Kirjoittaja Aihe: D/s-suhteen ja arjen yhdistäminen, 24/7 toimivuus?  (Luettu 40059 kertaa)

Silkkiruusunen

 • Vieras
Vs: D/s-suhteen ja arjen yhdistäminen, 24/7 toimivuus?
« Vastaus #15 : 07.05.2011, 12:01 »
Eilisissä bileissä kävimme keskustelua aiheesta, joten teenpä nyt elämäni ensimmäisen keskustelun avauksen :-[  Isännän kanssa totesimme, että "roolit" ovat koko ajan läsnä meidän arjessamme, vaikka käytännöt sessiot ovatkin jääneet vähemmälle.

Meidän perhemallimme muistuttaa lähinnä 50-luvun tapoja, mutta positiivisessa mielessä. D määrää kaapin paikan ja tekee päätökset, mutta keskustelulle on tilaa ja subilla mahdollisuus mielipiteeseen. Myös subilla on oikeus tunteisiin, kiukutteluunkin, vaikka todennäköisesti seuraukset tuntuvat pepussa ennemmin tai myöhemmin ;D

Tuo on meidän tapamme, mutta kuulisin nyt mielelläni muidenkin mielipiteitä.

***
olen ymmärtänyt, että elin tälläistä suhdetta. Mies oli dominoiva luonnostaan, mutta samalla olin suojeltu ja hellitty naisena.

Tässä vietiin sanat minun suustani. Juuri näin meillä eletään, että toinen on luonnostaan dominova ja toinen luonnostaan alistuva. Yksikään suhde koko elämässäni ei ole tehnyt itsetunnolleni niin hyvää kuin tämä nykyinen. Juuri siitä syystä, että antaessani (=alistuessani) saan myös paljon ja koen olevani naisena hyvinkin suojeltu, hellitty ja mieheni ylpeydenaihe.

MasterPain

 • Bizarre Club
 • Asiakas
 • *
 • Viestejä: 109
 • Kysymällä voi saada haluamansa
 • Galleria
Vs: D/s-suhteen ja arjen yhdistäminen, 24/7 toimivuus?
« Vastaus #16 : 08.05.2011, 15:24 »
Kyllä tuossa 24/7 suhtessa oli se sitten sessiointeihin tai muuhun sovellettu, sopii se, että molepien osapuolten on tiedostettava mitä tuo termi tarkoittaa ja miten sitä  kumpainenkin osaltaan vahvistaa ja korostaa sen olemassaoloa. Ex-narttuni kirjoittikin tuolla aikaisemminmiten se Minulla nartun kanssa toimi ja uskon vahvasti, että selvillä säänöillä ja jatkuvalla ylläpidolla ja huolehtimisella pysyykin aisoissa ja oikeilla raiteilla. Voihan tuota 24/7 verrata ihan normaaliin kahden henkilön sukupuolesta riippumatta yhdessäoloon. Onhan sielläkin noita sudenkuoppia ja muita ongelmia.

Nyt vain taitaa olla  niin, että ne jotka voivat sanovansa kuuluvansa tuohon vanhan koulukunnan Mastereihin ja narttuihin hallitsevat vain tuon paremmin kuin nämä nykyyhteiskunnan lellikit ja vapaan kasvatuksen tulokset. Kun hiukan on ongelmaa niin heti on nenä nirpallaan, kun voisi avata suunsa ilman huutamista ja kysyä ja kommentoida eli puhua toisen suhteessa olevan kanssa eli sanoisin, että oppia myös riitelemään kunniallisesti. Ei huutaminen ole aina se ainut keino riidellä siihen voidaan käyttää monia muitakin tapoja. Tosin tuo seksillä pihtaaminen keinona riitelyssä on ihan perseestä se kuuluu Hänelle jolla suhteessa on valta sitä käyttää ja siihen se toinen on myös itse itsensä hyväksynyt.

Vanhaan aikaan voisi verrata tätä 24/7 suhdetta sanonnalla "nyrkin ja hellan" välissä ja kukaan ei edes sitä kovinkaan paljon kommentoinut saati isoa elämää pitänyt aikoinaan. Muut korkeintaan sanoivat, että ompa kova kuri akalla taikka ukolla tuossa talossa.

Puhukaa toisillenne se auttaa ja ihan varmasti.

Master Pain

Sarastuskävijä

 • Vieras
Vs: D/s-suhteen ja arjen yhdistäminen, 24/7 toimivuus?
« Vastaus #17 : 20.08.2011, 16:53 »
Aivan älyttömän kaunista lukea, miten te monet olette saaneet valta-asettelulla väritetyn suhteen toimimaan niin hyvin! Ja noista kertomuksista ymmärrän hyvin, miksi ne toimivat niin hyvin :) Ja löytyy tuolta paljon asioita, joita toivon myös omalta suhteeltani; suojeltuna, hellittyna, ylpeyden aiheena oleminen. Joskus on mukava tuntea se toisen ihmisen voima ja tuki vierellä ja se, että siihen voi luottaa.

Mutta itse heikkoutta inhoavana ja vahvuudestani nauttivana ihmisenä kuulostaisi ihan mahdottomalta luovuttaa valta suhteessa sillä lailla kokonaan. Ei, minä en tottele käskyjä tai palvele. Vaadin tasavertaista suhdetta, jossa kummankin sana painaa yhtä paljon, kummankin tahto pääsee ihan yhtä paljon läpi ja kompromissien tekeminen on osa toimivaa arkea. Valtasuhteen miellän näkyväksi seksielämän puolella sitten. Ja lisää oman ihastuttavan kontrastinsa, kun alistettava ei ole oletusarvoisesti alistuva. Ylipäätään vaikea käsitellä tuhmuuksia, kinkyilyä, ja tavallista seksiä erillisinä asioina, kun ne minulla linkittyvät niin voimakkaasti yhteen.

En tietenkään selvästikkään ole tässä maailmassa niin syvällä vielä ja ymmärrä ihan tarkalleen kaikkea elämäntyyliin liittyvää, ylipäätään olen hyvin kevyessä ja kasvavassa vaiheessa vasta. Mutta toivoisin keskustelua aiheesta, jotta voisin paremmin oppia ja ymmärtää :) Tällainen parisuhdekeskustelu oli yksi, joka kovasti kiinnostaisi. Miksihän ylipäätään halusin tämän eriävän mieleni tässä ilmaista, vaikka se menee ketjun aiheen ohi.. Koska ajatukset heräsivät tästä viestiketjusta ja koska en ole täällä seikkaillessani onnistunut näkemään mitään muuta kuin kertomuksia suhteista, joissa on jatkuva D/s asettelu, enkä tosiaa tarkemmin tästä aiheesta etsiessäni löytänyt muuta ketjua. (Nonih, hyss turha höpöttely ja selittely. Kaksikin aihetta tuolla, joista pitäisi luoda ihan oma ketjunsa...)
« Viimeksi muokattu: 20.08.2011, 17:26 kirjoittanut Sarastuskävijä »

Nuppuorja

 • Vieras
Vs: D/s-suhteen ja arjen yhdistäminen, 24/7 toimivuus?
« Vastaus #18 : 21.08.2011, 18:01 »
Ehkä asiaa voi miettiä siitä näkökulmasta, että vaatii aika vahvan ihmisen ja hyvän suhteen jotta voi antaa vallan toiselle. Ajatus siitä että alistuva olisi heikko on minusta aika jännä, varsinkin itseni ja muita 24/7 subeja tuntien. Minulle alistuminen on kiihottavaa ja valinta, en ole mikään lattiamatto. Ja kyllä niitä kompromisseja tehdään, päätöksiä joutuu kumpikin tekemään; ei alistuva alistu koska olisi niin tyhmä että tarvitsee jonkun luotsaavan itsensä arjen läpi.
BDSMmää tehdään niin monella tavalla kuin on tekijöitä, jokainen tekee siten kuin itsestä hyvältä tuntuu.

Smooth

 • Vieras
Vs: D/s-suhteen ja arjen yhdistäminen, 24/7 toimivuus?
« Vastaus #19 : 22.08.2011, 07:28 »
Ylipäätä voi miettiä, mitä tuo 24/7 D/s suhteessa tarkoittaa?

Jos on mahdollisuus olla avoimesti sinut itsensä, ympäröivän maailman ja sinne kuuluvien ihmisten ja muiden tahojen kanssa, eikä se 24/7 tarkoita karrikoitusti jatkuvassa talutushihnassa olemista ja lattialla syömistä, vaan enemmän ehkä D/s viritettä asiassa kun asiassa, valta-asetelma läsnäoloa ja tiedostamista ja hyväksymistä, mutta myös kumppanuutta ja kainaloa ja erityisesti keskustelua, sitten se on valintani.

Toimii kyllä, jos tahtotilaa löytyy molemmilta.

Lady Anina

 • Vieras
Vs: D/s-suhteen ja arjen yhdistäminen, 24/7 toimivuus?
« Vastaus #20 : 22.08.2011, 07:49 »
From what I have read with google translater you are wondering if 24/7 is possible or does it exsist? I think yes it can and does. Think about this if you are the sub, you go to work to earn money to bring to the house hold and that has to please a Dominate because then he/she is not having to that part all on their own. When you go somewhere and show that you have manners and are well behaved again showing yourself to be a good sub to them. The same is for the Dominant also. This is a give and take just like any other relationship and it does have to take both parties and you do have to work at it. Being the sub doesnt always mean you are on the floor kneeling with a colar leash around your neck or even wearing cuffs. Communication is the key again just like in any other relationship. I dont know anyone that can read minds so we must speak and spend time together.

Jouni

 • Smurffit
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 1384
 • Energiahoitaja-(: Sadisti.
 • Galleria
  • Aikuiseksi
Vs: D/s-suhteen ja arjen yhdistäminen, 24/7 toimivuus?
« Vastaus #21 : 22.08.2011, 11:47 »
Kun tahtotilaa ja halua saada suhde toimimaan löytyy, se useammin onnistuukin..
Toki kemiat ja tunteet, unohtamatta arvomaailmaa ovat oleellisia asioita myös.
Luonnollinen vallan asetelma toimii ihan yhtä hyvin kuin sessiosuhteen luotukkin, ei siitä tarvitse turhaa numeroa tehdä..
Avoimmuus, luottamus ja aikuisuus, päätös siitä, että kun on sinut itsensä kanssa, voi olla rehellinen myös suhteessaan...
Kun arkisen 24/7 suhteen ja sessiosuhteen yhdistää, pitää myös hyväksyä kompromissit asiassa, vahva tunnepuoli muuttaa aina suhteen luonnetta,
Itse näen isoimman eron siinä, että kaikki keskustelu tai tekeminen ei enää keskity kinky puoleen niin vahvasti vaan eletään normi-arkea yhtä lailla.
Taustalla oleva D/s suhde antaa monenlaista virikettä jokapäiväiseen elämään, kuitenkaan sitä kokonaan hallitsematta, eli tilanne on niin kuin 50/60-(:
Robertmisuli_n

 • Vieras
Vs: D/s-suhteen ja arjen yhdistäminen, 24/7 toimivuus?
« Vastaus #22 : 22.08.2011, 12:13 »
Kaikille ihmisille D/s suhteen ja arjen yhdistäminen ei ole mahdollista.

Hienoa kuitenkin, että on niitä, jotka pystyvät siihen.
« Viimeksi muokattu: 22.08.2011, 14:41 kirjoittanut misuli_n »

Sarastuskävijä

 • Vieras
Vs: D/s-suhteen ja arjen yhdistäminen, 24/7 toimivuus?
« Vastaus #23 : 22.08.2011, 15:01 »
--vaatii aika vahvan ihmisen ja hyvän suhteen jotta voi antaa vallan toiselle.

Aika harvinaisen tärkeä pointti. Enkä muuta ajatellutkaan. Jos sellaiseen suhteeseen ryhtyisi vain oman arvon ja itsetunnon puutteesta, ei suhde olisi lainkaan terveellinen. Ellei sitten kävisi niin ihanaa tarinaa kuin n33:lla edellisellä sivulla.
Ja kiitos myös Smooth lisää avaavasta kommentista. Ja ei voi sanoa, etteikö tanssiin vietäväksi antautuminen olisi välillä aivan ihanaa, oli kyse sitten viikonlopun reissusta tai ravintolan valitsemisesta, varsinkin, kun se tarkoittaa suukapulan laittamista pienelle sisäiselle kapinoitsijalle.

Kiinnostaisikin kuulla, miten 24/7-suhteen valta-asetelma näkyy arkipäivän tavallisissa tai vähän isommissa toimissa.

coolvibes

 • Vieras
Vs: D/s-suhteen ja arjen yhdistäminen, 24/7 toimivuus?
« Vastaus #24 : 23.08.2011, 08:57 »
Mulla ei onnistuisi 24/7 suhde,ihan sen takia kun lapset on pieniä vielä, voisivat ihmetellä aikalailla..jonkinlainen sessio-suhde ehkä mutta ne näkemisetkään ei onnistuisi kovin usein...mä voisin tahtoo sellasen parisuhteen ihan missä vois sit kinkyillä sopivasti :D

Kunzmann

Vs: D/s-suhteen ja arjen yhdistäminen, 24/7 toimivuus?
« Vastaus #25 : 23.08.2011, 15:04 »
Mulla ei onnistuisi 24/7 suhde,ihan sen takia kun lapset on pieniä vielä, voisivat ihmetellä aikalailla..jonkinlainen sessio-suhde ehkä mutta ne näkemisetkään ei onnistuisi kovin usein...mä voisin tahtoo sellasen parisuhteen ihan missä vois sit kinkyillä sopivasti :D

Täysin sama kuin meillä

Raippa

 • OuSM
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 1515
 • En ole sellainen kuin uskot minun olevan. ;)
 • Galleria
Vs: D/s-suhteen ja arjen yhdistäminen, 24/7 toimivuus?
« Vastaus #26 : 23.08.2011, 18:47 »
Onhan se totta että kun lapset on pieniä, kaikenlainen kahdenkeskinen leikkiminen on hankalampaa... Mutta... Jos se arjen suhde muutoinkin on sellainen, että toinen vie ja toinen viksee mutta tulee pyyteettömästi perässä mihin vain, on helpompaa sekoittaa sellaisiakin asioita arkeen mukaan, joita lapset ei huomaa. Tai jos huomaavat niin tottuvat siihen ja pitävät sitä normaalina "meidän elämänä". Vaikkapa jos lapset jo pienestä pitäen oppivat siihen että äiti ja isä pukeutuu joksus kumiin ja muoviin... tai vaikka 24/7... siitä tulee heille luonnollista. Eivätkä he myöhemminkään pidä sitä kovin erikoisena kun alkavat jo itse ajatella. Kyllähän kysymyksiä voi tulla, mutta kun vastaa rehellisesti niin homma pelittää. "Väkivaltaa" sisältävät ja muutoin pelottavat jutut on hiukan eri asia. Niitä ei pidäkään lapsille näyttää. Eteenkään silloin kun he eivät sitä vielä pysty itse käsittelemään ja vetämään rajaa sille, milloin lähde ja kohde saavat nautintoa ja hyvää oloa pahan olon sijaan. Vanhempien keskinäinen suhde heijastuu varmasti lapsista. Myös silloin kun puolisot ovat onnettomia sen  takia, että eivät voi... tai uskalla elää sellaista parisuhdetta kuin haluavat. Lapsetkin oppivat ymmärtämään pikkuhiljaa sen, mikä on asia josta ei puhuta muualla kuin kotona ja he eivät siitä ahdistu, jos voivat siitä äidin ja isän kanssa puhua. Kumi- ja nahkahuppujakin voi yhdistää leikkeihin erilaisten satuolentojen muodossa ja jos äiti pukeutuu isän mielestä seksiskkäästi vaikkapa lumikiksi voi se olla lapsista erityisen mieluista ja mikä sen parempaa kuin jos se sadun metsästäjä vielä suutelee äitiä ja pitää häntä muutoinkin hyvästä. Se kertoo onnellisuudesta lapsille, vaikka se kertoo ihan jostain muusta puolisoille. Ja vaatteitten allehan voi piilottaa mitä eriskummallisimpia asioita ja esineitä ilman että lapset sitä yhdistää mihinkään heiltä kiellettyyn.

Että eikun mielikuvitusta liikkeelle ja pelit ja leikkit pystyyn.

telle

 • PoVi
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 1896
 • Ehkä jonkunlainen switch. Näillä kilsoilla asiat..
 • Galleria
Vs: D/s-suhteen ja arjen yhdistäminen, 24/7 toimivuus?
« Vastaus #27 : 23.08.2011, 21:00 »
Komppaan Raippaa. Mielikuvitusta peliin, hätä keinot keksii ;)

Queena

 • Vieras
Vs: D/s-suhteen ja arjen yhdistäminen, 24/7 toimivuus?
« Vastaus #28 : 23.08.2011, 21:19 »
Onhan se totta että kun lapset on pieniä, kaikenlainen kahdenkeskinen leikkiminen on hankalampaa... Mutta... Jos se arjen suhde muutoinkin on sellainen, että toinen vie ja toinen viksee mutta tulee pyyteettömästi perässä mihin vain, on helpompaa sekoittaa sellaisiakin asioita arkeen mukaan, joita lapset ei huomaa. Tai jos huomaavat niin tottuvat siihen ja pitävät sitä normaalina "meidän elämänä". Vaikkapa jos lapset jo pienestä pitäen oppivat siihen että äiti ja isä pukeutuu joksus kumiin ja muoviin... tai vaikka 24/7... siitä tulee heille luonnollista. Eivätkä he myöhemminkään pidä sitä kovin erikoisena kun alkavat jo itse ajatella. Kyllähän kysymyksiä voi tulla, mutta kun vastaa rehellisesti niin homma pelittää. "Väkivaltaa" sisältävät ja muutoin pelottavat jutut on hiukan eri asia. Niitä ei pidäkään lapsille näyttää. Eteenkään silloin kun he eivät sitä vielä pysty itse käsittelemään ja vetämään rajaa sille, milloin lähde ja kohde saavat nautintoa ja hyvää oloa pahan olon sijaan. Vanhempien keskinäinen suhde heijastuu varmasti lapsista. Myös silloin kun puolisot ovat onnettomia sen  takia, että eivät voi... tai uskalla elää sellaista parisuhdetta kuin haluavat. Lapsetkin oppivat ymmärtämään pikkuhiljaa sen, mikä on asia josta ei puhuta muualla kuin kotona ja he eivät siitä ahdistu, jos voivat siitä äidin ja isän kanssa puhua. Kumi- ja nahkahuppujakin voi yhdistää leikkeihin erilaisten satuolentojen muodossa ja jos äiti pukeutuu isän mielestä seksiskkäästi vaikkapa lumikiksi voi se olla lapsista erityisen mieluista ja mikä sen parempaa kuin jos se sadun metsästäjä vielä suutelee äitiä ja pitää häntä muutoinkin hyvästä. Se kertoo onnellisuudesta lapsille, vaikka se kertoo ihan jostain muusta puolisoille. Ja vaatteitten allehan voi piilottaa mitä eriskummallisimpia asioita ja esineitä ilman että lapset sitä yhdistää mihinkään heiltä kiellettyyn.

Että eikun mielikuvitusta liikkeelle ja pelit ja leikkit pystyyn.

Haloo? Kannustat ihmisiä tuomaan oman makuukamari touhun lasten silmien eteen. Pistää vaan tämäkin juttu miettimään että onko täällä kaikki ihmiset lainkaan järjissään.
Kaiken kaikkiaan kirjoituksesta tuli vähän paha olo, ja kokonaisuudessaan tuo on aika häiritsevää. Toivottavasti näin ei oikeasti kukaan tee kotona. Noista ihme lumikkileikki jutuista voisi rapsahtaa syyte jopa. Ai että oikein lapset katsomaan kun vanhemmat pyörii ympäriinsä kumihupuissa ja pitää toisiaan hyvänä? Ja kun kysytään mistä on kyse rehellisesti sanotaan että katsos kun isiä ja äitiä kiihottaa tälläinen. Ensin ostetaan seksivälineitä ja sitten käyteetään niitä toista kiihottavasti lasten läsnäollessa?? Nyt hei se järki käteen ja ne lapset pois sieltä seksuaalisen toiminnan keskeltä. lLpset ja seksuaalinen toiminta ei kuulu samaan tilaan.

Tää oli kyl varmaan taas joku provo mihin vaan täysin lankesin jälleen. Toivottavasti onkin.

telle

 • PoVi
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 1896
 • Ehkä jonkunlainen switch. Näillä kilsoilla asiat..
 • Galleria
Vs: D/s-suhteen ja arjen yhdistäminen, 24/7 toimivuus?
« Vastaus #29 : 23.08.2011, 21:29 »
Mistä ihmeestä nuo edellisen kirjoittajan mielipiteet taas kimposi...Hivenen likainen mielikuvitus :o Missä kohti Raipan kirjoituksessa neuvottiin harrastamaan seksiä lasten edessä???