Kirjoittaja Aihe: Vitusti asiaa vituista  (Luettu 7789 kertaa)

Light

 • Kanta-asiakas
 • ***
 • Viestejä: 282
 • Kiltti tyttö
 • Galleria
Vs: Vitusti asiaa vituista
« Vastaus #30 : 24.08.2020, 21:25 »
Se mikä mulla noissa tilanteissa eniten kolahti, mikä niiden partnerien toiminnan takana näytti olevan (että oma nautinto vaan ja that's it), mikä keskustellessa tuli myöhemmin esiin rivien välistä, olikin se että mä en ollut tärkeä. Eli siis ongelmana oli perusasetelma, ei ollut kyse tietämättömyydestä. Arvatenkin seuraavia kertoja ei tullut.  Mutta hyvä aloitus, ketju ja lisää vaan kommunikaatiota ja arvostusta tilanteisiin ja oppia ikä kaikki. :)

stoge

 • PoVi
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 2963
 • Väkivalta kuuluu makuuhuoneeseen
 • Galleria
Vs: Vitusti asiaa vituista
« Vastaus #31 : 24.08.2020, 21:41 »
Jotkut vaan on "I got mine, C'ya!" ja niin se vaa menee.
Pätee myös naisiin.  ;D


Kata

Vs: Vitusti asiaa vituista
« Vastaus #32 : 25.08.2020, 00:01 »
Täälähän oli mielenkiintoista keskustelua virinnyt.

Naisen orgasmi. Tuo aikakautemme matriarkkaali illuminatin luoma valhe jolla hallitaan miehiä!  >:(

 ;D

Mie olen ajatellut tämän toisinpäin. Miehen orgasmi, ainut ja oikea tavoittelemisen arvoinen asia, se mihin kaikki yksinoikeudella ja vain ja ainoastaan tähtää keinolla millä hyvänsä liian monen heteromiehen mielestä! ???

Vitut.

Kun nyt tälle linjalle lähdettiin niin jatketaan...  >:D

Tässä kohtaa herää kysymys, kuka saa ja kenelle annetaan. Olen aina ihmetellyt sitä, että naiset suostuu paskaan seksiin kerta toisensa jälkeen. Mikä siinä kyrvässä niin kivaa on, että se pitää väkisin sinne pilluun saada? Naiset lakkoon ja runkkareiksi, alkaapa miehillä kilpailu kovenemaan, kun sitä "helppoa pillua" ei ole saatavilla.
...

Tasa-arvoinen maailma olisi varmaan sen näköinen, jossa molemmat aktin osapuolet tietävät mitä haluavat ja kertovat sen, jotta voivat saada sen.

Mitäpä jos...
- nainen ei suostu yhdyntään, ennen kuin on itse valmis seksiin
- puhuu etukäteen mitä haluaa, ja jos ei saa sitä, ei anna seksiä/yhdyntää
- seksiaktin jälkeen kertoo, jos itse ei ollut tyytyväinen ja jäi tyydyttämättä

Ymmärrän, että näitä asioita on vaikea sanoa ääneen, mutta se olisi avain onneen. Miehille seksi on useimmiten varsin suoraviivaista ja omaan nautintoon tähtäävää (koska muutakaan ei ole opetettu tai aiemmin vaadittu) ja se on fakta, että useimmat eivät ole alkujaan ollenkaan kiinnostuneita naisten nautinnosta. Miehetkin nauttisivat seksistä enemmän, kun sen keskustelun erilaisista nautinnoista vaan avaa. Mutta syyllistäminen ja selän takana valittaminen on aivan hirveää kusettamista.

...Tässä on jotenkin nyt oletus, että nainen ei voisi haluta oikeasti aidosti sitä kyrpää ja että runkkaaminen olisi jotenkin sama asia kuin penetraatio.
Tämä^ niin tämä!


Uskoakseni monen teini-ikäisen ja nuoren aikuisen naisen kohdalla syy siihen, miksi ehdotettu keino olla suostumatta yhdyntään, ennen kuin on itse valmis siihen ei toimi, on fyysisen ja/tai henkisen väkivallan pelko seksuaalisessa tilanteessa, sillä uhka on usein hyvinkin todellinen, ja jo yksittäinen "antaa ymmärtää, muttei ymmärrä antaa" -argumentointi voi olla nuorelle ihmiselle yllättävän musertava kokemus.
 
Myöskään tieten tahtoen aiheutettu "kilpailun koveneminen" miesten keskuudessa tuskin parantaa ilmapiiriä, sillä syyllisyyttä miesten syrjäytymisestä ja syntyvyyden vähenemisestä kaadetaan nuorten naisten niskoille etenkin nettikeskusteluissa jo nykyisellään.

Mie olen vähän huono vastaamaan miksi naiset suostuu paskaan seksiin, jos paskaa seksiä mitataan vain orgasmeissa. Tuossa on tullut muutamakin hyvä vastaus välillä. Täytyy sanoa, että mie en ole koskaan pelännyt saavani turpaan tms, jos kieltäydyn seksistä ja olen nakannut miehiä kujalle sängystä, matkalla kotiin ja ihan kotiovellakin tai sitten olen lähtenyt itse. En edes muista, että kukaan olisi oikeasti uhkaillut siinä vaiheessa, mutta miulla oli jo hyvissä ajoin hankittuna vittumaisen ja kovan akan leima.  O:-) Tuota "antaa ymmärtää, mutta ei ymmärrä antaa" olen oman osani kuullut. Aina en edes tajunnut miten ja missä olin antanut ymmärtää. Tästä olis paljon kerrottavaa ajalta "uusi paikkakunnalla ja töissä miesvaltaisessa paikassa". ;D Työkavereiden kanssahan mie alkuun pyörin myös vapaa-ajalla, tosin vain yhden kanssa päädyin sänkyyn vähän ennen kuin vaihdoin paikkaa. Töissä mua pidettiin lesbona ja kylillä jakorasiana. (Miksi täällä ei ole käsiään levittelevää hymiötä?!)

Orgasmeilla mitattuna miulla on ollut paskaa seksiä oikeastaan vain pitkässä parisuhteessa ja täytyy sanoa, että silloin olen suostunut ihan sen vuoksi, että ei ole toisen vika, jos miun hormonit on siinnä moodissa, että ei seksi kiinnosta. Eipä seksi silloinkaan aina lopulta paskaa ollut. Mutta se ei liity nyt tähän enempää, takaisin aiheeseen. Mie koen, että miun oma orgasmi ei ole mitenkään kumppanista riippuvainen. Nuorempana riitti, että oli toinen ihminen, miehessä nyt tärkeintä oli se kyrpä 8) ja homma toimi, nykyisin on pää alkanut jo vähän valkkaamaan, eika enää ns. pesälle pääsekkään niin helposti.

Kaikella suhteellisen aktiivisesti kerätyllä kokemuksella uskallan väittää, että alle 1/10 miehillä kiinnostaa kuinka paljon nainen nauttii tai saako hän, kunhan itse saavat. Joko miun yläpää on valkannut nykyisin paremmin kuin alapää nuorempana, mutta varttuneemissa on ollut enempi niitä kenellä kiinnostaa myös naisen nautinto. Yhä edelleen kuitenkin joskus sattuu niitä ihmettelijöitä, että pitääkö tehä vielä jotain, että otat suihin ja päästään panemaan?! No mietitäänpä...sie oot kourinut tissejä ja vähän persettä ja riisunu vaatteet ja kokeillut sormella, että on kosteaa (huom. ei edes märkää, vain kosteaa). Jos ja miun tapauksessa kun nainen pyytääkin (yleensä ihan nätisti, kun muusta ei ole sovittu) jotain, niin osa jaksaa yrittää hetken. Osa ei edes halua, koska se on ällöttävää nuolla pillua tai ei siitä kuitenkaan mitään tule. Ei muuten tulekkaan enää sen jälkeen. Ja kuten tuolla jo aiemmin kirjoitin on miulle mahtunut myös se joka ei kestänyt minun sarjaorkutusta ihan penetraation aikana. Siinnä jos missä olis voinut kuvitella olevansa hyvä panomies, mutta hän totesi, että ei halua jatkaa enää mitenkään päin, kun hän ei ehtinyt tulla miun orkkujen välillä. Tarjosin myös suuhoitoa josta hän yleensä tykkäsi. ::) Joskus miehillä, tai melkein poikia niistä osa on ollut, on syystä tai toisesta ollut hankalampi saada (alkoholillakin on varsinkin nuorempana ollut vaikutusta asiaan) ja sitten alkaakin se miehen vaatiminen ja työstäminen tyyliin, että nyt minut (siis se mies) pitää saada tulemaan. Ei siinäkään mitään, jos muuten natsaa, mutta kuten Armadillo sanoi:
Omasta kokemuksesta tiiän myös sen, minkälaista piinallisen turhauttavaa kuumotusta se aiheuttaa, kun pitäisi suorittaa hyväksytyn käsikirjoituksen mukainen loppuhuipennus, mutta mitä kovemmin sitä yrittää niin sitä kauemmas se karkaa. Koitan tämmöisissä tapauksissa sanoa naisille parhaani mukaan niitä asioita, mitä haluaisin itse kuulla, kun "ei oikein lähe".

Ja sitten se oli miun vika, ettei mies ei tullutkaan. Joskus myös silloin, kun päältä kuuluu yhtäkkiä, että musta tuntuu, että tulee kohta oksennus (alkoholista).  Okei, on mulla ollut fiksujakin miehiä ja homma on mennyt ihan eri kaavalla, mutta nyt puhutaan paskasta seksistä. Uskallan sanoa, että mie en edes ole tyly tai lyttäävä näissä tapauksissa, jos toinen ei ala hankalaksi. Yleensäkin mie olen sitä mieltä, että seksi on parasta silloin, jos molemmat nauttii. Kivaa sen ei aina tarvi olla, jos niin on sovittu. >:D

Tämmöisenä pitkän kaavan nautiskelijana miulla monesti turhauttaa myös seksin loppuminen miehen laukeamiseen. Tästäkin syystä mie en ole mitenkään kiirehtimässä sitä, että mies saa. Monelle (vanilija)miehelle vain on hankala ymmärtää sanoitettunakin, että annan sie nyt miulle vähän enempi ensin niin mie piän huolen, että sie tulet sen jälkeen. Tappaa kuulemma halun, kun nainen vaatii ensin jotain eikä saa edetä ja rynkyttää omaan tahtiin. Ja jos joku miettii miksi mie olen hoitanut ja hoidan vieläkin tarvittaesas tarpeeni vanilijamiesten kanssa, kun dominoiville naisille tuntuu olevan kysyntää, niin maantieteellinen sijainti vaikuttaa tähänkin. 

Se mikä mulla noissa tilanteissa eniten kolahti, mikä niiden partnerien toiminnan takana näytti olevan (että oma nautinto vaan ja that's it), mikä keskustellessa tuli myöhemmin esiin rivien välistä, olikin se että mä en ollut tärkeä. Eli siis ongelmana oli perusasetelma, ei ollut kyse tietämättömyydestä. Arvatenkin seuraavia kertoja ei tullut.  Mutta hyvä aloitus, ketju ja lisää vaan kommunikaatiota ja arvostusta tilanteisiin ja oppia ikä kaikki. :)

Tähänkin oon törmännyt. Samoin lopputuloksin. Mie piän tätä naisen käyttämisenä runkkaamiseen. Se poikkeus omaan toimintaan, että mie pidin myös huolen, että toinen sai lopulta.


Ei, kun tässä on se oletus, että molemmat ovat vastuussa itsestään ja omasta nautinnostaan, tasavertaisesti ja olettamatta yhtään mitään ennalta sopimatta. Syyllistäminen puolin tai toisin ei ole oikea tapa edetä yhtään missään. Oikea tapa on kommunikoida avoimesti ja ymmärtää syitä ja seurauksia.
Itse mielummin runkkaan, kuin harrastan huonoa seksiä. Mitä mieltä muut?

Tämähän se olis se ihannetilanne. Nykyisin runkkaan mieluummin itse, nuorempana saatoin käyttää satunnaisia miehiä "runkkaamiseen", koska ei se dildo vain koko miestä korvaa. Syyllistämään mie en ole ketään lähtenyt kasvokkain vaan ihan yleensä puhumalla ja näytämällä tarvittaessa kädestä pitäen mitä toivon. Sattuneesta syystä tässä esiin nostamani pahimmat tapaukset eivät kuitenkaan ole päässeet kovin montaa kierosta kokeilemaan. Kirjoittamani kärjistys oli vastaus Stogen naisen orgasmiin ja ehkä oon tätä mietitty enempi, kun omaa aikaa ei enää ole niin paljon käytössä, että sen haluaisin tuhlata huonoon seksiin.

Noi niiqu offtopic, onkoha nykyää mahdollista puhua edes kaurapuurosta, ettei siitä tuu jotain sukupuolioletettuhazardisotaa.  ???

 >:D

Ei. Enpä oottanut näin vilkasta keskustelua aiheesta, mutta kirjotin kuitenkin itekin vielä romaanin.  O:-)

Edit. korjattu muutama virhe ja yks ajatus loppuun.

Kaislanen

 • Asiakas
 • **
 • Viestejä: 49
 • Koko universumin kaikkein paras ihminen
 • Galleria
Vs: Vitusti asiaa vituista
« Vastaus #33 : 25.08.2020, 10:57 »
Aloitus teksti oli loistava, keskustelukin paikoin ihan hyvää.

Itse aloin runkkaamaan noin kahdeksan vuotiaan ja orgasmeja sateli ihan pelkästään lantionpohjan lihaksia supistelemalla. En koskenutkaan pimppiin useaan vuoteen, koska en tiennyt, että se vois olla asia. Vasta sitten, kun kuulin kavereilta, että pimppiin koskeminen on se juttu, aloin tekemään niin, koska koin, että niin varmasti kuuluu tehdä. No hupsis pöö, kaikki vaikeutu ja orgasmit alkoi olla työn ja tuskan takana. Ei se suihku ja sormetus toimineet ja lihasten supistelukin lakkas tuottamasta orgasmeja, kun tunne oli se, että se minkä "pitäis" toimia, ei toimi, eli olen jotenkin vajaa. Tietysti lisättynä(tietoisuuden tuomalla) häpeällä siitä, että ylipäätään runkkasin, koska eihä naisen pitäis haluta...

Sitten teini iässä tuli seksi partnerit(vuosikausksi vain yksi ja sama) ja sen myötä myös lelut. Ne osaltaan helpotti orgasmin saamista, mutta samalla vei kauemmas ja kauemmas sen nautinnon, mitä olin aikojen alussa saanut siitä lihasten supistelusta ilman ulkopuolelta tulevia odotuksia ja paineita.

No nytpä olenkin tutkiskellut itseäni ja palauttanut aivoja takaisin sinne 8v. Moodiin runkkaamisen osalta ja taas orgasmeja tulee ihan noin vaan. Kun olen yksin. Partnerin kanssa on edelleen vaikeaa. Nautin penetraatiota ja käytettynä ja esineenä olosta, mutta silti en laukea, vaikka aivot huutaa orgasmia.

No tämän keskustelun innoittamana taidan pitäytyä runkkaamisessa ja haudata taas kaikki panomies suunnitelmani. Ehkä vielä jonku päivä viitsin nähdä vaivan etsiä se mies, joka haluaisi olla panokone, mutta silti välittäisi siitä että minä nautin.

Omien tutkimusten tuloksena olen tullut siihen johtopäätökseen, että pornonkin osalta miehet pääasiassa haluavat katsoa naisen aitoa nautintoa, sen valtavirta pornon feikatun ja miehen orgasmiin keksittyvän sijaan. Mielestäni tämä on erittäin hienoa ja siksipä haluankin(heti, kun vaan saan aikaan) tuottaa tätä pornoa.

Sitten kun vaan vielä päästäisin siihen pisteeseen, missä tosi tilanteessa, mies ei kokisi enää, että se naisen nautinto on häntä varten, palkintona, hänen vastuullaan, hänen nautontonsa ja hänen saavutuksensa. Tottakai mieskin saa kokea ylpeyttä, jos on onnistunut tekemään naiselle autuaan hattara pilven orgasmien tms. Avulla. Mutta naisen paineita lisää se jos mies silminnähden pettyy, kun ei onnistukaan tässä. Ja siinä sitten taas lohdutellaan ja otetaan vastuu niistä herkistä miehen tunteista ja laitetaan sivuun se itseä varten koettu nautinto...

Eikun vaan runkkamaan ❤️❤️

Sigmamies

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1033
 • Sanansa mittainen kusipää
 • Galleria
Vs: Vitusti asiaa vituista
« Vastaus #34 : 25.08.2020, 18:05 »
Tää ketju tuli kyllä sopivaan väliin muistuttaan itteeni mikä sitä parasta seksiä lopulta onkaan  :P
Tänä vuonna vaan pannaan ja seksileluista käytän korkeintaan sellasia mitä käytän pannessa  >:D. Tähän mennessä ( ketjun alun jälkeen ) oon selvinnyt koskematta edes sormella vaikka haastavaa sekin oli kun käsi jo lähti kohti märkää pillua mutta just sai sen siirrettyä väkisin toisella kädellä reidelle  >:D
Katotaan mitä lelut sanoo kun jatkossakaan ei tuu wandia+sormia sun muuta humpuukia  >:D
Luultavasti tykkää vaan kun saavat orkkuja erittäin vaniljaisellakin penetraatiolla, itse en saa ja on todella haastavaa sitä antaa mutta toiset antaa, toiset saa ja jotkut vaan ottaa  >:D


Piki

 • Kanta-asiakas
 • ***
 • Viestejä: 277
 • Taistelukääpiö
 • Galleria
Vs: Vitusti asiaa vituista
« Vastaus #35 : 25.08.2020, 21:40 »

Ikävä kyllä kaikilla ei taida edes käydä mielessä miettiä, saiko toinen. Seksi (vanilja-, okei) loppui joskus kuin seinään, kun mies laukeaa.

Eräältä FWB-ehdokkaalta kysyin, antaisiko hän sen jälkeen minullekin, mitä tarvitsen orgasmiin. Hän oli hämmästynyt. Kysyin myöhemmin, miten kaikki hänen edelliset partnerinsa? Hän arveli, että kai he kaikki ovat saaneet pannessa. Ei ollut ajatellut asiaa. No, ei ole todennäköistä, että 100 % naisista olisi lauennut yksinomaan penetraatiosta.


Tätä minä tarkoitan. Monet miehet eivät yksinkertaisesti tiedä mitä naiset odottavat, koska sitä ei ole koskaan heille kerrottu. Väitän, että monetkaan itsekkäiksi koetuista miehistä ei ole sitä, johtuen yksinkertaisesti siksi, ettei heillä ole tietoa mitä toinen haluaa tai odottaa. Naiset keskustelevat keskenään paljon miehistä, kuinka moni teistä on keskustellut vastaavat aiheet partnerinsa kanssa?

Enkä tarkoita ollenkaan syyllistää tässä naissukupuolta aiheesta. Tuo vain on minun kokemukseni mukaan varsin yleinen fakta. Sen muuttamiseksi mielestäni tulisikin keskittyä miesten informoimiseen siitä, mikä on hyvä rakastaja tai seksipartneri. Jaa... syntyikö tässä nyt idea somekanavalle... ::)

Ja sitten loppukevennys: https://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/01/23/millainen-hyva-rakastaja


Ja hyvin monet miehet eivät ole vaivautuneet ottamaan selvää, esimerkiksi itse kysymällä siltä naiselta että mitä voisi tehdä, että homma olisi toiselle mahdollisimman nautinnollista. "En tiedä, mulle ei oo kerrottu", se ei oo enää tässä maailmanajassa validi syy.

Amandi

 • Vieras
Vs: Vitusti asiaa vituista
« Vastaus #36 : 25.08.2020, 22:43 »
Totta kai puhun seksistä todella paljon partnerini kanssa, jos olen parisuhteessa tai minulla on FWB. Seksi on parasta ja seksistä puhuminen toiseksi parasta.  :D
Olen kyllä kertonut joka kerta ennen ensitreffejä, kun olen etsinyt FWB:tä / FB:tä, mitä seksiltä haluan, mistä tykkään ja miten saan & miten en saa jne. Yrittänyt tietty kartoittaa yhteisiä mieltymyksiä jne, onko järkeä edes tavata. Monesti on luvattu kuu taivaalta, mutta totuus on ollut toinen.
Haluan uskoa, että olen vain törmännyt muutamaan idioottiin.
Tosiaan mulle hyvä seksi = molemmat haluaa, molemmat nauttii, molemmat saa.
Saa nähdä, miten tällä puolella asiat sujuvat, ja löydänkö hyvää seuraa.Toivon ujosti, että oppisin saamaan nautintoa ja jopa laukeamaan uusilla tavoilla. Olen lukenut niin hämmästyttäviä juttuja, miten jotkut saa kivusta ym.