Kirjoittaja Aihe: TB: Fetish Club - Uniformal (DC)  (Luettu 5092 kertaa)

notpeikko

 • Turun Baletti
 • Asiakas
 • *
 • Viestejä: 233
 • Galleria
TB: Fetish Club - Uniformal (DC)
« : 13.12.2023, 17:52 »
Turun Baletti: Fetish Club - Uniformal (DC)
Aika: 27.01.2024 klo 20:00-02:30 (sisäänpääsy 20-23)
Paikka: UG-Klubi (Humalistonkatu 8, Turku)
Liput:10/15/20/25 € (vain ennakkomyynti https://holvi.turunbaletti.fi)
K-18 / DRESSCODE

Vuoden odotetuin juhla (heti joulun jälkeen) on täällä taas, nimittäin Turun Baletin Fetish Club: Uniformal!

Nyt onkin aika heittää se ruttuinen tuulipuku nurkkaan, sillä kyseessä on jo pitkään kaivatut DC-bileet!! Jos et vielä tunne DRESSCODEA niin ei haittaa, ideaalia on pukea sitä mikä innostaa kantajaansa, punastuttaa naapureita ja kauhistuttaa vaniljaisia sukulaisia!

Nappaa siis tästä muutamia käytännön vinkkejä: DC:n täyttäviä ja näyttäviä ovat kaikki kinky kuten kumi-, nahka-, pvc-, fetish-, fantasia-, burleski-, glamour-, miesten juhlapuku tai vaikka karnevaaliasu ja jollei mikään edellä mainituista istu omaan pirtaan niin onhan se syntymäasukin mitä näyttävin ja myöskin sallittu (varustauduthan silloin oman istuinalustan tai pyyhkeen kanssa).

Sisältövaroitus:
Fetish Club - Uniformal sallii myös univormut joissa saattaa olla poliittisia symboleja, otathan sen huomioon tullessasi juhliin, kuten myös sen, että nämä poliittiset symbolit ovat ainoastaan osa asua, eivät osa yhteisöä.

Liput:
Liput ovat vain ennakkomyynnissä ja niitä myydään ainoastaan Turun Baletin jäsenille (10*/15 €), muiden yhdistysten** jäsenille (20 €) sekä näiden molempien aveceille (25 €). Liput ovat nyt myynnissä verkkokaupassamme.

Koska toivomme, että kaikilla jäsenillämme on mahdollisuus osallistua bileisiin, voidaan vähävaraiselle yhdistyksen jäsenelle myöntää alennus pääsylippuun. Asiaa voi tiedustella osoitteesta info@turunbaletti.fi ennen lipun ostoa.

* Early Bird -lippuja (10 €) on myynnissä 60kpl Turun Baletin jäsenille. Yhdistyksen jäsenyys on mahdollista hankkia bilelipun kanssa samaan aikaan.

Sisäänpääsy tapahtumaan päättyy klo 23:00. Lipun voi joko tulostaa tai näyttää älylaitteen näytöltä.

** Jäsenlipun kanssa tulee lipuntarkastuspisteellä esittää voimassaoleva jäsenkortti johonkin seuraavista: Turun Baletti, TuSeta, SMFR, Rsyke, Häkki, OuSM, PoVi, Bizarre Club tai Ketjureaktio. Tunnukset XU:ssa tai BDSM-baarissa eivät täytä vaatimusta. Avec-lipulla tulee saapua tapahtumaan samaan aikaan jäsenkortin esittävän kanssa.

Saavutettavuus:
Tapahtuma on rajoitetusti saavutettavissa esim. pyörätuolilla. Juhlatila sijaitsee kellarissa johon johtavat rappuset. Kellariin on pääsy viereisen taloyhtiön hissin avulla ja sen järjestääksemme tarvitsemme tiedon hissin käyttäjistä su 21.1.2024 mennessä osoitteeseen info@turunbaletti.fi.

Kellarissa on kaksi sukupuolittamatonta yhden pytyn vessaa joista toinen on varustettu käsituilla. Juhlatila koostuu viidestä huoneesta joiden välillä 80-90cm leveitä oviaukkoja joissa on 3-19cm korkeita kynnyksiä. Kynnyksiä varten on yksi pidempi sekä kaksi lyhyempää ramppia jotka ovat kaikki siirrettäviä. Mikäli tarvitset muuta lisätietoa saavutettavuudesta, olethan yhteydessä sähköpostitse info@turunbaletti.fi!

Pukeutumistila:
Tapahtumasta ei löydy varsinaista tilaa vaatteiden vaihtoon, mutta baarin takaa löytyvien unisex-WC:iden edessä on pieni peilein varustettu tila jossa mahtuu pukeutumaan.

Narikka:
Tässä tilassa ei ole tarjolla narikkaa, vaan vieraiden käytössä ovat maksuttomat, LUKOTTOMAT, pienet säilytyslokerot joita on 1kpl/vieras. Näihin ei mahdu kuin takki ja ehkä pieni laukku, jätäthän kaiken ylimääräinen siis kotiin!

HUOM! Aiemmista bileistämme poiketen kaapit EIVÄT OLE lukittavia.

Puhelimet:
Puhelinten käyttö on sallittua vain pihalla, aulassa, selfie-huoneessa sekä maksupisteillä. Muualla puhelinta ei saa käyttää. Poikkeuslupa terveyssyistä (esim. sokerimittari) on anottava etukäteen osoitteesta info@turunbaletti.fi ja tällöin lipuntarkistuspisteeltä saa erillisen kyltin joka osoittaa oikeuden puhelimen käyttöön, tällä varmistetaan että muut vieraat näkevät helposti että toisella on lupa kännykän käyttöön. Puhelinkielto ei koske Baletin staffia jotka tunnistaa aina kaulanauhasta sekä staff-lapusta.

Musiikki:
Juhlatilassa on baarin lisäksi kaksi erillistä tilaa, joista tanssipuolella soi musiikki ja loungessa ei. Palautteiden pohjalta näissä bileissä tanssipuolen ilta on ensimmäistä kertaa jaettu kolmeen osaan:

klo 20-22 tunnelmamusiikkia ja tasainen valaistus
klo 22-00 tanssittavaa musiikkia ja tasainen valaistus
klo 00- tanssittavaa/teknomusiikkia ja värikäs/välkkyvä valaistus

Valokuvaus:
Uniformalissa on tarjolla selfie-piste. Kaikki muu kuvaus ja muu tallentaminen on ehdottomasti kielletty.

Kinkybileet:
Fetish Club on kinkybileet ja tässä tapahtumassa kaikki suostumuksellinen seksuaalinen toiminta on sallittua - baarihuone on kuitenkin seksi- ja sessiovapaa alue.

Pyydämme luonnollisesti aina ottamaan huomioon suoraan vieressä/ympärillä olevat henkilöt. Talon henkilökunta sekä järjestyksenvalvojat ovat myös tietoisia tapahtuman luonteesta.

Juhlavieraille on tarjolla käyttöön Baletin dungeon-laitteita kahdessa eri tilassa ja näiden läheisyydessä hygieniakoreja, jotta jokainen voi puhdistaa laitteet seuraavaa käyttäjää varten.

Tapahtumassa on todennäköisesti nähtävissä alastomuutta, seksiä kaikissa sen eri muodoissa, sekä BDSM-leikkejä, jotka saattavat olla joillekin ensikertalaisille tai vasta hiljattain kinkyskeneen tutustuneille rankkoja, mutta pitempään mukana olleille luonteva osa biletoimintaa. Bilepaikka jakautuu kolmeen eri tilaan ja toiminnan äärestä on yleensä mahdollista siirtyä rauhallisemmalle alueelle.

Tässä tapahtumassa ei ole erillistä darkroomia. Eriteleikit eivät ole tässä tapahtumassa sallittuja hygieniasyistä. 

Yhdistyksen etiketin mukaisesti mikäli epäilet jossakin näkemässäsi toiminnassa olevan jotain huomautettavaa, tule rohkeasti nykäisemään staff-nauha kaulassa kulkevaa hihasta.

Löydät alta lisätietoja samana iltana järjestettävästä Uusien Infosta jossa kerrotaan etukäteen bileiden kulusta ja esimerkiksi esillä olevien laitteiden käytöstä. Myöskin yhdistyksen verkkosivuilta löytyvä Kinkyskenen Käsikirja tarjoaa lisäksi kattavan tietopaketin kinkyyden lukuisista eri ulottuvuuksista.

Uusien Info:
Ennen tapahtumaa klo 19:00 järjestetään maksuton Turun Baletin Uusien Info johon ilmoittaudutaan lipun ostamisen yhteydessä. HUOM: Saavuthan paikalle klo 18:45-19:00 sillä ovet ovat muutoin lukossa!

Uusien Info on tarkoitettu vain bileisiin osallistuville ja on suunnattu erityisesti uusille juhlijoille ja hiljattain BDSM:stä, fetisseistä ja ylipäätään kinkyskenestä kiinnostuneille.

Uusien Infossa saat vastauksia kysymyksiin kuten mitä kinkybileissä tapahtuu? Mitä saa tehdä ja mitä ei? Onko pakko tehdä jotain? Millaista on turvallinen juhliminen? Keneltä, koska ja miten kysyn, kun uteliaisuus iskee? Infon aiheena on yleisiä BDSM:ään liittyviä pelisääntöjä, ohjeita, turvallisuustekijöitä, käytössääntöjä, bile-etikettiä ja Turun Baletin toimintaa. Aikaa on varattu hetki myös kysymyksille ja keskustelulle

Etiketti:
Turun Baletin kaikissa tapahtumissa noudatetaan yhdistyksen etikettiä sekä turvallisemman tilan periaatteita ja jollet ole vielä tutustunut etikettiin, käy lukemassa se kokonaisuudessaan nettisivuiltamme. Etiketin noudattamista vahtivat bilevalvojamme, jotka tunnistaa Turun Baletin oranssista kaulanauhasta ja staff-lapusta. Myös juhlista löytyy etiketistä muistuttavia infolappuja.

Staffilaiset ovat juhlissa sinua varten, joten älä epäröi kääntyä heidän puoleensa missä tahansa mieltä askarruttavassa asiassa. Mitä nopeammin tilanteeseen voidaan reagoida, sen varmemmin asiaan saadaan selvyys. Jälkikäteen voit olla yhteydessä info@turunbaletti.fi

Jäsenpiste:
Vielä viimeisimmäksi muttei vähäisimmäksi; tilaisuudesta löytyy myös yhdistyksemme jäsenpiste (20:00-23:00) jossa poikkeamalla hoituu näppärästi niin jäseneksi liittyminen, jäsenyyden uusiminen, kuin myös Turun Baletin toinen toistaan hienompien kannatustuotteiden shoppailu.

Susan

Vs: TB: Fetish Club - Uniformal (DC)
« Vastaus #1 : 14.12.2023, 09:28 »
hei,

I am german, thus not so good in speaking Finnish yet.
Are there normally othere English speaking people attending too?

thanks
Susan

Countess

 • Turun Baletti
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 775
 • Välineurheilija
 • Galleria
  • Turun Baletti
Vs: TB: Fetish Club - Uniformal (DC)
« Vastaus #2 : 14.12.2023, 13:03 »
Hi! Yes, there are always several attendees that speak English and I know a few even do German :) I am certain that if you take the initiative to strike up conversation in English, you will find folks that are willing to have a chat. If any questions, feel free to DM me!

- Countess, chairman/Turun Baletti

Susan

Vs: TB: Fetish Club - Uniformal (DC)
« Vastaus #3 : 14.12.2023, 13:36 »
thank you!

Countess

 • Turun Baletti
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 775
 • Välineurheilija
 • Galleria
  • Turun Baletti
Vs: TB: Fetish Club - Uniformal (DC)
« Vastaus #4 : 25.12.2023, 14:56 »
Earlybird-lippuja vielä muutama jäljellä!

galago

Vs: TB: Fetish Club - Uniformal (DC)
« Vastaus #5 : 01.01.2024, 19:38 »
Kävin eilen ihan vilkaisemassa UG-kellaria, missä pidettiin joitain teknobileitä mitälie, että kuinka siellä suhtaudutaan lokerokriisiin (avaimia niihin ei ole olemassa). Siellä lokerot toimivat oikein hyvin ja avaimiakin niihin oli olemassa. Kuinkas nyt näin, että bdsm-bileiden kohdalla avaimet ovat "jonnekin hukkuneet"?

Countess

 • Turun Baletti
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 775
 • Välineurheilija
 • Galleria
  • Turun Baletti
Vs: TB: Fetish Club - Uniformal (DC)
« Vastaus #6 : 01.01.2024, 21:00 »
Tänne saakka ei ollut vielä kantautunut että avaintilanne olisi parantunut, kiitos kun toit asian esiin! Tsekataan onko kaikkiin lokeroihin nykkelit ja päivitetään mainosta tarvittaessa :)

Fetishpari

Vs: TB: Fetish Club - Uniformal (DC)
« Vastaus #7 : 02.01.2024, 20:10 »
Messissä.. Onko odoteltu että päästään Turkuun bileisiin pitkästä aikaa  :love:

Countess

 • Turun Baletti
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 775
 • Välineurheilija
 • Galleria
  • Turun Baletti
Vs: TB: Fetish Club - Uniformal (DC)
« Vastaus #8 : 05.01.2024, 17:31 »
Tänne saakka ei ollut vielä kantautunut että avaintilanne olisi parantunut, kiitos kun toit asian esiin! Tsekataan onko kaikkiin lokeroihin nykkelit ja päivitetään mainosta tarvittaessa :)

Avaintilanne tarkistettu ja noin vajaa puolet kaapeista on nyt lukittavia, silti mieluummin emme lupaa lukollista kaappia kun sitä ei voida taata. Uudenvuoden bileissä UGssa oli käytössä narikka lokeroiden ohella, selvitellään jos saadaan meillekin tuo jatkossa :)

notpeikko

 • Turun Baletti
 • Asiakas
 • *
 • Viestejä: 233
 • Galleria
Vs: TB: Fetish Club - Uniformal (DC)
« Vastaus #9 : 15.01.2024, 13:05 »
Lippuja vielä jäljellä!

mintyliini

Vs: TB: Fetish Club - Uniformal (DC)
« Vastaus #10 : 16.01.2024, 18:58 »
Kiinnostaa !! Ehkä tulossa..  :love:

notpeikko

 • Turun Baletti
 • Asiakas
 • *
 • Viestejä: 233
 • Galleria
Vs: TB: Fetish Club - Uniformal (DC)
« Vastaus #11 : 21.01.2024, 11:14 »
Turun Baletin vuoden 2024 bilekalenteri
tärähtää käyntiin ensi lauantaina Fetish Club - Uniformalin myötä!
Liput: https://holvi.turunbaletti.fi

Ps. Dresscode bileet olleet viimeksi vuonna 2016

hihaton

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 2236
 • Come to the dark side. We have needles.
 • Galleria
Vs: TB: Fetish Club - Uniformal (DC)
« Vastaus #12 : 22.01.2024, 13:51 »
Lippu ostettu, en olekaan hetkeen Turun bileissä käynyt.

Kuten aina ennenkin, kysyn ärsyttävän myöhässä, että onko bileissä mahdollista tehdä neuloja jossain nurkassa? Ymmärrän hyvin jos sellainen ei tällä aikataululla järjesty, mutta olishan se kiva.

Ja jos joku on kyytiä vailla Tampereelta bileisiin tai takaisin, niin todennäköisesti ajelen lauantaina yhteen suuntaan ja sunnuntaina toiseen. Yksärillä voi kysellä tarkemmin.

Countess

 • Turun Baletti
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 775
 • Välineurheilija
 • Galleria
  • Turun Baletti
Vs: TB: Fetish Club - Uniformal (DC)
« Vastaus #13 : 22.01.2024, 18:30 »
Kuten aina ennenkin, kysyn ärsyttävän myöhässä, että onko bileissä mahdollista tehdä neuloja jossain nurkassa? Ymmärrän hyvin jos sellainen ei tällä aikataululla järjesty, mutta olishan se kiva.

Valitettavasti UG ei mahdollista rauhallista paikkaa tämän toteuttamiseen, mutta 9.3. Spektri-bileissä tämä saattaa olla hyvinkin mahdollista, niistä on lisätietoja tulossa piakkoin! :)

hihaton

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 2236
 • Come to the dark side. We have needles.
 • Galleria
Vs: TB: Fetish Club - Uniformal (DC)
« Vastaus #14 : 22.01.2024, 18:56 »
Valitettavasti UG ei mahdollista rauhallista paikkaa tämän toteuttamiseen, mutta 9.3. Spektri-bileissä tämä saattaa olla hyvinkin mahdollista, niistä on lisätietoja tulossa piakkoin! :)

Pitää siis ottaa muut lelut mukaan, eiköhän siellä hauskaa keksitä vähemmänkin terävillä välineillä. Pitää laittaa nuo Spektri-bileet harkintaan!