Kirjoittaja Aihe: Tampereen normipäivähenkinen 2h+k -miitti torstaina 28.9. klo 18 alkaen  (Luettu 969 kertaa)

hihaton

  • V.I.P.
  • *****
  • Viestejä: 2241
  • Come to the dark side. We have needles.
  • Galleria
- Mites, Kari, onko sulla huomenna paha päivä?

- Ei. Mullon normipäivä.

Niin kerta!

Nyt on ehkä aiheellista ensimmäisenä tarkentaa, että Karin näkemys normipäivästä saattaa poiketa siitä, millaisiin miitissä on totuttu. Kaikesta tykittelystä, sekoilusta ja naurunremakasta huolimatta miiteissä ei juuri alkoholia pöydissä näy, vaikka kiellettyä ei sekään toki ole. En edes muista, milloin viimeksi olisin nähnyt siellä jonkun humalassa, joten ei tarvi pelätä, että joutuu sen suhteen epämiellyttäviin tilanteisiin.

Miittihän on edelleenkin matalan kynnyksen tapaaminen, jossa pääsee istumaan saman pöydän ääreen muiden kinkyjen kanssa ja juttelemaan kaikesta maan ja taivaan väliltä. Koska miittipaikkana on julkinen tila, siellä on tavattu pukeutua arkivaatteisiin ja esittää ulospäin edes suunnilleen tavallista kansalaista, vaikka puheenaiheet välillä lipsahtavatkin kaikenlaisiin hassutteluihin. Eikä siellä kukaan kysele, että mistäs juuri sinä tykkäät, eli kaapista ei tarvitse tulla yhtään sen enempää kuin haluaa.

Miittipaikkana on ravintola 2h+k:n baari osoitteessa Aleksanterinkatu 33. Vihreästä ovesta sisään, baaritiskin ohi kohti pubin takaseinää ja vasemmanpuoleinen pöytä viimeisessä nurkassa. Henkilökunnalta jos kysyy, niin se on pöytä numero kahdeksan, minulta jos kysyy, niin se on se jossa ihmisillä on eniten hauskaa. Totuus lienee jossain näiden välimaastossa.

Ei ostopakkoa, ei pääsymaksua, riittää että olet täysi-ikäinen ja hallitset perustason käytöstavat. Paikalle voi saapua mihin tahansa aikaan kuudesta eteenpäin, aika harvoin sieltä on ainakaan ennen yhdeksää kotiin lähdetty. Viipyä voi juuri niin kauan kuin oma huvitus ja anniskelulaki sallivat, ja tiskiltä saa rahaa vastaan sekä virvokkeita että erinomaisen hyvää ruokaa. Jos jänskättää lähteä yksin, voit laittaa minulle yksityisviestiä ja mennään yhdessä.

Tervetuloa!

JustMe

Harmillisesti olen sairaana. Ensi kerralla sitten.