Kirjoittaja Aihe: Huoraaminen D/s-suhteessa  (Luettu 15838 kertaa)

Kolumnisti

 • Moderator
 • Kanta-asiakas
 • *
 • Viestejä: 372
 • Galleria
Huoraaminen D/s-suhteessa
« : 25.08.2019, 07:46 »
Huoraaminen D/s-suhteessa

Fantasioitko subisi parittamisesta? Kostuvatko pikkarisi, kun D kutsuu sinua halvaksi huoraksi? Et ole yksin. Seksin myyminen kuuluu varsinkin monen naisen märkien päiväunien peruskuvastoon. Se on vakiotavaraa myös BDSM-fantasioissa. Joillekin riittää ajatuksen toteutuminen D:n tuottaman puheen ja subin hellittelynimitysten tasolla, mutta osa haluaa leikkiä ”vosu ja sen parittaja”-asetelmaa todeksi.

Subin näkökulmasta huoraamisfantasiassa voi kiihottaa mielikuva itsevarmasta horoseksuaalisuudesta ja ventovieraan tarpeiden tyydyttämisestä. Fantasian ytimessä voi myös olla yksinkertaisesti D:n tahtoon alistuminen. Tai D:n tekeminen ylpeäksi. Tai jännityksen kaipuu. Tai stigmatisoituun ihmisryhmään samastuminen. Yhtä lailla pääasia voi olla hutsahtavan pukeutumisen toteuttaminen mahdollisimman aidossa tilanteessa. Jos D osallistuu tilanteeseen, mukana voi olla myös ryhmäseksifantasioita tai voyeuristisia ja/tai ekshibitionistisia haaveita.

D:n näkökulmasta subin prostituoiminen voi tarkoittaa mahdollisuutta nöyryyttää kerrankin kunnolla, tai jakaa horon suloja eteenpäin ylpeän omistajan roolissa, tai mahdollisuutta eläytyä rasvaiseksi pimp daddyksi/mamaksi. Pääpointtina voi olla myös CNC-valta, taitavan porton kouluttaminen, tai vaikka itse roolitetusta ja ohjatusta livepornosta nauttiminen.

Mutta miltä huoraamisfantasian toteuttaminen näyttää seksityön näkökulmasta?

Lähdetään liikkeelle perusasioista: seksin myyminen on Suomessa laillista. Myös seksin ostaminen on laillista, kunhan myyjä on täysi-ikäinen ja tarjoaa palveluita vapaaehtoisesti ja itsenäisesti. Rikollista on taloudellinen hyötyminen toisen tekemästä seksityöstä (eli paritus) ja ihmiskauppa (rikoslaissa ”seksikauppa”), ja seksin ostaminen silloin, jos on syytä epäillä myyjän olevan parituksen kohde, ihmiskaupan uhri, tai alle 18-vuotias. Lisäksi järjestyslaki kieltää seksin myymisen ja ostamisen julkisella paikalla. Ei siis välttämättä kannata lähettää narttuhuoraa kadunkulmaan tavaraansa kauppaamaan.

Parituksen ja ihmiskaupan määritelmät ovat Suomen rikoslaissa melkoisen laajat. Parittajan ei tarvitse edes hyötyä toisen tekemästä seksityöstä itse, vaan kiellettyä on myös hankkia taloudellista hyötyä kolmannelle osapuolelle. Hyötymisen keinoja voivat olla mm. tilan järjestäminen seksityötä varten, seksin myyjän yhteystietojen välittäminen tai seksityöhön ”vietteleminen”. Fiksuinta on siis pitää leikkitilanteessakin tiukasti huolta siitä, että kaikki raha jää seksin myyjälle.

Ihmiskaupasta taas voidaan tuomita esimerkiksi henkilö, joka ”käyttämällä hyväksi toisen riippuvaista asemaa tai turvatonta tilaa taikka toista painostamalla […] ottaa toisen määräysvaltaansa, värvää toisen taikka luovuttaa, kuljettaa, vastaanottaa tai majoittaa toisen hänen saattamisekseen […] seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi”. D/s-suhde saattaa siis ummikko-ulkopuolisen silmissä näyttää lähtökohtaisestikin yllättävän paljon ihmiskaupalta.

Järjestys- ja rikoslain lisäksi kannattaa miettiä loppuun asti suhde verottajaan. Seksin myymisestä saatu raha on veronalaista tuloa. Jos tilikauden liikevaihto ylittää 10 000 euroa, on maksettava myös arvonlisäverot. Vaikka toiminta tuntuisi teistä nappikaupalta, verotarkastaja voi olla asiasta eri mieltä.

Juridisten reunaehtojen pohtimisen jälkeen to do -listalla on vielä koko joukko sellaisia kysymyksiä, joita kokeneetkaan kinkyilijät eivät välttämättä ole joutuneet muissa tilanteissa miettimään.

Olisiko D on paikalla asiakaskohtaamisissa vai myisikö lortto seksiä yksin? Onko seksiä ilman D:n läsnäoloa kokeiltu aikaisemmin? Miltä ajatus tuntuu subista? Entä dominoivasta? Näennäisesti samanlainen tilanne voi tarkoittaa yhdelle D:lle hallinnan tunteen maksimoitumista ja toiselle kontrollin totaalista menettämistä.

Kuka hankkii ja valikoi asiakkaat? Tässä voidaan nähdä karkeasti kolme eri vaihtoehtoa. Jos D poimii asiakkaat käsin, nämä ovat tietoisia siitä, että kyse on D/s-fantasian toteuttamisesta. Näin D voi myös kertoa etukäteen, mikä on sallittua ja mikä ei. Toinen vaihtoehto on se, että D osallistuu asiakkaiden valikoimiseen taustatoimijana. Lopputulos riippuu paljon motiiveista (haluaako D varmistaa, että asiakkaat ovat kivoja, vai onko tarkoituksena rakentaa subille mahdollisimman nöyryyttäviä tilanteita) ja erittäin paljon tuurista. Kolmas vaihtoehto on se, että horo valikoi asiakkaansa itse, niin kuin oikeatkin seksityöntekijät tekevät. Tässäkin on riskinsä – niin kuin on oikeassakin seksityössä.

Jos ajatuksena on, että subihoro tapaa asiakkaita ilman D:n läsnäoloa, kannattaa piirtää sielunsa huonetauluun tämä: huoraamistilanteessa ei ole käytössä turvasanaa. Vaikka asiakas olisi D:n informoima ja tilanteesta tietoinen, turvasanamekanismiin ei välttämättä voi luottaa.

Myös hinnoittelussa voidaan nähdä kolme päävaihtoehtoa. Jos myytävänä on halpa lutka, fantasian toteuttaminen on ehkä nöyryyttävämpää eikä pokilla ole suuria odotuksia palvelun tasosta, mutta riski kohdata huonosti käyttäytyviä niljakkeita on suurempi kuin markkinahintojen kanssa. Jos pyydät seksipalveluista markkinahintaa tai sitä korkeampaa summaa, rahalle vaaditaan myös parempaa vastinetta. Kolmas vaihtoehto on leikkiraha tai nimellinen hinta. D voi pyytää asiakkaita heittämään pari kolikkoa pyllistävän lutkan vieressä nököttävään kahvipurkkiin. Nöyryyttävää, oi kyllä. Ja turvallista ja läpinäkyvää.

Asiakkaiden hankkimiseen liittyy myös D/s-suhteen ulkopuolelle laajenevia eettisiä kysymyksiä. Missä ajattelitte mainostaa? Haluatteko kilpailla samoilla markkinoilla ammattilaisten kanssa eli kalastella asiakkaita heiltä, joille seksin myymisessä on kyse toimeentulosta? Mitä vastaatte, kun kollega tulee lankoja pitkin ja syyttää hintojen polkemisesta?

Miten suhtaudutte asiakkaisiin ja heidän odotuksiinsa? Pystyykö subihoro täyttämään palvelulupauksensa? Entä miten suhtaudutte kysymykseen siitä, voiko asiakkaan suostumusta seksiin pitää todellisena konsensuaalisuutena, jos hän ei tiedä, mistä todellisuudessa maksaa? Onko ok houkutella ihminen seksifantasian toteuttajaksi ilman, että tämä tajuaa olevansa sitä?

Käsiteltäväksi nousee myös seksityön kentällä aivan keskeinen kysymys vaitiolovelvollisuudesta. Jos lutkasi tapaa asiakkaita ilman, että olet paikalla, millaisilla perusteilla voit vaatia häntä rikkomaan asiakkaan luottamuksen ja raportoimaan tapaamisista – vai voitko millään?

Jos tämän kolumnin kysymykset tuntuvat liian vaikeilta tai ihan turhanaikaisilta, saattaa olla hyvä ajatus harkita fantasian toteuttamista vielä hetken aikaa.

Ja väännetään vielä kertauksena pari pätkää rautalankaa. Vaikka horoleikin kuviot olisivat sinulle ja kumppanillesi päivänselvät, ei kannata unohtaa, että ulospäin asetelma voi vaikuttaa vakavalta rikollisuudelta. Ja lisäksi: vaikka kuvio olisi teille molemmille selvä tänään, tilanne saattaa muuttua katkeroituneen narttuhuoran mielessä toiseksi sen jälkeen, kun hänet on lempattu seuraavan tieltä. Lain kirjaimen tarkka noudattaminen kannattaa siis myös siksi, että se on paras keino välttyä kummallisilta jälkipyykeiltä.

Tiia ”tosikkohuora” Forsström
Jouni ”huori(e)ntekijä” Forsström

IKRM

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1542
 • kizzzan Herra
 • Galleria
Vs: Huoraaminen D/s-suhteessa
« Vastaus #1 : 25.08.2019, 09:51 »
Tästä ensimmäisenä itselle tuli mieleen kysymys että miten BDSM ja truusutenöörinä/truuhuorana toimiminen toimii yhteen, ei mitenkään tietysti.

Jos vain toinen osapuoli/osapuolet on toiminnassa mukana BDSM-hengessä mutta asiakas onkin ihan tavallinen seksiä ostava asiakas, niin eipä silloin projekti mene mitenkään BDSM-sateenvarjon alle.

Oletan myös, että parittaminen on edelleen rikos, eikä siinä taida oikein auttaa selittelyt että masterina tässä ollaan liikkeellä ja seksileikkiähän tämä on, jos asiakas maksaa ihan oikeaa rahaa.

IKRM

Occam

 • Ketjureaktio
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 774
 • Way of the Asatru
 • Galleria
Vs: Huoraaminen D/s-suhteessa
« Vastaus #2 : 25.08.2019, 10:20 »

 Samoilla linjoilla IKRM:n kanssa.

 Mielenkiintoinen keskustelunavaus,
 mutta liikutaan todella lähellä rajaa,
 kun aletaan kertoa, kuinka prostituutiota,
 voisi oikeasti tehdä, laillisuuden rajoilla.

 Jos toinen henkilö osallistuu,
 asiakashankintaan,
 saa hyötyä,
 toimii järjestelijänä,
 on toiminta ainakin tulkinnallisesti,
 - rikos.

Eikä ulkopuolisen seksinostajan,
harhauttaminen,
- taida sekään olla kovin bronx.

 Vaikea aihe.

HerraD

 • Vieras
Vs: Huoraaminen D/s-suhteessa
« Vastaus #3 : 25.08.2019, 10:37 »
Myös punaisia päin ajaminen on rikos. Käytännössä yhteiskunnan resursseja ei kertaluonteisiin seksileikkeihin käytetä ellei ole tapahtunut jotakin vakavampaa. Moraaliposeeraus on mielestäni turhaa.

Rahaa vastaan tapahtuva parittaminen on tietysti vain yksi fantasia, moni haluaisi käytetyksi vieraiden toimesta, esineellistettynä kuten huorakin.

Asetelman voisi kääntää toisinpäinkin, varmasti löytyy heitä jotka saavat kiksinsä joutuessaan käyttämään ammattilaisen palveluita dominoivan käskystä.

BDSM alle menee tietysti vaikka akti saattaisi olla vanilijaa, konteksti on kuitenkin toinen.


Tiia (Niina)

Vs: Huoraaminen D/s-suhteessa
« Vastaus #4 : 25.08.2019, 11:07 »
Mielenkiintoinen keskustelunavaus,
 mutta liikutaan todella lähellä rajaa,
 kun aletaan kertoa, kuinka prostituutiota,
 voisi oikeasti tehdä, laillisuuden rajoilla

1. Tämä kolumni ei ole keskustelunavaus, vaan teksti aiheesta, jota monet ihmiset pohtivat ja josta on tehty keskustelunavauksia tälläkin foorumilla (viimeksi tämän kesän aikana).

2. En tiedä, mitä Occam tarkoittaa "prostituution tekemisellä", mutta kuten yritimme kolumnissa kertoa (mahdollisimman ymmärrettävästi), seksin myyminen ja seksin ostaminen on Suomessa laillista. Sitä on siis melko hankalaa tehdä "laillisuuden rajoilla".


Adrenalynnie

 • Vieras
Vs: Huoraaminen D/s-suhteessa
« Vastaus #5 : 25.08.2019, 11:08 »
Menemättä itse seksityön moraaliin, etiikkaan tms. - voihan D/s -suhteessa olla mitä vain (varsinkin yhdessä sovittuja) osioita. Jos esim. D painokkaasti kannustaa subia viemään opinnot päätökseen tai hankkimaan työpaikan. Miksi sitten vaikkapa subinkin fantasioima myyty seksiakti, ei voisi mennä D/s:n alle. Eihän esim. itse opiskelu tai duunissa käyminen useimmiten liity sinänsä BDSM-juttuihin. Mutta siihen ohjaaminen voi sitä olla.

Tokihan aina on se riski, että D on ”aivopessyt” subin johonkin asiaan, joka ei ole subille hyväksi, mutta niin voi käydä muissakin asioissa.

Edellisiin subi-kohtiin voi vaihtaa orjan, alistuvan jne.

Tiia (Niina)

Vs: Huoraaminen D/s-suhteessa
« Vastaus #6 : 25.08.2019, 11:10 »
Tästä ensimmäisenä itselle tuli mieleen kysymys että miten BDSM ja truusutenöörinä/truuhuorana toimiminen toimii yhteen, ei mitenkään tietysti.

Jos vain toinen osapuoli/osapuolet on toiminnassa mukana BDSM-hengessä mutta asiakas onkin ihan tavallinen seksiä ostava asiakas, niin eipä silloin projekti mene mitenkään BDSM-sateenvarjon alle.

Oletan myös, että parittaminen on edelleen rikos, eikä siinä taida oikein auttaa selittelyt että masterina tässä ollaan liikkeellä ja seksileikkiähän tämä on, jos asiakas maksaa ihan oikeaa rahaa.

IKRM

Ehkä kannattaa lukea kolumniteksti ennen kuin kommentoi.  :)

jukkas-

 • Vieras
Vs: Huoraaminen D/s-suhteessa
« Vastaus #7 : 25.08.2019, 12:42 »
Kiitos. Mukava lukea ihan itseänikin varten.

notreallyhere

Vs: Huoraaminen D/s-suhteessa
« Vastaus #8 : 25.08.2019, 13:04 »
Hyvä juttu, kiitos. Itseä subina innostaisi, mutta tämä osa-alue vielä kokeilematta!

pikkusisko

Vs: Huoraaminen D/s-suhteessa
« Vastaus #9 : 25.08.2019, 13:44 »
Lainaus
D voi pyytää asiakkaita heittämään pari kolikkoa pyllistävän lutkan vieressä nököttävään kahvipurkkiin. 

Miten jokin näin informatiivinen teksti voi olla näin kiihottavaa luettavaa  :o ;D :love:

Occam

 • Ketjureaktio
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 774
 • Way of the Asatru
 • Galleria
Vs: Huoraaminen D/s-suhteessa
« Vastaus #10 : 25.08.2019, 15:17 »
Mielenkiintoinen keskustelunavaus,
 mutta liikutaan todella lähellä rajaa,
 kun aletaan kertoa, kuinka prostituutiota,
 voisi oikeasti tehdä, laillisuuden rajoilla

1. Tämä kolumni ei ole keskustelunavaus, vaan teksti aiheesta, jota monet ihmiset pohtivat ja josta on tehty keskustelunavauksia tälläkin foorumilla (viimeksi tämän kesän aikana).

2. En tiedä, mitä Occam tarkoittaa "prostituution tekemisellä", mutta kuten yritimme kolumnissa kertoa (mahdollisimman ymmärrettävästi), seksin myyminen ja seksin ostaminen on Suomessa laillista. Sitä on siis melko hankalaa tehdä "laillisuuden rajoilla".

 Seksin ostaminen ja myyminen on suomessa laillista.
 Laitonta se on jos kolmas osapuoli pakottaa, rahastaa,
 hyötyy, tekee sillä bisnestä.

 Ei kaikki seksin myynti ole prostituutiota,
 mutta raja ainakin helsingin poliisin mukaan ylittyy,
 jos teet toiselle esim. nettiin ilmon ja sen nimissä teet
 keikkasopimuksia. Joku voi sanoa et ’fantasiaa’,
 poliisisetä voi sanoa et paritat tyttöystävääsi.

 Olin ehkä liian epäselvä tuossa.
 Siksi hyvä tarkentaa.

 Jos tällaista fantasiaa kokeilee,
 voi olla että ’asiakkaaksi’
 kannattaa sopia tuttu tai joku,
 joka ymmärtää kuvion,
 eikä normiasiakasta,
 ihan pystymetsästä.

 Minusta on toki vain hyvä,
 että fantasioita puuhailee,
 kunhan kaikki osallistujat,
 tietää mistä on kyse.

 Ja itse koin keskustelunavaukseksi,
 kun oli paljon kysymysmerkkejä,
lauseiden lopussa.
 

latexbun

 • Vieras
Vs: Huoraaminen D/s-suhteessa
« Vastaus #11 : 25.08.2019, 16:31 »
Ihan hiiskatin hyvä kolumni, kyllä lukiessa huomaa kuinka tähän on panostettu. Kiitos!

Flikk

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1773
 • It's playtime;)
 • Galleria
  • Novelleja
Vs: Huoraaminen D/s-suhteessa
« Vastaus #12 : 25.08.2019, 17:02 »
Lainaus
D voi pyytää asiakkaita heittämään pari kolikkoa pyllistävän lutkan vieressä nököttävään kahvipurkkiin.
Miten jokin näin informatiivinen teksti voi olla näin kiihottavaa luettavaa  :o ;D :love:
Veit sanat suustani;) nappikolumni kyl, kiva ja hyödyllistäkin lukea:)

IfUSeekAmy

Vs: Huoraaminen D/s-suhteessa
« Vastaus #13 : 25.08.2019, 19:41 »
"Onko ok houkutella ihminen seksifantasian toteuttajaksi ilman, että tämä tajuaa olevansa sitä?"

Oli muuten todella hyvä kysymys. En tiedä tähän vastausta. Riippunee fantasiasta?

Mixer

Vs: Huoraaminen D/s-suhteessa
« Vastaus #14 : 25.08.2019, 20:28 »
Mielenkiintoinen kolumni, kiitos tekijöille. Tosiaan pimppaus/sutenööri, myyminen ja sitä seuraava ostaminen. Varmaan ollaan myös BDSM- virityksissä, ketä se kiehtoo. Minuakin tosiaan jäi mietityttämään sen kolmannen osapuolen status, tietääkö mistä on kyse, vai ei. Ostajiahan toki markkinoilla on.

Hieman Offtopic, mutta aihetta liipaten, katsoin kerran sivusilmällä Australian rajalla ohjelmaa kun televisio oli auki. Siinä rajalle jäi kiinni nuori neito ameriikasta... tenttasivat ja tutkivat aikansa turistiviisumilla maahan pyrkivää ja loppujen lopuksi selvisi, että nainen on ammattisubi, ja tulossa keikalle maahan. siis ansaitsemaan rahaa, ja joku paikallinen aussiDomi oli hänet sinne ostanut töihin.Matkatavaroista löytyi Domin lähettämät kirjalliset toimintaohjeet reissua varten ja säännöt keikalle. Ei päässyt nainen maahan, koska oli tulossa töitä tekemään (heh, ja kuten rajaviranomaiset usein sanovat noissa tilanteissa, viemään työpaikkoja ausseilta... ;D) turistiviisumilla. Olisikohan sellainen työviisumi noilla perusteilla myönnetty? Kuinkahan suuri porukka on oikeasti ammattisubit oikeasti...