Kirjoittaja Aihe: Alastomuuden epäseksuaalisuus  (Luettu 3493 kertaa)

IndigoZone

Vs: Alastomuuden epäseksuaalisuus
« Vastaus #15 : 15.09.2021, 16:49 »
Asiaan... eli onko muita, jotka kokevat alastoman kehon luontaiseksi olotilaksi, vapaudeksi olla itsensä. Eivätkä saa tästä seksuaalisia kiksejä?

Kontekstiriippuvaista. Mutta ei alastomuus itsessään kiihota — sen paremmin kokijana kuin katsojanakaan. Ympärille vaaditaan sopiva kehystarina tai -ajatus, jotta se sen tekisi.

Eikä se ole automaatio, että sellainen kehkeytyisi edes silloin, kun kohteen estetiikka erityisesti miellyttää silmää. Alastomuuden voi ottaa ihan vain alastomuutena.

Helsingin Sanomien Sielu ja ruumis -haastattelusarja on hieno konsepti, jota ei ehkä joka maassa voitaisi tehdä.

Omppu

 • Ketjureaktio
 • Asiakas
 • *
 • Viestejä: 131
 • Galleria
Vs: Alastomuuden epäseksuaalisuus
« Vastaus #16 : 16.09.2021, 08:20 »
Mietin muutaman hetken omien alastonkuvien kohdalla, et laitanko sellasia ylipäätään tänne. Alastomuus on niin luonnollista ja tavallista itelle, et mun mielessä ne on aika liki yhtä tyhjänpäiväsiä täällä kuin vaikka jonku kuva et hei kattokaa värjäsin hiukset. Eli ei oikein liity omaan aihepiiriin.

Mutta omat fetissit on sen verran vahvat, ni se ohjaa ajatuksia paljon. Joten laitoin pari kuvaa, ne menee taiteen puolelle eikä niiden ajatus ole edes mikään uhahseksivau. Ne vaan on ja ite niissä vaan on. Lähinnä oli kiva jakaa kuvina muutakin ja ehkä noilla enemmän sitä ajatusta et alastomuus oikeesti on ihan normaalia. Enkä osaa oikein ujostella tai hävetä.
Ja instassa loppu ne vinkuviestit et haluan kuvan susta alasti koska lääh ja puuh. Siin on, kaikille halukkaille katsojille ja siinä meni pohja sille muka niin kuuman eroottisesta yksityisestä alastonkuvasta.

Et tättähää. Tissit vau.

Rama

 • Vieras
Vs: Alastomuuden epäseksuaalisuus
« Vastaus #17 : 16.09.2021, 11:12 »
Paljas ihmisruumis ilman seksuaalista kontekstia tuo mulle aivan valtavasti mielihyvää. Se on niin mahtava, monimutkainen ja mielenkiintoinen biologinen kone. Mutta tällaisena mielenkiinnonkohteena se on ihana lisä seksiinkin, kun voi yhdistää kaksi kivaa asiaa. Tuntea ja nähdä läheltä pintojen tekstuurit, luut, lihakset, jänteet, rasvan, verenkiertojärjestelmän jne. Onhan mulla vaatefetissejäkin, mutta siinäkin yhdistyy kaksi erillistä mielenkiinnonkohdetta yhdeksi.

hwyl

 • Helsingin akateemiset kinkyt ry
 • Asiakas
 • *
 • Viestejä: 140
 • Galleria
  • Blogi
Vs: Alastomuuden epäseksuaalisuus
« Vastaus #18 : 03.10.2021, 11:29 »
Pidän todella paljon meikäläisestä sauna- ja alastomuuskulttuurista. Millenniumin tienoilla asuin Irlannissa ja kävin kuntosalilla ja oli hyvin tyypillistä, että miesten puolella mentiin hikisissä shortseissa suihkuun, kuten myös "saunaankin" (vaikea oikein kuvata sitä systeemiä - seinässä oli luukku johon kaadettiin vettä, minkä jälkeen nousi hetken kuluttua jonkinlainen lievä löylyn tunne). Meistä suomalaisista se oli järjetöntä ja epähygieenistä. Samoin oli naisten puolella, että siellä kiemurreltiin yleisesti pyyheliinan alla vaatteet pois. Ei hyvää päivää. Omituinen puritaanisuus tuossa asiassa, toki sitten alkoholiin suhtauduttiin sangen epäsuomalaisen ilomielisesti ja rennosti :) Anyway, on vaan tosi hyvä, että meillä totutaan jo lapsesta pitäen alastomuuteen ja kehojen moninaisuuteen ja luonnollisuuteen.