Kirjoittaja Aihe: Jyväskylän kinkyjen PUISTOmiitti to. 11.7. klo. 18.00  (Luettu 581 kertaa)

Ihan_vaan_Markku

Missä: Viitaniemen uimarannan viereinen nurmialue. Google-kartta
Milloin: torstai 11.7. klo. 18:00 eteenpäin

Miitti on siirretty Viitaniemen uimarannan viereiselle nurmialueelle, koska viikolla 28 järjestetään Suomipop-festivaali ja kaupungin baarit, terassit, sekä Lutakon puistot tulevat olemaan tukossa.

Ennustetusta sateesta huolimatta puistomiittiä ei peruta, vaan tullaan kaikki paikalle, kuten Suomipoppilaiset konsanaan.

Luvassa tutusti rentoa jutustelua ja tutustumista sateisessa ja kesäisessä puistossa. Kirjoittajalla ei ole kyseisestä puistosta kokemusta, mutta paikkaa suositeltiin muiden miittikävijöiden toimesta. Eiköhän me sieltä toisemme löydetä. :D

Mukaan kannattaa ottaa viltti jolla istua, juotavaa ja naposteltavaa itsellesi, sekä sateenvarjo ja sadeviitta. Vilteillämme on pehmoleluja merkkinä, jotta tunnistat oikean porukan. Tästä seuraava miitti pidetään taas Teerenpelissä.

Tilaisuus on rento ja vapaamuotoinen, sekä avoin kaikille kiinnostuneille. Paikalle voit tulla sellaisena kuin olet. Osallistujan ei tarvitse olla minkään yhdistyksen/sivuston jäsen, eikä pukukoodia ole.

Pyrimme luomaan yhteisestä tilastamme turvallisemman kaikille. Haluamme kehittyä siinä ja pyrimme oppimaan jokaisella kerralla lisää. Olkaamme siis suvaitsevaisia toisiamme kohtaan, myös kohteliaasti muut rannan käyttäjät ja rantajellonat huomioiden.

Terveisin,
Jyväskylän miittipoppoo

Lainaus
Miitti-etiketti:

1. Älä koske kehenkään ilman lupaa.
Kuten bileissäkin, miitissä ei saa koskea kehenkään ilman lupaa. Älä oleta, että saat koskea johonkuhun, vaikka näkisitkin muiden koskevan. Kysy ensin.

2. Ole sellainen kuin olet ja anna muiden olla sellaisia kuin he ovat. Kohtele kaikkia ihmisinä.
Vaikka et pitäisikään jostakusta tai hänen mieltymyksistään, se ei oikeuta haukkumaan tai tuomitsemaan ketään. Jos et voi sietää jotakuta, siirry toiseen pöytään.

3. Älä heitä kaveria kaapista.
Vaikka tietäisitkin jonkun oikean nimen, käytä hänestä sitä nimeä, jolla hän esittäytyy. Älä huuda kenenkään nimimerkkiä kovaan ääneen pöydästä toiseen, jos et ole varma, että se on kaikille ok. Älä kerro kenenkään mieltymyksistä, sairauksista, työasioista tai muista henkilökohtaisista tiedoista, jos et ole varma, että sinulla on siihen lupa. Älä moikkaile miittituttuja miittien ulkopuolella, jos et ole varma, että se on heille ok.

4. Kaikki miitissä puhuttu ja tapahtunut on luottamuksellista, älä puhu niitä asioita ulkopuolisille.
Moni kertoo itsestään asioita, joiden ei halua leviävän miitin ulkopuolelle. Kunnioita jokaisen yksityisyyttä äläkä kerro muille, mitä miitissä on puhuttu tai tehty.

5. Älä ole kaatokännissä.
Monet miitit tapahtuvat anniskeluravintolassa, mutta niissä ei ole tarkoitus olla humalassa. Jos toiveissasi on juoda itsesi tuntuvaan humalaan, löydät siihen varmasti jonkin toisen tilaisuuden.

6. Muista, että tarkoituksena on viihtyä ja tutustua ihmisiin.
Miitti ei ole esiintymislava, lihatiski tai sessiotila. Toki joskus käy niin, että joku löytää miitistä kumppanin tai sessioseuraa, mutta niiden tarkoitus ei ole olla seuranhakutilaisuuksia.

7. Valokuvaaminen ja muu tallentaminen on kielletty.
Se, mikä tapahtuu miitissä, jää miittiin. Jos haluat ottaa kuvan itsestäsi ja kaveristasi miitin aikana, sen voi tehdä miittipaikan ulkopuolella.

Etiketti kopioitu luvalla Tampereen miiteiltä.
« Viimeksi muokattu: 11.07.2024, 13:46 kirjoittanut Ihan_vaan_Markku »

Ihan_vaan_Markku

Bumppaan lankaa ylös, sillä miitin sijainti on jouduttu siirtämään vähän viime tinkaan. Huomaavat sitten useammat.

Ihan_vaan_Markku

Paikalla ollaan. Se tapahtuu!