Kirjoittaja Aihe: Kinkyn monet kasvot  (Luettu 48409 kertaa)

poisongrrrll

  • Vieras
Vs: Kinkyn monet kasvot
« Vastaus #45 : 18.09.2017, 12:35 »
omaan fetissiini ei liity seksiä missään muodossa, eivätkä fetissiin liittyvät leikit ulotu koskaan genitaalialueille. fetissini kiihottaa minua, muttei seksuaalisesti. en halua harrastaa seksiä fetissiin liittyvien leikkien aikana tai niiden jälkeen, seksi pilaisi koko jutun. tästä johtuen on hyvin vaikeaa identifioitua muihin fetisisteihin, koska vaikka fetissi olisi sama, siitä ei kuitenkaan haeta samaa asiaa eikä samalla tavalla.

Luokittelet ihmisiä vähän turhan innokkaasti. Ei se fetissin toteuttaminen ole läheskään kaikille seksuaalista, vaikka siltä näyttäisikin, vaan tuo kuvailusi pätee moneen muuhunkin harrastajaan. Ei minuakaan kiinnosta paneminen piiskaamisen tai neulojen jälkeen, vaan sille on ihan oma aikansa.
Haastan määrittelemään seksiä.  :) Seksi ja yhdyntä ovat kaksi eri asiaa. Mitä on seksi? Mitä on yhdyntä? Jälkimmäinen lienee helpommin määriteltävä, tarkoittaa usein penetraatiota. Seksi taas on mielestäni karkeasti määriteltynä kaikkea toimintaa, joka tuottaa seksuaalista mielihyvää. BDSM on minulle seksiä, mutta se harvemmin sisältää yhdyntää tai genitaalien koskettelua. Kummallakin osapuolella voi olla vaatteet päällä BDSM-seksin aikana. Minulle suuri osa BDSM:sta tapahtuu korvien välissä. Ei jalkojen välissä. Kumpikin osapuoli voi kokea todella voimakasta seksuaalista nautintoa esimerkiksi sidonnasta ja liikkumattomaksi rajoittamisesta, kivusta, aktin katsomisesta, aisteilla leikkimistä, tietyistä vaatteista tai materiaaleista, rooleista, henkisestä alistamisesta, puheesta jne. Esimerkkinä vaikkapa kinkybileet anniskeluravintolassa, jolloin lainsäädäntö rajaa yhdynnän pois (en muista mitä kaikkea muuta laki kieltää). Monet kuitenkin harrastavat muunlaista seksiä tällaisissa bileissä ja kokevat seksuaalista mielihyvää.

wewe

  • Vieras
Vs: Kinkyn monet kasvot
« Vastaus #46 : 18.09.2017, 13:48 »
Luokittelet ihmisiä vähän turhan innokkaasti. Ei se fetissin toteuttaminen ole läheskään kaikille seksuaalista, vaikka siltä näyttäisikin, vaan tuo kuvailusi pätee moneen muuhunkin harrastajaan. Ei minuakaan kiinnosta paneminen piiskaamisen tai neulojen jälkeen, vaan sille on ihan oma aikansa.

todennäköisesti :-[ johtuu kai siitä ettei kokemusta oman kuplan ulkopuolelta ole, ja tällä foorumilla saa helposti sen kuvan että monille fetissi pyörii seksin ja genitaalialueiden ympärillä.
sanotaan esimerkkinä nyt vaikka nuo häpyhuulten suturoinnit, joka vaikuttaisi olevan neulafettareiden suosiossa. eihän minusta sellaiseen edes olisi, hui kauhistus, mutta en haluaisi sellaista muutenkaan kokeilla eikä se toimi edes fantasiana.

katseltiin joitakin sinun galleriakuvia ja yhdestä nätistä kuviosta kumppani totesi ettei ole itse noin taiteellinen mutta tuo onnistuisi kyllä jos markkerilla etukäteen piirtäisi kuvion että näkee mistä mennä sisään ja mistä tulla ulos.
minä totesin että minä en vaan pystyisi tuollaiseen.. tai ehkä olka- tai käsivarteen, vaikka niissä tilan rajallisuus ja pinnan kaarevuus toisi omat haasteensa lopputuloksen esteettisyyttä ajatellen, mutta sitä voisin uskaltaa jopa kokeilla. mutta ei selkään! vatsa myös paha, kyljet vielä pahemmat! samoin reidet.. pakarat ja säären ulkopintakin ehkä menisi, jos pysytään tarpeeksi kaukana nilkasta.
toisaalta siitä voisi kehitellä vedonlyönnin kuinka monta neulaa saadaan paikoilleen ennen turvasanaa ja häviäjä tekee viikon kaikki kotityöt ;D tekijälle tietenkin sääntö ettei yritä mitään likaista peliä siinä, vaan keskittyy oikeasti sen kuvion tekemiseen eikä turvasanan kaiveluun..
jos taas haluaisi vain lesoilla hienoilla kuvilla voisi ennen sessiota vedellä emlaa tai pistellä lidokaiinia sinne tänne ::) siten tulisi varmaan vähemmän sotkuakin, mitä tuollaisissa tiheissä kuvioissa varmasti tulee. minähän en kaikesta huolimatta ole verifettari, vaikka sitä leikkien yhteydessä saatetaan hieman vuodattaa mitään itseisarvoa sillä ei ole.

Haastan määrittelemään seksiä.  :) Seksi ja yhdyntä ovat kaksi eri asiaa. Mitä on seksi? Mitä on yhdyntä? Jälkimmäinen lienee helpommin määriteltävä, tarkoittaa usein penetraatiota. Seksi taas on mielestäni karkeasti määriteltynä kaikkea toimintaa, joka tuottaa seksuaalista mielihyvää.

sitä mitä itse tarkoitan seksillä tai leikeistä saatavan mielihyvän tyypillä, seksuaalista vaiko jotain muuta, koetin jo tuolla aikaisemmin määritellä.
puhuen tietysti vain omasta puolestani, koska ne voivat tarkoittaa eri ihmisille hyvinkin erilaisia asioita.

BDSM on minulle seksiä, mutta se harvemmin sisältää yhdyntää tai genitaalien koskettelua. Kummallakin osapuolella voi olla vaatteet päällä BDSM-seksin aikana. Minulle suuri osa BDSM:sta tapahtuu korvien välissä. Ei jalkojen välissä.

jotain tällaista minäkin tarkoitin :)

scar

  • Vieras
Vs: Kinkyn monet kasvot
« Vastaus #47 : 29.01.2019, 18:59 »
Nostan tätä hyvää pohdintaa kun jo luulin poistuneen ja pieni kommentti mukaan

Mr Inathu kirjoitti: (n.8 vuotta sitten)
Lainaus
   
Entä mikä on tämän tekstin pihvi, miksi minä kirjoitan tätä?

Olen ollut osa skeneä tai ainakin seurannut sitä läheltä liki täydet kaksi vuosikymmentä ja jos jokin on Suomen kinkyskenelle ominaista, niin jatkuva hypsis siitä itsestään. Usko kinkyskenen "erityisyyteen" ja autuaaksi tekevään yhtenäisyyteen. Näin, vaikka aika ajoin yksittäiset henkilöt pyrkivätkin nostamaan esille sen, ettei kinkyskenen harrastajilla ole oikeastaan mitään yhteistä nimittäjää. Noh, korkeintaan ehkä korkea seksuaalinen aktiivisuus, jos jotain on pakko valita. 

Tuossa aktiivisuudessakin on varmasti suuria vaihteluita. Itse olen ei-aktiivinen varmaankin.

Ajatuksia ja tunteita voi olla silti monenlaisia,vaikkei toteuttaisi itseään sen lukuisan joukon,erämaan hiekkaa vastaavan määrän kera  8)


Kalalintu

  • Asiakas
  • **
  • Viestejä: 62
  • Unohtunut kulissien taakse
  • Galleria
Vs: Kinkyn monet kasvot
« Vastaus #48 : 03.11.2023, 15:25 »
Kiitos tosiaan alkuperäisestä kirjoituksesta. BDSM:stä ei juuri populaaritieteellisiä artikkeleja tule vastaan ja tieteellisiä tuoksiakin lienee aika rajallisesti. Edellisten vuoksi on hyvä, jos asioita edes pohtii joku, jolla on käsitteet paikoillaan.

Luokittelu on aina hyvä ja tähtää tiedon lisääntymiseen. Ennakkoluuloihin perustuvat ajatukset ovatkin sitten ikävämpi asia. Olisikohan ollut Francis Galton eli eugeniikan isä, joka totesi, että "luokittele aina, kun voit" - tästä voi saada huonon kuvat luokittelemisen hyödyllisyydestö.

Sitten toteaisin mielipiteeni Myers-Briggsin luokittelusta siis MBTI:stä, että minusta se joutaa roskakoriin, enkä noteeraa esim. tämän saitin profiileja lukiessa kerrottua kirjainyhdistelmää miksikään. Tieteelistä kritiikkiä löytyy tarpeeksi, jotta jaksaisin perustella muuten kuin toteamalla, että parhaimmillaankin Myers-Briggs kertoo millaisena henkilö itse pitää omaa  persoonallisuuttaan.

Tällaista tuo alkuperäinen päässäni herätti ja päästin käsitykseni maailmalle sitä mukaa kuin ne mieleen pompsahti.