Kirjoittaja Aihe: KAIKKI NAISET TAHTOO  (Luettu 17459 kertaa)

Kolumnisti

 • Moderator
 • Kanta-asiakas
 • *
 • Viestejä: 372
 • Galleria
KAIKKI NAISET TAHTOO
« : 06.04.2014, 07:38 »
KAIKKI NAISET TAHTOO
 
 
Hei mies! Kaipaatko vinkkejä naisten lähestymiseen? Olitpa sitten masteri tai alistuvainen, jatka toki lukemista!
 
Ensinnä vinkkejä subeille:
 
Kaikki naiset, jotka ilmoittavat olevansa dominoivia, ovat lähtökohtaisesti kiinnostuneita juuri sinusta. Myös naiset, jotka kertovat profiilissaan olevansa sadisteja tai swichejä, kuuluvat tähän ryhmään. Jos rooli on ”määrittelemätön” tai ”alistuva”, kannattaa kuitenkin kokeilla. Luultavasti juuri sinä saat heidätkin käännytettyä Lady Dominoiksi.
 
Dominoivat naiset ovat olemassa toteuttaakseen subimiesten fantasioita. Listaa siis viestiisi pari avainkohtaa, joissa kerrot, mitä haluat sinulle tehtävän. Tai vielä parempaa, kirjoita pikkuinen fantasia, jotta tuleva dominasi saa valmiin käsikirjoituksen, eikä joudu vaivaamaan päätään sessioiden suunnittelulla.
 
Kaikki dominat ovat kiinnostuneita peniksestäsi, ja etenkin spermastasi, palleistasi ja niiden kurittamisesta! Sellainen ei ole todellinen domina, joka ei syty onnettomien orjapoikein siveysvyöhaaveista ja haali avaimia oikealta ja vasemmalta. Myös sträppipanot ja munasi runkkaaminen ovat dominoiden haavelistan kärjessä. Ja muista: domina pukeutuu aina punaiseen tai mustaan pvc:hen tai lateksiin, korsettiin ja kiilakorkoisiin saappaisiin!
 
Olet ehkä kuullut ns. ammattidominoista? Että sellaiselle kun maksaa mukavan summan rahaa, saa vastineeksi session, jossa toteutetaan niitä haaveita, joita olet ruksinut toivelistaasi? Tässäpä pikku vinkki: Ei kannata maksaa! Kukatahansa meistä Baarin naisista toteuttaa saman haavelistan sinulle, milloin vain, ilmaiseksi!
 
Toiseksi vinkkejä mastereille:
 
Kaikki naiset, jotka ilmoittavat olevansa subeja, ovat lähtökohtaisesti kiinnostuneita juuri sinusta. Myös dominoivat, sadistit ja swichit ovat käännytettävissä, kun kaltaisesi tosi master astuu kuvaan! Houkutteleva avausviesti on seuraavanlainen:
 
”Hei! Olen kokenut Master ja valmis ottamaan pikku huoran perseesi omakseni ja panemaan sinulta tajun kankaalle. Vastaa heti, orjatar! Ps. Osaan käyttää veistä ja haarukkaa.”
 
(Voit kopioida viestin tästä, ja späm… lähettää houkuttelevana tarjouksena mahdollisimman monelle naiselta haiskahtavalle otukselle!)
 
Muistathan myös, että kunnon subityttö ei koskaan vanhene yli 25-vuotiaaksi, saa orgasmin haistaessaan kalsareitasi, rakastaa syväkurkkuilua vaikka intiimihygienia olisikin unohtunut ja tuumaa, että ei se ole aitoa ja oikeaa BDSM:ää jos ei masteri rynkytä pillua ja persettä ja laukea naamalle. Nämä kun ovat kaikkien subityttöjen suurimmat haaveet.
 
Vielä yksi juttu, ja tämä pätee sitten kaikkiin naisiin, ja seuraa hakeviin miehiin suuntautumisesta riippumatta. Oletetaan, että naisen profiilissa lukee, että hän on varattu, onnellisessa parisuhteessa, lesbo tai muuten vain juuri nyt ei kiinnostunut seurasta. Se ei ole totta! Oikeasti kaikki tietävät, että se on kiertoilmaus ajatukselle ”tahdon pettää kumppaniani, mutta hän saattaa vakoilla tätä palstaa”. Kukaan ei ole yhteydenotoistasi yhtä mielissään, kuin tällainen epätoivoinen nainen!
 
Jos tapahtuu niin hämmentävä käänne, että nainen, jota olet lähestynyt nämä ohjeet luettuasi ja ymmärrettyäsi, antaa sinulle kohteliaat pakit vedoten esimerkiksi siihen, ettei hänellä nyt ole aikaa/kiinnostusta/halua, tai että hän on yksiavioinen ja jo löytänyt kumppaninsa, tai vaikkapa, että hän ei ole kiinnostunut sessioimaan miesten kanssa, kuten on profiiliinsa tosiaan jo kirjoittanutkin, on vielä yksi keino jäljellä.
 
Ota yhteyttä naisen kumppaniin (sikäli, että hän on sen profiilissaan ilmoittanut), ja kerro, että nainen on tosiaan jo neljästi antanut sinulle pakit, mutta hei, sinua kiinnostaa myös kokeilla kolmisin, joten mites olisi…?
 
Viestittelemisiin!


Aino
Kirjoittaja on ihan samanlainen blondi kuin kaikki muutkin.
 

Normandie

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1528
 • Metamorfosis
 • Galleria
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #1 : 06.04.2014, 08:33 »
Huomenta ja kiitos Aino ...Repesin ihan täysin ;D

Tämä sinun tekstisi pitää niin kovin paikkaansa, tuntuu tutulta  ;D

Mukavaa aloittaa sateinen sunnuntai ääneen nauramalla, kiitos sinun tekstisi. Kovin monesti olen törmännyt juuri mainitsemasi kaltaisiin Mastereihin, mastereihin, masterointia suunnitteleviin miehiin, masteroinnista kiinnostuneisiin miehiin ja vissiin useimmiten sellaisiin miehiin, joilla ei ole hajuakaan siitä, mitä koko termillä ylipäätään tarkoitetaan.

Noiden itseään mastereina pitävien stereotypiat siitä, mistä subi tykkää, tuntuu myös varsin samankaltaiselta kuin mistä minulla hiukan karrikoiden on kokemusta. En tosin liene kovinkaan hyvä, alistuva ja kunnon subi noin muutoinkaan, koska olen ollut röyhkeä ja oma-aloitteinen, ottanut ja täyttänyt tuon 25-vuotta...niin, jo liki 25-vuotta sitten  ;)

Eli saisiko minusta sitten kaksi subia luotua jollekin masteroinnista mitään ymmärtämättömälle, joka vielä ottaisi ja hyväksyisi minun ikäiseni itsepäisen subin itselleen? Tällä hetkellä minulla tosin on dominoiva alistaja elämässäni, joten nämä asiat ovat kohdallani lähinnä teoreettista pohdintaa.

Jään mietiskelemään näitä tänä sateisena sunnuntaina ja toivottelen mukavaa alkanutta päivää meille kaikille tänne Baariin  :love:

Riverlady

 • Vieras
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #2 : 06.04.2014, 08:41 »
<quottaa koko kolumnin> :D :D

Subille bonusvinkki: jos nickkisi tai yhteydenottosi kertoo että olet orja, sinulla ei tarvitse olla mitään taitoja. Et osaa tai halua siivota, koska Äitihän siivoaa edelleen huoneesi, et osaa kunnostaa kotia, autoa etkä tietokonetta, mutta eipä haittaa! Domme kuin Domme pyörtyy onnesta, kun random rumilus kyykistelee nurkassa 24/7 ja vinkuu piiskaa ja sträppiä.

orjamies

 • Porttikiellossa
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 1978
 • Etsin itseäni parenpaa seuraa
 • Galleria
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #3 : 06.04.2014, 09:19 »
Varsinkin Dominoiville naisille vielä bonusvinkki !! vaikka olet 160/100 55v voit edelleen olettaa että 20v mallipojat

ovat kiinnostuneet juuri SINUSTA.jos eivät ole niiden täytyy olla homoja ! et tarvitse minkäänlaista kokemusta

Dominoinnista et edes välineitä olethan jumalan lahja sub/orja miehille voit huoletta olettaa että poju matkustaa

luoksesi sen 300km eihän se ole mikään matka tietenkin hän tuo tuliaisiksi vähintäänkin pullon KALLISTA shamppanjaa

tusinan pitkijä ruusuja ja mieluiten kultakorun päivänselvää on että poju maksaa illallisen paikan kalleimmassa

ravintolassa kerta parin lisäviinipullon ja shamppanjan poju on tietenkin atleetisessa kunnossa ja muistuttaa ulkonäöllisesti

ricky marttinia tms  poju osaa toki korjata vuodelta 80 oleva tietokoneesi vaikka tiputitkin sen kännissä lattialle

poju on maalari muurari kirvesmies autonkuljettaja kokki siivooja filosofinen runoilija,,,,,,,,,

poju haluaa että esittelet hänet 3 läskille ja rumalle naisystävällesi ja nuolee näitten varpaat vaikka baarissa,,

poju tarjoaa mielellään koko seureelle paikan yökerhossa  ei ei sinun ei tarvitse tehdä mitään voit huoletta

sanoa nyt ei oikeen oo aikaa tai ei vaan huvita mutta tuuthan ens viikonloppuna pääset silloin korjaamaan

mökkiäni autoani ajamaan nurmikon ai muuten mun ex tulee käymään linnasta se saattaa tykätä vetää sua

kakkoseen ei sulla olis paria sataa vipata,,,,

Krasavica

 • Vieras
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #4 : 06.04.2014, 09:33 »
Kiitos Aino kolumnista, nauratti niin paljon :D

Olisi ollut mukava myös lukea naisten vastaavasta kommentoinnista miehille samaisessa kolumnimuodossa, viestejä, jotka kaikki Baarin miehet tunnistavat (mutta juttuun ei kylvetä omaa katkeruutta mukaan). :) Samoin vastaavan tyyppinen kolumni kelpaisi lukea fetisisteistä myös.

Andex

 • Vieras
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #5 : 06.04.2014, 11:15 »
Heh, nauratti niin että oikeen selkään sattui, mukava piristys näin ankeana sateisena päivänä  ;D

Amynsomnia

Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #6 : 06.04.2014, 11:43 »
Kiitos jälleen hyvästä kolumnista. IHAN LOiSTAVA kirjoitus! :D
Juuri niin tuttua siitä kun ei voi niitä omia pieniä aivopalleroita kaikki käyttää.
Tai no, annettakoon anteeksi niille joilla ei ole kuin ne kaksi pientä aivosolua jotka kohtaavat äärimmäisen harvoin toisensä
jos silloinkaan.  :D

CherryBelle

 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 28
 • I bite on the first date.
 • Galleria
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #7 : 06.04.2014, 11:50 »
Kiitos, tätä oli ilo lukea :)

Shades

 • Vieras
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #8 : 06.04.2014, 12:06 »
Huh huh, en muista millon oisin just herättyäni nauranu näin paljon. :D
Tuo mastereille tarkotettu "vinkki-viesti" kuulosti erittäin tutulle, varsinkin kun ne yleensä AINA alkaa tolla "Hei, olen kokenut Master..."  :D
Kuitenkin, kiitos aamun piristyksestä!  :))

Master T

 • Vieras
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #9 : 06.04.2014, 12:19 »
Hauska ja varmasti hyvin tosi pakina. Naisilla taitaa olla todella hankalaa, kun tuollaisten vonkuuviestien kanssa joutuu jatkuvasti elämään.
Jäin tuumimaan, miten hyvin toimisi pakina, jossa mies pilkkaa hölmöjä naisia? Toimii tai ei, pitäisi tehdä omaksi ilokseen sellainen.

Ehdottomasti hauska ja piristävä.

Koivuvitsa

 • Vieras
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #10 : 06.04.2014, 13:23 »
Repesin! :D Todella hauska ja hyvin kirjoitettu kolumni. Tykkään!  :)

Stylos

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 781
 • Ainoan oikean kinky-totuuden Suur-Mufti
 • Galleria
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #11 : 06.04.2014, 13:33 »
Varmaan kirjoitus purkaa monien naisten tuntoja erilaisten raivostuttavien seuranhakijoiden suhteen. Itsestäni seuraa epätoivoisesti etsivien ja siinä taitamattomien kinky-miesten pilkka tuntuu vain välillä vähän kuin vammaisten pilkalta. Opastusneuvona nämä kolumnit tuskin toimivat, koska hölmöimmät viestit taitavat tulla henkilöiltä, jotka eivät edes profiileja lue. En tiedä, onko kirjoittajalla edes kokemusta muista, koska hänhän on tehnyt hyvin selväksi olevansa onnellisessa parisuhteessa ilman kiinnostusta muihin miehiin. Muutenkin olen vuosien varrelta huomannut, että jo aikaisessa vaiheessa onnelliseen parisuhteeseen päätyneet kinkyt eivät aina oikein osaa nähdä asioita niiden kannalta, joiden polku on ollut erilainen.

Ei jaksaisi kirjoittaa samanlaista kärjistävää pakinaa miesten näkökulmasta, mutta Orjamies toi esille aika monta piirrettä. Tosiaan kaikkien submiestenhän kuuluu olla komeita, yhteiskunnallisesti menestyneitä, kädentaidossa taitavia, hc-masokistisia, umpi-nöyriä, vailla omia toiveita ja ilolla käytettävä satoja euroja ja jätettävä ”vanilija”-maailman tilaisuuksia väliin, jotta näkee valtiattaren vetävän lärvit. Luonnollisesti hänen on myös lähdettävä siitä, ettei valtiatar voi olla kiinnostunut hänestä mitenkään seksuaalisesti tai ylipäätänsä ihmisenä, eikä valtiattarelle saa asettaa mitään kriteereitä.

Vielä vähemmän kriteereitä saa asettaa masteri sub-naiselle ja masterhan on myös luonnollisesti vain ”dildo, jolla subi runkkaa”. Jos joku muuten ajattelee tai sanoo, on syyllistynyt ajatusrikokseen, vihapuheeseen ja ihmisoikeusloukkaukseen.

Naisella on aina luovuttamaton oikeus lopettaa yhteydenpito syytä selittämättä ja jättää mies epätietoisuuden valtaan.

Tässäkin tietenkin tuli nyt vähän kärjistettyä purkausta, vaikka itse asiassa sanomani perustuu pitkälti kokemukseen, mutta ehdottomasti suurin osa naisista toimii toisin ja tajuaa katsoa asioita myös miehen näkökulmasta. Varmaan kirjoittaja itsekin ja hän vain haluaa kärjistää. Sitä on vain vuosien varrella tullut nähtyä niin ”värikästä” toimintaa ja odotuksia myös naisten puolelta, että tuli hieman tarve avata sanainen arkku.

Tärkeintä on varmaan muistaa, että naiset ja miehet ja kaikki siltä väliltä ovat lopulta yksilöitä. Se mikä vetoa toiseen, ei vetoa toiseen. Se kannattaa varmaan ottaa huomioon yhteydenottoja arvostellessa. Kinky-maailma on maailma, jossa mikään ei ole itsestään selvyys.

mimoosa

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 843
 • TrueVanilla
 • Galleria
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #12 : 06.04.2014, 13:58 »
Varmaan kirjoitus purkaa monien naisten tuntoja erilaisten raivostuttavien seuranhakijoiden suhteen. Itsestäni seuraa epätoivoisesti etsivien ja siinä taitamattomien kinky-miesten pilkka tuntuu vain välillä vähän kuin vammaisten pilkalta. Opastusneuvona nämä kolumnit tuskin toimivat, koska hölmöimmät viestit taitavat tulla henkilöiltä, jotka eivät edes profiileja lue.

Minulle tuli vähän sama olo, en vaan osannut sitä pukea sanoiksi.
Huumoriahan tämä toki on ja totta että sellaiset seuranhakuviestit on aika turhauttavia vaikken mä niitä edes usein saa. Ehkä ne vaan on parasta jättää huomioimatta vaikka itsekin ole olevinani hyvätapainen ja haluaisin kohteliaasti vastata minulle osoitettuihin yhteydenottoihin.

OT: kiva juttu muuten tämä näkökulmien sarja.

Misteli

 • Vieras
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #13 : 06.04.2014, 14:20 »
Kolumnin oli varmaankin tarkoitus olla hauska, mutta eikö tämä aihe ole jo vähän... kulunut?

Joskus tuntuu, ettei kenenkään ole niin helppo jakaa ylenkatsetta kuin parisuhteessa olevan naisen. Huumoriksi verhottuna se tuntuu entistä surullisemmalta - tämän luettuani tuli taas sellainen hetki, ettei välittäisi kuulua naisväen joukkoon.

IKRM

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1542
 • kizzzan Herra
 • Galleria
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #14 : 06.04.2014, 15:01 »

Jäin miettimään, oliko tämän kirjoituksen tarkoituksena mikään muu, kuin loukata seuraa etsiviä miehiä? Hauskaa tuntuu monella olevan, mutta niinhän sitä on koulukiusaamisessakin kaikilla muilla paitsi kiusattavilla.

En epäile, etteikö varmasti moni seuraansa etsi tavoilla, joka ei tavoita etsittyjä. Mutta varmasti melkeinpä yhtä moni osaa muuttaa tapojansa ja seuraa löytääkin. Täältä tai jostain muualta. Sama pätee oikein hyvin sekä seuraansa etsiviin naisiin että miehiin. Epärealististen odotusten päivittäminen hiukan paremmin tähän maailmaan sopiviksi auttaa ihan kaikkia, sukupuolesta riippumatta.

IKRM