Kirjoittaja Aihe: Tampereella tykitellään taas torstaina 11.7. klo 18- @ 2h+k  (Luettu 643 kertaa)

hihaton

  • V.I.P.
  • *****
  • Viestejä: 2243
  • Come to the dark side. We have needles.
  • Galleria
Ensimmäiset kesäreissut on nyt reissattu ja Kaksiokin on auki normaalisti, joten on aika jatkaa torstaimiittien eeppistä saagaa. Tällä kertaa on luvassa uuden miittikirjan korkkaaminen, joten kannattaa saapua paikalle varmistamaan oma osallisuutesi tähän historialliseen tapahtumaan. Näitä ei ihan joka vuosi tapahdukaan!

Miittihän on tuttuun tapaan matalan kynnyksen tapahtuma, johon ovat tervetulleita kaikki kinkyydestä kiinnostuneet täysi-ikäiset. Sukupuolellasi, suuntautumisellasi, kokemuksen määrällä tai muillakaan henkilökohtaisilla ominaisuuksillasi ei ole väliä, vaan voit tulla mukaan sellaisena kuin olet. Kohteliasta on tervehtiä ja esittäytyä saapuessa, mutta nämäkään eivät ole täysin välttämättömiä, mikäli sellainen tuntuu epämukavalta. Keskusteluun voi osallistua tai olla osallistumatta, mitään ei ole pakko syödä tai juoda, pukukoodina on arkivaatetus. Viipyä voi sen aikaa kuin huvittaa, eikä miitissä sessioida, panna tai tehdä mitään muutakaan tavallisesta baarin pöydästä poikkeavaa. Edes henkilökunnalle ei ole kerrottu, mikä joukkiotamme yhdistää, joten voit istua kollektiivisessa kaapissamme turvallisin mielin.

Miitti löytyy 2h+k:n baarista, Aleksanterinkatu 33, vihreästä ovesta sisään ja tiskin ohi baarin perälle. Vasemmanpuoleinen peräpöytä vaaleiden taulujen alla on pääasiallinen tukikohtamme, ja saapuessa voi vaikka kysäistä että onko tämä se baaritapaaminen. Paikalla ollaan tyypillisesti ainakin kuudesta kahdeksaan, joskus pidempäänkin. Mikäli edelleen epäilyttää, heitä minulle yksityisviestiä ja nähdään jossain ennen miittiä, niin tunnet paikalta ainakin yhden ihmisen.

Niin ja kun siellä ei kerran sessioida tai mitään, niin mitäkö miitissä sitten tapahtuu?

Siellä istutaan pöydän ääressä, jutellaan kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä, tutustutaan toisiin ihmisinä ja luodaan ystävyyksiä, jotta muunlaisiin tapahtumiin olisi helpompi osallistua. Sieltä löytää vertaistukea ja oman kuplan, jossa ei tarvitse hävetä ja piilotella mieltymyksiään. Sieltä saa hyvää ruokaa ja juomaa, mutta ostopakkoa tai pääsymaksua ei ole. Tule sinäkin mukaan hilpeään joukkioon torstaina 11.7. klo 18 alkaen!

Tervetuloa!

MURU

 :love: heh tämä tänään...

MURU

 :love: kiitos miitistä...