Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Miitit / Vs: Vantaa-miitit 2018-2019
« Uusin viesti kirjoittanut Conf tänään kello 16:37 »
Voisin itsekkin saapua paikalle lähes ensimmäistä kertaa jos vaan aikataulut saa sopimaan
2
Kysy ja vastaa / Vs: Aistiyliherkkyys (tai -aliherkkyys)
« Uusin viesti kirjoittanut VeraT tänään kello 16:17 »
Täälläkin yksi yliherkkä ja hsp.
Valolle olen kaikista herkin, siksi aurinkoisella säällä pyrin aina pitämään aurinkolaseja ja/tai lippistä. Kaikista pahinta on yhtäkkinen häikäistyminen, huono valaistus sisällä, siis liian kirkas tai muuten vain loisteputkivalot sekä esim pimeellä/hämärässä autoa ajaessa vastaan tulevien valot.
Muita on esim melu, siis sellainen kova tausta melu, puheensorina tms josta ei saa selvää, joka kuitenki ärsyttää tai yhtäkkiset huudot
Hsp, vaikuttaa siten, että aistin ympäristöä ja ihmisten tunnetiloja helposti. Varsinkin silloin, jos negatiivista asennetta, huolta, stressiä niin imen sitä itseeni ja ahdistun. Toisaalta myös tykkään olla positiivisten ja helposti innostuvien ihmisten lähellä, joista saan taas positiivista energiaa. Tästä syystä ehkä olen hyvin sympaattinen ja osaan lohduttaa muita. Osaisimpa itseänikin.
3
Miitit / Vs: Vantaa-miitit 2018-2019
« Uusin viesti kirjoittanut Helmer tänään kello 16:04 »
Miittineitsyenä jänskättää niin paljon, etten saa selvyyttä milloin on seuraava Vantaa-miitti. Ensi viikolla 23.7? Vahva vakaumus on ilmaantua paikalle, oli silloin tai myöhemmin.

Sinne vain rohkeasti, tai vaikka ujosti. Itsekin vasta tänä vuonna tulin ensimmäisen kerran, ja silloin jännitti, mutta hirmu helppoa on ollut olla. :)
4
Bileet / Vs: Rsyke ry Fetish Club – Vaahtobileet 20.7.2019, Tampere
« Uusin viesti kirjoittanut Jacqueline tänään kello 15:44 »
Lippu ostettu :)
5
Miitit / Vs: Kinky Finland Meet&Play @Club X in HKI 19.7.2019
« Uusin viesti kirjoittanut NaughtyGorgeous tänään kello 15:28 »
Hiiiii, kisuna oli hurjan hauskaa!  :love:

Korvani tosin hieman vaurioituvat rajusta paijauksesta, mutta neula ja lanka kyllä korjaavat asian  :D

Mutta ehdottomasti aion olla toistekin kisu, paijausta vailla  ::)

Suuret kiitokset myös loistavalle seurueelle  :love:
6
Bileet / Vs: Rsyke ry Fetish Club – Vaahtobileet 20.7.2019, Tampere
« Uusin viesti kirjoittanut viaton tänään kello 14:54 »
Vuppiduu, ennakkolipunmyynti loppuu
TÄNÄÄN KLO 18


Muista siis lunastaa lippusi ajoissa, jos suunnittelet saapuvasi näihin pirskeisiin etkä halua käyttää aikaasi ovella jonotteluun!
7
Yhdistykset / Turun Baletin uutiskirje
« Uusin viesti kirjoittanut Countess tänään kello 14:25 »
Tässä ketjussa julkaistaan Turun Baletin uutiskirjeitä.

Uutiskirjeen voit tilata täältäTurun BDSM-yhdistys ry
Turun Baletti
Uutiskirje 07/2019


Kesä, mökkisesonki ja Turun Baletti

KALENTERI

20.7. Marskimiitti (säävaraus)
22.-28.7. TB jäsenet: Mökkiviikko
24.7. Kokous @ Mökki
2.8. Iltakoulu @ Panimoravintola Koulu
17.8. Kokous & Miitti @ Gastropub Löytö
24.8. Turku Pride
9.9. Kokous @ Ravintola Old Bank
14.9. TB jäsenet: UG
21.9. Bussimatka: Rsyke/TAFF
27.-29.9. TB jäsenet: Syysmökki
12.10. Fetish Club @ Ravintola Show Time
26.10. TB Jäsenet: Selkäsaunailta
22.-24.11. TB jäsenet: Pikkujoulumökki

Tossumiitit kulkevat vielä elokuun nimellä Iltakoulu. Syyskuusta palataan Tossumiitti-malliin. Lisätietoa muutoksesta foorumiltamme. Paikkana toimii tuttu ja turvallinen panimoravintola Koulu.

Lisätietoja tapahtumistamme löydät nettisivuilta, foorumilta sekä Facebook-sivultamme.

JÄSENASIAT

Turun BDSM-yhdistys ry / Turun Baletin jäsenyydet vuodelle 2019 ovat myynnissä verkkokaupassamme. Jäsenmaksu on 15,00 € ja jäsenyys on voimassa 29.2.2020 saakka.

Tarjoamme mahdollisuuden tilata jäsenmaksua maksaessa Baletin kaulakorun ilman toimituskuluja. Merkitse alennuskoodiksi "korupostitus" ja saat 5 € jäsen-alennuksen korusta sekä 3 € toimituskuluista.

Uusimpana jäsenetuna; Seksuaaliterapeutti, auktorisoitu seksuaalineuvoja Tiia Forsström tarjoaa neuvonta- ja terapiapalveluitaan Turun Baletin jäsenille -20% hintaan. Ajantasaisen listan kaikista vuoden 2019 jäseneduista löydät nettisivuiltamme! (päiv. 26.6.2019)

AJANKOHTAISTA

Turun BDSM-yhdistys ry Turun Baletin verkkosivut saivat .fi-päätteen. Vanhat .net-osoitteet (sivut ja sähköpostit) ohjautuvat perille. Foorumin käyttäjätunnukset ovat ennallaan mutta vaativat uudelleenkirjautumisen. Mikäli havaitsette jotain virheilyä verkkosivuilla tai foorumilla, olisimme kiitollisia ilmoituksesta. Yhteystiedot alimpana.

Jäsenten kesämökkiviikko lähenee. Lisätietoja ja keskustelua tapahtumasta löytyy foorumin jäsenpuolelta.

Lauantaina 17.8. pidämme kuukausikokouksen kokeilumuotoisesti Gastropub Löydössä. Kokouksen yhteydessä tarjoamme kahvit ja mahdollisuuden tutustua Turun Baletin toimintaan ja hallitukseen rennossa hengessä.

Turku Priden Baletin osuutta suunnitellaan kovaa vauhtia. Kanna kortesi kekoon ja tule heittämään ideoita foorumin jäsenpuolella. Pride-tapahtumien nakkilista löytyy foorumiltamme.

14.9. järjestetään jäsenten perinteinen UG-bileiltama. Tapahtumapaikka, aika ja muut tarvittavat tiedot julkaistaan loppukesästä foorumin jäsenpuolelta.

Loppuvuoden tapahtumia ja muita ajankohtaisia asioita käsitellään noin kerran kuukaudessa järjestettävässä kuukausikokouksessa. Kokoukseen osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä, vaan kaikki Turun Baletista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan! Kokouksista julkaistaan foorumilla esityslista noin viikkoa ennen tapahtumaa, mutta esityslistasta huolimatta kokoukset ovat rentoja ja ne tarjoavat mahdollisuuden tutustua toiminnassamme mukana oleviin ihmisiin ja nauttia vaikka kupponen kahvia keskustelun lomassa.


Ystävällisin terveisin,
Hallitus
Turun BDSM-yhdistys ry
Turun Baletti

https://turunbaletti.fi
https://forum.turunbaletti.fi
https://www.facebook.com/turunbaletti/ (tiedotus)
https://www.facebook.com/groups/9973793967/ (keskustelu)
https://holvi.com/shop/TurunBaletti/
Infopuhelin: 050 577 2382
Hallitus: info@turunbaletti.net
Jäsenasiat: sihteeri@turunbaletti.fi
8
Kysy ja vastaa / Vs: Aistiyliherkkyys (tai -aliherkkyys)
« Uusin viesti kirjoittanut SinunKisu tänään kello 14:23 »
Kiitos kaikista vastauksista. Kovin hyvin osaan samaistua varsinkin Ynspin kirjoitukseen. Ja Pinkun, tosin on satuttavaa kuinka paljon ylimääräistä kärsimystä olet joutunut kokemaan.

Miten olette omissa suhteissanne ja leikeissänne kokeneet tulleenne ymmärretyiksi? Koitatteko vain kestää olojenne kanssa mahdollisimman pitkään vai sovitteko jotain rajoja ja toimintatapoja etukäteen? (Oon ymmärtänyt, että "kauppalistasubit eivät ole hirveän mieluisia, mutta kyllä jotenkin tekee mieli itseä suojella...)
9
Kerhohuone / Vs: Panokone
« Uusin viesti kirjoittanut Metsänpeikko tänään kello 14:15 »
Juu, kyllähän sen rakentaa lasinpyyhkijän moottorista ja lämppärin flektin kytkimestä kun on monessa portaaton nopeuden säädin tai moni portainen nopeussäätö ja iskun pituuden säätö samallatapaa kuin noissa tehdastekoisissakin.
Kevythän se on toi F-Machine eikä pysy sinällään paikallaan mutta sen voi kiinnittää vaikka tarjoilu vaunuun jossa lukittavat pyörät niin sillä voi myös säätää kuinka syvällä dildo käy.

Hyviä rakennushetkiä, voi vaan olla että narttu kyllästyy odotteleen sen valmistumista.
10
Yhdistykset / Rsyke, SMFR sekä Turun Baletti tiedottavat!
« Uusin viesti kirjoittanut Countess tänään kello 14:03 »
Rsyke ry, SMFR sekä Turun Baletti tiedottavat!

Rsyke kokeili maaliskuun "mix & mingle" -tapahtumassaan uutta metodia vieraidensa seuranhakuun. Narikan luota sai ottaa vihreän rannekkeen, joka viestitti että kyseinen henkilö etsii seuraa. Sillä ei ole väliä onko mono, poly, vapaa, varattu, dom, sub, switch vai etsiikö sessioseuraa tai vaikkapa sähkömiestä, siten on vain helpompaa bongata seuranhakija ja ihmiset voivat keskustelemalla selvittää mitä seuraa hakevat. Vaihtoehtojahan tässä skenessä on niin paljon että yksinkertaistaminen on helpoin tie.

Yhdistykset ovat nyt yhdessä hankkineet ison kasan vihreitä rannekeita joten jatkossa näiden kolmen yhdistyksen bileissä on identtisiä rannekkeita tarjolla samalla ajatuksella - helpottamaan ihmisiä löytämään toisensa / viestittämään kuka etsii seuraa.

Ystävällisin terveisin,
Rsyke ry
SM-Fetisistiryhmä ry / SMFR
Turun BDSM-yhdistys ry / Turun Baletti
Sivuja: [1] 2 3 ... 10