Kirjoittaja Aihe: Tampereen tajunnanvirtainen 2h+k -miitti torstaina 30.5. klo 18 alkaen  (Luettu 318 kertaa)

hihaton

  • V.I.P.
  • *****
  • Viestejä: 2244
  • Come to the dark side. We have needles.
  • Galleria
Truuuuuut!

Mikäs se siellä, jos ei lämpimässä pärisevä parta? No, voi se olla miittikin!

Nythän on kuulkaas silleen, että ulkona on jonkinasteinen antiholotna, eikä siellä enää palele edes jääkarhut. Ja jossain on mainittu tissitkin.

Mutta sodomiat sikseen ja miittejä kelkkaan, tälläkin viikolla kokoonnutaan Kaksioon ihmettelemään uutta ruokalistaa ja ravintolan kuluneita valleja! Suru-uutisena kerrottakoon, että Smash Whiskey on poistunut keskuudestamme, eikä Virallinen Komitea ole vielä ehtinyt toteuttaa kokonaisvaltaista arviota tilalle saapuneiden tuotteiden laadusta. Kannattaa siis tulla vaikuttamaan ja hikoiluttamaan asioihin, kun tällä viikolla uusille annoksille jaetaan arvosanoja kuin puoluetukea Ihku-ammuskelijoille.

Miitti tapahtuu osoitteessa Aleksanterinkatu 33, vihreästä ovesta sisään ja baarin viimeistä takanurkkaa kohti, vasemmanpuoleisessa kantapöydässämme. Homma toimii samoin kuin kissa tiskialtaassa, eli pääsymaksua ei peritä eikä pukukoodia ole. Ja kun Suomi on kerta yhdistysten luvattu maa, niin mukaan on kutsuttu urheiluseuroja edustamaan sekä Kyröskosken Pärske, Vetelin Kuivat että Perungan Seiväshyppääjät. Miitti alkaa virallisesti klo 18, mutta kyllä siellä melkein aina joku on jo puolelta.

Niin että tervetuloa 2h+k:öön torstaina!