Kirjoittaja Aihe: TB: Tossumiitit 2024 syyskausi  (Luettu 297 kertaa)

Countess

  • Turun Baletti
  • Baarikärpänen
  • *
  • Viestejä: 775
  • Välineurheilija
  • Galleria
    • Turun Baletti
TB: Tossumiitit 2024 syyskausi
« : 27.12.2023, 20:25 »
Turun Baletti: Tossumiitti
Aika: 6.9. / 4.10. / 1.11. / 6.12. // klo 18-20
Paikka: Panimoravintola Koulu (Eerikinkatu 18)
K-18 / maksuton / kaikille avoin

Turun Baletin Tossumiitti on yhdistyksen järjestämä kaikille avoin matalan kynnyksen tapahtuma jossa voit tutustua toisiin kanssakinkyihin.

Olet tervetullut viettämään iltaa hyvässä seurassa keskustellen ja rennosta ilmapiiristä nauttien. Seurustelun oheen voit halutessasi ostaa ravintolasta virvokkeita ja naposteltavaa. Miittiin pukeudutaan kuten mihin tahansa ravintola-iltaan ja leikkimiset jätämme toisiin tilaisuuksiin.

Tossumiitti järjestetään Panimoravintola Koulussa ja pääsääntöisesti tarkka tila vahvistuu yleensä vasta muutama päivä ennen tapahtumaa jolloin siitä tiedotetaan yhdistyksen medioissa.

Tossumiitti ei sisällä alkuinfon ja sääntöjen kertomisen lisäksi muuta ohjelmaa, vaan miitin tarkoitus on tarjota mahdollisuus vapaaseen seurusteluun ja minglailuun uusien tuttujen ja vanhojen kavereiden kanssa.

Tossumiitin aikana voi myös ostaa Turun Baletin kannatustuotteita tai hoitaa jäsenyysasioita. Minkäänlaista jäsenyys- tai ostopakkoa ei kuitenkaan ole. Mikäli jäsenpalveluita ei ole tarjolla jollain kerralla, siitä kerrotaan erikseen tapahtumailmoituksessa.

Turun Baletin kaikissa tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita sekä yhdistyksen yleistä etikettiä. Mikäli havaitset sääntöjä rikottavan, ole yhteydessä tapahtuman vetäjään jonka tunnistat oranssista TB-kaulanauhasta.

Toivotamme kaikki uudet ja vanhat kasvot tervetulleiksi!