Kirjoittaja Aihe: Kosketus esittää: Nautintojen seremonia 16.9. Helsingissä  (Luettu 3768 kertaa)

Kosketusofficial

Kosketus esittää: Nautintojen seremonia

Hengitä syvään, päästä irti estoistasi ja kulje kanssamme nautintosi ytimeen. Lauantaina 16.9. kanavoimme seksuaalista energiaamme kohti äärimmäistä vapautumista, rakkautta ja orgioiden iloa! Työpajamme ohjaavat sinua lempeästi toisten kehojen äärelle ja upea eroottinen performanssi inspiroi hekumalliseen leikkiin ja valloittaa sydämet.

Olet tervetullut järjestämiimme seksipositiivisiin bileisiin osoitteeseen Hämeentie 29, Helsinki. Voit tutkia rauhassa pyhintä sopukkaasi tai avata temppelisi oven kaikille halukkaille. Voit olla kinky tai vanilja, ujo tai rohkeampi, ja yhteinen ohjelmamme tarjoaa lukuisia tilaisuuksia kohtaamisille ja seksipositiivisiin ihmisiin tutustumiselle.

Mukaan retriittiimme pääset ostamalla lipun täältä: https://kosketus.eventiolive.fi/ Lipun hinta on 60 euroa, ja liput myydään kategorioittain: miehet, naiset, muut ja parit. Ostathan lipun, joka vastaa identiteettiäsi. Nautinnolliseen seremoniaamme mahtuu 60 oman polkunsa etsijää.

Haluamme kutsua sinut tilaan, jossa voit kokeilla rajojasi mahdollisimman turvallisesti. Bileissä kosketus voi tarkoittaa hellää silitystä, suudelmaa, seksiä, piiskausta tai kaikkia näitä. Kaikki sukupuolet, seksuaaliset suuntautumiset ja erilaiset kehot ovat arvokkaita.
 
Hengen ravinnon ohella yhteiseen pöytään on katettu pääosin vegaanista syötävää, jota on tarjolla koko illan. Myös turvaseksivälineitä on saatavilla. Bileiden käytännöt ja säännöt käydään sekä suomeksi että englanniksi. Bileissä alastomuus ja kaikenlainen seksin harrastaminen on sallittua, mutta bileistä täyden ilon irti ottaminen ei vaadi kumpaakaan. Huomioithan kuitenkin, että saatat tulla näkemään avointa seksuaalisuutta.
 
Noudatamme bileissä turvallisemman tilan periaatteita: kaikkeen toimintaan muiden kanssa tarvitaan suostumus, ja tämä koskee niin vieraita, henkilökuntaa kuin esiintyjiä. Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, emmekä oleta muista osallistujista mitään kysymättä. Bileet ovat myös päihteettömät. Sääntöjä rikkovaa osallistujaa voidaan pyytää poistumaan bileistä. Toivomme, että tutustuisitte etukäteen tämän linkin takana olevaan bileiden etikettiin: https://bit.ly/kosketusetiketti
 
Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?
 
Kaikille yli 18-vuotiaille sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.
 
Niille, joiden mielestä seksuaalisuutta ei voi koskaan juhlistaa liikaa.
 
Niille, jotka haluavat päättää lauantai-iltansa halikasaan.
 
Tapahtuman hinta on 60 e. Liput ovat myynnissä osoitteessa kosketus.eventiolive.fi/events
 
Lippuja on myynnissä 60 kappaletta.
 
Bileiden ohjelma:
 
Turvallisemman tilan luomiseksi on tärkeää, että kaikki osallistuvat alkupiiriin. Huomaa siis, että myöhästyneitä ei oteta sisälle kuin painavasta syystä, joka on ilmoitettu järjestäjille etukäteen! Kaikkien harjoitusten tekeminen on vapaaehtoista.
 
17.30–18.30 Saapuminen. Tulethan ajoissa paikalle.
 
18.35–19:00 Alkupiiri. Käymme läpi nautintojen seremonian säännöt.
 
19:00–21:30 Orgiakäytännöt-työpaja.
Tutustumme kosketuksen moninaisiin muotoihin ja tunnustelemme, millaista on toteuttaa seksuaalisuuttaan julkisessa tilassa. Tutkimme omia halujamme ja rajojamme. Käymme läpi, miten monimutkaisissa ryhmätilanteissa kysytään lupaa kosketukseen ja miten lähestytään ja poistutaan tilanteista. Työpajassa käsitellään näitä teemoja monipuolisten harjoitusten avulla.
 
22:00 Eroottinen performanssi, joka huipentuu ylimaallisiin orgioihin!
 
1:00 Illan viimeiset hitaat. Nämä saa tanssia ilman vaatteita.

 
Rohkaisemme pukeutumaan seksikkäästi tai vapautuneesti! Älä siis tule farkuissa ja t-paidassa. Inspiraatiota voi hakea esimerkiksi henkiolennoista, luonnonjumalista,  viattomista neitsyistä, äiti maasta, kulttijohtajista ja ylipapittarista. Myös seksikkäät kinky- tai fetissiasut toimivat aina.
 
Kaikki markkinointikuvat on ottanut crowbone.
 
Lyhyesti:
 
Mitä?
 
Seksipositiiviset bileet! Valaistuneiden orgiat!
 
Missä?
 
Hämeentie 29, 4. krs, Helsinki
 
Miten mukaan?
 
Osta lippu osoitteesta
kosketus.eventiolive.fi/events
 
Sensuellit seremoniamestarinne:
 
Marikki on helsinkiläistynyt seksipositiivinen feministi ja pilkunnussija, joka on naisen nautinnon ja kehopositiivisuuden puolestapuhuja. Hän on usean vuoden ajan saanut ahaa-elämyksiä ja euforisia kokemuksia erilaisissa seksipositiivisissa bileissä, ja nyt hänen tavoitteenaan on laittaa hyvä kiertämään. Hän luovii niin swingereiden kuin kinkyjen parissa ja haluaa tuoda kaikki yhteen tutkimaan seksuaalisuuttaan ja oppimaan uutta.
 
Henri on polyamorinen, pupu, psykologi ja improvisaatiotaiteilija. Hän on järjestänyt työpajoja, joissa tutkitaan kosketuksen eri muotoja. Tavoitteenaan hänellä on luoda suostumukseen ja luvan kysymiseen perustuvaa seksuaalikulttuuria ja tuoda seksipositiivista ilosanomaa koko maailman tietoisuuteen.

« Viimeksi muokattu: 16.08.2023, 20:55 kirjoittanut Kosketusofficial »

JohnSorbus

Bile-etikettilinkki näyttää olevan rikki, olisi kiva päästä lukemaan se.

Kosketusofficial

Kiitos huomautuksesta, näin oli päässyt käymään! Pahoittelut ja linkki on nyt korjattu. Ilmoitattehan, jos vielä ilmenee ongelmia. / Marikki, Kosketus-tapahtumat

KosketusofficialMe uskomme, että nautinto johtaa vapauteen. Uskotko sinä?

Kun astut Kosketuksen taikapiiriin, voit rauhassa hapuilla ja etsiä nautintosi lähteitä. Se kysyy rohkeutta, mutta ei hätää: Me valaisemme tiesi ja autamme sinua löytämään yhteyden omaan haluusi yhdessä meidän muiden samanmielisten kanssa. Jos avaat meille sydämesi ja luotat johdatukseemme, voit koskettaa jotain pyhää, ikiaikaista ja kaunista.

Kosketus esittää: Nautintojen seremonia järjestetään Helsingissä lauantaina 16.9. Lippuja on myyty jo puolet! Hanki siis äkkiä omasi täältä: https://kosketus.eventiolive.fi/

Tutustu myös työpajoihimme, joista seuraava on jo keskiviikkona 6.9.! Liput samasta osoitteesta.

KosketusofficialLauantaina 16.9. soitamme kehojen ja sielujen sinfonioita nousten korkeuksiin, nautintoihin ylimaallisiin!

Kutsumme mukaan kaikki enkelit ja paholaiset, parantajat, näkijät, mystikot, noidat, ennustajat, jumaluudet ja henkiolennot. Tutkikaamme yhdessä seksuaalisuuden syviä mysteereitä, oivaltakaamme uutta ja sulautukaamme lopulta yhdeksi lihaksi. Kanssamme löydät Valon!

Osta lippusi pian näihin unohtumattomiin bakkanaaleihin! Lippukauppaan pääset tästä: https://kosketus.eventiolive.fi/


KosketusofficialTie Nirvanaan on auki ja täynnä ihania nautintoja...

Enää kaksi viikkoa bileisiin! Lipunmyynti käy kuumana, hanki siis omasi pian osoitteesta https://kosketus.eventiolive.fi/

KosketusofficialMeillä pääset toteuttamaan niin vaniljaisia kuin niitä vähän kinkympiäkin fantasioita... Suostumuksen rajoissa tietenkin!
Vannomme kristalli sydämellä, että työpajoissamme ujompikin pääsee tutustumaan muihin ihaniin seksipositiivisiin tyyppeihin💖

Seuraavat bileemme ovat jo viikon päästä, lauantaina 16.9.! Osa lipputyypeistä on loppuunmyyty, mutta kurkista täältä, mistä on kyse ja vieläkö pääsisi mukaan: https://kosketus.eventiolive.fi/

Saari

Minulle tuli olosuhde ehkä pääse tulemaan. Myynnissä yksi Mies-tyyppiä oleva lippu, alkuperäisellä hinnalla 60€. YV jos haluat ostaa. (Maksu mobilepaylla ja lipun lähetys sähköpostilla tms. järjestely.)

Käärmemies

  • Smurffit
  • Uusi asiakas
  • *
  • Viestejä: 16
  • Pikkari- ja vaatefetisisti, dom, sadomasokisti
  • Galleria
Kiitos kivoista bileistä! Miellyttävä kokemus kaikinpuolin :)

Vaan unohdinpa yhden esineen sinne toiseen sivuhuoneeseen, mitäs kautta sen perään voisi kysellä, Kosketuksen vai tilat vuokranneen Sexpon? Ei ole arvokkaasta jutusta kyse, mutta olisi ihan kiva päästä vaikka hakemaan se takaisin.