Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Bileet / Vs: Rsyke esittää: Valtiaat Ja Vasallit 25.5.2019 Hämeen Linnassa
« Uusin viesti kirjoittanut Mia-Rouva tänään kello 01:26 »
Ei tietojeni mukaan ole.

Illallakin on tarjolla siis kaikille yhteinen pukeutumistila jonne tuodaan vain muutamia peilejä
2
Bileet / Vs: Rsyke esittää: Valtiaat Ja Vasallit 25.5.2019 Hämeen Linnassa
« Uusin viesti kirjoittanut Ynspi tänään kello 01:12 »
Tietääkö järjestävä taho että onko päivällä linnalla mitään vaatteidenvaihtopaikkaa vessakoppia lukuunottamatta? :D Olisi kiva päästä teema-asua ulkoiluttamaan jo turnajaisissa, mutta automatka ennen ja syöminen jälkeen voi olla vähän nihkeää jos yrittäisin aamusta yöhön olla nuissa releissä.
3
Lounge / Vs: Oletko orgasmikeskeinen?
« Uusin viesti kirjoittanut Mr.Vic tänään kello 00:44 »
Ite taas oon tosi vaikee, joten oma orkku ei oo niin tärkeä.  :))

I'll second that.
Et sä nii vaikee oo ;)
4
Artikkelit / Vs: Sadomasokismin (SM) psykologiaa
« Uusin viesti kirjoittanut toysnstuff 23.05.2019, 23:00 »
Muistuipa tuosta mieleen, miten joskus tuli lukiessa vastaan sellainen selitystapa, että fetissinä toimiva kohde - vaikka se korkokenkä, tai nappi paidassa - toimii tietyille yksilöille tavallaan kuin ukkosenjohdattimena: ilman sitä ei ole mahdollista olla seksuaalisessa suhteessa toiseen henkilöön, siitä tulee liian... ylitsevuotavaa? Ahdistavaa? Jotenkin sietämätöntä.

Tässä yhteydessä fetissi ei tarkoita samaa, kuin edeltäneiden kirjoittajien teksteissä. Tässä sen merkitys on nimenomaan objekti, joka on saanut osakseen erityisen merkityksen. Voisko melkein sanoa, että se esine on äärimmäisen seksualisoitu, siinä missä toisilla tavallisesti se toinen henkilö, mies tai nainen, on seksualisoitu.

Syy tällaisen kohteen 'syntyyn' liitettiin muistaakseni siihen, että tietynlainen henkilö on kohdannut jotain liiallisen järkyttävää/seksuaalista - siis seksuaalisesti järkyttävää, mutta niin varhaisessa iässä, ettei kyseessä ole aikuisten eikä edes teini-ikäisten ajattelema seksi tai seksuaalisuus. Vaan jotain, joka liittyy sukupuolieroihin. Miuistaakseni oli vieläpä niin, että suhteellisen harvinaisia olivat naiset, joilla tällainen juttu on - että se olisi enempi miesten konfiguraatio.

Loppujenlopuksi kyse olisi tavallaan traumasta, tavasta reagoida siihen ja hallita sitä.

Niinkuin muidenkin ihmisten seksuaalisuus.

Niinkuin bdsm.
5
Olkifeminismi on vahvaa tässä ketjussa.
6
Bileet / Vs: Rsyke esittää: Valtiaat Ja Vasallit 25.5.2019 Hämeen Linnassa
« Uusin viesti kirjoittanut Pip 23.05.2019, 22:45 »
Ai että, sain niin hienon tekstin luettavaksi, että hehkutan sitä jo etukäteen. Aion siitä tehdä äänitiedoston kirjoittajalle ja parille muulle, jotka eivät pääse osallistumaan tapahtumaan.
7
Kommentaariartikkelin aluksi tehdään kuitenkin selväksi että riskaabelin lainauksen alkuperä on epäselvä.

Aihetta "militanttifeministien mielestä ainoa arveluttava BDSM-asetelma on 'cis-mies alistaa cis-naista' käsiteltiin jo pari vuotta sitten eräässä langassa. Ehkä pitää mennä militanttiusasteen "jokainen heteroseksuaalinen seksiakti on sisarkunnan pettämistä ja raiskaus" liepeille, mutta ei sellaista ajattelua edustava mikään huomiotta jättämisen mitättömänkokoisuudessaan ansaitseva skene ole.

Minusta on ihan hyviä perusteita väittää että miehelle alistuva naisfeministi on epäjohdonmukainen, aivan kuten on hyviä perusteita väittää että "olemme täysin tasa-arvoisia paitsi makuuhuoneessa silloin kun olen innokkaasti ilmaissut suostuvani epätasa-arvoiseen asetelmaan" -feminismi on epäjohdonmukaista toisintaessaan ja romantisoidessaan BDSM-skeneä laajemman maailman arveluttavia asetelmia. Mitä se tarkoittaa se "makuuhuone", noin aluksi? 24/7-suhteet? TPE? "Nainen myy miehelle seksiä" -prostituutiota arvostellaan samantyyppisistä lähtökohdista laajalti myös.  * )
8
Ikkuna ulkomaailmaan / Vs: Koirat eivät käytä housuja - Elokuva
« Uusin viesti kirjoittanut Submit 23.05.2019, 22:07 »
Samat huomiot - no, mitäpä sitä teeskentelemään jos joku asia ällöttää ;)

Ja joutuivat seuraamaan jopa 50 minuutin session asiaan perehtyessään - hui!

No, ehkä elokuva on ok. Ohjaajalla kuitenkin näppinsä pelissä.

PS. Olikohan asu joku wetlook.
9
Ikkuna ulkomaailmaan / Vs: Koirat eivät käytä housuja - Elokuva
« Uusin viesti kirjoittanut onez 23.05.2019, 22:03 »
https://www.is.fi/viihde/art-2000006113939.html
Itseä taas fettarina häiritsee tossa artikkelissa se kun eka puhutaan PVC asusta ja parin lauseen jälkeen lateksisesta.. mikähän se materiaali sit lopulta on?.. joku kiiltävä spandeks tietty  ::)
10
Ikkuna ulkomaailmaan / Vs: Koirat eivät käytä housuja - Elokuva
« Uusin viesti kirjoittanut minikettu 23.05.2019, 21:49 »
https://www.is.fi/viihde/art-2000006113939.html

Mä oon lukenut tuon lehtijutun nyt pari kertaa, ja häiritsee aika lujaa. Kyseessä on kuitenkin pääosan esittäjä, jonka pitäis kaiken järjen mukaan olla innoissaan tai edes mielissään tekemästään elokuvasta, mutta nämä kommentit antaa kyllä ymmärtää jotakin ihan muuta.

"Kahdesta rajusta kohtauksesta Kososelle itselleen on helpompi katsoa jälkimmäistä, jossa hän on itse mukana.
– Mutta ensimmäistä en pysty katsomaan. Se ällöttää."

"Näytöksessä on mukana timantteja vahtiva henkivartijaparka, joka joutuu katsomaan meidän kanssa koko elokuvan! Kosonen nauraa."

Eli elokuvaa ei pysty itsekään kokonaisuudessaan katsomaan, koska se ällöttää. Ja lisäksi ihminen joka on katsomossa, on "parka, joka joutuu katsomaan koko elokuvan".
Näinkö uutuuselokuvia tosiaan mainostetaan? Etenkään tällasia vähän pienemmän porukan elokuvia.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10