Kirjoittaja Aihe: Ulkonako?  (Luettu 1558 kertaa)

Kolumnisti

  • Moderator
  • Kanta-asiakas
  • *
  • Viestejä: 361
  • Galleria
Ulkonako?
« : 10.07.2016, 09:30 »
Ulkonako?

Seksi on syntiä. Likaista hommaa jota nykyajan aatteelliset suorittavat himojensa tyydyttämiseen. Seksi eli yhdyntä on miehen ja naisen välinen akti, jonka tarkoituksensa on saada mies laukeamaan ja uusi elämä alulle naisen kohdussa. Minkään ylimääräisen käyttäminen seksin aikana on kielletty sillä se saattaa lisätä himoa ja/ tai nautintoa. Jos näin kuitenkin käy, on ylimääräistä himoa pyydettävä pikimmiten anteeksi. Seksuaalisuus ja seksi joko itsensä tai muiden kumppaneiden kanssa on elämänvirtaa antava asia joka kaikessa monipuolisuudessaan antaa usein enemmän kuin ottaa. Itse aktin jälkeen saattaa tuntuakin vähän jossain jos on menty lujaa, mutta kyllä se keho hoitaa. Seksuaalisuus ilmenee meissä kuitenkin läpi koko iän, vauvasta vaariin. Se alkaa koskettelun ja halailujen tarpeesta ja muuttuu yhdynnän ja itsetyydytyksen tuomiin orgasmi keskeisiin tunteisiin.

Mikä sitten on hyvä tapa harrastaa sitä seksuaalisuuttaan? Sisällä, ulkona, sängyssä, autossa, päällekkäin, yksin, kaksin, ryhmässä, julkisesti(huom. laki), bileissä, kotona, kylässä, meressä, rannalla, festareilla, puuvajan takana ja missä vaan.  Nauttiminen lelujen, piiskojen, köysien kanssa tai jopa ilman.
Meillä Suomessa on positiivista pitkät ja valoista kesäyöt jotka mahdollistavat monipuolisemman seksielämän niille jotka uskaltavat vähän repäistä. Muistan nuorempana kun olimme mökillä suvun kanssa ja muiden lähdettyä järvelle soutelemaan innostuimme seksiin pihapöydällä. Muiden tullessa takaisin istuimme kaikki kyseisen pöydän ääreen syömään. Hymyilytti ja puna oli poskilla. Suomen kesä sopii myös ulkosessiointiin oikein loistavasti. Luonto tarjoaa omat apukeinonsa kurinpitoon. Mikä voisikaan olla kivempaa kuin nokkospiiskaus, tai jopa ihan perinteinen vanhanajan pajuniemenherran tapaaminen. Kurittomalle subille alaston vartalo ja pihalle seisomaan sääskien sekaan, mikä tahansa on mahdollista ja sessio saa uusia muotoja. Ulkona seksin harrastaminen on muutenkin mielekkäämpää kuin sisällä. On kevyt tuulenvire, pieni jännitys siitä että saattaa nähdä tai kuulla, tai sitten ne ovatkin ne asiat jotka lopulta siinä hommassa erityisesti kiihottavat.
Ulkosessioinnin huonoina puolina voisi toki pitää sitä että se useimmiten on julkista. Suomen laki yksiselitteisesti kieltää kaiken seksuaalisen kanssakäymisen yhdyntöineen joka saattaa aiheuttaa muille paikalla olijoille traumoja. Oman käsitykseni mukaan tämä pahoillinen akti vain lopetetaan ja poliisi saattaa kirjoittaa sakon. Tai pahimman huuman sammuttaa äkillisesti alkava ukkoskuuro. Jälkimmäinen voi olla myös hyvin kiihottavaa riippuen näkökulmasta.
Toki itse miettisin ulkosessioinnin paikkaa hyvin tarkasti. Oma rauhallinen kesämökki soveltuu sekä kurittamis- että sitomistouhuihin oikein loistavasti, tai ainakin paremmin kuin oman kaupungin yleisin uimaranta. Kesällä nuo rannatkaan eivät niin kamalan hiljaisia ole. Siltikin suihinottotauko marjastus tai sienestys reissulla piristää varmasti molempia- vaikkakin suosituilla paikoilla kiinnijäämisen mahdollisuus on hyvin korkea. Viime vuonnakin oma paikallinen yhdistyksemme teki oikein mukavan mökkireissun jossa oli paikalla vain asiaan vihkiytyneitä ihmisiä. Puitteet ulkosessioinnille olivat oikein ideaaliset jos pientä ekshibionistillisiä piirteitä oli olemassa.

Toivon kaikille oikein hyviä sessiointikelejä sekä koti- että ulkomailla. Itse ajattelin ainakin harrastaa pieni muotoista naku-uintia mökkirannassa joka johtaa tai on sitten johtamatta johonkin muuhun.Neiti Heinänen

Kettu vinossa

  • Vieras
Vs: Ulkonako?
« Vastaus #1 : 10.07.2016, 09:57 »
Piti aika pitkälle lukea kolumnia ennen kuin tajusin että kolumnin aiheena on ulkona sessioiminen, eikä "ulkonäkö" ilman ä:n ja ö:n pisteitä.  :))
« Viimeksi muokattu: 10.07.2016, 12:58 kirjoittanut Kettu vinossa »

Chmlnidae

  • Vieras
Vs: Ulkonako?
« Vastaus #2 : 10.07.2016, 10:02 »
 ::) ....samoin, rupesin vilkuilemaan et mitä hemmettiä tää nyt oli...