Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Lounge / Vs: Hypnoosi BDSM-skenessä
« Uusin viesti kirjoittanut Sanana tänään kello 09:31 »
Toi miitti olis kyllä mielenkiintoinen osallistua. Näköjään ainakin asiasta kiinnostuneita on.
2
Miitit / Vs: Espoon keskuksen miitti Keskiviikkoisin klo 19
« Uusin viesti kirjoittanut Mike67 tänään kello 09:25 »
Tänään...  :)
3
Lounge / Vs: Hypnoosi BDSM-skenessä
« Uusin viesti kirjoittanut Tuli tänään kello 08:34 »
Sanana, kiitos kuvauksestasi.

Osaatko kertoa, kuinka paljon hypnoosin harrastajia Suomessa on?

En osaa sanoa kuinka paljon hypnoosin harrastajia on Suomessa.
Olen kuitenkin huomannut hypnoosin nousseen kinkynä viime vuosina enemmän esiin.
Eli eiköhän sen harrastajamäärä ole kasvussa.


Mulle voi myös lähettää viestejä aiheesta, jos on kiinnostunut keskustelemaan. Jos kiinnostuneita löytyy, voidaan myös harkita jotain hypnoosista kiinnostuneiden miitin järjestämistä.
4
Tervetuloa newbie- nurkkaan ! / Vs: Kaikki haluu seksiä :-(
« Uusin viesti kirjoittanut 777 tänään kello 02:20 »
Tuon parjatun ja lähes vaiennetun yhden valkoisen heteromiehen näkökulman tähän. Meillä miehillä tuppaa olemaan toi seksidraivi potenssiin sata, kun terveessä elimistössä kivekset tuottaa testosteronia. Pillu on prioriteettinä numero 1 mielessä jatkuvasti ja haittaa keskittymistäkin aikalailla aina, paitsi heti laukeamisen jälkeen hetkeksi jotain muuta mieleen, ei tosin ehkä ekalla laukeamisella mutta x määrä toistoja niin voi hetkeksi helpottaa. Näin ainakin meikäläisellä on tämä elämä mennyt ihan tähän päivään asti jo äärimmäisen nuoresta asti. Ja köyttäminen ja dominoiminen painelee kaikkia oikeita nappuloita sisäisestä luolamiehestä että menen vielä enemmän petomaiseen siittäjämoodiin mikäli mahdollista. Mä oon tullu tämmösillä vivuilla varustettuna tehtaalta ulos ja sitten on erilaisia koneita mistä löytyy erilaisia vipuja ja mitä niistä vääntelemällä tapahtuu.

Nykyäänhän on moneen junaan ja asemallekin erilaisia ihmisiä, eihän tuossa tarvii kuin löytää se jonka kanssa hommat mätsää. Kommenttien perusteella se ois todennäköisemmin samanhenkinen nainen jonka kanssa voisi köytellä vailla pelkoa/toivoa seksistä. Mutta jos haluaa pullan niin pulla tulee niillä rusinoilla mitä siihen on laitettu, ei se sen pullan vika ole. Tai sit pitää valita rusinaton pulla jo valmiiksi eikä koittaa nyppiä niitä siitä veks, se on julmaa.

Tsemppiä etsintään.
5
Lounge / Vs: Pesisitkö kumppanisi jalat?
« Uusin viesti kirjoittanut Roheline tänään kello 01:54 »
Mielelläni. Paristi olen päässyt tekemään niin ja se on ollut aika onnellinen hetki. Kumppanillani on poikkeuksellisen Ihanat jalat.
6
Lounge / Vs: Mikä ärsyke saa sinut täysin sekaisin kiihotuksesta?
« Uusin viesti kirjoittanut Roheline tänään kello 01:50 »
Kun mut painetaan määrätietoisesti selkä seinää vasten ja saan katseen josta voi päätellä ajatuksen "mitähän mä tällä tällä kertaa tekisin".
7
Lounge / Vs: Mikä ärsyke saa sinut täysin sekaisin kiihotuksesta?
« Uusin viesti kirjoittanut HypnoSwitch tänään kello 00:27 »
Laukeava nainen.

Masturboiva nainen.

Syvässä hypnoosissa oleva nainen, joka tuijottaa tyhjyyteen unelias ilme kasvoillaan.

Haluaisin joskus kokeilla, päteekö tämä myös miehiin.
8
Miitit / Ketjureaktio terassilla 10.7 klo 18.30 ->
« Uusin viesti kirjoittanut Warwick 18.06.2024, 22:39 »
Jatketaan satamamiittejä Teerenrannassa, ja ettei päästä tylsistymään kokeillaan keskiviikkoa  >:D
9
Tervetuloa newbie- nurkkaan ! / Vs: Kaikki haluu seksiä :-(
« Uusin viesti kirjoittanut CuriousCat 18.06.2024, 20:58 »
Itselleni kelpaisi paremmin kuin hyvin esimerkiksi pitkäaikainen köysittelysuhde ilman minkäänlaista fyysistä seksuaalista suhdetta, tai vaikkapa mentorointisuhde jonkun D:n kanssa (ilman niitä fyysisiä ulottuvuuksia). Meitä siis on olemassa muitakin, joten älä luovuta.

Monenlaista bondage-juttua tai D/s-dynamiikkaa voi toteuttaa edes vaatteita riisumatta. Ja epäilemättä myös s/m-juttuja (eivät vain ole tippaakaan omaa sarkaani, joten niihin en ota kantaa). Määrittele vain rohkeasti ja selkeästi omat rajasi - ja pidä kiinni niistä. Kun haet seuraa, väännä rautalangasta, mitä haet  äläkä ylläty, jos joku vonkaaja sattuu silti vastaamaan. Se kerroo enemmän tyypistä itsestään kuin mistään muusta. Tee halutessasi rajoistasi sekä kyllä- ja ei-jutuista selkeä paperi (tai sähköinen versio) ja luetuta se leikkikaverilla etukäteen, ja pyydä vaikka häntä allekirjoituksellaan hyväksymään se.

Rohkeutta sinulle pitää kiinni juuri siitä, kuka ja mikä olet! Sinä tiedät itse, kuka olet sekä mitä olet etsimässä. Älä anna kenenkään uskotella sinulle, että he tietävät sen sinua paremmin.  :love:
10
Kysy ja vastaa / Vs: Minkä ikäisenä huomasit olevasi kinky?
« Uusin viesti kirjoittanut Baxx 18.06.2024, 20:33 »
Hyvin nuorena näin kun jälkeen päin alkaa miettiään alkoi oleen jo " oireita " 🙂 hain jännitystä masturboimalla ulkona, junassa yms. Paikoissa jossa kiinnijäämisen riskit olivat ilmeiset. Tosin silloin en tiennyt asiasta mitään, ihmettelin vain mistä johtuu. Yksi pitkäaikainen historiaan jäänyt suhde oli sellainen, että seksiin kuului pienet bdsm: ään viittaavia asioita. Huomasin kiihottuvani erittäin paljon jos kumppanini kiihottuu ja se lisäsi vain molempien löylyjä. Että varmaan jolloin tasolla huomasin kallistuvan kinkeyteen oli silloin 25-26 vuotiaana, nyt on ollut tauolla vaikka alan videoita kulutan, kun vaan tapaisi samanmielisiä ihmisiä, no täällä sitä tapaa, kiitos siitä 🙂😘
Sivuja: [1] 2 3 ... 10