Kirjoittaja Aihe: Seksuaalineuvontaa  (Luettu 788 kertaa)

Murugan

Seksuaalineuvontaa
« : 04.06.2024, 03:52 »
Moi,
Opiskelen seksuaalineuvojaksi ja etsin asiakkaita opiskeluun kuuluviin neuvontatapaamisiin. Seksuaalineuvonta sopii niin sinkuille kuin parisuhteessa oleville. Teen parhaani auttaakseni sinua ihmissuhteiden ja seksuaalisuuden alueella. Annan tukea itsetuntemuksesi lisäämiseksi, jotta voit hyödyntää paremmin vahvuuksiasi ja voimavarojasi, sekä tunnistaa autenttisia tarpeitasi.

Neuvonta on asiakaslähtöistä, ja siihen voi kuulua tarjota tutkittua tietoa, perspektiivejä ja käytännön työkaluja, jotka tukevat eheytymistä, yhteyden ja ymmärryksen lisäämistä omassa elämässä sekä parisuhteessa osapuolten välillä. Neuvonnassa isossa osassa on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi, sanottaa kokemansa ja antaa kaikille tunteille tilaa.

Seksuaalineuvonnassani tärkeänä periaattena on holistisuus, jossa ihminen nähdään kokonaisuutena mukaan lukien fyysiset, emotionaaliset, sosiaaliset, itsensä toteuttamiseen liittyvät ja mahdolliset hengelliset tarpeet huomioiden koko elämänhistorian.

Aloitin vuoden 2024 alussa seksuaalineuvojan opinnot Hyriassa. (https://www.hyria.fi/oppimaan/koulutustarjonta/seksuaalineuvoja)
Opintoihin kuuluu tietty määrä seksuaalineuvontaa asiakkaiden kanssa. Asun Helsingissä, joten todennäköisimmin pääkaupunkiseudulla asuville voin tarjota kasvokkain tapaamisia. Myös online-tapaaminen on aina mahdollista.

Yksilötapaamisen kesto on 45 min, paritapaamisille suositus 90 min. Tapaamisia yhden asiakkaan kanssa voi olla 1-10 kertaa, tyypillisimmin 3-5. Suosittelen tarvittaessa sinulle myös muita aiheeseen liittyviä ammattilaisia, jotka voivat mahdollisesti auttaa ja opastaa sinua tietyissä erityiskysymyksissä.

Olen ammatiltani sairaanhoitaja (AMK) ja toiselta koulutukseltani medianomi (AMK). Psykoedukaatiosta ja terapeuttisesta työotteesta minulla on aiempaa kokemusta seksuaalineuvonnan lisäksi psykiatrisen sairaanhoitajan työstä.

Motivaatiooni opiskella seksuaalineuvojaksi liittyy muun muassa kutsumus terapiatyöhön sekä pitkä kokemus tantrasta. Olen ohjannut tantratyöpajoja viimeisen kahden vuoden aikana Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa. "Tantrisen dominoinnin salat" työpajat ovat olleet viimeisimpiä luomuksiani. Tavoitteena on tuottaa lisää tantraan ja dominointiin liittyviä työpajoja aikaisintaan vuoden 2024 syksylle.

Oheisessa linkissä juttu erään toimittajan näkökulmasta "Eros-Herätä eroottinen potentiaalisi" tantratyöpajastamme, jonka ohjasimme viime syksynä erään kollegani kanssa: https://www.iltalehti.fi/suhteet/a/43b033b0-2e9e-4b99-a64c-2617670725b5

Saa laittaa myös puskaradioon liikkeelle!
Yhteydenotot ja tiedustelut: arnoldo.lehto@protonmail.com

Arnoldo (Murugan)
« Viimeksi muokattu: 06.06.2024, 15:30 kirjoittanut Murugan »

Janetar

Vs: Seksuaalineuvontaa
« Vastaus #1 : 04.06.2024, 07:01 »
Minkä hintaisia tapaamiset ovat?

Murugan

Vs: Seksuaalineuvontaa
« Vastaus #2 : 04.06.2024, 09:13 »
Tarjoan opiskelijahintaan, eli työssäkäyvät 25 €, opiskelija/eläkeläinen/työtön 20 €.

Murugan

Vs: Seksuaalineuvontaa
« Vastaus #3 : 06.06.2024, 15:29 »
Ja yksi tärkeä asia jäi pois ilmoituksesta;
Yhteydenotot arnoldo.lehto@protonmail.com
Myös yv saa laittaa.