Kirjoittaja Aihe: Tampereen aloittelijaystävällinen torstaimiitti 2.3. klo 18- @2h+k  (Luettu 1258 kertaa)

hihaton

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 2239
 • Come to the dark side. We have needles.
 • Galleria
Tiiättekö, menin muutama viikko sitten kertomaan miitissä hyvän vitsin, ja nyt sen on joutunu kertomaan lähes joka kerta sen jälkeen. Se oli katastrofaalinen virhe, jota en aio toistaa. Jatkossa siis pelkkiä huonoja vitsejä, kuten laihialaisten hautakivi ja skottien kilttiperinne. Ehkä myös nuotioiden sytyttäminen ja lämpimänä pysyminen!

Tällä viikolla on juuri ennen miittiä uusien info, joka kestää kuuteen asti. Jos siis saavut Kaksioon aiemmin, pyydän että hakudut johonkin toiseen pöytään odottelemaan infon päättymistä. Keräännytään samaan pöytään sitten, kun kello on pykälässä.

Miitissä on tälläkin viikolla tarjolla hyvää ruokaa ja juomaa, puheenaiheita laidasta laitaan ja tottakai myös myyttisiin sfääreihin kohonnut miittikirja, joka on edennyt jo kolmanteen inkarnaatioonsa. Kirjasta löytyy sellaista viisautta, että oksat pois kaivosta ja hevosetkin nauraa partojaan, kuten näistä suorista lainauksista voi hyvin päätellä:

"Homeopaattinen pekoni mainittu"
"Mistä Keijumehu tehdään? Pyllyviitta on kuuminta hottia!"
"Defibrillaattori ei saa pulssia peniksestä"
"Tällainen sekoilu on lopetettava."

Sitten vielä ajo-ohjeet:

Kaksio eli 2h+k sijaitsee osoitteessa Aleksanterinkatu 33, ja baari on oikeanpuoleisen, vihreän oven takana. Oven edessä on yksittäinen porras, joten tila ei ole valitettavasti esteetön. Miitti löytää baarin takimmaisesta pöydästä, eli tiskin ohi kohti perätilaa (tirsk) ja kohti viimeistä vasemmanpuoleista pöytää. Takahuoneessa ei kovin usein ole miittiporukan lisäksi muita asiakkaita, joten erehtymisen vaara on kohtalaisen pieni. Tiskiltä saa ruokaa ja juotavaa, mutta ostopakkoa tai pääsymaksua ei ole. Ei myöskään ole mitään väliä, oletko jonkin yhdistyksen jäsen vai et, miittiin olet tervetullut kummassakin tapauksessa.

Tervetuloa miittiin tänäkin torstaina klo 18 alkaen!

hihaton

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 2239
 • Come to the dark side. We have needles.
 • Galleria
Miittietiketti:

1. Älä koske kehenkään ilman lupaa.

Kuten bileissäkin, miitissä ei saa koskea kehenkään ilman lupaa. Älä oleta, että saat koskea johonkuhun, vaikka näkisitkin muiden koskevan. Kysy ensin.

2. Ole sellainen kuin olet ja anna muiden olla sellaisia kuin ovat. Kohtele kaikkia ihmisinä.

Vaikka et pitäisikään jostakusta tai hänen mieltymyksistään, se ei oikeuta haukkumaan tai tuomitsemaan ketään. Jos et voi sietää jotakuta, siirry toiseen pöytään.

3. Älä heitä kaveria kaapista.

Vaikka tietäisitkin jonkun oikean nimen, käytä hänestä sitä nimeä, jolla hän esittäytyy. Älä huuda kenenkään nimimerkkiä kovaan ääneen pöydästä toiseen, jos et ole varma, että se on kaikille ok. Älä kerro kenenkään mieltymyksistä, sairauksista, työasioista tai muista henkilökohtaisista tiedoista, jos et ole varma, että sinulla on siihen lupa.

4. Kaikki miitissä puhuttu ja tapahtunut on luottamuksellista, älä puhu niitä asioita ulkopuolisille.

Moni kertoo itsestään asioita, joiden ei halua leviävän miitin ulkopuolelle. Kunnioita jokaisen yksityisyyttä äläkä kerro muille, mitä miitissä on puhuttu tai tehty.

5. Älä ole kaatokännissä.

Monet miitit tapahtuvat anniskeluravintolassa, mutta niissä ei ole tarkoitus olla humalassa. Jos toiveissasi on juoda itsesi tuntuvaan humalaan, löydät siihen varmasti jonkin toisen tilaisuuden.

6. Muista, että tarkoituksena on viihtyä ja tutustua ihmisiin.

Miitti ei ole esiintymislava, lihatiski tai sessiotila. Toki joskus käy niin, että joku löytää miitistä kumppanin tai sessioseuraa, mutta niiden tarkoitus ei ole olla seuranhakutilaisuuksia.

7. Valokuvaaminen ja muu tallentaminen on kielletty.

Se, mikä tapahtuu miitissä, jää miittiin. Jos haluat ottaa kuvan itsestäsi ja kaveristasi miitin aikana, sen voi tehdä miittipaikan ulkopuolella.

hihaton

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 2239
 • Come to the dark side. We have needles.
 • Galleria
Olipa kivaa, aika riensi ihan siivillä! Tänään oli taas mukava istua hetkeksi sivummalle, katsoa ympärilleen ja nähdä kuinka ihmiset juttelivat, nauroivat ja tutustuivat. Kinkyaiheistakin puhuttiin jotain, mutta omassa pöydässä se rajoittui lähinnä kannibalismin ja moottorisahan pohtimiseen. Ensi viikolla sitten uudestaan!