Kirjoittaja Aihe: Jonnet ei tajuu  (Luettu 2869 kertaa)

Kolumnisti

 • Moderator
 • Kanta-asiakas
 • *
 • Viestejä: 372
 • Galleria
Jonnet ei tajuu
« : 09.12.2018, 12:02 »
Jonnet ei tajuu

Jonnet ei tajuu. Eikä vaniljatkaan usein. Kun omat mieltymykset poikkeavat valtavirrasta, saattaa joskus olla yllättävänkin vaikeaa puhua suhteista, seuranhausta tai seksistä hyvienkään ystävien kanssa. Joutuu miettimään miten ja mitä sanoo. Itse vertaisin näitä tilanteita kielillä puhumiseen. Täytyy suodattaa ja kääntää keskustelut kielelle, joka kertoo tarpeeksi, muttei liikaa. Usein näihin tilanteisiin joutuu tahtomattaankin, kun on kuitenkin maailman tavallisin asia kysyä ystävältä, miten hänellä menee parisuhderintamalla. Kokeilemalla kevyesti kepillä jäätä ja avaamalla tilannetta hiukan, saattaa huomata, onko keskustelukumppani ehkä valmis ottamaan enemmänkin informaatiota vastaan vai onko syytä vähän varoa sanojaan.

Siksi tällaiset foorumit ja pikkuhiljaa kasvava kinky-ystävien piiri voi olla korvaamattomia vertaistuen paikkoja. Paikkoja, joista voi löytää niitä ihmisiä, jotka tajuavat. Olla itse jollekin se ihminen, jolle avautua tai jolta kysyä.

Me emme ole kovin homogeenistä porukkaa täällä. Kaikkien fetissit ja kiinnostuksenkohteet eivät saa samanlaista vastaanottoa. Jos pukeudut kumiin, löydät valtavan määrän ihmisiä, jotka jaksavat intoilla siitä. Osalla menee järki kumivaatteista jauhettaessa. Jos pidät kevyestä kankun läpsyttelystä, sillekin löytyy kannustusta. Vähän hevimpi setti aiheuttaakin täällä sitten monenlaisia reaktioita. Olen huomannut, että toisille iskee joku alemmuuskompleksi. He saattavat aika ajoin tuntea itsensä jotenkin huonommiksi kinkyiksi, jos eivät välitä tunkea puutarhatonttuja rektaaliinsa, vuodattaa litroittain verta tai uida oksennuksessa. Se on niin turhaa. Ei tämä ole kilpailu. Tärkeintä on löytää ne omat juttunsa ja oikeat vastinkappaleet.

Älä siis ole Jonne. Kaikesta ei voi syttyä, kaikkea ei ehkä voi tajuta, mutta olennaisinta on tajuta, että olemme kaikki erilaisia, eikä siinä ole mitään väärää. Kenenkään kohdalla (tähän voisin lisätä pienellä, että konsensuaalisuus on aika jees ja on toki alueita, joissa käytännön toiminta on laitonta ihan syystä, ennenkuin joku tulkitsee tämän niin, että allekirjoittanut tajuu eläimiinsekaantumisen ja hyväksyy raiskaukset ja lasten hyväksikäytön).
Ihmisellä on tarve puhua aika ajoin. Liian moni pelkää avata suunsa. Liian moni on saanut lunta tupaan avattuaan sen. Täydellisessä maailmassa voisi varmaan gägittää jokaisen, joka puhuu itselle epämieluisista aiheista. Kehottaisin mieluummin kuuntelemaan. Saattaa oppia itsestäänkin jotain samalla. Joku vaateketju myi joskus farkkuja sloganilla "More room to be me".
Kyllä, sen pointti oli kertoa, että isommatkin perslihat saa mahtumaan farkkuihin sopuisasti. Tuota ajatusta voisi hyvin silti laajentaa perseiden ulkopuolellekin. Tai sisäpuolelle. Mitä puolia kukin nyt itsestään haluaa näyttää. Annetaan tilaa. Happi tuskin loppuu sinultakaan, vaikka antaisit muillekin tilaa hengittää vapaammin.

-lemmikki

Mr Birch

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1343
 • Testi näyttää, että on aika häipyä (82 % vanilla)
 • Galleria
Vs: Jonnet ei tajuu
« Vastaus #1 : 09.12.2018, 14:36 »
Hyvä kirjoitus. Havainnollistat hienosti sitä, että kiinostuksineen voi kolahtaa niin seiniin, kattoon kuin lattiaankin ja se sattuu, toisinaan enemmän ja joskus vähemmän.

IKRM

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1542
 • kizzzan Herra
 • Galleria
Vs: Jonnet ei tajuu
« Vastaus #2 : 09.12.2018, 15:00 »
Ylipäänsä on täysin hukkaan heitettyä aikaa yrittää löytää yhteistä säveltä sellaisten ihmisten kanssa joitten elinpiiri ja intressit ovat täysin erilaiset omien kanssa.

Tärkeintä on löytää ne omanhenkiset ihmiset, joita kyllä ajan kanssa löytyykin, ja keskittyä niitten kanssa elelyyn.

IKRM

Guide-Master

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 949
 • En ole valmis, enkä toivo koskaan olevani valmis.
 • Galleria
Vs: Jonnet ei tajuu
« Vastaus #3 : 09.12.2018, 15:28 »
Ensimmäinen asia mikä näillä forumeilla pitää oppia on ymmärtää se että mielensäpahoittajat ovat vallitseva porukka, eli seksuaalisuus on hyvin henkilökohtainen asia, josta on vaikea tai jopa mahdotonta keskustella. Tämän kun oppii heti alussa, niin voi keskittyä vain kirjoittamiseen, sillä yleisesti nämä hiljaiset lukijat näistä voi saada jotain itselleen😊

Pulse

 • Turun Baletti
 • Kanta-asiakas
 • *
 • Viestejä: 418
 • Pulse est 7\3\2011 bdsmbaari
 • Galleria
  • Fetlife profiili
Vs: Jonnet ei tajuu
« Vastaus #4 : 09.12.2018, 16:27 »
Tärkeintä on valistaa uuvakkeita..  seksuaalisuuden saloihin kandee aina apostoloida, varsinkin jos keskustelukumppani ”on vasta ekalla tai tokalla luokalla ja varainkin jos ei vielä ole valkolakkia aiheesta tenttinyt”.., niin ja ekalla kerralla lopettaa käännytys heti kun joku alkaa kiinnostumaan.. Semmoinen joka ei halua edes kuulla emenpää - katoa seurastaan sanomatta sanaakaan samalla sekunnilla  :) äläkä enää ikinä edes katso tai moikkaa suuntaansa, puhumattakaan että avaisit enää ikinä suutasi seurassaaan -100sen ignooraus  ;)
« Viimeksi muokattu: 09.12.2018, 17:14 kirjoittanut Pulse »

lemmikki

Vs: Jonnet ei tajuu
« Vastaus #5 : 09.12.2018, 17:08 »
Mä en näkisi, että keskustelu on mahdotonta. Sen sijaan aiheetonta dissausta tai harhapolkuja esiintyy. Usein ne ratkeaa joko keskustelemalla lisää tai sit vyyhti menee pahemmin solmuun. Helmiä kuitenki löytyy aina seasta.

Verkkokeskusteluissa väärinkäsityksiltä ei kyllä voi välttyä. Vaikka kuinka koettaisi artikuloida harkiten. Nostan käytännön esimerkin. Käynnissä oli keskustelu orkuista. Huomasin sitä kuunnellessa vähän omaksi yllätykseksenikin, että omalla kohdalla orgasmikertomusten jakaminen on niin privaattizonella, etten kokisi mukavaksi jakaa kokemuksia yleisesti. Ainakaan kovin yksityiskohtaisesti. Niinpä menin sanomaan, että MINÄ en osaa puhua orkuistani kovin laajalle piirille. Osa tulkitsi asiaa niin, että mielestäni niistä ei saisi puhua. Ja vielä selvennysten jälkeenkään ei haluttu ymmärtää, että en mä kenenkään suuta ole tukkimassa, en vaan halua jakaa omia kokemuksiani aiheesta. Keskustelu oli pärähtänyttä sen jälkeen. On totta, että ehkä olisin voinut jättää tuonkin sanomatta. Mutta samalla koen, että asian ilmaiseminen voisi tuoda keskusteluun lisäjuonteen - ehkä kaikki muutkaan eivät koe asiaa luontevaksi? Miksi ei koe, vaikka ei näe asiassa mitään väärää tai pahaa? En itsekään osaa vastata noihin kysymyksiin. Enkä koe, että asiantila vaatisi muutosta. Mutta joskus on kiva peilailla, miksi itse käyttäytyy joissain kohdin niinkuin käyttäyttyy.

Mutta joo. Kolumnin ja yo tilityksen pointti taitaa kuitenkin edelleen olla se, että piis and lööv, ainaki mulle on aika tärkeää, että on paikka, jossa saa olla kiero ja avautua mistä kulloinkin haluaa. Itsestään oppii harvoin kovin paljoa vain peiliä tuijottamalla. Toiset ihmiset ovat usein parempia heijastuspintoja. Jokainen heistä tuo omia värejään kuvaan.

scar

 • Vieras
Vs: Jonnet ei tajuu
« Vastaus #6 : 10.12.2018, 12:23 »
Peukut tälle. Kovin pessimistiksi muuttunut,kun tuntuu että tuo peace and love on aika kaukana aina-
Mutta livessä ollaan ehkä eri tavalla,ei kehtaa haukkua muita ♡