Kirjoittaja Aihe: TB: Uusien info & Miitti  (Luettu 3855 kertaa)

Turun Baletti ry

  • Uusi asiakas
  • *
  • Viestejä: 13
  • BDSM-yhdistys Turun Baletti ry
  • Galleria
    • Turun Baletti
TB: Uusien info & Miitti
« : 30.03.2024, 12:32 »
Turun Baletti: Uusien info & Miitti
Aika: 24.05. // klo 18-21
Paikka: Saaristobaari (Aurakatu 14)
K-18 / maksuton / kaikille avoin

Uusien Info klo 18:00-19:00

Uusien Info on on tarkoitettu uusille jäsenille ja hiljattain BDSM:stä, fetisseistä ja ylipäätään kinkyskenestä kiinnostuneille.

Uusien Infossa saat vastauksia kysymyksiin kuten mitä kinky-yhdistyksessä tapahtuu? Mitä tapahtumissa saa tehdä ja mitä ei? Onko pakko tehdä jotain? Millaista on turvallinen juhliminen kinkybileissä? Keneltä, koska ja miten kysyn, kun uteliaisuus iskee? Infon aiheena on yleisiä BDSM:ään liittyviä pelisääntöjä, ohjeita, turvallisuustekijöitä, käytössääntöjä, bile-etikettiä ja Turun Baletin toimintaa. Aikaa on varattu myös kysymyksille ja keskustelulle.

Uusien Info järjestetään suomeksi.

Uusien Infon jälkeen 19:00 ilta jatkuu miittinä, eli vapaamuotoisena baari-iltana. Miitti ei ole tarkoitettu vain uusille, vaan on kaikille avoin. Toivommekin, että mahdollisimman moni vanhempikin jäsen pääsisi paikalle kertomaan mikä teidät on yhdistystoimintaan mukaan vetänyt, vinkkaamaan mitkä ovat parhaita tapahtumia tutustumiseen, ja ennenkaikkea toivottamaan uudet jäsenemme tervetulleiksi!

Turun Baletin kaikissa tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita sekä yhdistyksen yleistä etikettiä. Mikäli havaitset sääntöjä rikottavan, ole yhteydessä tapahtuman vetäjään jonka tunnistat oranssista TB-kaulanauhasta.