Kirjoittaja Aihe: Nahkainen, riiputusta kestävä bodybag?  (Luettu 908 kertaa)

satanik.venus

  • Vieras
Nahkainen, riiputusta kestävä bodybag?
« : 17.04.2024, 17:57 »
Kaipaisin vinkkejä kuvan kaltaisen nahkaisen, riiputusta kestävän bodybagin hankintaan. Ebayn, etsyn, mchurtin valikoimaa selattu, mutta olisiko kenelläkään ensi käden tietoa, kokemusta tai ihan linkkiä millainen kannattaa tai ei kannata hankkia?

Kustannuksiltaan sitä luokkaa ettei huvita ostaa sikaa säkissä.

nossopos

Vs: Nahkainen, riiputusta kestävä bodybag?
« Vastaus #1 : 18.04.2024, 15:30 »
Jos sulla ei oo säkin kanssa kiire, ja mahdollisesti joskus liikuskelet Tampereen suunnalla, niin voin mahdollisesti auttaa sellaisen tekemisessä. Pääset ihan itse tutustumaan materiaaleihin ja kokeilemaan niiden kestävyyttä. Olen tosin harrastelija, eikä minulla ole takana yhtään riiputusta kestävää säkkiä - vain yksi jossa on mukava muuten lepäillä :)

satanik.venus

  • Vieras
Vs: Nahkainen, riiputusta kestävä bodybag?
« Vastaus #2 : 19.04.2024, 22:10 »
Kiitos, mutta etsin nyt valmista tuotetta.

Lähinnä mietin ebayn ja etsyn kaltaisista paikoista tilatessa, että saako sitä mitä tuotekuvauksessa luvataan. Jos hinnat pyörii vähän alle tai yli parinsadan, niin onko aitoa nahkaa, kestääkö riiputusta, miten viimeistely, hajoaako vetoketjut.. jne.

Mchurtilla oli vähän arvokkaampi säkki, voiko merkiltä odottaa jonkinlaista laatua, onko siitä kellään kokemuksia noin yleensä? Ulkonäöltään ei tosin pärjännyt ebayn parhaimmille..

nossopos

Vs: Nahkainen, riiputusta kestävä bodybag?
« Vastaus #3 : 20.04.2024, 13:13 »
Etsyn ongelmia ovat sekä kiinalaisen halpatuotannon yleistyminen että jokaisen myyjän oma tapansa toimia. En osaa antaa vinkkejä riiputusta kestävän tuotteen valintaan, mutta sen osaan sanoa, että sellaisen säkin materiaalikustannukset ovat suunnilleen tuon 200€, joten siihen hintaan et saa aidosta nahasta valmistettua säkkiä.

satanik.venus

  • Vieras
Vs: Nahkainen, riiputusta kestävä bodybag?
« Vastaus #4 : 20.04.2024, 17:44 »
Tuota vähän epäilinkin, kun nahan hinnasta nyt jonkinlainen käsitys on. Materiaalista nyt toki voisi tinkiä kustannusten hyväksi mutta ei kestävyydestä ja sitä kautta turvallisuudesta. Ja se tuskin paranee jos siirrytään nahasta vaikka keinonahkaan..

Fat Bastard

Vs: Nahkainen, riiputusta kestävä bodybag?
« Vastaus #5 : 21.04.2024, 01:17 »
Näin tollasen säkin myynnissä tukholmalaisen kinkykaupan katossa. Muistaakseni hinta alkoi ykkösellä... He teettävät nahkakamaa omalla labelillaan, luulisi sen olevan parempaa kuin halpisverkkokauppakama.