BDSM-baari

Kirjasto - jäsenille tarkoitetut alueet => Päiväkirjat => Näkökulmia lokerosta ja sen vierestä => Aiheen aloitti: Kolumnisti - 02.01.2021, 22:10

Otsikko: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Kolumnisti - 02.01.2021, 22:10
Dominoivan hauraus


En usko, että millään muulla alustalla ylikorostuisi yhtä paljon se, miten helppoa on "menestyä" deittimarkkinoilla hallitsemalla edes alkeelliset taidot mielikuvamarkkinoinnista. Ja kyllä, tässä tapauksessa käytän ihan tietoisesti sanaa markkinointi, koska uusien kumppanien haalimiseen käytetään hyvin yksinkertaista retoriikkaa ja se toimii liki poikkeuksetta uusiin käyttäjiin, samalla kun kokeneemmat pyörittelevät silmiään uskomatta oikein itsekään, että miten ja miksi tämä toimii edelleen, vaikka se on toiminut yleensä heihinkin joskus.

Ensimmäinen asia, mikä on ymmärrettävä on, että uusi käyttäjä on nälkäinen kokemaan uutta; ei välttämättä itsekään oikein tiedä mitä haluaa, mutta tietää että vaniljainen elämä on nyt hyi ja yäk, ja kaikkea pervoa tänne heti nam. Tällaiselle ihmiselle on hirvittävän helppoa markkinoida itseään 100% dominoivana. Kokemusta on tietysti runsaasti ja heti tehdään raakajaottelu kahteen päätyyppiin. Ensimmäinen, joka saa sinut tuntemaan kuin olisit ainutlaatuinen pikku lumihiutale, jonka suuri ja mahtava dom(tm) suostuu ottamaan siipiensä suojaan ja koulutettavakseen; tämä on se alityyppi, jolla on useita subeja, jotka eivät tiedä toisistaan. Sitten on se toinen, jolla jo on subien leegio, johon pitäisi liittyä, milloin missäkin viitekehyksessä. On vain ajan kysymys milloin nousee esille myös uusien subien haaliminen domille, koska sekin lisää luottamusta ja illuusiota domin oletetuista kyvyistä kun sub markkinoi samaa shaibaa. Kimppasessiointi odottaa heti nurkan takana, vaikkei välttämättä ole vielä käsitystä siitäkään, millaisia ne omat halut voisivat olla ihan kahdestaan.

Olennaista on, että uudelle on helpompi kertoa, että mitä hän haluaa ja miten tätä "kuuluu" ajaa tätä D/s:ää. Mahtavaa, kun joku suuri ja mahtava dom kertoo miten asiat on, ja että miksi ei tuntunutkaan hyvältä heti ensimmäisestä kerrasta. Kyllä se katsos siitä, lisätään vaan sitä samaa, mikä ei toiminut, kyllä se sitten siitä alkaa toimimaan. Tässä kohtaa alkaa jo vähän rakoilla se retoriikka millä itseä on markkinoitu; se maalaileva tapa jolla on puhuttu itsestä ja tulevasta ei oikein vastannutkaan todellisuutta. Useasti tähän liittyy myös haluttomuutta ja kyvyttömyyttä käyttää turvasanaa, vaikka sitä on oikein painotettu että sitä tulee käyttää heti, jos jokin tuntuu pahalta.

Ai miksi sanoit noin, uusiahan kuuluukin valistaa turvasanan käytöstä? Olen jo vuosia, ehkä aina ollut sitä mieltä, että turvasana on täysin tarpeeton silloin, kun kyseessä on uusi kumppani. Sitäkin suuremmalla syyllä, jos kyseessä on ihminen jolla ei ole kokemusta alistumisesta. Tämä johtuu siitä, että ihminen, joka haluaa tuottaa toiselle hyvää ja nautintoa, ottaa huomioon sen että toinen on uusi, eikä välttämättä pysty toimimaan itseään kohtaan oikein. Näin ollen etenkin ensimmäisissä sessioissa jokainen kieltosana on turvasana, jokainen kieltävä tai estävä ele on turvaele. Sitä on oikea, vastuullinen dominointi, ei sitä, että vastuutetaan uutta ja kokematonta käyttämään turvasanaa. Mutta se ajatus on niin kiehtova että se on helppo myydä uudelle subille koska ajatus kiihottaa, eivätkä naiset ole kyllä miehiä tippaakaan parempia siinä että kun kiima on päällä, niin ajattelu ei oikein tahdo sujua. Se on kuitenkin ansa, jonka tarkoitus on palvella yksinomaan tämän saalistajan tarpeita, eikä muistuta millään tavalla sitä reaktiivista ja vuorovaikutteista sessiointia, mitä bdsm parhaimmillaan on. Turvasanan ainoa käyttötarkoitus on se, että halutaan kieltää ja estellä sen vaikuttamatta itse sessioon, kunnes turvasana keskeyttää toiminnan. Kuinka lukemattomia tarinoita olen kuullut tästä, että uusille teroitetaan turvasanan käyttöä ja sessiossa olisi halunnut keskeyttää toiminnan koska omat rajat paukkuivat yli jo ajat sitten, mutta ei vielä osata ottaa sitä vastuuta. Koska se ensimmäinen paska kokemus puuttuu edelleen. Tai siis on vasta parhaillaan tapahtumassa.

Olen jo vuosia koettanut pohtia, mikä olisi se alusta, jonka kautta tätä tietoutta voisi lisätä mustamaalaamatta itse ihmisiä. Koska myös kovan linjan domeja ja sessioita tarvitaan ja joillekin sukeltaminen suoraan syvään päähän on kuin kotiin tulisi. Mutta jos sinulle onkin myyty ajatus sessiosta, jossa kaikki sinun halusi ja toiveesi täytetään mutta tulos onkin pelkkä tuhnu tai sinut manipuloidaan menemään omien rajojesi ylitse, eikö olisi ihan kohtuullista että siitä voisi kertoa suoraan ja arvoneutraalisti eteenpäin? Miksi, oi miksi nämä truehamsterit ja -dommet pelkäävät huonoa palautetta niin kovasti? Koska heille mikään ei ole niin haluttu kuin se seuraava subi, uusi valloitus. Kerran pantu on jo nähty, ja truehamsterin yksi olennaisimpia tunnusmerkkejä onkin, että panemaan pitää ehdottomasti päästä ja mielellään kuvata kaikki että pääsee palaamaan kokemukseen niin halutessaan. Kaikki julkinen palaute on vaiennettava dissaamalla, päälle sylkemällä, syyttämällä ja vähättelemällä, vaihtamalla aihetta radikaalisti ja kääntämällä musta valkoiseksi. Kaikki keinot on käytettävä, koska jos nämä ihmiset joita on paljon ja joilla olisi paljon sanottavaa avaavat suunsa, niin maine voi olla mennyttä ja uusien subien haaliminen loppuu. Paitsi vitut se mihinkään lopu, uutta tunnusta kehiin ja yksärit laulamaan, koska tällainen dom ei pärjää itsensä kanssa, tai sillä mitä jo on, vaan uuden haaliminen on elinehto. Maineen avulla saatavat loppuvat, joutuu ikäänkuin aloittamaan alusta. Katsokaas, kun kunnia menee niin maine kasvaa ja maine on omiaan haalimaan lisää, jo pelkkä väheneminen on tällaiselle saalistajalle kauhuskenaario. Tällaisen dominoivan minäkuva ja itsetunto on niin hauras, ettei se pärjää ilman jatkuvaa vahvistamista, ja vahvistamisen tapa on se että yhä uudet ja uudet ihmiset saadaan lankeamaan samaan ansaan.

Dominoivan pitää kestää palaute sellaisena kuin se kerrotaan, ja olla halukas kuulemaan ja keskustelemaan yhtälailla siitä, mikä meni hyvin kuin siitäkin, missä olisi parannettavaa. Ihan samalla tavalla kuin subinkin pitää olla valmis kuulemaan, jos domilla on jotain sanottavaa.

Koska loppuviimeksi tässä ollaan ihmisiä toisillemme, ei vain milloin minkäkin akselin ääripäitä.


(https://www.bdsmbaari.net/index.php?action=dlattach;attach=32969;type=avatar)


Kirjoittanut balthazar, joka vihdoin kuulee ja tuntee sisällään sen omansa eikä enää tarvitse muuta tai jotain uutta


Varakolumnisti
#11
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Blondie77 - 02.01.2021, 22:53
Plääh.. otsikolta odotin paljon, mutta sisältö vanhaa tuttua huttua.. Eiks tän ”näkökulman” olis voinut jättää jo viime vuosikymmenelle? Tätä toitotusta kun tulee luettua vuoden mittaan useassakin eri ketjuissa.. olis tosta otsikosta saanut ihan oikeastikin merkityksellisen sisällön (ainakin mun mielestä).
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Lady Whip - 02.01.2021, 23:41
Otsikko oli mielenkiintoinen, itse sisältö ei ihan vastannut otsikkoa. Harmi.

Olin joistakin kohdista eri mieltä. Varmaankin saa olla.
Tähän voin yhtyä:”Dominoivan pitää kestää palaute sellaisena kuin se kerrotaan, ja olla halukas kuulemaan ja keskustelemaan yhtälailla siitä, mikä meni hyvin kuin siitäkin, missä olisi parannettavaa. Ihan samalla tavalla kuin subinkin pitää olla valmis kuulemaan, jos domilla on jotain sanottavaa.”

Olen kuvitellut tuon olevan itsestäänselvyys jokaiselle Dominoivalle. Kuunnella subin mielipide ja halua keskustella siitä mielipiteestä.
.......

Toivotaan paljon, saadaan vähän.
Vuosien mittaan olen oppinut ainakin tämän. Osaako s ottaa vastaan.
......
Ehkä palaan tähän aiheeseen vielä toiste.


Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: KnottyLover - 02.01.2021, 23:56
Hyvä kirjoitus tää oli.

Otsikon perusteella pelkäsin keittiöpsykoanalyysia siitä, kuin dominoiva luonteenpiirre on oikeasti ylikompensaatiota lapsuuden traumoista.

Hyvä kirjoitus ja totta. Subit on tärkeitä, pidetään niistä huoli.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: LadyMysterious - 03.01.2021, 00:02
Nyt täytyy kyllä olla samaa mieltä, otsikon perusteella oletin saavani lukea täysin toisenlaisen tekstin. Toivoin pitkästä aikaa saavani lukea jotain hyvää Dominoivista. Jotain inhimillistä otetta siitä, että Dominoivat ovat termin kapean määritelmän lisäksi myös aitoja ihmisiä omine hauraine kohtineen. Toivoa sopii, että sellaisestakin saisin vielä joskus lukea.

Itse kirjoituksen sisältöön minulla ei valitettavasti ole henkilökohtaista kantaa otettavaksi.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: ööö - 03.01.2021, 01:31
hyvä kirjotus.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: IKRM - 03.01.2021, 11:45
Käsittääkseni näitten kirjoitusten tarkoituksena on lähinnä houkutella itselle uusia seuralaisia ns White Knight -menetelmällä. Sehän perustuu toisten mustamaalaamisen ja oman itsen nostamiseen hyvesignaloimalla, täällä baarissa tässä toiminnassa yleensä käytetään truumaster-olkiukkoa apuna.

IKRM
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: IlonaSinulle - 03.01.2021, 12:39
Hyvesignalointi mainittu!

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/suburbian/269280-nyt-tiedamme-mita-hyvesignalointi-tarkoittaa/

Edit. Lisätty  pois pudonnut linkki
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Perhonen89 - 03.01.2021, 13:07
Mikähän siinä on muuten, että erilaisia väärinkäytös-syytteitä kohdistetaan juuri dominoiviin miehiin? Dominoivat naiset tuntuvat saavan vähemmän huomiota.

Enkä halua kuulla syyksi sitä, että valkoisella heteromiehellä on vaikeaa, koska siitä tuskin on kyse.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Qurat - 03.01.2021, 13:56
Perhonen, se on sen takia, että jo kauan on miehen ja naisen roolit jakautunut silla tavalla. Jos mies saa naiselta turpaan, hän on nössö. Jos nainen saa miehelta turpaan, mies on väkivaltainen mulkku. Jos miesvartija vääntää naisen rauyoihin ihan syystä, niin silti hän saa odottaa melkovarmaa syytstä. Jos naisvartija vääntää miehen solmuun, nooh, hymuilyttää jo ajatuskin, eiks niin...  Siinäs olisi tasaarvo-sotilaille taistelukentä. Mutta sellaisten vuosisatoja kestänyt yhteiskunnan normien ja arvojen kehitystä ei kykenee kiihkeimmat feministitkaan murtamaan, eikä he ees haluais, se kun palvelee edelleen hyvin heidän arvojen julistusta.
Eipä sitten olee lähivuosikymmeniin sellaista tasaarvoa olemassakaan, että mies saman herkästi tekisi naisesta ahdistyssyytteen, kun naiset tekee miehistä.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: submit - 03.01.2021, 15:47
Aidot TrueMasterit on ihan parhaita - mutta eipä tässä ollutkaan heistä kyse  ;D
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: balthazar - 03.01.2021, 18:07
En yleensä vastaa kolumnieni myötä heränneeseen keskusteluun, koska koen että kolumni on aina yhdenlainen mielipidekirjoitus jonka perusteella voidaan jakaa mielipiteitä ja kokemuksia. Näin toimimalla oikeastaan teen tästä vain yhden samanlaisen keskustelun, kuin Blondie77 niin osuvasti ilmoittaa:

Plääh.. otsikolta odotin paljon, mutta sisältö vanhaa tuttua huttua.. Eiks tän ”näkökulman” olis voinut jättää jo viime vuosikymmenelle? Tätä toitotusta kun tulee luettua vuoden mittaan useassakin eri ketjuissa.. olis tosta otsikosta saanut ihan oikeastikin merkityksellisen sisällön (ainakin mun mielestä).

Harmi, että joudut lukemaan asiaa joka on sinun mielestäsi käyty jo useaan kertaan vuosien varrella läpi. Itse en koe tarvetta vähätellä turvallisesta ja eettisestä bdsm:n harjoittamisesta käytävää keskustelua, koska vaikka vanhat jäsenet olisivatkin jo tarttumassa porakoneeseen lobotomoidakseen itsensä välttyäkseen jälleen tältä samalta skeidalta, on näiden keskustelujen välissä aina joku uusi eksynyt foorumille jolle tämänkaltainen keskustelu voi olla hyvinkin tarpeellinen.

Käsittääkseni näitten kirjoitusten tarkoituksena on lähinnä houkutella itselle uusia seuralaisia ns White Knight -menetelmällä. Sehän perustuu toisten mustamaalaamisen ja oman itsen nostamiseen hyvesignaloimalla, täällä baarissa tässä toiminnassa yleensä käytetään truumaster-olkiukkoa apuna.

IKRM

Tämä oikeastaan tiivistää olennaisen, ikäänkuin minulla olisi tarvetta jotenkin kiillottaa tässä asiassa omaa kilpeäni lisää subeja saadakseni. Tämä voi tietysti tulla uutisena, mutta olen vakaassa parisuhteessa, enkä näinollen etsi itse mitään. Osittain tästä "white knight" -ilmiöstä johtuen on vaatinut jonkinasteista luonteenlujuutta yleensäkään nostaa esille etenkin uusien ja ensikertalaisten osakseen saamaa negatiivista huomiota ja keskustelua niistä lukuisista huonoista kokemuksista joita ensikertalaiset ovat saaneet kokea. Tarkoitukseni kuitenkin on aina ollut, ja tulee aina olemaan tietoisuuden lisääminen jotta yhä useammat niistä, jotka löytävät bdsm:n pariin voisivat sen tehdä eettisesti ja turvallisesti. Tiedän että tämä voi olla vaikea konsepti, mutta pinnistele vähän; naisten kanssa, jopa alistuvien naisten, voi ystävystyä myös haluamatta panna tai sessioida hinnalla millä hyvänsä.

Mikähän siinä on muuten, että erilaisia väärinkäytös-syytteitä kohdistetaan juuri dominoiviin miehiin? Dominoivat naiset tuntuvat saavan vähemmän huomiota.

Enkä halua kuulla syyksi sitä, että valkoisella heteromiehellä on vaikeaa, koska siitä tuskin on kyse.

En ymmärtääkseni syyttänyt ketään, totesin vain kuinka asia nähdäkseni on. Kuulisin itsekin mielelläni lisää niiltä submiehiltä, jotka ovat saaneet osakseen kaltoinkohtelua. En lainkaan epäile etteikö asia olisi juuri näin, että epäeettistä käytöstä esiintyy myös dominoivilla naisilla, itselläni ei vain ole asiasta riittävästi tietoa voidakseni asiaa nostaa esille siitä näkökulmasta.

Aidot TrueMasterit on ihan parhaita - mutta eipä tässä ollutkaan heistä kyse  ;D

Ihanaa että olet tuota mieltä ja kerrot sen, koska olen sinun kanssasi täysin samaa mieltä. TrueMastereille on ja aina tulee olemaan selkeä tarve, koska kaltaiseni pehmeämmän linjan dominoiva on liian nössö ihmiselle, jota tässä yhteydessä voitaisiin kutsua truesubiksi. Itsevarma, nahoissaan viihtyvä ja omissa suhteissaan rehellinen ja eettinen dominoiva ei ole millään tavalla minun kirjoissani huono asia, päinvastoin. Kaikkihan voivat itseään tituleerata TrueMasteriksi, mutta harvempi pystyy lunastamaan niitä odotuksia, joita termi muassaan tuo. Siinä lienee myös kolumnini ydin.


Nyt kun olen viimeisenkin periaatteeni myynyt osallistumalla itse aloittamani kolumnin kommentointiin, niin eiköhän tämä ollut minun osaltani tässä.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: NaughtyGorgeous - 03.01.2021, 19:47
Miusta on kyllä oikeasti harmi, jos tämä jäi balthazarin viimeiseksi kirjoitukseksi. Ehkä jotkut näkevät tämänkin vain voittona, surullista.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: masomaleslave - 03.01.2021, 19:52
Mikähän siinä on muuten, että erilaisia väärinkäytös-syytteitä kohdistetaan juuri dominoiviin miehiin? Dominoivat naiset tuntuvat saavan vähemmän huomiota.

Enkä halua kuulla syyksi sitä, että valkoisella heteromiehellä on vaikeaa, koska siitä tuskin on kyse.

Meitä on moneen junaan ja ihan kaikki eivät aivan koko ajan ole edes tasapainosimmillaan.

Mutta Perhiksen kysymykseen: Ensinnäkin, koska noita miesDom - naisSub -tapauksia on ylivoimaisesti eniten ja pienikin määrä sopimatonta käytöstä (vaikka ylivoimainen pääosa olisi ihan kunnossa) aiheuttaa haloon. Varmaan oikeutetusti, vaikkakin kaikki haloo ei ole sitten asiallista.

Mutta voihan olla, että harvat Dommet ovatkin sitten vähän erilaisia. Itselläni on kokemusta monista, enemmän tai vähemmän - ja ei ole pahaa sanottavaa kenestäkään, joiden kanssa olen ollut tekemisissä. Joskus on voinut olla väärinymmärtämisiä, mutta aina ne on puhuttu ja asia selvinnyt.

Voihan myös olla syynä se, että kulttuurisesti miehen rooli on dominoiva. Tämä ohjaa poikia ja miehiä vetämään roolia, joka ei ole aidosti syvältä kumpuava seksuaalinen taipumus, vaan rooli. Ja jos ei ihan vielä ole parhaimmillaan, kypsimmillään ihmisenä, niin roolin "pakkovetäminen" voi sitten osaamattomuutta ja sosiaalista taitamattomuutta johtaa törmäyksiin.

Kohdallani Dommet ovat aina osoittautuneet fiksuiksi, ajatteleviksi ja jopa hyvin lämpimiksi ihmisiksi. Tai sitten vaan oon ollu sen verran surkean hitaasti etenevä, ettei oo tullut kolareita. Dommen kanssa olemme ensiksi tutustuneet ihmisinä toisiimme ja vasta sitten menneet eteenpäin.

Ehkäpä tuo rauhallisen tutustumisen ohje voisi olla harkinnan arvoinen, kun seksuaalisesti kypsät, täysi-ikäiset, mutta vasta kohta aikuisuuden kynnyksen ylittävät malttamattomat ihmiset tutustuvat kinkymaailmaan.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Fia - 03.01.2021, 20:03
Mikähän siinä on muuten, että erilaisia väärinkäytös-syytteitä kohdistetaan juuri dominoiviin miehiin? Dominoivat naiset tuntuvat saavan vähemmän huomiota.

Enkä halua kuulla syyksi sitä, että valkoisella heteromiehellä on vaikeaa, koska siitä tuskin on kyse.

Meitä on moneen junaan ja ihan kaikki eivät aivan koko ajan ole edes tasapainosimmillaan.

Mutta Perhiksen kysymykseen: Ensinnäkin, koska noita miesDom - naisSub -tapauksia on ylivoimaisesti eniten ja pienikin määrä sopimatonta käytöstä (vaikka ylivoimainen pääosa olisi ihan kunnossa) aiheuttaa haloon. Varmaan oikeutetusti, vaikkakin kaikki haloo ei ole sitten asiallista.

Mutta voihan olla, että harvat Dommet ovatkin sitten vähän erilaisia. Itselläni on kokemusta monista, enemmän tai vähemmän - ja ei ole pahaa sanottavaa kenestäkään, joiden kanssa olen ollut tekemisissä. Joskus on voinut olla väärinymmärtämisiä, mutta aina ne on puhuttu ja asia selvinnyt.

Voihan myös olla syynä se, että kulttuurisesti miehen rooli on dominoiva. Tämä ohjaa poikia ja miehiä vetämään roolia, joka ei ole aidosti syvältä kumpuava seksuaalinen taipumus, vaan rooli. Ja jos ei ihan vielä ole parhaimmillaan, kypsimmillään ihmisenä, niin roolin "pakkovetäminen" voi sitten osaamattomuutta ja sosiaalista taitamattomuutta johtaa törmäyksiin.

Kohdallani Dommet ovat aina osoittautuneet fiksuiksi, ajatteleviksi ja jopa hyvin lämpimiksi ihmisiksi. Tai sitten vaan oon ollu sen verran surkean hitaasti etenevä, ettei oo tullut kolareita. Dommen kanssa olemme ensiksi tutustuneet ihmisinä toisiimme ja vasta sitten menneet eteenpäin.

Ehkäpä tuo rauhallisen tutustumisen ohje voisi olla harkinnan arvoinen, kun seksuaalisesti kypsät, täysi-ikäiset, mutta vasta kohta aikuisuuden kynnyksen ylittävät malttamattomat ihmiset tutustuvat kinkymaailmaan.

Tosi hyvin muotoiltu, mietin jotain vastaavaa. Että ehkäpä kun dominoiva asema ei lähtökohtaisesti ole naisille yhteiskunnallinen oletus, niin ne naiset, joista tulee dommeja ovat ehkäpä asiaa myös jonkin verran tosiaan miettineet, eivätkä lähde ns. soitellen sotaan jalkovälin vetämänä, pää jäässä?

Ja toisakseen just toi tilastovääristymä: Jos tuhannesta omenasta sadassa on jotain mätää, niin se mätyys voi näyttäytyä tosi paljon yleisempänä kuin jos sadasta päärynästä kymmenessä on jotain mätää. Verrataan niitä sataa mätää omppua niihin kymmeneen mätään päärynään ja sanotaan, että näitä mätiä omppuja on vitukseen enemmän kuin noita mätiä päärynöitä - huomaamatta, että lähtöotanta on eri.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Susi - 03.01.2021, 21:16
Eihän dominoiva sanana ole millään muotoa sukupuolittunut. Enkä kahteen kertaan kolumnin luettuani löytänyt sieltä puhetta miehistä ja naisista, vaan ihmisistä (lukuunottamatta yhtä lausetta jossa todetaan molempien sukupuolten kykenevän ajattelemattomuuteen).

Edelleen tämä on tärkeä aihe. Itelle kävi vähän hassusti juur pari kk sitten, ja omat rajat paukku yli vaikka kuin oli turvasanat ja kaikki. Enkä varsin koe olevani edes uusi tai aloittelija. Tässä sitä nyt sitten rosessoijaan varmaan hamaan loppuun notta onko itestä enää edes kinkyksi. Niinkin traumaattinen voi ykskin paska kokemus olla. Kokeneemmallekin.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: masomaleslave - 03.01.2021, 22:00
Eihän dominoiva sanana ole millään muotoa sukupuolittunut. Enkä kahteen kertaan kolumnin luettuani löytänyt sieltä puhetta miehistä ja naisista, vaan ihmisistä (lukuunottamatta yhtä lausetta jossa todetaan molempien sukupuolten kykenevän ajattelemattomuuteen).

Et löytänyt, koska minä nostin sen esiin asiaan liittyen. Koska katson asian olevan ainakin osittain sukupuolittunut. Eli laajensin aihetta siten, kuten sen itse näen.

Mutta kuten sanoit, asia on tärkeä.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: toysnstuff - 04.01.2021, 04:49
Onko porukka tehnyt niinkin yksinkertaista juttua, kuin harjotelleet sitä turvasanan käyttöä subin kanssa?

Eli totutellaan sanomaan se ääneen, kun alkaa - vaikkapa - sattua. Sillä tapaa viedä pois se kynnys, joka on suun avaamisessa ja puhumisessa.

Käsiele on myös hyvä olla, joillekin se on helpompi kuin ääneen sanominen. Pikkusormi/-sormet vain pystyyn.

Toivoin pitkästä aikaa saavani lukea jotain hyvää Dominoivista. Jotain inhimillistä otetta siitä, että Dominoivat ovat termin kapean määritelmän lisäksi myös aitoja ihmisiä omine hauraine kohtineen. Toivoa sopii, että sellaisestakin saisin vielä joskus lukea.

Tää kiinnitti mun huomion.

Siinä tuntuu olevan riskinsä.

IKRM:n kirjoituksessa on oma viehkeä pointtinsa - on fiksua kirjoittaa niitä tiettyjä, kaikkien yhteistä konsensusta myötäileviä asioita, jos haluaa domina saada seuraa. Joku tekee sitä ihan tietoisesti saadakseen subeilta yksityisviestejä, kun kirjoittaa niin mukavasti asioista (olen lukenut tällaista kehuskelua toisaalla, baarin miespuoliselta kirjoittajalta). Oman äänen löytäminen ja siinä pysyminen on musta arvokasta - nyt - mutta tunnistan, että taisin itsekin tehdä tuollaista aikaisemmin; kirjoittaa juttuja, joita kuka tahansa muu voisi sanoa. Ero on vain siinä, miten hyvin kukakin osaa kirjoittaa ja miten oivaltavasti osaa spotata aiheesta sellaisia puolia, joilla voi nivoa juttua isommaksi ja vaikuttavammaksi kokonaisuudeksi.

Markkinointia. Imagon luomista. Niin itselle, kuin toisille.

Katson tehneeni tätä tietämättäni, hyväuskoisuuttani - en vielä ollut löytänyt omaa juttuani, enkä myöskään itseäni samalla tapaa kuin nykyään. Kun tulee tänne foorumille ilman kokemuksia, niin hiljalleen siinä alkaa rakentamaan uutta identiteettiä itselleen. Luulin voivani välttää tämän vierastamalla kaikenlaisia määritelmiä (dom, sub) ja pitämällä kiinni ajatuksesta, että kyse on vain itseen tutustumisesta syvemmin. Mutta kyllä se "kinky-identiteetti" sieltä sitten kuitenkin muodostui ja tarttui matkaan, joksikin aikaa. Nyt tosin tuntuu jo siltä, että se on sulautunut aikalailla erottamattomaksi osaksi omaa persoonaa. Sellaiseksi, josta joutuu vain olemaan puhumatta.

Sen jälkeen kun tätä alustaa ei käytä enää seuranhaku mielessä, ei tarvitse olla huolissaan siitä, että kirjoittaisi jotain niin sopimatonta, että toinen jättäisi homman sikseen luettuaan sen mun kirjoitushistoriasta.

Mutta mutta... silti tuo, että kirjoittaisi omista hauraista puolista, on jotenkin varovaisuutta herättävä näkökulma. Koska se puoli on kuitenkin sitä, mitä kerrotaan vain niille kaikkein läheisimmille ja luotetuimmille henkilöille. Oma foorumi-anonymiteettini rikkoontui puoli vuotta rekisteröitymisen jälkeen, mutta en ole pahemmin sensuroinut itseäni - poistin vain kaverilistan tyhjäksi. Jos tarttuisi tuohon haasteeseen, niin tekstistä tulisi (tai pitäisi tulla) omaelämäkerrallisen paljastavaa luettavaa, jotta sillä olisi myös kirjoittajalle jotain annettavaa. Pitäisi puhua tunteista.

Tavallaan tossa ois todella herkullinen sauma kirjoittaa itsensä auki. Sellaisella avoimuudella ja rehellisyydellä, mitä ei millään viitsisi vain itseä varten kirjoittaa päiväkirjaansa - koska sen kirjoittaminen olisi niin vittumainen prosessi. Sitä ei haluisi kerralla myöntää eikä kohdata. Mutta tässä just on se muille kirjoittamisen hyvä puoli: se saattaa saada kannustettua ajattelemaan ja kertomaan asioita, mitä muuten ei tekisi. Koska ne on vaan niin epämiellyttäviä. Vaikka niiden tunnistaminen ja tunnustaminen tekeekin lopulta vain hyvää.

Kiitän LadyMysterious, annoit mulle siemenen. Ja taisin kuolata sen päälle niin, että se alkoi jo itää...

Otsikon perusteella pelkäsin keittiöpsykoanalyysia siitä, kuin dominoiva luonteenpiirre on oikeasti ylikompensaatiota lapsuuden traumoista.

...mielenkiintoista... miksihän se sinua niin pelotti..?

(*hymiö psykoanalyysivitsille*)
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: IlonaSinulle - 04.01.2021, 10:21
Oikeasti?

Alkuperäinen kirjoitus, kuten sen ymmärsin, käsitteli tietyntyyppisten dominoiviksi itseään kutsuvien tapaa toimia ja saalistaa uusia subeja. Ei moittia kaikkia yleisesti. On harmillista että kirjoitus ei vastannut joidenkin mielestä otsikkoa tai kehunut deeihmisiä herkkinä olentoina. Mitä ainakin osa heistä aidosti on  :love:

Itse ajattelen että on olemassa aidosti hyviä dominoivia tyyppejä ja sitten niitä jotka kutsuvat itseään dominoiviksi saavuttaakseen itsekkäästi itselleen mielihyvää, vailla vastuuta subista. Kolumni, edelleen kuten sen ymmärsin, käsitteli tätä jälkimmäistä porukkaa. Jokainen tietysti lukee asioita omasta näkökulmastaan, mutta olisi äärettömän itsekästä olettaa kaikkien kirjoitusten olevan juuri itselle suunnattuja. Maailmassa on muitakin ja joskus muita aidosti kuuntelemalla saattaa oivaltaa jotain tärkeää.

Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Jouni - 04.01.2021, 12:04
Mihin tahansa muuhun ryhmään kohdistettuna tämä olisi jo saattanut saada "vihapuhe" leiman otsaansa ja sosiaalisen , ainakin median lynkkauksen.
Jos keskittyisimme vähemmän sheimaamiseen ja enemmän positiiviseen rakentamiseen, olisi maailma paljon helpompi yhteiselolle.
Love&Peace.. T. MassuSetä


 
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: LadyMysterious - 04.01.2021, 13:37
Oikeasti?

 On harmillista että kirjoitus ei vastannut joidenkin mielestä otsikkoa tai kehunut deeihmisiä herkkinä olentoina. Mitä ainakin osa heistä aidosti on  :love:


Niin, kun minustakin osa Dominoivista on aidosti herkkiä olentoina. Haluan uskoa, että heitä on huomattavan paljon isompi osa kuin näitä, joita tämänkertainen kolumni käsitteli. Mielestäni tätä kolumnin käsittelemää aihetta ei pidä lakaista maton alle ja lakata puhumasta siitä, siihen on kuitenkin ollut jo lukuisia muita avauksia tällä forumilla useampia ihan lähiajoiltakin, joten erehdyin otsikon nähtyäni toivomaan toisenlaista lähestymistä Dominoivuuteen.

Halusin sen myös tuoda ilmi, siinä toivossa, että joku toinen sitten asiaan tarttuisi. Ja näin ilmeisesti ainakin toysnstuffin toimesta saattaa tapahtuakin, joten en millään lailla koe kommenttiani tarpeettomaksi :)

Ja noin muuten olen Jounin kanssa samaa mieltä, positiivisella lähestymistavalla rakennetaan mukavampaa paikkaa ja yhteisöä kuin jatkuvalla kritisoinnilla. Mutta toki tämän forumin olemassaololle sekin on pätevä peruste, että juuri täällä saisi tuoda skenessä tapahtuvat ikävämmätkin ilmiöt näkyväksi ilman, että sitä tuomitaan ja vähätellään.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Lady Whip - 04.01.2021, 14:17
Harmi kun balthazar lähti pois.  :(

Voisiko tämän kolumnin suunnan käyttää keskustelemaan aiheesta jota otsikko oikeasti antaa ymmärtää.
Vai olisiko parempi tehdä uusi ketju vastaavasta aiheesta.
Kiinnostaisi mielipiteet siitä, miten D:ssä voi yhdistyä herkkyys, inhimillisyys, vahvuus, sadistisuus, empaattisuus...
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Fia - 04.01.2021, 14:31
Harmi kun balthazar lähti pois.  :(

Voisiko tämän kolumnin suunnan käyttää keskustelemaan aiheesta jota otsikko oikeasti antaa ymmärtää.
Vai olisiko parempi tehdä uusi ketju vastaavasta aiheesta.
Kiinnostaisi mielipiteet siitä, miten D:ssä voi yhdistyä herkkyys, inhimillisyys, vahvuus, sadistisuus, empaattisuus...

Minusta se sopisi omaksi ketjukseen. Täällä pyörii se "Liian pehmo Dom" tms. aloitus niin josko sen rinnalle joku "ihanan herkkä Dominoiva"? 🙂
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: IKRM - 04.01.2021, 14:39
En voi olla kiinnittämättä huomiota siihen että kaikki nämä tämänkaltaiset  kolumnit ja niitä kehuvat postaukset tuntuu tulevan yhdeltä ja samalta kaveriporukalta.

Jo tuo itsessään saa kovasti mietityttämään ongelman laajuutta, ja sen keinotekoisuutta, ja ennen kaikkea miksi näitä postaillaan.

IKRM
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Punisher - 04.01.2021, 15:41
Komppaan tätä IKRM huomiota.

Esilletuonti tapahtui aikanansa kohtalaisen näyttävästi muutamien tietyllä tavalla suunnattujen bileiden järjestelyiden yhteysessä sekä bileiden antia purettaessa.
 Ei mitenkään yllättävää kylläkään mutta tämä luokittelu pulpahti uudelleen pinnalle ns. kalasteluseuranhakuilmoissa,joiden hyvin kapea-alainen fokustaminen loi kaivatun jatkumon sille mitä nyt on jälleen kerran ja eri muodoissaan toistuvaisena kolumnien yleisaihepiirinä...

Ongelmaa ryhdyttiin voimallisesti tukemaan ja tuomaan esille hyvinkin pienen porukan toimesta monissa eri yhteyksissä.
Vaikkakin alkuperäistä sanomaa" hei mulla on paha olla kun en kelvannutkaan sille nii kyl mää tän kostan ihan kaikille" tyyppistä oksennnusta on yritetty naamioida sanomana erinäisin korulausein niin viestin sisältö on hyvin selkeä..

 Erittäin paha D- mies ...
Tämän sateenvarjon alta esitetään väiitämiä ja otaksumia tuoden näyttävällä tavalla julki sen oman henkilökohtaisen ongelman
 eli kiukkuraivokohtauksen omien pakkien saamisen myötä ja tätä kautta yleistetään  ne omasta epäonnistumisesta lähtevät koettelemukset koskemaan ihan kaikkia D-miehiä.

Yleistä hyväksyntää ja vertaistukea haeskellaan toteamuksilla kuinka vaarallisin on se D- style setämies,jolla ei todennettavasti ole mitään oikeanlaista antia se ei osaa mitään eikä sillä ole meetoo-hengessä hätäisesti kasatun somelynkkausporukan muka yhteisellä päätöksellä saanti mahdollisuuksia edes yrittää tyydyttää näitä ylivertaisen ihania subeja....???????

Kokonaisvaltaista keskustelua ei paranna vallitseva tilanne että annetaan ymmärtää tilanteen lähtökohtaisesti olevan silloinkin vain ja ainoastaan sen toisen osapuolen aiheuttamaa.
Sitä omaa harmistusta sekä syytä kelpaamattomuudelle kun sen oman kuplansa ymppämisyrityksen epäonnistuttua vastuu omista epäonnistumisista kaikkinensa viertitetään ansiokkaasti  kanssasisarten ryhmätuella muualle.

Palautetta ei osata ottaa vastaan ekä sitä osaamistasoa sen hyvänkään palautteen käsittelemiseenkään tunnu löytyvän vaan
 kaikki koetaan sydänjuuria myöten loukkaavaksi arvosteluksi siis vittuiluksi ja asian käsittely yritysten sijaan  seuraus onkin siirtyminen totaaliseen  meetoo-siilipuolustukseen.
Tällä hyökkäys on paras puolustus metodia on paljon helpompi käyttää julmana aseena  kuin hyväksyä ja prosessoida  epäonnistuminen itseensä kohdentuvana arvosteluna  ja näiden parametrien hyväksymiseen.

Tietysti se harmittaa semminkin kun sitä sopivaa ja molempia osapuolia tyydyttävää suhdetta hakeva ja siinnä vielä säätö/tutustumisvaiheessa olevan ei vakiintuneen suhteen tunnustelumahdollisuuksien  myötä  D- mies onkin  peräytynyt .

Tässä olisi todella hyvä peiliin katsomisen paikka että missä se meni vikaan....
Orastavasta suhteesta peräytyminen voi toki johtua monista eri osasista mutta huomattuaan ettei itsekeskeisellä  suhtautumisella varustetun toisen osapuolen  totaalisella dissaamisella ja säätöhalukkuudettomuudella mistään voi tulla mitään...

 Subin kokeman pettymyksen ja oletetun ns. kaltoinkohtelun myötä kun vastapuolen tarjoomukset eivät ole olleetkaan yhteneväiset D- osapuolen kanssa on Subin näkemyksen mukaan oikeutettua valjastaa ystävänsä ja koko foorumi vain yksipuolisen paha D-mies  viestityksen toitottamiseen..

Eli olisikos tästä kysymys vai mistä??
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: submit - 04.01.2021, 16:33
Jos aloitetaan uusi ketju otsikon mukaisesta aiheesta, olisi kivaa jos aloituksessa määriteltäisiin, mistä on tarkoitus keskustella (rönsyineen luonnollisesti). Mielestäni herkkyys ja hauraus eivät ole synonyymejä. Herkkä voi olla vahva.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Wonderchild - 05.01.2021, 20:47
Tästä tärkeästä aiheesta olisi voinut saada oikein hyvän kolumnin aikaiseksi. Sain kuitenkin hieman politisoituneen ja kapeakatseisen vaikutelman. IKRM:n huomio oli mielestäni asiallinen. Voi toki olla että tässä kolumnissa haettiinkin tietystä poliittisesta perspektiivistä tarkasteltua kärjistystä.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: IlonaSinulle - 05.01.2021, 21:19
Maailma varmaan pysähtyisi jos kaikki olisivat sitä mieltä että joskus näin tapahtuu vaikka ei pitäisi. Jos sitten vielä päästäisiin niin pitkälle, että kaikki toteaisivat että virheitä tapahtuu kaikille, pieni osa porukasta on vaan mätiä omenoita jotka naamioivat omat tarkoitusperänsä dominoinnin savuverhoon....niin maailma varmaan vaan tuhoutuisi tyystin.

PS. Itse en tiedä mistään bileiden järjestämisestä, enkä myöskään löydä poliittista agendaa tai sukupuolittamista alkuperäisestä tekstistä. En myöskään hämmästyisi jos seuraavaa kolumnia saadaan odottaa aika kauan, toki toivon tässä kohtaa olevani väärässä.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Pip - 05.01.2021, 21:32
Ja noin muuten olen Jounin kanssa samaa mieltä, positiivisella lähestymistavalla rakennetaan mukavampaa paikkaa ja yhteisöä kuin jatkuvalla kritisoinnilla. Mutta toki tämän forumin olemassaololle sekin on pätevä peruste, että juuri täällä saisi tuoda skenessä tapahtuvat ikävämmätkin ilmiöt näkyväksi ilman, että sitä tuomitaan ja vähätellään.
Tuosta positiivisesta lähestymistavasta olen täysin samaa mieltä, mutta sitten täällä jotkut suolaavat keskustelut ylisuolaisiksi, joten ei ehkä kannata yrittää liiallisesti järjenkäyttöään käyttää siihen, että pystyisi näille suolaajille yksinkertaistamaan asiaa riittävästi, että he onnistuisivat asian oikeasti ymmärtämään. Heillä kapasiteetti siihen ei näköjään valitettavasti riitä.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: kaneli - 05.01.2021, 21:52
En jaksa osallistua keskusteluun sen enempää, mutta kerronpa teille oman salaisen tunnetun reseptini miten tutustua uuden alistuvan osapuolen rajoihin leikkisän helposti. Parempiakin tapoja varmasti on ja tätä voisi varmasti vielä hioa.

Kuvitellaan että ollaan ekaa kertaa kahden kesken yksityistiloissa ja on jotain jo alustavasti neuvoteltu. Kuitenkin sellainen intuitiivinen kontakti toiseen ei ole vielä kehittynyt pitkälle.
Sanon: "mene polvillesi lattialle ja suutele kättäni" kuin mikäkin keisari. Tämä käden suutelu on nyt ihan hatusta vedetty esimerkki millä voisin lähteä tunnustelemaan.

Reaktio voi olla tottelevaisuutta, empimistä tai kieltäytymistä. Jos homma ei lähde rullaamaan ja asiat heti tapahtumaan, kerron lempeästi että seuraavalla kerralla joudut pyytämään että saat polvistua ja suudella kättäni. Ja jos et suostu pyytämään, joudut anelemaan.

Jätän tämän pyyntöni vähäksi aikaa unohduksiin ja koetan keksiä jotain mihin on matalampi kynnys ryhtyä. Sitten jos asiat alkavat sujua, ehkä kehotan pyytämään että hän saisi suudella kättäni. Ehkä unohdan koko asian jos sitä ensimmäisellä kerralla seurasi kovin vastahakoinen reaktio.

Samalla tavalla montaa muutakin asiaa voi käskeä pyytämään. Sen sijaan että kutsuu toista erilaisin nimityksin, voi kysyä "mikä olet?" tai "millaiset ihmiset ne tälläisia juttuja tekee...". Antaa alistuvan itse pujottaa talutushihna kaulaansa, sen sijaan että koettaisi tehdä sen itse. Minulla on välillä vaikeuksia muistaa rajoja välillä, siksi pelaan varman päälle.

Ja ei kannata odottaa turvasanaan asti, jos yhtään arveluttaa onko toisella kivaa kurjaa, kannattaa pysähtyä kysymään. Yleensä tämä oman vähäisen kokemuksen mukaan herättää luottamusta kuin rikkoisi "taikaa".

Public Domain - kaneli 2021
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: ööö - 05.01.2021, 22:27
yhdyn kaikkiin edellisiin vastaajiin ja haluan vielä esittää lisäkysymyksenä: saammeko kolumnin dominoivan haureudesta?
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Pip - 06.01.2021, 00:21
yhdyn kaikkiin edellisiin vastaajiin ja haluan vielä esittää lisäkysymyksenä: saammeko kolumnin dominoivan haureudesta?
Mulla vois olla paljonkin annettavaa tohon aiheeseen, mutta jätän kuitenkin kolumnin kirjoittamatta.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Lila_ - 06.01.2021, 10:07
Täällä myös yksi jota kiinnostaisi lukea dominoivan hauraudesta ja siihen liittyvistä erilaisista näkökulmista.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: submit - 06.01.2021, 11:35
yhdyn kaikkiin edellisiin vastaajiin ja haluan vielä esittää lisäkysymyksenä: saammeko kolumnin dominoivan haureudesta?

En nyt ehdi tuollaista kirjoittaa, unohdin lompakon autoon ja pitää käydä se hakemassa.

IKRM
  :D

Mutta jos jotakin kuitenkin!  Mun mielestä olisi hienoa, jos  ihan tasapainon vuoksi saataisiin toisenlaistakin lähestymistapaa luettavaksi! Siis aihe voisi olla mikä tahansa, ei just hauraudesta eikä haureudesta  :)
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Punisher - 06.01.2021, 12:12
hmmmm...

no ei taida porukoista löytyä oikein intoa kirjoitteluun kun asenne on lähtökohtaisesti
"kas lisää pilkattavia"..
 mikä on todennettavasti totta..
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: violet - 06.01.2021, 18:22
hmmmm...

no ei taida porukoista löytyä oikein intoa kirjoitteluun kun asenne on lähtökohtaisesti
"kas lisää pilkattavia"..
 mikä on todennettavasti totta..

Tämä. Ja itse kolumniin, minusta se on täyttä asiaa.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: IKRM - 06.01.2021, 20:45
yhdyn kaikkiin edellisiin vastaajiin ja haluan vielä esittää lisäkysymyksenä: saammeko kolumnin dominoivan haureudesta?

En nyt ehdi tuollaista kirjoittaa, unohdin lompakon autoon ja pitää käydä se hakemassa.

IKRM
  :D

Mutta jos jotakin kuitenkin!  Mun mielestä olisi hienoa, jos  ihan tasapainon vuoksi saataisiin toisenlaistakin lähestymistapaa luettavaksi! Siis aihe voisi olla mikä tahansa, ei just hauraudesta eikä haureudesta  :)

En koe olevani hauras millään mittapuulla mitattuna, mutta voin kirjoittaa TRUEMASTERIUDESTA kolumnin, mikäli ylläpito moisen hyväksyy.

IKRM
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Pip - 06.01.2021, 21:43
yhdyn kaikkiin edellisiin vastaajiin ja haluan vielä esittää lisäkysymyksenä: saammeko kolumnin dominoivan haureudesta?

En nyt ehdi tuollaista kirjoittaa, unohdin lompakon autoon ja pitää käydä se hakemassa.

IKRM
  :D

Mutta jos jotakin kuitenkin!  Mun mielestä olisi hienoa, jos  ihan tasapainon vuoksi saataisiin toisenlaistakin lähestymistapaa luettavaksi! Siis aihe voisi olla mikä tahansa, ei just hauraudesta eikä haureudesta  :)

En koe olevani hauras millään mittapuulla mitattuna, mutta voin kirjoittaa TRUEMASTERIUDESTA kolumnin, mikäli ylläpito moisen hyväksyy.

IKRM
Kirjoita ihmeessä, odotan mielenkiinnolla vahvistusta, että tapamme tehdä asioita ei varmastikaan eroa toisistaan (yksilötasolla tietysti, mutta suurissa linjoissa ei), mutta meiltä muilta puuttuu se turha kukkoilu.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Ms. M - 06.01.2021, 23:30
Mä oikeasti haluaisin nähdä kolumnin kaikilta niiltä, jotka ovat ahkerasti kommentoineet kolumneja. Myös niiltä, ketkä kommentoivat mun kolumneja aikoinaan. Tietäisivät miltä tuntuu olla vastaamassa oman tekstin kritiikkiin (jos siis aikoo/haluaa kritiikkiin vastata).
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Misubi - 06.01.2021, 23:38
Tahtoisin lukea myös Valkoritareista, noista uljaista jokaisen kokemattoman tytön pelastajista  :love:
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: minikettu - 06.01.2021, 23:45

En koe olevani hauras millään mittapuulla mitattuna, mutta voin kirjoittaa TRUEMASTERIUDESTA kolumnin, mikäli ylläpito moisen hyväksyy.

IKRM


Kirjota ihmeessä, vois olla mielenkiintoinen lukea. Miksi kolumnien pitäis käsitellä aina yhtä puolta asioista, kun täälläkin niitä puolia riittää?
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: toysnstuff - 07.01.2021, 12:34
....mutta meiltä muilta puuttuu se turha kukkoilu.

Mistä lähtien kukkoilu on ollut turhaa? Kerro se kukolle...

(ja hymiö!)

En koe olevani hauras millään mittapuulla mitattuna, mutta voin kirjoittaa TRUEMASTERIUDESTA kolumnin, mikäli ylläpito moisen hyväksyy.
Kirjota ihmeessä, vois olla mielenkiintoinen lukea. Miksi kolumnien pitäis käsitellä aina yhtä puolta asioista, kun täälläkin niitä puolia riittää?

No niinpä! Heittämällä vuoden mielenkiintoisin kolumni tulossa.

Mä oikeasti haluaisin nähdä kolumnin kaikilta niiltä, jotka ovat ahkerasti kommentoineet kolumneja. Myös niiltä, ketkä kommentoivat mun kolumneja aikoinaan. Tietäisivät miltä tuntuu olla vastaamassa oman tekstin kritiikkiin (jos siis aikoo/haluaa kritiikkiin vastata).

Tähän voisi sanoa jotain ylpeää ja ylimielistä, mutta jätetään sanomatta. Jokainen voi kuvitella sen itse.

Mua ei niinkään kritiikki ole haitannut, kun se on kohdistunut sisältöön. Mutta se mikä on jäänyt ärsyttämään on ne kerrat, kun jokunen foorumilainen on ottanut asiakseen härnätä ja trollata niin kauan, että saavat irti jotain mihin takertua ja jolla yrittää riepotella. Sekä se, kuinka aletaan puhumaan kriittisesti ja kyseenalaistavasti, mutta ei puhutakaan itse asiana olleesta aiheesta yhtään mitään, vaan tavoitellaan yksinomaan kirjoittajan asian tuntemuksen mitätöimistä. Sellanen on suhteellisen helppo peli, kun itsellä ei ole panoksia pelissä.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: IKRM - 07.01.2021, 13:02
....mutta meiltä muilta puuttuu se turha kukkoilu.

Mistä lähtien kukkoilu on ollut turhaa? Kerro se kukolle...

(ja hymiö!)Puhumattakaan siitä, että mikäli olen oikein kaikista palopuheista täällä ymmärtänyt, jokaisella pitäis olla oikeus olla BDSM:ää juuri niinkuin haluaa, ja elellä elämäänsä niinkuin itselle parhaiten sopii ilman että muut sitä kokee oikeudekseen kommentoida.

IKRM
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Pip - 07.01.2021, 13:05
....mutta meiltä muilta puuttuu se turha kukkoilu.

Mistä lähtien kukkoilu on ollut turhaa? Kerro se kukolle...

(ja hymiö!)Puhumattakaan siitä, että mikäli olen oikein kaikista palopuheista täällä ymmärtänyt, jokaisella pitäis olla oikeus olla BDSM:ää juuri niinkuin haluaa, ja elellä elämäänsä niinkuin itselle parhaiten sopii ilman että muut sitä kokee oikeudekseen kommentoida.

IKRM
Niin, sitähän truuhamsterit ei tee.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: IKRM - 07.01.2021, 13:11
En tunne yhtään truuhamsteria, joten tuohon en voi kommentoida.

Yleisesti voin kuitenkin kommentoida, että jokaisen tulee elellä niinkuin opettaa.

IKRM
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: masomaleslave - 07.01.2021, 13:42
....mutta meiltä muilta puuttuu se turha kukkoilu.

Mistä lähtien kukkoilu on ollut turhaa? Kerro se kukolle...

(ja hymiö!)Puhumattakaan siitä, että mikäli olen oikein kaikista palopuheista täällä ymmärtänyt, jokaisella pitäis olla oikeus olla BDSM:ää juuri niinkuin haluaa, ja elellä elämäänsä niinkuin itselle parhaiten sopii ilman että muut sitä kokee oikeudekseen kommentoida.

IKRM

No, kommentoida saa ja näkökulmia esittää. Sitä kutsutaan keskusteluksi, joka on oikeasti tarpeen.

Mutta toisten tylyttäminen, tahallinen loukkaantuminen ja väärinymmärtäminen on sikailua, jota en soisi tapahtuvan.

Ja jokaisella pitäisi olla todellisuudentajua siihen, että osa ihmisistä vaan on henkisesti vammautuneita ja aikuisuuteen kasvu ei oo tapahtunut yksilön kohdalla normaalisti, joten jättää paskapuheet omaan arvoonsa eikä ota kierroksia.

Fiksut ihmiset osaa reagoida fiksusti. Niin se vaan on.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Lady Whip - 07.01.2021, 14:06

Ja jokaisella pitäisi olla todellisuudentajua siihen, että osa ihmisistä vaan on henkisesti vammautuneita ja aikuisuuteen kasvu ei oo tapahtunut yksilön kohdalla normaalisti, joten jättää paskapuheet omaan arvoonsa eikä ota kierroksia.

Fiksut ihmiset osaa reagoida fiksusti. Niin se vaan on.

Oliko tämä sitä fiksua reagointia.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: masomaleslave - 07.01.2021, 14:19

Ja jokaisella pitäisi olla todellisuudentajua siihen, että osa ihmisistä vaan on henkisesti vammautuneita ja aikuisuuteen kasvu ei oo tapahtunut yksilön kohdalla normaalisti, joten jättää paskapuheet omaan arvoonsa eikä ota kierroksia.

Fiksut ihmiset osaa reagoida fiksusti. Niin se vaan on.

Oliko tämä sitä fiksua reagointia.

Oli. Niin moni lähtee tosissaan tohottamaan kaikkien väitteiden perään, vaikkei ois aihetta. Mäkin tein niin joskus. Ei se oo ollu aina sitä virallista genreä, jossa vain kannustetaan ja rohkaistaan ja tuetaan. Sille on todella aidosti tärkee paikkansa - todella tärkee. Mutta ei se oo automaattisesti niin. Tääl on myös hulluja, niinkuin kaikkialla yhteiskunnassa.

Siis: kaikkeen ei oo syytä reagoida, ainakaan negatiivisesti. Jätä ääliöjutut omaan arvoonsa. Sillai tääkin yhteisö siistiytyy.

Nillittäjät nyt sanoo, et miksi reagoin, mutta ne, jotka ymmärtää, ne ymmärtää. On kyse eri asioista.

No, tää oli vaan mun näkemys, ja sen voi haastaa. Ja parasta on, et oman mielipiteen voi ihan 100%sesti pitää mun näkemyksestä huolimatta. Joten: näkemykset esiin, mut tuomitseminen pois.

Ehka... mahdollisesti... voisi olla ollut myös jotain kokonaisuutta hahmottavia näkemystä ollut siinä, jos koko kommenttini olisi lainattu, ei vaan se kärjekkäin (joka sekin realistinen) osuus. Joka sekään ei kyllä ollut kovin kärjekäs, mutta jokainen tulkitsija tulkitsee ja kokee.

PS. mun elämänkokemuksella, joka ei tietenkään oon kuin subjektiivinen kokemus, niin osa ihmisistä ei vaan oo kasvanu aikuisiksi, kuten se ymmärretään tai niillä on vaan muuten "eri näkemyksiä". Joo, tunnustan, tää ei oo ihan parasta kaikkien yhteisöllisyyttä rakentavaa, mutta mun mielestä ei pidäkään. Vahinkoa vaan tulee, jos kaikki otetaan samanarvoisina.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: toysnstuff - 07.01.2021, 16:59
On sulla pointtia, masomaleslave, mutta niin on IKRM:lläkin.

Näitä "truemastereita" sheimataan ja haukutaan, mutta miksi? Jos ajattelee kokonaisuuden kannalta, niin he(kin) tarjoavat jollekin jotain, mitä tämä toinen kaipaa, haluaa ja kokee tarvitsevansa.

Ihan siinä missä joku oikein pehmo runopoika-domikin.

Eli bdsm:n toteuttamisen tavasta ei ehkä pitäisi arvotella toista huonommaksi tai paremmaksi. Eikä tätä taida ollakaan suoranaisesti tehty, mutta toistuvasti itsensä "truemastereiksi" mieltävät henkilöt ovat dissauksen ja vitsailun kohteina. Miksi? Mitä se palvelee siinä henkilössä ja ryhmässä, joka tätä tekee?

Jos puututaan toisen loukkaavaan ulosantiin tai muuhun vastaavaan kommunikointiin, niin se on eri asia, kuin se että toteutetaan bdsm:ää tai kinkyilyä tietystä identiteetistä käsin.

Vai mitä ootte mieltä?
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Fia - 07.01.2021, 17:20
Vailla ironian häivää, sarvia ja hampaita sanon, että mielestäni olisi hyvin mielenkiintoista lukea truemaster-kolumni. Mulle kun on ihan aidosti jäänyt vielä hieman hämäräksi, mitä sillä edes tarkoitetaan. Oppisin ehkä jotain. 🙂
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Pip - 07.01.2021, 17:40
On sulla pointtia, masomaleslave, mutta niin on IKRM:lläkin.

Näitä "truemastereita" sheimataan ja haukutaan, mutta miksi? Jos ajattelee kokonaisuuden kannalta, niin he(kin) tarjoavat jollekin jotain, mitä tämä toinen kaipaa, haluaa ja kokee tarvitsevansa.

Ihan siinä missä joku oikein pehmo runopoika-domikin.

Eli bdsm:n toteuttamisen tavasta ei ehkä pitäisi arvotella toista huonommaksi tai paremmaksi. Eikä tätä taida ollakaan suoranaisesti tehty, mutta toistuvasti itsensä "truemastereiksi" mieltävät henkilöt ovat dissauksen ja vitsailun kohteina. Miksi? Mitä se palvelee siinä henkilössä ja ryhmässä, joka tätä tekee?

Jos puututaan toisen loukkaavaan ulosantiin tai muuhun vastaavaan kommunikointiin, niin se on eri asia, kuin se että toteutetaan bdsm:ää tai kinkyilyä tietystä identiteetistä käsin.

Vai mitä ootte mieltä?
Voi huoh... Niin kauan, kuin tämä palsta on ollut olemassa, niin truumasterit ovat julkisesti halveksineet kaikkien muiden tapaa kokea BDSM:mää. Sinä et sitä ole ollut näkemässä, joten saat ihan mun puolestani puolustella näitä "väärinymmärrettyjä" truuhamstereita. Toisaalta, ei ehkä kannattaisi ottaa kantaa asiaan, josta ei mitään tiedä, saati ymmärrä.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: MrA - 07.01.2021, 18:01
Truemaster on paha. Vie tytöt, naiset ja rikkoo lumihiutaleet. Vieläpä väärällä tavalla, tekisi edes oikein sen väärintekemisen minkä tekee. Truemaster on myös paha silloin kun hän ei tee, tekemättä jättäminen on selvä osoitus äärimmäisestä pahuudesta.

Truemastereissa on muitakin vikoja, esimerkiksi hän ei osallistu kivaan positiiviseen pöhinään, siihen mukavaan henkeen jota laumanvetäjät luovat silloin kun eivät jahtaa truemastereita. Toinen ikävä piirre truemastereissa on etteivät päästä ihon alle, äärettömän raivostuttavaa kun ponnistelut valuvat hiekkaan. Pahimmillaan truemaster saattaa jauhottaa. Se on rumaa, sitä ei saa tehdä missään mediassa kenellekään.

Truemasterin kataluudesta kertoo sekin että hän kalastaa hämärillä vesillä, piilossa julkisten foorumeiden loisteesta. Ikävää on myös mielenkiinto ja mikä pahinta onnistuminen fyysisesti hyvät geenit omaavien keskuudessa, sellaisten joissa mitoosi ei ole pakkaa pahasti raunioittanut.

Truemasteria ei kuitenkaan tule sekoittaa jännämieheen, johon siihenkin moni neitonen, kuukautiskierron vaiheesta riippuvalla voimakkuudella, tuntee vetoa.

Eikä tietenkään meihin setämiehiin, jotka olemme armoitettuja luomakunnan kruunuja, tuo tarkoituksella salassa pidetty seikka, vain siksi että truemasterillekin on annettava tilaa.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Tiia (Niina) - 07.01.2021, 18:21
Vailla ironian häivää, sarvia ja hampaita sanon, että mielestäni olisi hyvin mielenkiintoista lukea truemaster-kolumni. Mulle kun on ihan aidosti jäänyt vielä hieman hämäräksi, mitä sillä edes tarkoitetaan.

No tämäpä juuri. Vaikka toisaalta on ihan hupaisaa seurata, miten ihmiset keskustelevat aidasta ja seipäästä ja seitsemästä rivien väliin ja historian hämäriin piilotetusta merkityksestä ja henkilökohtaisista kokemuksista nimeten aiheen "truemasteriksi". :)

Osalle sana on pelkkä läppä, jolla voidaan viitata joko itseen tai toiseen (esim. pilkallisesti tai itseironisesti). Osa selvästi sisällyttää tähän käsitteeseen vakaviakin merkityksiä, mutta harva avaa, millaisia. Joillekin se on tärkeäkin itsemäärittelyn ja ryhmään kuulumisen väline. Soppa syntyy siitä, kun juuri kukaan ei kerro, mitä sanalla varsinaisesti tarkoittaa.

Ja käytettiinkö muuten kolumnissa itsessään "truemaster"-sanaa kertaakaan? Minä en muista.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Ms. M - 07.01.2021, 18:45

Mä oikeasti haluaisin nähdä kolumnin kaikilta niiltä, jotka ovat ahkerasti kommentoineet kolumneja. Myös niiltä, ketkä kommentoivat mun kolumneja aikoinaan. Tietäisivät miltä tuntuu olla vastaamassa oman tekstin kritiikkiin (jos siis aikoo/haluaa kritiikkiin vastata).

Tähän voisi sanoa jotain ylpeää ja ylimielistä, mutta jätetään sanomatta. Jokainen voi kuvitella sen itse.

Mua ei niinkään kritiikki ole haitannut, kun se on kohdistunut sisältöön. Mutta se mikä on jäänyt ärsyttämään on ne kerrat, kun jokunen foorumilainen on ottanut asiakseen härnätä ja trollata niin kauan, että saavat irti jotain mihin takertua ja jolla yrittää riepotella. Sekä se, kuinka aletaan puhumaan kriittisesti ja kyseenalaistavasti, mutta ei puhutakaan itse asiana olleesta aiheesta yhtään mitään, vaan tavoitellaan yksinomaan kirjoittajan asian tuntemuksen mitätöimistä. Sellanen on suhteellisen helppo peli, kun itsellä ei ole panoksia pelissä.

Mitähän tässä teet nyt itse? Sulla on suht lyhyt historia tällä foorumilla, joten sinuna miettisin hiukan ennen kuin alat rivien välistä vittuilemaan.

Tuskin olet lukenut kolumnejani, etkä varmaankaan tiedä minkälaiseen myllytykseen olen joutunut kun olen kirjoittanut avoimesti omasta seksuaalisuudestani.

Joten mieti pari kertaa ennen kuin alat pätemään.


Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: vila - 07.01.2021, 18:57
Ignoraan julmasti nämä tärkeämmät aiheet, mutta:

Minäkin kaipaisin kyllä TrueMaster-näkökulmasta (vapaasti valittava kirjoitusmuoto) kolumnia. Ihan vaikka vain vaihtelun vuoksi, täällä on pyörinyt aika lailla samat aiheet ja samat näkökulmat.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: toysnstuff - 07.01.2021, 20:46
Vailla ironian häivää, sarvia ja hampaita sanon, että mielestäni olisi hyvin mielenkiintoista lukea truemaster-kolumni. Mulle kun on ihan aidosti jäänyt vielä hieman hämäräksi, mitä sillä edes tarkoitetaan. Oppisin ehkä jotain. 🙂

Sama!

Voi huoh... Niin kauan, kuin tämä palsta on ollut olemassa, niin truumasterit ovat julkisesti halveksineet kaikkien muiden tapaa kokea BDSM:mää. Sinä et sitä ole ollut näkemässä, joten saat ihan mun puolestani puolustella näitä "väärinymmärrettyjä" truuhamstereita. Toisaalta, ei ehkä kannattaisi ottaa kantaa asiaan, josta ei mitään tiedä, saati ymmärrä.

Jos se kuuluu heidän 'rooliinsa' ja lukijana ymmärtää olla ottamatta sitä tosissaan, niin haittaako se? Minusta se on viihdyttävää. Alussa vähän ihmetytti, tietysti, mutta ei enää.

MrA tiivisti jutun erittäin hyvin.

Voi toki olla - kuten tunnut sanovan - että joskus on ollut toisin. Ehkä heitä on ollut enemmän ja he ovat oikeasti kuvitelleet olevansa jotain erityistä, ilman itseironian ja -tiedostamisen häivääkään? Ei kuulosta kauhean mielekkäältä keskusteluympäristöltä. Mutta olen mä tällä foorumilla jokusen vuoden ollut eikä tällaista ongelmaa ole näkynyt, niin ehkä voisi olla aika luopua menneistä?

Mä oikeasti haluaisin nähdä kolumnin kaikilta niiltä, jotka ovat ahkerasti kommentoineet kolumneja. Myös niiltä, ketkä kommentoivat mun kolumneja aikoinaan. Tietäisivät miltä tuntuu olla vastaamassa oman tekstin kritiikkiin (jos siis aikoo/haluaa kritiikkiin vastata).

Tähän voisi sanoa jotain ylpeää ja ylimielistä, mutta jätetään sanomatta. Jokainen voi kuvitella sen itse.

Mitähän tässä teet nyt itse? Sulla on suht lyhyt historia tällä foorumilla, joten sinuna miettisin hiukan ennen kuin alat rivien välistä vittuilemaan.

Tuskin olet lukenut kolumnejani, etkä varmaankaan tiedä minkälaiseen myllytykseen olen joutunut kun olen kirjoittanut avoimesti omasta seksuaalisuudestani.

Joten mieti pari kertaa ennen kuin alat pätemään.

Olisi näköjään pitänyt sittenkin sanoa, eikä jättää mielikuvituksen varaan, koska kommentillani ei ollut mitään tekemistä Sinun kanssa. Vain sen verran, että käytin tekstiäsi oman kommenttini pohjana. Tarkoitus oli vihjata, että ne ketkä kirjoittavat pistävät itsensä rohkeasti alttiiksi - kun toiset tyytyvät huutelemaan ja heittelemään hiekkaa. Ylpeää ja ylimielistä.Disclaimerina, tiedän että täällä on monia pelkästään lukijan roolissa olevia henkilöitä ja yhtälailla kirjoittajia sekä keskusteluihin osallistujia, jotka eivät tällaiseen hiekkalaatikkoleikkiin lähde.

Disclaimer osa 2: oikeastaan ois voinut jättää tuon heiton sanomatta. Mutta se oli mun huono tapa osoittaa kannustusta kirjoittajia kohtaan. Pitäis tehdä se ilman, että siinä samalla dissaa toisia.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: submit - 07.01.2021, 21:23
Vähän TrueMaster -nimityksen historiaa, joka tietysti on subjektiivinen muistikuvani, joten saa mieluusti korjata/täydentää. Käyttäminen alkoi eräänlaisen foorumikiusaamisen/sheimaamisen myötä. Mikäs sen kätsympää, kuin ottaa pilkkakirveeksi tarkoitettu ylpeästi käyttöön, varsinkin kun tällaista omalla tavalla erottuvaa väkeä löytyy.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Jouni - 07.01.2021, 21:37
Voisivatko TruuMasterit ilmoittautua tähän ketjuun, niin saataisiin hieman kuvaa siitä, keistä täällä puhutaan??
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Juuttisetä - 07.01.2021, 21:40
Keskustelun tason innoittamina ovat varmaan innoissaan ilmoittautumassa.

Meillä kivitellään kaikki homot, voisko homot ilmoittautua? Toimisko...tuskin....

On tietty kivaa kun on yhteinen vihollinen jota saa vapaasti morkata ja saa mulkun leiman jos puolustaa. Mutta aikuista käytöstä foorumilaiset...arvostan :D
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Pip - 07.01.2021, 22:29
Vähän TrueMaster -nimityksen historiaa, joka tietysti on subjektiivinen muistikuvani, joten saa mieluusti korjata/täydentää. Käyttäminen alkoi eräänlaisen foorumikiusaamisen/sheimaamisen myötä. Mikäs sen kätsympää, kuin ottaa pilkkakirveeksi tarkoitettu ylpeästi käyttöön, varsinkin kun tällaista omalla tavalla erottuvaa väkeä löytyy.
Vai mahtoiko olla kenties niinpäin, että se ensimmäinen kivi tuli sieltä truumastereiden puolelta?
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Ms. M - 07.01.2021, 22:35

Mä oikeasti haluaisin nähdä kolumnin kaikilta niiltä, jotka ovat ahkerasti kommentoineet kolumneja. Myös niiltä, ketkä kommentoivat mun kolumneja aikoinaan. Tietäisivät miltä tuntuu olla vastaamassa oman tekstin kritiikkiin (jos siis aikoo/haluaa kritiikkiin vastata).

Tähän voisi sanoa jotain ylpeää ja ylimielistä, mutta jätetään sanomatta. Jokainen voi kuvitella sen itse.

Mitähän tässä teet nyt itse? Sulla on suht lyhyt historia tällä foorumilla, joten sinuna miettisin hiukan ennen kuin alat rivien välistä vittuilemaan.

Tuskin olet lukenut kolumnejani, etkä varmaankaan tiedä minkälaiseen myllytykseen olen joutunut kun olen kirjoittanut avoimesti omasta seksuaalisuudestani.

Joten mieti pari kertaa ennen kuin alat pätemään.


Lainaus
Olisi näköjään pitänyt sittenkin sanoa, eikä jättää mielikuvituksen varaan, koska kommentillani ei ollut mitään tekemistä Sinun kanssa. Vain sen verran, että käytin tekstiäsi oman kommenttini pohjana. Tarkoitus oli vihjata, että ne ketkä kirjoittavat pistävät itsensä rohkeasti alttiiksi - kun toiset tyytyvät huutelemaan ja heittelemään hiekkaa. Ylpeää ja ylimielistä.

Tässä tullaan jälleen kerran siihen, että teksti voidaan tulkita niin monin eri tavoin. Jäänee arvoitukseksi, oliko tarkoituksesi todella se mitä sanot sen olleen.

Mutta yhtä kaikki, pahoittelut reaktiostani.siihen vaikuttivat edelliset keskustelut kanssasi.

Ps. Prkles kun en osaa enää hötömölöä niin, että noi lainaukset menis nätisti.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Puris - 08.01.2021, 01:21

Tuskin olet lukenut kolumnejani, etkä varmaankaan tiedä minkälaiseen myllytykseen olen joutunut kun olen kirjoittanut avoimesti omasta seksuaalisuudestani.


Epäilisin hyvin vahvasti muutaman päivän kinkykokemuksella että tämä pätee moneenkin ihmiseen joka on nähnyt ja elänyt jotain vinoa elämää hieman pidempään. Kynnys kirjoittaa omasta seksuaalisuudesta nousee vaikka tosiasiassa voisi olla paljonkin annettavaa. Toki on ymmärrettävää että foorumilla on enemmän äänessä uudehkot innokkaat.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Paskahiisi - 08.01.2021, 02:11

Tuskin olet lukenut kolumnejani, etkä varmaankaan tiedä minkälaiseen myllytykseen olen joutunut kun olen kirjoittanut avoimesti omasta seksuaalisuudestani.


Epäilisin hyvin vahvasti muutaman päivän kinkykokemuksella että tämä pätee moneenkin ihmiseen joka on nähnyt ja elänyt jotain vinoa elämää hieman pidempään. Kynnys kirjoittaa omasta seksuaalisuudesta nousee vaikka tosiasiassa voisi olla paljonkin annettavaa. Toki on ymmärrettävää että foorumilla on enemmän äänessä uudehkot innokkaat.

No näinpä! Perinteisesti tabun tunnistaa siitä ettei siitä puhuta missään.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Fia - 08.01.2021, 08:50
Vähän TrueMaster -nimityksen historiaa, joka tietysti on subjektiivinen muistikuvani, joten saa mieluusti korjata/täydentää. Käyttäminen alkoi eräänlaisen foorumikiusaamisen/sheimaamisen myötä. Mikäs sen kätsympää, kuin ottaa pilkkakirveeksi tarkoitettu ylpeästi käyttöön, varsinkin kun tällaista omalla tavalla erottuvaa väkeä löytyy.
Vai mahtoiko olla kenties niinpäin, että se ensimmäinen kivi tuli sieltä truumastereiden puolelta?

Ite oon seurannut tätä keskustelua aktiivisesti sen verran vähän aikaa, etten tohon etymologiseen historiaan voi ottaa kantaa. Sen nyt olen kuitenkin hahmottanut, että "truemaster" on useimmille ilmauksen käyttäjille pejoratiivinen termi, jolla kai tarkoitetaan nimenomaan sellaista omahyväistä henkilöä, joka kuvittelee että hänen ja hänen viiteryhmänsä tapa toteuttaa BDSM-dominointia on ainoa aito ja oikea, ja kaikki muut ovat feikkejä tai wannabeitä, koska eivät ole riittävän tosissaan, riittävän koviksia, riittävän "perinteisiä" tai... jotain.

Sitten olen ymmärtänyt, että osa keskustelijoista on ns. positiivisesti haltuunottanut kyseisen ilmauksen ja käyttää sitä itsestään joko itseironisesti tai vaill ironiaa. Tämä on musta mielenkiintoista, mutta en saa ihan kiinni, mitä he sillä tarkoittavat.

Vertailuna itse kuulun naisiin, jotka ovat positiivisesti haltuunottaneet termin "lutka". Mä oon ihan avoimesti ja häpeämättömästi lutka; mulle se tarkoittaa, että oon seksuaalisesti aktiivinen, nautin seksistä, haluan seksiä enkä häpeä sitä - tai esimerkiksi seksikokemusteni määrää tai muuta seksuaalista historiaani.

Toinen pejoratiivinen ilmaus, jota olen vähän positiivisesti haltuunottanutta on "karkkikauppasubi". Tällähön tarkoitetaan kai sellaista subia joka on kuin "lapsi karkkikaupassa"; näkee ympärillään hirveästi ihmeellisiä herkkuja, haluaisi maistaa vähän kaikkea eikä oikein edes tiedä mistä aloittaa tai miten kerkeäisi kokea kaiken, joten sokerihumalainen kiukkukohtaus on tuskin kaukana. 🙂 Karkkikauppasubiin liittyy myös ajatus, ettei hän ole "oikea" alistuja vaan elämysshoppailija, joka sanelee domming-from-the-bottom-tyyliin ostoslista kädessä, mitä haluaa kokea - ja mitä ei.

Mua on syytetty (mua lainkaan tuntemattomien ihmisten taholta) tällaiseksi karkkikauppasubiksi, ja alkuun se ärsytti. Mutta toisaalta, kyllä mä sen myös ihan avoimesti voin myöntää, että oon utelias monta, monta asiaa kohtaan ja välillä mua saa (se, jolle olen sen vallan antanut) toppuutellakin, että kaikki ajallaan ja asia kerrallaan, mennäänpä rauhassa. Mä myös tiedän, mitä mä haluan - ja mitä en - ja osaan myös kommunikoida sen. En tosin mielestäni jalkaa polkien ja kiukutellen vaan ihan kunnioittavasti ja asiallisesti. Jos se tekee musta karkkikauppalaisen niin so be it, olen sitten karkkikaupan yksisarviskuningatar. Mun nähdäkseni se ei oo kenenkään muun ongelma, jos mulla ja mun kumppanilla on hyvä ja kiva olla. Jääköön salaisuudeksi, olenko ehkä oikean ihmisen käsissä muutakin.

^Oletan siis, että "truemastereiksi" itsensä nimenneet kääntävät jotenkin vastaavalla tavalla pejoratiivisen ilmauksen omakseen ja se on musta lähtökohtaisesti ihan jees. Mutta olis mielenkiintoista lukea jonkun itse itseään "truemasteriksi" kutsuvan avaavan, mitä se oikeastaan hänelle tarkoittaa.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: violet - 08.01.2021, 08:56
Vähän TrueMaster -nimityksen historiaa, joka tietysti on subjektiivinen muistikuvani, joten saa mieluusti korjata/täydentää. Käyttäminen alkoi eräänlaisen foorumikiusaamisen/sheimaamisen myötä. Mikäs sen kätsympää, kuin ottaa pilkkakirveeksi tarkoitettu ylpeästi käyttöön, varsinkin kun tällaista omalla tavalla erottuvaa väkeä löytyy.
Vai mahtoiko olla kenties niinpäin, että se ensimmäinen kivi tuli sieltä truumastereiden puolelta?

Ite oon seurannut tätä keskustelua aktiivisesti sen verran vähän aikaa, etten tohon etymologiseen historiaan voi ottaa kantaa. Sen nyt olen kuitenkin hahmottanut, että "truemaster" on useimmille ilmauksen käyttäjille pejoratiivinen termi, jolla kai tarkoitetaan nimenomaan sellaista omahyväistä henkilöä, joka kuvittelee että hänen ja hänen viiteryhmänsä tapa toteuttaa BDSM-dominointia on ainoa aito ja oikea, ja kaikki muut ovat feikkejä tai wannabeitä, koska eivät ole riittävän tosissaan, riittävän koviksia, riittävän "perinteisiä" tai... jotain.

Sitten olen ymmärtänyt, että osa keskustelijoista on ns. positiivisesti haltuunottanut kyseisen ilmauksen ja käyttää sitä itsestään joko itseironisesti tai vaill ironiaa. Tämä on musta mielenkiintoista, mutta en saa ihan kiinni, mitä he sillä tarkoittavat.

Vertailuna itse kuulun naisiin, jotka ovat positiivisesti haltuunottaneet termin "lutka". Mä oon ihan avoimesti ja häpeämättömästi lutka; mulle se tarkoittaa, että oon seksuaalisesti aktiivinen, nautin seksistä, haluan seksiä enkä häpeä sitä - tai esimerkiksi seksikokemusteni määrää tai muuta seksuaalista historiaani.

Toinen pejoratiivinen ilmaus, jota olen vähän positiivisesti haltuunottanutta on "karkkikauppasubi". Tällähön tarkoitetaan kai sellaista subia joka on kuin "lapsi karkkikaupassa"; näkee ympärillään hirveästi ihmeellisiä herkkuja, haluaisi maistaa vähän kaikkea eikä oikein edes tiedä mistä aloittaa tai miten kerkeäisi kokea kaiken, joten sokerihumalainen kiukkukohtaus on tuskin kaukana. 🙂 Karkkikauppasubiin liittyy myös ajatus, ettei hän ole "oikea" alistuja vaan elämysshoppailija, joka sanelee domming-from-the-bottom-tyyliin ostoslista kädessä, mitä haluaa kokea - ja mitä ei.

Mua on syytetty (mua lainkaan tuntemattomien ihmisten taholta) tällaiseksi karkkikauppasubiksi, ja alkuun se ärsytti. Mutta toisaalta, kyllä mä sen myös ihan avoimesti voin myöntää, että oon utelias monta, monta asiaa kohtaan ja välillä mua saa (se, jolle olen sen vallan antanut) toppuutellakin, että kaikki ajallaan ja asia kerrallaan, mennäänpä rauhassa. Mä myös tiedän, mitä mä haluan - ja mitä en - ja osaan myös kommunikoida sen. En tosin mielestäni jalkaa polkien ja kiukutellen vaan ihan kunnioittavasti ja asiallisesti. Jos se tekee musta karkkikauppalaisen niin so be it, olen sitten karkkikaupan yksisarviskuningatar. Mun nähdäkseni se ei oo kenenkään muun ongelma, jos mulla ja mun kumppanilla on hyvä ja kiva olla. Jääköön salaisuudeksi, olenko ehkä oikean ihmisen käsissä muutakin.

^Oletan siis, että "truemastereiksi" itsensä nimenneet kääntävät jotenkin vastaavalla tavalla pejoratiivisen ilmauksen omakseen ja se on musta lähtökohtaisesti ihan jees. Mutta olis mielenkiintoista lukea jonkun itse itseään "truemasteriksi" kutsuvan avaavan, mitä se oikeastaan hänelle tarkoittaa.

Hyvin kirjoitettu Fia ja allekirjoitan tuon ajatuksen karkkikauppasubista. Jos se tosiaan tarkoittaa sitä, että tuntee omat mieltymyksensä ja rajansa eikä suostu mihin vain, niin olen itsekin karkkikauppasubi. Olen kyllä sen lisäksi myös sisäsyntyisesti alistuva, mutta ei se tarkoita sitä, että kuka tahansa truumasteri voi tehdä minulle mitä tahansa  ;D
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Fia - 08.01.2021, 11:29


Hyvin kirjoitettu Fia ja allekirjoitan tuon ajatuksen karkkikauppasubista. Jos se tosiaan tarkoittaa sitä, että tuntee omat mieltymyksensä ja rajansa eikä suostu mihin vain, niin olen itsekin karkkikauppasubi. Olen kyllä sen lisäksi myös sisäsyntyisesti alistuva, mutta ei se tarkoita sitä, että kuka tahansa truumasteri voi tehdä minulle mitä tahansa  ;D

Tervetuloa karkkikauppaan! Otatko salmiakkipääkallon vai vaahtokarkkiyksisarvisen näin ens alkuun? ;-)

Mä oon koittanu ihmetellä, että mikäs siinä nyt sit on ongelma, jos joku täysin tuntematon naikkonen nyt onkin ihan karkkis, niin sen suuntaisia vastauksia olen saanut, että tämmöinen käytös voisi ehkä hämmentää joitakin muita uusia subeja, joilla on juurikin se todellinen sisäsyntyinen alistumisen tarve. Tai että noin muuten vaan nuoriso, aika, tavat, alistuminen ja kaikki on pilalla, pelkkää karkkikauppaa tilalla, mistä voi huomauttaa vaikka minulle, kun satun hyppelemään ohi hävyttömästi karkkikauppaillen. ;-)

Sitä voisi tietysti kuvitella, että jos ihminen tosiaan on sisäsyntyisesti alistuva, niin toisten karkkikauppailut ei tätä ihan hirveesti hetkauttaisi. Mutta subit ovat epäilemättä sillleen herkkää ja helposti harhaan johdettavaa ihmismateriaalia, että lähtevät seuraamaan milloin mitäkin pillipiiparia tai metsään ripoteltua karkkivanaa. Huonoille teille eksyvät, oi voi... ;-)
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: IlonaSinulle - 08.01.2021, 11:34


Hyvin kirjoitettu Fia ja allekirjoitan tuon ajatuksen karkkikauppasubista. Jos se tosiaan tarkoittaa sitä, että tuntee omat mieltymyksensä ja rajansa eikä suostu mihin vain, niin olen itsekin karkkikauppasubi. Olen kyllä sen lisäksi myös sisäsyntyisesti alistuva, mutta ei se tarkoita sitä, että kuka tahansa truumasteri voi tehdä minulle mitä tahansa  ;D

Tervetuloa karkkikauppaan! Otatko salmiakkipääkallon vai vaahtokarkkiyksisarvisen näin ens alkuun? ;-)

Mä oon koittanu ihmetellä, että mikäs siinä nyt sit on ongelma, jos joku täysin tuntematon naikkonen nyt onkin ihan karkkis, niin sen suuntaisia vastauksia olen saanut, että tämmöinen käytös voisi ehkä hämmentää joitakin muita uusia subeja, joilla on juurikin se todellinen sisäsyntyinen alistumisen tarve. Tai että noin muuten vaan nuoriso, aika, tavat, alistuminen ja kaikki on pilalla, pelkkää karkkikauppaa tilalla, mistä voi huomauttaa vaikka minulle, kun satun hyppelemään ohi hävyttömästi karkkikauppaillen. ;-)

Sitä voisi tietysti kuvitella, että jos ihminen tosiaan on sisäsyntyisesti alistuva, niin toisten karkkikauppailut ei tätä ihan hirveesti hetkauttaisi. Mutta subit ovat epäilemättä sillleen herkkää ja helposti harhaan johdettavaa ihmismateriaalia, että lähtevät seuraamaan milloin mitäkin pillipiiparia tai metsään ripoteltua karkkivanaa. Huonoille teille eksyvät, oi voi... ;-)

Kaikki on pilalla lopullisesti jos subit jostain syystä keksivät että olisi muka omia ajatuksia.... :D

Minulle ämpärin täydeltä kaikkea ihanaa, glitteriä en halua, kiitos  :love:
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: toysnstuff - 08.01.2021, 22:08
Tässä tullaan jälleen kerran siihen, että teksti voidaan tulkita niin monin eri tavoin. Jäänee arvoitukseksi, oliko tarkoituksesi todella se mitä sanot sen olleen.

Ei edes jää arvoitukseksi. Mulla ei ole tarvetta valehdella muulloin kuin silloin, kun joku utelee multa asioita jotka eivät hänelle kuulu.

Mutta yhtä kaikki, pahoittelut reaktiostani.siihen vaikuttivat edelliset keskustelut kanssasi.

Niin. Siihenhän mä en voi vaikuttaa, miten mun tekstejäni luetaan ja tulkitaan. Jokunen henkilö tykkää lukea ne aina (aina.) sellaisella tavalla, että pitää valittaa edes jostakin.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Dean - 16.01.2021, 17:56
Tämä otsikko viittasi dominoivan haurauteen. Ainakin itselläni oli vaikeaa opiskelijana seksuasli-identiteettini kanssa, noin 25 vuotta sitten. Olihan siinä ollut muutamia seurustelusuhteita ja päässyt harjoittelemaan panemista. Jotain siinä kuitenkin oli, välillä ei kiinnostanut edes runkata pornolehden kanssa. Heitin lehdet pois, ajattelin että olin varmaan pornon pilaama. Mutta eipä siitä suurempaa hyötyä ollut.

Kerran sitten kirjakaupassa otin käteeni ihan sattumalta vaaleanpunaisen pokkarin. O:n tarina. Luin sivu sivulta. Sain todella voimakkaan erektion, farkun lahkeeseen valui touhutippoja lakkaamatta. Miten kiihotuin noin paljon siitä, että naista ruoskittiin? Ja hetkinen, tämän kirjan on kirjoittanut nainen..! Tämä jäi askarruttamaan mieltä. Sitten lainasin tuon kirjan kirjastosta. Pornokaupassa katselin piiskoja ja varusteita. Fantasiat veivät nuoren miehen mukanaan.

Paneminen oli kivaa, mutta se ei ollut tarpeeksi. Se mitä halusin, oli epänormaalia. Se oli sairausluokiteltua. Miten ikinä voisin löytää itselleni parisuhdetta?

Sitten tapasin mukavan tytön. Hän vaikutti kiinnostuneelta minusta. Hän oli älykäs. Oli kiva jutella. Hänellä oli suuret rinnat, ja hän oli oikein sievä muutenkin. Tapailtiin, harrastettiin seksiä useankin kerran. Tulin alakuloiseksi. Minulla oli salaisuus, en ollut seksuaalisesti normaali. Päätin kertoa asiasta hänelle, ja olin varma, että nyt tämä sitten päättyi tähän. Saisin yksin lähteä kotiin, ehkä itkisin matkalla yksinäisyyttäni.

Sanoin hänelle sängyssä ollessamme, että minun täytyisi antaa hänelle piiskaa. Hän mietti asiaa pienen hetken, ja sanoi: Kokeillaan! Hän asettui jalkojeni päälle, ja aloin läimiä hänen pyllyään kädelläni. Aivan mielettömän upeaa! Upea nainen! Hän sanoi, että voitaisiin kokeilla toisenkin kerran. Olin huikean onnellinen hänestä. Suudeltiin, monesti. Siitä se alkoi.

Hän on rakas vaimoni.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Fia - 16.01.2021, 21:01
Tämä otsikko viittasi dominoivan haurauteen. Ainakin itselläni oli vaikeaa opiskelijana seksuasli-identiteettini kanssa, noin 25 vuotta sitten. Olihan siinä ollut muutamia seurustelusuhteita ja päässyt harjoittelemaan panemista. Jotain siinä kuitenkin oli, välillä ei kiinnostanut edes runkata pornolehden kanssa. Heitin lehdet pois, ajattelin että olin varmaan pornon pilaama. Mutta eipä siitä suurempaa hyötyä ollut.

Kerran sitten kirjakaupassa otin käteeni ihan sattumalta vaaleanpunaisen pokkarin. O:n tarina. Luin sivu sivulta. Sain todella voimakkaan erektion, farkun lahkeeseen valui touhutippoja lakkaamatta. Miten kiihotuin noin paljon siitä, että naista ruoskittiin? Ja hetkinen, tämän kirjan on kirjoittanut nainen..! Tämä jäi askarruttamaan mieltä. Sitten lainasin tuon kirjan kirjastosta. Pornokaupassa katselin piiskoja ja varusteita. Fantasiat veivät nuoren miehen mukanaan.

Paneminen oli kivaa, mutta se ei ollut tarpeeksi. Se mitä halusin, oli epänormaalia. Se oli sairausluokiteltua. Miten ikinä voisin löytää itselleni parisuhdetta?

Sitten tapasin mukavan tytön. Hän vaikutti kiinnostuneelta minusta. Hän oli älykäs. Oli kiva jutella. Hänellä oli suuret rinnat, ja hän oli oikein sievä muutenkin. Tapailtiin, harrastettiin seksiä useankin kerran. Tulin alakuloiseksi. Minulla oli salaisuus, en ollut seksuaalisesti normaali. Päätin kertoa asiasta hänelle, ja olin varma, että nyt tämä sitten päättyi tähän. Saisin yksin lähteä kotiin, ehkä itkisin matkalla yksinäisyyttäni.

Sanoin hänelle sängyssä ollessamme, että minun täytyisi antaa hänelle piiskaa. Hän mietti asiaa pienen hetken, ja sanoi: Kokeillaan! Hän asettui jalkojeni päälle, ja aloin läimiä hänen pyllyään kädelläni. Aivan mielettömän upeaa! Upea nainen! Hän sanoi, että voitaisiin kokeilla toisenkin kerran. Olin huikean onnellinen hänestä. Suudeltiin, monesti. Siitä se alkoi.

Hän on rakas vaimoni.

Aw! ❤❤❤❤❤❤
Tää on niiiin söpö tarina! Pelastit just mun päivän. Ja viikon. Kiitos.

Ja O:n tarinasta kaikki mullakin lähti, se on iiiihana.
Tosin luin sen salaa vanhempieni kirjahyllystä joskus teininä.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: toysnstuff - 17.01.2021, 00:08
Wau, mahtavaa!

O:n tarina kyllä paljastaa, mistä tykkää.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Dean - 17.01.2021, 09:24
Kiitoksia kivasta palautteesta!

Nykyään ajattelen, että sadismini on onnellinen asia. Olen edelleen loputtoman kiinnostunut vaimostani. Ja rakastunut.

Kerran hän kysyi minulta, piiskaatko minua silloinkin, kun ollaan vanhuksia? Sanoin että kyllä, jos vaan mieskuntoa riittää. Tulen luoksesi piiskan kanssa, vaikka rollaattorilla, ja sanon hoitajille, että tämä mummo on nyt hetken aikaa varattuna.  ;D

Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Colestramus - 17.01.2021, 21:11
Hieman paistoi jonkinlainen katkeruus kirjoituksesta, mutta ymmärrän kyllä(tai uskon ymmärtäväni) rivien välistä lukemalla sen jonkinlaisen turhautumisen.

Siitä olen täysin samaa mieltä, että olit sitten dominoiva tai alistuva osapuoli, että turvasanan/eleen käyttö yksistään session keskeyttävänä asiana ensimmäisessä, tai ensimmäisissä sessiossa voi olla enemmän huono kuin hyvä idea. Se voi tuntua kiihottavalta ajatukselta alistuvalle, että vaikka sanoo "ei, lopeta" mutta domi ei lopetakaan vaan jatkaa sitä mitä tekee.

Voi ajatella että ei halua tuottaa pettymystä toiselle. Voi ajatella että ehkä joku asia, vaikkapa piiskaus on vain asia mihin pitää totutella. Osittain näin onkin. Harvempi subi ottaa perseen täysin mustelmille ensimmäisenä kertana ja ajattelee että olipas se kivaa, mutta tuollaisiakin olen nähnyt. Sitten todellisuudessa onkin avauduttu että olisi pitänyt ottaa rauhallisemmin, ja voi olla jäänyt sen verran huonot kokemukset että ei halua olla piiskattavana enää uudestaan. Toisin olisi voinut mennä, jos olisi ensimmäinen kerta otettu rauhallisemmin.

Vaikeutena tuossa kokemattomille voi olla tunnistaa oikeat merkit.

Kokematon domi voi ajatella, että kaikki on ok. Turvasanaa ei ole sanottu, subi ei vastustele. Ei uikuta. Lisää tulta pesään vaan. Tai subi voi ajatella että kyllä se voi luottaa siihen domiin ja hänen arvostelukykyynsä, ja subi voi kestää sen. Tai sitten se todellisuus iski päin kasvoja ja mennään lukkoon, ja ei vain saada suusta sitä että nyt pitää rajoittaa tai lopettaa. Ollaan shokissa. Sitten ollaankin sen yhden sekunnin aikana menty rajan yli niin pahasti, että takaisin ei ole menemistä pitkään aikaan.

Olen sanonut tämän joskus ennenkin sekä täällä että muuallakin. Turvasana ei ole mikään loitsu, joka pysäyttää kaiken. Se ei oli laki, se ei ole absoluuttinen fysiikan laki joka toteutuu huolimatta kaikesta muusta. Se on vain ja ainoastaan sana, jolle me olemme antaneet merkityksen.

Ensimmäiset sessiot, varsinkin kokemattomien kanssa pitäisi aina ottaa rauhallisemmin. Jopa silloinkin kun toinen vakuuttaa ja vannoo että "kyllä minä kestän". Koska todellisuus harvoin vastaa sitä fantasiaa.

Täällä myös on moni maininnut dominoivan haurauden. Allekirjoitan sen täysin. Onhan se fantasiana kutkutteleva ajatus, että domi on se pelottava, suuri ja mahtava HERRA.
Mutta useimmiten varsinkin tuoreena, ollaan hauraita ihmisiä siinä missä muutkin. Muistan kun eräs sessio meni pahasti pieleen erään subin kanssa, ja hän alkoi itkemään. Siinä sitten nyyhkyttelevää subia lohduttaessa ja anteeksi pyytäessä sitä, että en tarkoittanut satuttaa näin pahasti, se oma syyllisyyden tunne iski todella pahana. (tuossa keississä siis kävi niin, että subilla oli pahaa ihottumaa joka ei vahvasti näy päälle päin. Enemmänkin pieninä vaaleina läikkinä. Se oli molemmilta jäänyt huomiotta ja... Noh sanotaan että kynttilän vaha, tummennettu huone ja ihottuma ei sovi yhteen). Tuo oli myös eräitä ensimmäisiä ns. "kunnon sessioita". Tunsin itseni pitkään tietyllä tasolla hirviöksi, ja voin kertoa että se söi pitkäksi aikaa sellaisen varmuuden jota mielestäni dominoivalla pitää olla pelkästään jo sen takia, että voi sessioida turvallisesti.

En sen kummemmin oikein osaa ottaa kantaa "truu" mastereihin muuta kuin naurahtaen vähän koko termille. Tulee vähän mieleen black metal scene jossa bändi on poseri koska levyn kaikki laulut ei koskenut saatanaa ja nihilismiä, vaan mukana oli yksi kappale joka ei miellyttänyt elitististä 1% trve black metal cult pässejä kirkonpoltto fantasioineen ja corpse paintteineen. (kuva liittyy).

Mutta olen kyllä törmännyt jonkin asteiseen asenteeseen että jotkut piirteet ovat sellaisia mitä ei true masterilla sovi olla. Tuntuu siltä että joskus domin/masterin oma syyllisyyden tunne (vaikka se vahinko olisikin ollut täysin tahaton, huonoa tuuria) on yksi noista piirteistä. Tuollainen ajattelu on myrkkyä minun mielestäni. Myrkkyä terveelle kuvalle ihmisestä, ja terveelle kuvalle minä kuvasta. Enkä ole muutoinkaan koskaan ymmärtänyt sellaista tarvetta esittää tai väkipakolla olla "macho".

Fantasia on fantasiaa, ei todellisuutta. Ainoa kunnon neuvo jota osaan antaa niin dominoiville kuin alistuvillekin tasapuolisesti, on tämä: vaikka tekisi mieli hypätä syvään päähän ilman kunnollista kokemusta, se on useimmiten huono idea.

Nyt tämä mies sitten lähteekin ja (God forbid) antaa herkän ja hellän suudelman tyttöystävälleen, jos siis true domit ja true kinkyt nyt tällaisen vaniljaisen teon sallivat  :o

Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Voitto - 18.01.2021, 10:25
TrueMaster kuulostaa käsitteenä lähinnä Peltolassa osastolla 7x / 8x asuvalta Napoleonin huonekaverilta.
Kaikkihan tässä kuitenkin ollaan vain ihmisiä, tai osa ainakin ja toivottavasti suurin osa on ihmisiä eikä yli-ihmisiä.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: masomaleslave - 18.01.2021, 10:35
TrueMaster kuulostaa käsitteenä lähinnä Peltolassa osastolla 7x / 8x asuvalta Napoleonin huonekaverilta.
Kaikkihan tässä kuitenkin ollaan vain ihmisiä, tai osa ainakin ja toivottavasti suurin osa on ihmisiä eikä yli-ihmisiä.

Jotenkin on tuntunut, että tuota "true master" -termiä käytetään sanatarkan käännöksen mukaisessa merkityksessä, mutta usein myös piilov**tuiluna ja usein ilman piiloja ihan vaan pilkkanimityksenä. Kontekstia pitää siis lukea.

Ja tuo lainattu kommentti edustaa ihan hyvää ajattelua.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Lila_ - 18.01.2021, 10:54
Hieman paistoi jonkinlainen katkeruus kirjoituksesta, mutta ymmärrän kyllä(tai uskon ymmärtäväni) rivien välistä lukemalla sen jonkinlaisen turhautumisen.

Siitä olen täysin samaa mieltä, että olit sitten dominoiva tai alistuva osapuoli, että turvasanan/eleen käyttö yksistään session keskeyttävänä asiana ensimmäisessä, tai ensimmäisissä sessiossa voi olla enemmän huono kuin hyvä idea. Se voi tuntua kiihottavalta ajatukselta alistuvalle, että vaikka sanoo "ei, lopeta" mutta domi ei lopetakaan vaan jatkaa sitä mitä tekee.

Voi ajatella että ei halua tuottaa pettymystä toiselle. Voi ajatella että ehkä joku asia, vaikkapa piiskaus on vain asia mihin pitää totutella. Osittain näin onkin. Harvempi subi ottaa perseen täysin mustelmille ensimmäisenä kertana ja ajattelee että olipas se kivaa, mutta tuollaisiakin olen nähnyt. Sitten todellisuudessa onkin avauduttu että olisi pitänyt ottaa rauhallisemmin, ja voi olla jäänyt sen verran huonot kokemukset että ei halua olla piiskattavana enää uudestaan. Toisin olisi voinut mennä, jos olisi ensimmäinen kerta otettu rauhallisemmin.

Vaikeutena tuossa kokemattomille voi olla tunnistaa oikeat merkit.

Kokematon domi voi ajatella, että kaikki on ok. Turvasanaa ei ole sanottu, subi ei vastustele. Ei uikuta. Lisää tulta pesään vaan. Tai subi voi ajatella että kyllä se voi luottaa siihen domiin ja hänen arvostelukykyynsä, ja subi voi kestää sen. Tai sitten se todellisuus iski päin kasvoja ja mennään lukkoon, ja ei vain saada suusta sitä että nyt pitää rajoittaa tai lopettaa. Ollaan shokissa. Sitten ollaankin sen yhden sekunnin aikana menty rajan yli niin pahasti, että takaisin ei ole menemistä pitkään aikaan.

Olen sanonut tämän joskus ennenkin sekä täällä että muuallakin. Turvasana ei ole mikään loitsu, joka pysäyttää kaiken. Se ei oli laki, se ei ole absoluuttinen fysiikan laki joka toteutuu huolimatta kaikesta muusta. Se on vain ja ainoastaan sana, jolle me olemme antaneet merkityksen.

Ensimmäiset sessiot, varsinkin kokemattomien kanssa pitäisi aina ottaa rauhallisemmin. Jopa silloinkin kun toinen vakuuttaa ja vannoo että "kyllä minä kestän". Koska todellisuus harvoin vastaa sitä fantasiaa.

Täällä myös on moni maininnut dominoivan haurauden. Allekirjoitan sen täysin. Onhan se fantasiana kutkutteleva ajatus, että domi on se pelottava, suuri ja mahtava HERRA.
Mutta useimmiten varsinkin tuoreena, ollaan hauraita ihmisiä siinä missä muutkin. Muistan kun eräs sessio meni pahasti pieleen erään subin kanssa, ja hän alkoi itkemään. Siinä sitten nyyhkyttelevää subia lohduttaessa ja anteeksi pyytäessä sitä, että en tarkoittanut satuttaa näin pahasti, se oma syyllisyyden tunne iski todella pahana. (tuossa keississä siis kävi niin, että subilla oli pahaa ihottumaa joka ei vahvasti näy päälle päin. Enemmänkin pieninä vaaleina läikkinä. Se oli molemmilta jäänyt huomiotta ja... Noh sanotaan että kynttilän vaha, tummennettu huone ja ihottuma ei sovi yhteen). Tuo oli myös eräitä ensimmäisiä ns. "kunnon sessioita". Tunsin itseni pitkään tietyllä tasolla hirviöksi, ja voin kertoa että se söi pitkäksi aikaa sellaisen varmuuden jota mielestäni dominoivalla pitää olla pelkästään jo sen takia, että voi sessioida turvallisesti.

En sen kummemmin oikein osaa ottaa kantaa "truu" mastereihin muuta kuin naurahtaen vähän koko termille. Tulee vähän mieleen black metal scene jossa bändi on poseri koska levyn kaikki laulut ei koskenut saatanaa ja nihilismiä, vaan mukana oli yksi kappale joka ei miellyttänyt elitististä 1% trve black metal cult pässejä kirkonpoltto fantasioineen ja corpse paintteineen. (kuva liittyy).

Mutta olen kyllä törmännyt jonkin asteiseen asenteeseen että jotkut piirteet ovat sellaisia mitä ei true masterilla sovi olla. Tuntuu siltä että joskus domin/masterin oma syyllisyyden tunne (vaikka se vahinko olisikin ollut täysin tahaton, huonoa tuuria) on yksi noista piirteistä. Tuollainen ajattelu on myrkkyä minun mielestäni. Myrkkyä terveelle kuvalle ihmisestä, ja terveelle kuvalle minä kuvasta. Enkä ole muutoinkaan koskaan ymmärtänyt sellaista tarvetta esittää tai väkipakolla olla "macho".

Fantasia on fantasiaa, ei todellisuutta. Ainoa kunnon neuvo jota osaan antaa niin dominoiville kuin alistuvillekin tasapuolisesti, on tämä: vaikka tekisi mieli hypätä syvään päähän ilman kunnollista kokemusta, se on useimmiten huono idea.

Nyt tämä mies sitten lähteekin ja (God forbid) antaa herkän ja hellän suudelman tyttöystävälleen, jos siis true domit ja true kinkyt nyt tällaisen vaniljaisen teon sallivat  :o

Oikein nautittavaa tekstiä ja asiaa, Colestramus. Tällaista tekstiä lisää D:iden suusta, kiitos!
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Lady Whip - 18.01.2021, 11:46

  Tunsin itseni pitkään tietyllä tasolla hirviöksi, ja voin kertoa että se söi pitkäksi aikaa sellaisen varmuuden jota mielestäni dominoivalla pitää olla pelkästään jo sen takia, että voi sessioida turvallisesti.

Näin käynyt minullekin ja voin sanoa, tunne aika kurja. Se tapahtuma söi itsevarmuuteeni pitkäksi aikaa. Sekä halun sessioida.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: bikantti - 18.01.2021, 12:27
---
Mutta olen kyllä törmännyt jonkin asteiseen asenteeseen että jotkut piirteet ovat sellaisia mitä ei true masterilla sovi olla. Tuntuu siltä että joskus domin/masterin oma syyllisyyden tunne (vaikka se vahinko olisikin ollut täysin tahaton, huonoa tuuria) on yksi noista piirteistä. Tuollainen ajattelu on myrkkyä minun mielestäni. Myrkkyä terveelle kuvalle ihmisestä, ja terveelle kuvalle minä kuvasta. Enkä ole muutoinkaan koskaan ymmärtänyt sellaista tarvetta esittää tai väkipakolla olla "macho".
---

Vahva komppaus. Muutenkin fiksu viesti. Subina tuntuu tosi huojentavalta, KUN D joskus sanoo "Olen pahoillani.", oli kyseessä sitten virhearvio tai suoremmin moka. Siitä tulee sellainen olo, että nyt D tosiaan näkee minut, kuulee minut, uskoo minua, haluaa että minulla on hyvä olla. Kokee siis myötätuntoa minua kohtaan ja kantaa oman vastuunsa. Sen jälkeen on aika helppo itsekin osoittaa myötätuntoa D:tä kohtaan, koska hänestä tuntuu pahalta se mitä tapahtui. Tämän jälkeen yhteisen kurssin korjaaminen on varsin erilaista kuin tilanteissa, joissa D väistää vastuun eli kaikki jää subin niskoille.

Toinen keskustelunsa on se, että mielestäni kinkyssä pitää olla tilaa virheille. Ei ole sitä D:tä joka lukee ajatuksia ja tekee kaiken aina oikein. Se on fantasia. Ei tarvitse olla uhka kenenkään minuudelle, että välillä tulee mokattua ja siitä on kannettava vastuu. Se on lujuutta.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Fia - 18.01.2021, 16:04
TrueMaster kuulostaa käsitteenä lähinnä Peltolassa osastolla 7x / 8x asuvalta Napoleonin huonekaverilta.
Kaikkihan tässä kuitenkin ollaan vain ihmisiä, tai osa ainakin ja toivottavasti suurin osa on ihmisiä eikä yli-ihmisiä.

 :love:
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Fia - 18.01.2021, 16:09
Onpas tähän ketjuun nyt tullu paljon ihania kommentteja.  :love: Mulla pää vaan nytkyy nyökyttelystä kun oon niin samaa mieltä edellisten kanssa. 🙂
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: LadyMysterious - 18.01.2021, 18:22
No nyt! Kaipaamaani positiivista kuvaa Dominoivista inhimillisinä olentoina löytyy lukuisista kommenteista, kiitos niistä :) Mielelläni luen lisääkin näitä  :love:
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: vila - 18.01.2021, 20:02
Lainaus
Mutta olen kyllä törmännyt jonkin asteiseen asenteeseen että jotkut piirteet ovat sellaisia mitä ei true masterilla sovi olla. Tuntuu siltä että joskus domin/masterin oma syyllisyyden tunne (vaikka se vahinko olisikin ollut täysin tahaton, huonoa tuuria) on yksi noista piirteistä. Tuollainen ajattelu on myrkkyä minun mielestäni. Myrkkyä terveelle kuvalle ihmisestä, ja terveelle kuvalle minä kuvasta. Enkä ole muutoinkaan koskaan ymmärtänyt sellaista tarvetta esittää tai väkipakolla olla "macho".

Täytyy myöntää, etten tunne foorumin "truumaster"-termin taustoja hirveän hyvin. En ole koskaan ollut kiinnostunut asiaa edes selvittämään, koska termin tarina ei vaikuta antavan mitään. Minä olen oppinut True Master-käsitteen muualta ja pidättäydyn siinä. Minulle on tosi vieras ajatus siitä, että kenestäkään voisi tulla Master (True or Not-so-true) ilman harjoittelua ja kokemusta. Etenkin jos kutsuu itseään True Masteriksi niin pitäisi olla kokenut muutakin kuin naapurin katiskaa. Enkä tarkoita tällä nyt mahdollisimman monia subeja vaan elämää. Tähän sisältyy myös mokaaminen, vastuunkantaminen ja niistä virheitä oppiminen. Dominointi on johtamista, ja Masterina pitäisi vähän niin kuin johtaa edestä. Mikäli ei kykene pyytämään virheitään anteeksi niin millaista johtamista se on?
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Mies maalta-69 - 18.01.2021, 20:54
Näkisin, että s/D suhde on kun potilaan ja terapeutin hoitosuhde. Syvällinen, luottamuksellinen. avoin. Näin molemmat kokevat, että saavat jotakin itselleen.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Dean - 18.01.2021, 23:23
Kuinkakohan usein subit tulevat ajatelleeksi, miten hankalaa dominointi voi olla? Jos vaikka vaimoltani kysyisin, hän varmaan tuumisi, että helppoahan tuo näyttää olevan, Herra vaan ottaa ja nauttii palvelijastaan.

Mutta kun pitää saada hänetkin nauttimaan, mahdollisimman paljon. Pitäisi osata antaa sopivasti piiskaa: liian vähän on huono, liian paljon on oikein tosi huono. Tunnelma pitäisi osata luoda kohdalleen. Toisinaan mietin etukäteen vuorosanojakin, millä sanoilla käsken häntä. Mikä sytyttäisi hänet parhaiten.

Pikku asioilla voi olla iso merkitys. Yleensä me tehdään niin, että pillua piiskattaessa vaimo keskittyy tuntemuksiinsa, minä ihailen pillua ja hapsupiiskaa, nautin hänen raskaasta hengityksestä ja ääntelystä. Nyt viimeksi katsoimme toisiamme silmiin. Hän katsoi alistuneesti, mutta samalla jotenkin ylpeästi: kestän tämän, olen sinun. Tämän jälkeen työntyminen häneen tuntui erityisen hyvältä...

Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Mies maalta-69 - 19.01.2021, 00:37
Kuinkakohan usein subit tulevat ajatelleeksi, miten hankalaa dominointi voi olla? Jos vaikka vaimoltani kysyisin, hän varmaan tuumisi, että helppoahan tuo näyttää olevan, Herra vaan ottaa ja nauttii palvelijastaan.

Mutta kun pitää saada hänetkin nauttimaan, mahdollisimman paljon. Pitäisi osata antaa sopivasti piiskaa: liian vähän on huono, liian paljon on oikein tosi huono. Tunnelma pitäisi osata luoda kohdalleen. Toisinaan mietin etukäteen vuorosanojakin, millä sanoilla käsken häntä. Mikä sytyttäisi hänet parhaiten.

Pikku asioilla voi olla iso merkitys. Yleensä me tehdään niin, että pillua piiskattaessa vaimo keskittyy tuntemuksiinsa, minä ihailen pillua ja hapsupiiskaa, nautin hänen raskaasta hengityksestä ja ääntelystä. Nyt viimeksi katsoimme toisiamme silmiin. Hän katsoi alistuneesti, mutta samalla jotenkin ylpeästi: kestän tämän, olen sinun. Tämän jälkeen työntyminen häneen tuntui erityisen hyvältä...
  Uskon, että saattaa olla hyvin haasteellista.  D pitää oppia tuntemaan s todella hyvin. En tiedä koskeeko tämä s, niin ratkaisevasti.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Index - 24.01.2021, 19:06
Joku kohta keskusteluketjussa herätti keksimään termin "pahesignalointi".
 >:D
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: vila - 24.01.2021, 20:53
Kuinkakohan usein subit tulevat ajatelleeksi, miten hankalaa dominointi voi olla? Jos vaikka vaimoltani kysyisin, hän varmaan tuumisi, että helppoahan tuo näyttää olevan, Herra vaan ottaa ja nauttii palvelijastaan.

No mutta eikö samaa voi kysyä toisinpäin? Yhtä lailla valitetaan karkkikauppasubeista ja kynnysmatoista kun ei anneta tarpeeksi tai annetaan liikaa.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Fia - 25.01.2021, 21:07
Kuinkakohan usein subit tulevat ajatelleeksi, miten hankalaa dominointi voi olla? Jos vaikka vaimoltani kysyisin, hän varmaan tuumisi, että helppoahan tuo näyttää olevan, Herra vaan ottaa ja nauttii palvelijastaan.

No mutta eikö samaa voi kysyä toisinpäin? Yhtä lailla valitetaan karkkikauppasubeista ja kynnysmatoista kun ei anneta tarpeeksi tai annetaan liikaa.

Nih.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Itai - 29.01.2021, 21:09
Sen nyt olen kuitenkin hahmottanut, että "truemaster" on useimmille ilmauksen käyttäjille pejoratiivinen termi, jolla kai tarkoitetaan nimenomaan sellaista omahyväistä henkilöä, joka kuvittelee että hänen ja hänen viiteryhmänsä tapa toteuttaa BDSM-dominointia on ainoa aito ja oikea, ja kaikki muut ovat feikkejä tai wannabeitä, koska eivät ole riittävän tosissaan, riittävän koviksia, riittävän "perinteisiä" tai... jotain.

^ TÄMÄ
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Snadistisadisti - 23.02.2021, 16:16
Huomaan tässä ketjussa peräänkuulutetun Truemaster-näkökulmasta kirjoitettua kolumnia. Ajattelin heittäytyä bussin alle ja kirjoittaa sellaisen, ihan vain avatakseni miltä maailma näyttää tästä näkökulmasta tarkasteltuna. On ikävää tuottaa pettymys, mutta olen tullut siihen johtopäätökseen, että se ei taida olla mahdollista. Sille saattaa olla tilausta, mutta tuskin tilaa.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Snadistisadisti - 26.02.2021, 15:51
Voisivatko TruuMasterit ilmoittautua tähän ketjuun, niin saataisiin hieman kuvaa siitä, keistä täällä puhutaan??
Muita niin itsetuhoisia ei taida löytyä, jotka vapaaehtoisesti maalaavat maalitaulun takaraivoonsa tähän ilmoittautumalla.

Jos kuitenkin koet kuuluvasi tähän kategoriaan ja samanhenkisten perkeleiden kanssa asiointi kiinnostaa, voit laittaa viestiä.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Hirvaz - 27.02.2021, 00:14
Ihan mielekästä pyörittelyä.

"TrueMaster"-ajattelu voi mennäkin "näin tää pitää tehdä ja muut ette vaan tajuu", mutta omalla kohdallani (kyllä, tunnustaudun vähintään vaffahkoja juonteita omaavaksi) menee enemmänkin "näin mä tästä tykkään, dig it or GTFO".

Karkkikauppailun taas miellän, kuten kai useimmat, ei niinkään huumaavan valikoiman ääressä höpsähtämiseksi, vaan alistumiseksi hengessä "sit sä voit tehdä mulle sitä, muttet tota, paitsi ettet voi, ellei sulla oo juuri kyseiselle päivälle sovituilla nonparelleilla varusteltua tötteröä, jolla sä voit kahden viiva kolmen sarvisen syvyyteen tehdä hattarapilviä väreillä, jotka  olen meille valinnut, oi kaikkivaltias Isäntäni".  * )
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Pip - 27.02.2021, 00:30
Kuten mä oon aina sanonut, niin en usko, että toimintatavoissa Truemastereiden kanssa meillä ei ole hirveästi eroavaisuuksia. Mua ihan oikeasti kiinnostaa, miksi mun tapani tehdä rajoitetaan sen ulkopuolelle?
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: vila - 27.02.2021, 11:03
Kuten mä oon aina sanonut, niin en usko, että toimintatavoissa Truemastereiden kanssa meillä ei ole hirveästi eroavaisuuksia. Mua ihan oikeasti kiinnostaa, miksi mun tapani tehdä rajoitetaan sen ulkopuolelle?

Ihan puskista täytyy kysyä: onko joku Truemasteriksi itseään kutsuva henkilö kertoa, että esim. sinä et olisi sellainen ja perustellut asiaa jotenkin?
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Alistavaherra - 27.02.2021, 11:16
Jokainen voi mielestäni identifioida itsensä millaiseksi haluaa, kunhan se ei rajaa muita. Jotenkin sitä kummaksun, että kun ei ole mitään laajemmin jaettavaa valtakuntaa, lääniä, oikeutta tai seksuaalisia objekteja yms, niin miksi jonkun "aitous" tai muiden "epäaitous" merkitsisi oikeasti mitään. Eiköhän jokainen tee aina aidosti asioita, oli syyt sitten oikeita/vääriä jonkun mielestä. Syitä kun on helppo lisätä/korjata/oppia, ne ovat aina muutokselle alttiita ja ajankuviin kuuluvia. Aitous tekoihin on ja pysyy, vaikka niitä yrittäisi kiistää.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Pip - 27.02.2021, 12:34
Kuten mä oon aina sanonut, niin en usko, että toimintatavoissa Truemastereiden kanssa meillä ei ole hirveästi eroavaisuuksia. Mua ihan oikeasti kiinnostaa, miksi mun tapani tehdä rajoitetaan sen ulkopuolelle?

Ihan puskista täytyy kysyä: onko joku Truemasteriksi itseään kutsuva henkilö kertoa, että esim. sinä et olisi sellainen ja perustellut asiaa jotenkin?
Truemastereiden edustaja on mut leimannut puuhapeteksi, joka "on opetellut muutaman solmun".
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Snadistisadisti - 27.02.2021, 14:26
TrueMasterit ovat mulkkuja Miehiä ja vieläpä eksklusiivisia. Kaikista ei siihen ole ja hyvä niin. Viimeisimmässä TrueMaster saunaillassa pohdimme mikä meitä yhdistää ja tärkein yksittäinen ominaisuus oli selkeästi tuo mulkkuus. Muitakin piirteitä ja yhdistäviä ajatus- ja toimintamalleja löytyi, mutta tämä ei ole oikea paikka keskustella tästä aiheesta.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Snadistisadisti - 27.02.2021, 14:56
Kuten mä oon aina sanonut, niin en usko, että toimintatavoissa Truemastereiden kanssa meillä ei ole hirveästi eroavaisuuksia. Mua ihan oikeasti kiinnostaa, miksi mun tapani tehdä rajoitetaan sen ulkopuolelle?

Ihan puskista täytyy kysyä: onko joku Truemasteriksi itseään kutsuva henkilö kertoa, että esim. sinä et olisi sellainen ja perustellut asiaa jotenkin?
Truemastereiden edustaja on mut leimannut puuhapeteksi, joka "on opetellut muutaman solmun".
Tähän on yksinkertainen testi. Kysy itseltäsi onko mielestäsi väärin, että joku joutuu jäämään TrueMaster kategorian ulkopuolelle jonkin ominaisuutensa tai sen puutteen vuoksi. Jos vastaus itsellesi on kyllä, et ole TrueMaster. Mikäli vastauksesi on ei, niin sinulla on ainakin joitakin vaadittuja ominaisuuksia.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: IKRM - 27.02.2021, 16:23
Voidakseen olla TRUEMASTER pitää olla Mies.

Nykyään valtaosalle miehistä jo tuo vaatimus on aivan liikaa.

IKRM
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Alistavaherra - 27.02.2021, 16:57
Voidakseen olla TRUEMASTER pitää olla Mies.

Nykyään valtaosalle miehistä jo tuo vaatimus on aivan liikaa.

IKRM
Mielellään kuulisin, mitä ominaisuuksia tällä miehellä/Miehellä pitää olla? Onko se jotain kromosomimääritteistä, tietty määrä testosteronia, asennetta, historian / kulttuurin määrittelemää, vai sitä että on killuttimet jalkojen välissä vai mitä? Kysyypi mies, toisille Mies - jota ei voisi hittoakaan kiinnostaa miten muut määrittelee itseni.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: vila - 27.02.2021, 18:48
TrueMasterit ovat mulkkuja Miehiä ja vieläpä eksklusiivisia. Kaikista ei siihen ole ja hyvä niin. Viimeisimmässä TrueMaster saunaillassa pohdimme mikä meitä yhdistää ja tärkein yksittäinen ominaisuus oli selkeästi tuo mulkkuus. Muitakin piirteitä ja yhdistäviä ajatus- ja toimintamalleja löytyi, mutta tämä ei ole oikea paikka keskustella tästä aiheesta.

Kysyn nyt suoraan kun tästä nyt kuitenkin aina keskustellaan: Pidätkö Truemastereita (niin kuin heidät itse määrittelet) jollakin tavalla "parempina" tai "autenttisempina" kuin toisenlaisia Dominoivia tai Mastereita? Tällä foorumilla saa aika usein kuvan siitä, että foorumin kontekstissa Truemasterius olisi jonkinlainen ryhmästatus, jonka saavuttamiseksi tarvitaan toisten samalla termillä itseään kutsuvien henkilöiden hyväksyntä? Tarkoittaako tämä siis myös siis, että toisella tavalla toimiminen on "huonompaa" ja/tai "feikimpää"?

Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Snadistisadisti - 27.02.2021, 19:04
Valitettavasti kysymys jonka esitit on sellainen, johon vastaaminen edellyttäisi liian usean henkilön mielen pahoittavaa vastausta. Kukaan asiaan syvällisemmin perehtynyt ei voi sanktioiden pelossa siihen vastata.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Index - 08.03.2021, 11:16
Eli siis ollakseen truemaster pitää olla Mies, joka ei voi sanoa asioita suoraan jos siitä liian moni pahoittaa mielensä ja seuraa sanktioita.
Taidan olla truemaster. Osaan jopa kirjoittaa miehen isolla alkukirjaimella. >:D
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Snadistisadisti - 08.03.2021, 11:38
Eli siis ollakseen truemaster pitää olla Mies, joka ei voi sanoa asioita suoraan jos siitä liian moni pahoittaa mielensä ja seuraa sanktioita.
Taidan olla truemaster. Osaan jopa kirjoittaa miehen isolla alkukirjaimella. >:D
Pitää olla riittävän älykäs ymmärtääkseen milloin sananvapaus on ainoastaan vastapuolella. Eikö ole kivaa heitellä kiviä poliisin selän takaa?
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Index - 08.03.2021, 12:30
Eli siis ollakseen truemaster pitää olla Mies, joka ei voi sanoa asioita suoraan jos siitä liian moni pahoittaa mielensä ja seuraa sanktioita.
Taidan olla truemaster. Osaan jopa kirjoittaa miehen isolla alkukirjaimella. >:D
Pitää olla riittävän älykäs ymmärtääkseen milloin sananvapaus on ainoastaan vastapuolella. Eikö ole kivaa heitellä kiviä poliisin selän takaa?

Jahas, taidan täyttää myös kriteerin "mulkkuus".  >:D

Toki minulla ei ole mitään käsitystä poliisivoimien sijainnista tai toiminnasta tässä tapauksessa. Ja niinkuin jossain aiemmin totesin, herrakerhot on ihan jees ja kukin masteroikoon tavallaan.  Minua oikeasti kiinnostaisi mistä se true-identiteetti tulee, ja salamyhkäisyys asian ympärillä lähinnä kutkuttelee huumorisuontani. Mutta ehkä siihen tosiaan on syynsä, jotka vain master-sotien veteraanit tietävät.

Mun pikainen tulkintani on, että on truemaster, jos
- vähät välittää mitä muut ajattelee omasta masteroinnista
- pitää omaa tapaa parempana ja oikeampana tapana masteroida
- haluaa kutsua itseään truemasteriksi
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: IKRM - 08.03.2021, 14:36
Jokainen voi alkaa kutsua itseään ihan miksi vaan, on kuitenkin eri asia saada muitten hyväksyntä sille, ja saada muutkin pitämään itseään sellaisena miksi itseään kutsuu.

IKRM
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Saeroe - 08.03.2021, 15:13
Jokainen voi alkaa kutsua itseään ihan miksi vaan, on kuitenkin eri asia saada muitten hyväksyntä sille, ja saada muutkin pitämään itseään sellaisena miksi itseään kutsuu.
IKRM

Terveellä itsetunnolla varustettu ihminen ei tarvitse muiden hyväksyntää omalle *lisäätähänrooli olemiselleen.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: Snadistisadisti - 08.03.2021, 21:58
Voihan sitä tosiaan määritellä olevansa vaikka vesipuhveli. Turha silti odottaa, että muut vesipuhvelit olisivat samaa mieltä.
Otsikko: Vs: Dominoivan hauraus
Kirjoitti: #asmokki - 01.02.2022, 16:16
Käyttäminen alkoi eräänlaisen foorumikiusaamisen/sheimaamisen myötä. Mikäs sen kätsympää, kuin ottaa pilkkakirveeksi tarkoitettu ylpeästi käyttöön, varsinkin kun tällaista omalla tavalla erottuvaa väkeä löytyy.
Juuri tämä on itsellä vahvasti käytössä... ( hence the nick), tällä tahdon viestiä et ei saa sheimaa toista jos ei oo valmis itse moisen kohteena olemaan...


ite oon koittanu ymmärtää et mistä vastapuoli (keskustelupartneri) ponnistaa, mitkä on hänen lähtökohdat, mieltymykset, mielipiteet jne ja lähtee rakentamaan dialogia...
toki on myönnettävä et kaikkien kans ei kaikki voi vaan tulla toimeen ja jotakuta silitetään aina vastakarvaan, ehkä vielä herkemmin täällä bdsm maailmassa, jossa kuitenkin liikutaan erittäin henkilökohtaisten asioiden kanssa... ja on kiitettävä niitä jotka avoimesti ja rohkeasti itsestään esille asioita tuovat.

ugh, olen sanaisen korteni kekoon kantanut, olen täten puhunut omalta osaltani