkuun kun tiloja on taas tarjolla.