Kirjoittaja Aihe: Tampere Teematiistai 7.11. klo 18.30- By Rsyke  (Luettu 1867 kertaa)

Rsyke ry

 • Rsyke
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 505
 • Kulttuuriyhdistys
 • Galleria
  • rsyke.net
Teematiistai by Rsyke

MISSÄ: @Artteli, Mustanlahdenkatu
MILLOIN: 7.11. Klo 18.30 →
MAAMERKKI: #Pinkkikäsi

Jalat
Tällä kertaa miitissä saa ihan teeman kera tuijotella varpaita, kun tutustumme jalkoihin ja kaikkeen mitä niihin voikaan liittää? Aiheen mukaista keskustelun aloitusta johdattelee Miukka, joka on luvannut antaa kevyttä ohjeistusta jalkojen hoidon ja hemmottelun saloihin. Teemasta höpötetään rennolla otteella ja samalla vähän ehkä kutitellaan kantapäitä? Tähän teemaan sisältyy aiheina monen monta asiaa ja jalkapohjaa, miitissä voidaan höpistä niistä kaikista. Miten niillä tallotaan juuri sopivasti, miten niitä voi palvoa ja mikä niissä on ihanaa? Miten niitä voisi pukea ja mikä etenkin niistä jaloista itsestään tuntuu hyvältä?

Miittiin voi ja saa tuoda omien jalkahoitotarpeiden kera joko, hoidettavan jalkaparin tai jonkun omia jalkojasi hoitavan ihanuuden! :love: Rsyke tai miittivastaava ei tarjoa ylimääräisiä jalkoja tai tykötarpeita kaikille, sillä hoitovälineistössä ja hoitajassa tulee ottaa huomioon jokaisen jalan yksilölliset tarpeet. Se mikä sopii yhdelle nilkalle, ei välttämättä sovellu toiselle varpaalle.

Miitissä on tuttuun tapaan Rsykkeen puolesta tarjolla kahvia, teetä ja jotain pientä naposteltavaa. Evästoiveita voi esittää miittivastaavalle: Nellietied ja huudella höpöttämällä tiistaimiitin omalla kanavalla Discordissa. Miittiin saa saapua saapua yksin, kaksin, kolmisin tai vaikka kokonaisella laumalla. Uudet, vanhat, kokemattomat ja konkarit ovat kaikki yhtä tervetulleita. Muistetaan hyvät käytöstavat, ei tallota varpaita ja kysytään kantapäältä lupa ennen kuin kutitetaan. Kunnioitetaan myös jokaisen varpaan oikeutta olla isovarvas, nimetön tai pikkurilli. Pue päällesi mitä haluat ja miten haluat, älä kuitenkaan heitä muita miittaajia liian vahvasti ulos kinkykaapista tai häiritse miittipaikan yleistä rauhaa. (Miittipaikkana Arttelin yhteisötila Kuulu on yhdistyksen käyttöön varattua julkista tilaa. Arttelin tiloja käyttävät muutkin alueelliset järjestötoimijat ja tilassa on isot ikkunat kadulle päin).

Tampereen Tiistaimiitit ovat Rsyke ry:n ylläpitämiä miittejä joissa mm. mahdollista tavata muita kinkyjä ja höpistä aiheesta, sekä sen vierestä. Miitit eivät ole mitään vakavaa pönötyspuuhaa vaan mukavaa ajanviettoa samanmielisten seurassa. Et tarvitse osallistuaksesi yhdistyksen jäsenyyttä tai todistetta tamperelaisuudestasi, olet tervetullut ilman kumpaakin. Teematon miitti on usein täynnä höpinää useammasta arkisesta aiheesta ja niiden vierestä, kinkysti tai ei kinkysti. Teemamiitit keskittyvät ennalta ilmoitettuun aiheeseen. Aihetta on tavallisesti alustamassa joku aiheesta jotain tietävä tai teemakeskustelua käydään miittikävijöiden mielenkiinnon mukaan. Pakko ei ole puhua mitään, voit tulla myös vain kuuntelemaan!

Millainen miittipaikka on: Artteli on päihteetön, yhteisöllinen ja esteetön eri järjestöjen sekä yhdistysten oma tila, aivan pääkirjasto Metson vieressä. Miittitilana toimii olohuoneen tapainen yhteisötila Kuulu. Paikan päältä löytyy kahvikeitin, vedenkeitin, mikro ja jääkaappi. Tilassa on sohvanurkkauksia, tuolit ja pöytiä. Rsyke tarjoaa miittieväiksi kahvin, teet ja jotain pientä purtavaa. Omia eväitä saa myös tuoda mukana.


Uusi ja ujo: Vieläkö pelottaa?
Vinkki 1. Liity yhdistyksen discordiin ja juttele etukäteen ihmisten kanssa!
Vinkki 2. Voit ottaa yhteyttä miittivastaavaan: Nellietied tai laittaa viestiä Rsykkeen instaan / sähköpostiin.
Miitteihin ei tarvitse lähteä yksin, miittiketjussa voi vallan hyvin purkaa jännitystä ja kysellä ensikertalaiselle saattajaa/ opastajaa.


Miitti etiketti?
1. Emme hyväksy minkäänlaista kiusaamista, syrjintää tai häirintää iän, sukupuolen, syntyperän, etnisen taustan, sukupuoli-identiteetin, sukupuolen ilmaisun, kinky-suuntautumisen, kinkkien, terveydentilan, poliittisen/uskonnollisen/kulttuurisen taustan, kansalaisuuden, elämänkatsomuksen, vammaisuuden, kielen, perhe- tai suhdemuodon, sosiaalisen tai taloudellisen aseman tahi yhtään minkään muunkaan tekijän takia.
2. Muita ei kuvata.
3. Kenenkään henkilötietoja ei paljasteta.
4. Ketään ei kosketa ilman että kysyt ensin luvan.

Sääntöjenvastaisesta käytöksestä pyydämme kertomaan mahdollisimman matalalla kynnyksellä miitin vetäjälle!
Epäasiallinen käytös voi johtaa esimerkiksi tapahtumasta poistamiseen tai porttikieltoon Rsyke ry:n tapahtumiin.


Rsyke yhteystiedot:
Kotisivu | Instagram | Facebook |
Sähköposti: rsyke.ry@gmail.com


TIISTAIMIITTI
Milloin: 7.11. klo 18.30 →
Missä: Artteli, yhteisötila Kuulu
Maamerkki: Pinkki miittikäsi

Nelli Pikkuvaltikka

 • Rsyke
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 675
 • Little with an attitude
 • Galleria
Vs: Tampere Teematiistai 7.11. klo 18.30- By Rsyke
« Vastaus #1 : 01.11.2023, 22:19 »
Mitäs jalkaevästä me tarvitaan ensiviikolla miittiin?

~Nelli
Joka aikoo tarjota yhdelle jalkapohjalle tussia..

miumaumukkaa

 • Vieras
Vs: Tampere Teematiistai 7.11. klo 18.30- By Rsyke
« Vastaus #2 : 06.11.2023, 13:15 »
Nosto  :)

t:miukka

Nelli Pikkuvaltikka

 • Rsyke
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 675
 • Little with an attitude
 • Galleria
Vs: Tampere Teematiistai 7.11. klo 18.30- By Rsyke
« Vastaus #3 : 07.11.2023, 17:56 »
Täällä ollaan jo ja ihmetellään hiljaista taloa. Arttelissa ei ole tänään ilmeisesti salissa mitään toimintaa kun koko talo sulkeutuu jo kuuden jälkeen..

Edit: Kiitos miitistä ja ihanasta, yksinkertaisen jalkahoidon alkeiden esittelystä!

Seuraavaan tiistaiteemaan tutustutaan 21.11. mutta poikkeustapauksen vuoksi sijainti on tuolloin jossain muualla kuin Arttelissa...  :o
« Viimeksi muokattu: 07.11.2023, 20:51 kirjoittanut Nellietied »

Blondewolf

Vs: Tampere Teematiistai 7.11. klo 18.30- By Rsyke
« Vastaus #4 : 07.11.2023, 22:23 »
Jalkalinkki sitä pyytäneille.

https://www.fullcirclekink.com/classes/bondage-for-pain/index.html

"Shibari gravity boot" löytyy yhden jalan sidonta.